-
Udarec zlata moje
Ahoj konečně zase mezi vámi.dneska jsem byla celý den pryč a už se mi po vás mocinky ztískalo.Tak co bando co jste tu dneska řešili?
Já jsem dneska jela na plošině=ten jeřád co Majkího zvedal do vzduchu.
Protože naši Hasičky slavili 130 let a tak to tam bylo.já tam napřed byla sama a pak z jedním pánem.Když sem byla sama tak jsem si pustila earth Song,ve který na tom je a když byl refrém tak to jsem se vyblbla.Byla jsem ve výšce 12,5 metrů.Já si pipabala jo kdyby vedme mě Majkí stál.Protože ten pán měl tak sejně dlouhý vlasy jako Majkí a taky černý.Tak to bylo jako bych tam byla s ním.A pka jak jsem byly nahoře tak jsem mrkla do nebe a začalo krásně svítit sluníčko.
JInakco jste teda probírali lásky moje? -
-
Re: Udarec zlata moje
Čo sme riešili?
Nič dôležité.
Samé nudné témy. *14* *15* -
-
Re: Re: Udarec zlata moje
ahojky baluš!! -
Strašně nudný témata *15*
-
-
Re: Udarec zlata moje
Ahooj no já sem dneska taky celej den pryč skoro,protože sem byla nakupovat,ale vůbec nikde sem nenašla nic s Majkím(trička,mikina atd..) *3* *9* -
-
Já jsem včera projížděla Berounem a v jedný výloze měli tričko z Majkím k tomu mikinu,klobou a tepláky.Na černých telpásích bylo napsáno BED na tričku byl Majkí na Mikině I love you MJ.A celý to stlá jestli jsem to dobře četla 2.500,-.Sem ráda že jsem to viděla,před náma jelo auto takže jsem ten model skoukla,ale škoda no že jsem museli jet,já pak ještě musela jet na rovnátka.Ale pěkná souprava -
-
Re: Re: Re: Udarec zlata moje
V Berouně??No tak to mám kousek asi to omrknu *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Udarec zlata moje
Jj v Berouně,ale asi tě prdelko zlkamu nevím kde v nějaký ulici.fakt moc pěkný ten modílek,taky by mě zajímalo,kde že bych se tam někdy vrátila.Áááá to mě tak štve.
-
-
-
-
-
nazdáár
nazdáár holčiny moje...xD.. jak ste se vyspinkaly?? nějaké noviky ohledně majkího?? *7* *14* -
dusicky
sem se rozhodla ze MJ zapalim svicku a dala mu nove kvetiny kdyz jsou ty dusicky *4* hej tos jako napred mi ta svicka nesla zapalit chvilu horela a pak zhasla tos jako uzasny no ale ted uz hori jak fik *15* *15* taky jsem zapalili svicku ci neco jineho? *15* *15* -
-
Re: dusicky
*15* *15* Já zapálila barák *15* -
-
Re: Re: dusicky
wow!! *15* *15* pani to byl ohinek co? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: dusicky
jojo sem si opíkala párky *15* *15*
-
-
-
-
Pan někdo!
Michael je výborný umělec udělal velký krok a dosud ho nikdo nepřekonal.Skládá úžasné písničky a krásně zpívá.Viděla jsem o něm dva dokumenty takže se mi Michael jeví jako milý a citlivý člověk.Jeho image je sice trochu jiná než ty ostatní ,ale důležité je že je originální a nikdo si ho nemůže splést s jinou celebritou.Michael Měl velmi těžké dětství tak ho neobvinujme a dívejme se na něj jako na někoho z nás.Co se týče zneužívání dětí tak to nevím jak to je jenom pevně doufám že to není pravda.Čistou pravdu ví přece jenom Michael. -
!!
nevíte někdo proč furt je Murray venku??? vždyť už to bude rok co Mike umřel a on si furt běhá na svobodě. A teď psali že mu nepozastaví licenci v Nevadě... Tyjo já se snad začnu modlit aby ho už do toho vězení posadili *8* -
-
Re: !!
Jestli se do toho můžu vložit(jsem tady nová tak nevim jestli vám nebude vadit,že vám do toho "kecám" *1* )tak bych jenom ráda řekla,že k soudu budou tahat i děti což už mně připadá faktt jako totální kravina!Ty děcka jsou už tak dost vystresovaný a ještě je budou někam tahat..!!! *16* -
Ahojík, 14.6. 2010 začne soud... Teď soudce přijímá veškeré podklady a od 14.6. se to rozjede... -
-
Re: Re: !!
jak to víš? -
-
Re: Re: Re: !!
doufam ze zhnije ve vezeni !!! *16*
-
-
-
Žádnej soud netrvá pět minut .. bude to ještě dlouhý proces ..
-
-
SLAVISTKA0
ahojky vsem *5* MJ TUNES *3* D ONT LET IT GET YOU DOWN *3* -
-
Re: SLAVISTKA0
čusík :)
-
-
DD VSZ :D
Hlásím, hlásím, další díl Ve spáru závislosti je tu! *15*
http://my-angel-michael.blog.cz/1 008/ve-sparu-zavislosti-18-dil -
-
Re: DD VSZ :D
jůů,paráda,už jsem se nemohla dočkat! *15*
-
-
šmarja
otevřu osobnosti.cz a koukám
Majkl je ža DRUHEJ
no co děláte lidi
*15*
všichni sem! *15* -
JISTĚ
od MJ smzř *15* -
pro 8.ball.8
Zrovna ty jsi nám tu chyběl. -
-
Re: pro 8.ball.8
Pajko...jakoby tu nebyl! -
-
Re: Re: pro 8.ball.8
On tu je?.. *15* -
-
Re: Re: Re: pro 8.ball.8
doufám že ne *15* ale i kdyby byl tak ho budem ignorovat ne??
-
-
-