Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Hra...

Tak jsem se zaregistrovala, abych tam mohla napsat svůj názor. Nevím, jestli ho schválí. Jsem pod nickem J.Angelina, tak uvidíte...

Pááá já jdu, teď jsem přišla z práce a není mi dobře, tak jdu do sprchy, udělám si mléko s medem, vezmu panadol a půjdu k netu... Mám spoustu práce s plánováním odkazu Michaela. Od ledna to rozjíždíme... Pááá zatím...
  • evicicek22

Nudááááááááá...

Taková nuda... Jakto, že tu nikdo není?! Achjo... *9*
  • Michael is super

Ahoj Michael je super Má perfektní styl, V magazinu Ebony pěkné foto už se těším na nějaké koncerty .v Roce 2009 má jich být celkem 30 v Evropě I love you MIchael *14* *3*
    • Re: Michael is super

fakt tak dík to jsem nevěděla...už du scháňět lístky a möc se těšíííím
  • torema

héééj:

Teď mi za zádama v televizi ve filmu hráli na Prima COOL -Jackson 5. ABC. Úplně se mi rozbušilo srdce.Nádhera, když to slyším ve filmu. Já su asi už cvok. Ale jsem z něj celá pryč.
  • thesimsa

...

ČT 2
    22:00 - Na plovárně s Quincy Jonesem - 1. část
    • polinka

Re: ...

co kde kdy jak...??????? *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

Nějákej rozhovor s Q Na ČT2 ve 22:00 *15*
        • polinka

Re: Re: Re: ...

jako dneska ve 22.? a ono je víc částí?! *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

jo dneska .. *15* nevím asi jo .. *15*
  • anet.k

Konečně

Konečně ten náš rozhovor zajel *15* *15*
  • zanesskaaaa

..

NEJLEPŠÍ DOKUMENT !! .. tím nechci říkat, že to co tam říkali by bylo veselý, ale alespoň to bylo pravdivý :)) .. prostě se mi to líbilo a na Murraye sem názor nezměnila ..
  • dancitko

Maiky

pojte podpořit Maika na http://www.bravo.cz/cislo-4/zebrick y je na 4 miste s tím musíme neco udelat
    • jackson1

Re: Maiky

Ahojky už sem hlasovala *3*
      • anet.k

Re: Re: Maiky

Když už jsme u toho hlasování, tak se taky zapojte do klikárny :) Hlasuje se každých pět minut a hlasuje se ppro Michaela. Musíme předbě hnout Šmajdu *15*
        • Re: Re: Re: Maiky

Kde je ta klikárna?
          Prosím, napiš link
          Díky
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Maiky

http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
            • Re: Re: Re: Re: Re: Maiky

Jo, díky, už klikám jako o život *1*
    • anet.k

Re: Maiky

Už rychle hlasuju. Je to fakt strašný takový pád z 1. Místa. *13*
      :( Musíme s tím něco udělat *3*
  • mrs_jackson

....

Je tu docela nuda!podte o něčem kecat ne?? *15*
    • kika...

Re: ....

Máš pravdu nu...
      • mrs_jackson

Re: Re: ....

no to bych řekla tak nahodte náký téma holky!! *15*
        • pajka52

Re: Re: Re: ....

já bych naky nahodila ale nic mne nenapadá
  • :)

hej, já jsem totálně nadržená na zítřek *15* *15* protože mi konečně dojde Moonwalk *14* *15* *15* vy to asi už všichni máte co? *15* a já jsem tady jediná zaostalá *15* *15* už se těšíím *15*
    • tea301

Re: :)

já to nemám *15* ale zase mám jiný věci s MJ *14*
      • Re: Re: :)

jj *15* a co máš?? *15* *15*
        • tea301

Re: Re: Re: :)

na to že ho poslouchám už třičtvrtě roku nic moc *9* mám 6plakátů, jeden podpi- nálepka, jedna velká nálepka, pak 12 malých nálepek *15* (samá nálepka), velkej kalendář na rok 2010, 3 trika, knihu, tu bílou rukavicis těma kaminkama xD, 2 dokumenty, This is it, 2 klobouky, jedno cd s pisničkama, jedno dvd s pisničkama a pak mám ještě jedno dvd na kterym jsou všechny jeho vydaný alba a pak pár věci který se nedaj počitat, jako na kličence mám velký M na krku jako přívesek M, propisku s jménem Michael a pár textů písní *14* ted se to zdá že je toho dost ale podle mě není *15*
          • Re: Re: Re: Re: :)

ježiiiš *15* *15* já se teď před tebou úplně stydím *15* proti tobě nemám vůbec nic *15* *15* ale zase ho mám ráda jen 2 měsíce, ale stejně *15* *15*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Michaelofilové? Pro Michaela *15* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :)

jj, to je zase pravda *14* a na to jsem expert *14* *14* protože michaela miluju nejvíc ze všeho *14* *14*
              ale to asi my všichni, njn prostě michaelofilové *15* *15* *14* *14* *14* *14*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: :)

ale tak přece nezáleží na tom kolik věcí máš ale na to jak ho máš ráda ne? *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit