-
Hra...
Tak jsem se zaregistrovala, abych tam mohla napsat svůj názor. Nevím, jestli ho schválí. Jsem pod nickem J.Angelina, tak uvidíte...
Pááá já jdu, teď jsem přišla z práce a není mi dobře, tak jdu do sprchy, udělám si mléko s medem, vezmu panadol a půjdu k netu... Mám spoustu práce s plánováním odkazu Michaela. Od ledna to rozjíždíme... Pááá zatím... -
Nudááááááááá...
Taková nuda... Jakto, že tu nikdo není?! Achjo... *9* -
Michael is super
Ahoj Michael je super Má perfektní styl, V magazinu Ebony pěkné foto už se těším na nějaké koncerty .v Roce 2009 má jich být celkem 30 v Evropě I love you MIchael *14* *3* -
-
Re: Michael is super
fakt tak dík to jsem nevěděla...už du scháňět lístky a möc se těšíííím
-
-
héééj:
Teď mi za zádama v televizi ve filmu hráli na Prima COOL -Jackson 5. ABC. Úplně se mi rozbušilo srdce.Nádhera, když to slyším ve filmu. Já su asi už cvok. Ale jsem z něj celá pryč. -
...
ČT 2
22:00 - Na plovárně s Quincy Jonesem - 1. část -
-
Re: ...
co kde kdy jak...??????? *15* -
-
Re: Re: ...
Nějákej rozhovor s Q Na ČT2 ve 22:00 *15* -
-
Re: Re: Re: ...
jako dneska ve 22.? a ono je víc částí?! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jo dneska .. *15* nevím asi jo .. *15*
-
-
-
-
-
Konečně
Konečně ten náš rozhovor zajel *15* *15* -
..
NEJLEPŠÍ DOKUMENT !! .. tím nechci říkat, že to co tam říkali by bylo veselý, ale alespoň to bylo pravdivý :)) .. prostě se mi to líbilo a na Murraye sem názor nezměnila .. -
Maiky
pojte podpořit Maika na http://www.bravo.cz/cislo-4/zebrick y je na 4 miste s tím musíme neco udelat -
-
Re: Maiky
Ahojky už sem hlasovala *3* -
-
Re: Re: Maiky
Když už jsme u toho hlasování, tak se taky zapojte do klikárny :) Hlasuje se každých pět minut a hlasuje se ppro Michaela. Musíme předbě hnout Šmajdu *15* -
-
Re: Re: Re: Maiky
Kde je ta klikárna?
Prosím, napiš link
Díky -
-
Re: Re: Re: Re: Maiky
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Maiky
Jo, díky, už klikám jako o život *1*
-
-
-
-
-
Re: Maiky
Už rychle hlasuju. Je to fakt strašný takový pád z 1. Místa. *13*
:( Musíme s tím něco udělat *3*
-
-
....
Je tu docela nuda!podte o něčem kecat ne?? *15* -
-
Re: ....
Máš pravdu nu... -
-
Re: Re: ....
no to bych řekla tak nahodte náký téma holky!! *15* -
-
Re: Re: Re: ....
já bych naky nahodila ale nic mne nenapadá
-
-
-
-
:)
hej, já jsem totálně nadržená na zítřek *15* *15* protože mi konečně dojde Moonwalk *14* *15* *15* vy to asi už všichni máte co? *15* a já jsem tady jediná zaostalá *15* *15* už se těšíím *15* -
-
Re: :)
já to nemám *15* ale zase mám jiný věci s MJ *14* -
-
Re: Re: :)
jj *15* a co máš?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :)
na to že ho poslouchám už třičtvrtě roku nic moc *9* mám 6plakátů, jeden podpi- nálepka, jedna velká nálepka, pak 12 malých nálepek *15* (samá nálepka), velkej kalendář na rok 2010, 3 trika, knihu, tu bílou rukavicis těma kaminkama xD, 2 dokumenty, This is it, 2 klobouky, jedno cd s pisničkama, jedno dvd s pisničkama a pak mám ještě jedno dvd na kterym jsou všechny jeho vydaný alba a pak pár věci který se nedaj počitat, jako na kličence mám velký M na krku jako přívesek M, propisku s jménem Michael a pár textů písní *14* ted se to zdá že je toho dost ale podle mě není *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
ježiiiš *15* *15* já se teď před tebou úplně stydím *15* proti tobě nemám vůbec nic *15* *15* ale zase ho mám ráda jen 2 měsíce, ale stejně *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Michaelofilové? Pro Michaela *15* *14* -
jj, to je zase pravda *14* a na to jsem expert *14* *14* protože michaela miluju nejvíc ze všeho *14* *14*
ale to asi my všichni, njn prostě michaelofilové *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
ale tak přece nezáleží na tom kolik věcí máš ale na to jak ho máš ráda ne? *7* *14*
-
-
-
-
-