Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Udarec zlata moje

Ahoj konečně zase mezi vámi.dneska jsem byla celý den pryč a už se mi po vás mocinky ztískalo.Tak co bando co jste tu dneska řešili?
    Já jsem dneska jela na plošině=ten jeřád co Majkího zvedal do vzduchu.
    Protože naši Hasičky slavili 130 let a tak to tam bylo.já tam napřed byla sama a pak z jedním pánem.Když sem byla sama tak jsem si pustila earth Song,ve který na tom je a když byl refrém tak to jsem se vyblbla.Byla jsem ve výšce 12,5 metrů.Já si pipabala jo kdyby vedme mě Majkí stál.Protože ten pán měl tak sejně dlouhý vlasy jako Majkí a taky černý.Tak to bylo jako bych tam byla s ním.A pka jak jsem byly nahoře tak jsem mrkla do nebe a začalo krásně svítit sluníčko.
    JInakco jste teda probírali lásky moje?
    • lask1

Re: Udarec zlata moje

Čo sme riešili?
      Nič dôležité.
      Samé nudné témy. *14* *15*
      • tea301

Re: Re: Udarec zlata moje

ahojky baluš!!
      • thesimsa

Strašně nudný témata *15*
    • chiaramj

Re: Udarec zlata moje

Ahooj no já sem dneska taky celej den pryč skoro,protože sem byla nakupovat,ale vůbec nikde sem nenašla nic s Majkím(trička,mikina atd..) *3* *9*
      • baluska1

Já jsem včera projížděla Berounem a v jedný výloze měli tričko z Majkím k tomu mikinu,klobou a tepláky.Na černých telpásích bylo napsáno BED na tričku byl Majkí na Mikině I love you MJ.A celý to stlá jestli jsem to dobře četla 2.500,-.Sem ráda že jsem to viděla,před náma jelo auto takže jsem ten model skoukla,ale škoda no že jsem museli jet,já pak ještě musela jet na rovnátka.Ale pěkná souprava
        • chiaramj

Re: Re: Re: Udarec zlata moje

V Berouně??No tak to mám kousek asi to omrknu *14* *3*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Udarec zlata moje

Jj v Berouně,ale asi tě prdelko zlkamu nevím kde v nějaký ulici.fakt moc pěkný ten modílek,taky by mě zajímalo,kde že bych se tam někdy vrátila.Áááá to mě tak štve.
  • tea301

nazdáár

nazdáár holčiny moje...xD.. jak ste se vyspinkaly?? nějaké noviky ohledně majkího?? *7* *14*
  • zzj

dusicky

sem se rozhodla ze MJ zapalim svicku a dala mu nove kvetiny kdyz jsou ty dusicky *4* hej tos jako napred mi ta svicka nesla zapalit chvilu horela a pak zhasla tos jako uzasny no ale ted uz hori jak fik *15* *15* taky jsem zapalili svicku ci neco jineho? *15* *15*
    • mischicka

Re: dusicky

*15* *15* Já zapálila barák *15*
      • zzj

Re: Re: dusicky

wow!! *15* *15* pani to byl ohinek co? *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: dusicky

jojo sem si opíkala párky *15* *15*
  • Pan někdo!

Michael je výborný umělec udělal velký krok a dosud ho nikdo nepřekonal.Skládá úžasné písničky a krásně zpívá.Viděla jsem o něm dva dokumenty takže se mi Michael jeví jako milý a citlivý člověk.Jeho image je sice trochu jiná než ty ostatní ,ale důležité je že je originální a nikdo si ho nemůže splést s jinou celebritou.Michael Měl velmi těžké dětství tak ho neobvinujme a dívejme se na něj jako na někoho z nás.Co se týče zneužívání dětí tak to nevím jak to je jenom pevně doufám že to není pravda.Čistou pravdu ví přece jenom Michael.
  • mischicka

!!

nevíte někdo proč furt je Murray venku??? vždyť už to bude rok co Mike umřel a on si furt běhá na svobodě. A teď psali že mu nepozastaví licenci v Nevadě... Tyjo já se snad začnu modlit aby ho už do toho vězení posadili *8*
    • mj22

Re: !!

Jestli se do toho můžu vložit(jsem tady nová tak nevim jestli vám nebude vadit,že vám do toho "kecám" *1* )tak bych jenom ráda řekla,že k soudu budou tahat i děti což už mně připadá faktt jako totální kravina!Ty děcka jsou už tak dost vystresovaný a ještě je budou někam tahat..!!! *16*
    • angie72

Ahojík, 14.6. 2010 začne soud... Teď soudce přijímá veškeré podklady a od 14.6. se to rozjede...
      • anet.k

Re: Re: !!

jak to víš?
        • zzj

Re: Re: Re: !!

doufam ze zhnije ve vezeni !!! *16*
    • zanesskaaaa

Žádnej soud netrvá pět minut .. bude to ještě dlouhý proces ..
  • slavistka0

SLAVISTKA0

ahojky vsem *5* MJ TUNES *3* D ONT LET IT GET YOU DOWN *3*
    • baluska1

Re: SLAVISTKA0

čusík :)
  • polinka

DD VSZ :D

Hlásím, hlásím, další díl Ve spáru závislosti je tu! *15*
    http://my-angel-michael.blog.cz/1 008/ve-sparu-zavislosti-18-dil
    • nikcajacksonka

Re: DD VSZ :D

jůů,paráda,už jsem se nemohla dočkat! *15*
  • anetry

šmarja

otevřu osobnosti.cz a koukám
    Majkl je ža DRUHEJ
    no co děláte lidi
    *15*
    všichni sem! *15*
  • jacksonka

JISTĚ

od MJ smzř *15*
  • pajka52

pro 8.ball.8

Zrovna ty jsi nám tu chyběl.
    • Tereza

Re: pro 8.ball.8

Pajko...jakoby tu nebyl!
      • zanesskaaaa

Re: Re: pro 8.ball.8

On tu je?.. *15*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: pro 8.ball.8

doufám že ne *15* ale i kdyby byl tak ho budem ignorovat ne??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit