-
dobrou.....
Dobrou noc a krásné sny o Michaelovi
*1* *1* *14* *14* *14* *4*
We love you Michael very much *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Knihy
Ahojte, chcu se zeptat jaké všechny knihy byly dosud o Michaelovi napsány. Prosím, napište mi je. Nejraději bych životopisy nebo něco podobného ale mohou být i ostatní. Moc děkuju. -
-
Re: Knihy
Knihy:
Moonwalk
Tajemství ztraceného ráje
Tanec jako sen
Michael Jackson Král popu 1958-2009
- jsou i další knihy, ale teď si nevzpomenu, v cizině jich vyšlo, ale v angličtině *1*
-
-
We are the world 25
Tak musím říct, že tohle je teda pecka... jasně originál je originál, ale tohle se taky povedlo... a myslím, že nejvíc to tam z nich rozsekl (kromě Michaela, ten je jasnej) wyclef jean - ten to tam teda zaválel... a ten rapovej kousek na závěr... no nemám slov... -
-
Re: We are the world 25
Terísku, ahoooj, zlato moje... Je to krásný, moc krásný, jsem bulela jak želva. No jak jinak, že? :-)
-
-
..
Neuvěříte co se mi stalo*1* dneska jsem kámošce ukazovala fotku majkla na mobilu ve zlaťácích *14* *14* a říkala jsem že nechápu, jak ho může mít tak velkého a že je to strašně sexy *15* (to je taková kámoška, která si o mně snad nikdy nebude myslet že jsem úchyl :D:D, ikdyž ostatní by si to myslely :D) a za mnou najednou takové ehm ehm a stála tam naše třídní, která to všechno viděla a slyšela, protože nám chtěla něco říct a já si jíc nevšimla *1* *15* *15* takže kdoví co si o nás myslí *15* *15* -
sexy :P
ty ju ale to už je fakt k sežráni na to se musíte kouknout!!!!!!!!!!§
http://ww w.michaeljackson.com/us/photos/yout h-30 -
...
Neumíte někdo zakládat skupinu na Facebooku ? *15* -
-
Re: ...
heheeee ja jo *1* dyt to neni slozite *15* -
-
Re: Re: ...
A jak se to zakládá ? *15* -
-
Re: Re: Re: ...
aha tak ted sem si spletla stranku a skupinu *15* *15* *1* *1* sorac *1* *1* -
*1* *1* *15* ano...takze... *1* jeden zpusob...ten bude stacit *15* *15* bez na neaku skupinu, to je jedno na keru a vlevo bud nahore nebo dole je napsano...ted nevim presne... vytvorit skupinu nebo stranku...nebo tak neak *1* *1* *15* a je to *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ahá *15* dííky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no neeni zac ale teda zalezi na tom, jestli chces stranku nebo skupinu *1* *14* pac to sem ti dala navod na stranku a na skupinu je to jinak *15* *1*
-
-
-
-
*1* *1* *1* no jiste *1* *1* 'gymplak' no *15* *15* -
-
pche *15* já su taky gymplák, ale učit zakládat skupiny na fb nás tam zrovna neučí *15* *15* *15* *15* -
-
tyk ty taky *4* *1* lituju nas obou *15* *1*
-
-
tos ani nee *15* *15* *1* -
tos to je potom jina *15*
-
-
alee *15* *15* někdo chytrý by se tu přece jen našel *15* *15*
-
-
chvíle napětí........................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... .....
............................ ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ....
............................. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ...
.............................. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ..
............................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... . ne?! *15* *15* *15* *15* -
-
no ja jsem to uz zapomela -
jak vidím, moc se tady v technice nikdo nevyznáme *15* *15* njn MJ nám asi vymyl mozek *15* *15*
-
-
neee *15* *15* *15* -
-
To je blbý .. napadlo mě, že bysme mohli založit jednu skupinu .. *15* -
-
jj, to mě nenapadlo *15* *15*
o čem?? *15* ale proč se ptám *15* *15* *15* *14* -
-
O čem prozradím, až se dozvím, jak se to zakládá .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
tak to je blbý *15* *15* snad nám to někdo prozradí *15* *15*
-
-
-
-
-
-
..
*14* *14*
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/rtt/004.jpg *14* *14*
takhle nějak si představuju, že by se michael mohl tvářit při...no víte *15* při ňuchání *14* *14* *14* není to šukézní?? *15* *15* *15* -
-
Re: ..
Kyti Kyti.. na co ty hned nemyslíš... *15* Ale představa je to více než dobrá... *14* *15* -
-
Re: Re: ..
*15* *15* tsss *15* já tady nejsem jediný úchyl *15* *15* *14*
-
-
Nebo takhle http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/ various/325.jpg *15* -
-
oooch *14* *14* a takový spocený *14* *14* už jsem zase odvařená *15* *15* *15*
nemám dneska náhodou saunu?? *15* vlastně ne, mám postel *16* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
no musis to prezit sauny *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
*15* však já si to užiju i tak *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
to je jasne *15* *15*
-
-
-
-
ta taky nema chybu a videt ten pohled ze spodu !!!hmm *14* *14*
-
-
fakt dobra predstava !!! *15* *14* to by byl desne sexy !!! *3* *3* *1* TIM POHLEDEM BY SKROTIL I DRACICI *14* *14* -
-
*15* *15* jj michaelovi sexesní pohledy prostě miluju *15* *15* *14* *14*
-
-
-
pro kytinikki
Kolik jí je? jaktože neumí psát?
------------------------- ------------
Je stejně stará jako já :D .. já to myslela jako srandu, protože se spletla a místo Sweeney Todda mi dala Střihorukýho Edwarda :D .. ach ta blonďatost :D -
-
Re: pro kytinikki
*15* *15* aha *15* já myslela, že je dysgrafik *15*
-
-
zzj
Zdeňulka Mi Moc CHybi!Divala Jsem Se Na Jeji Profil Nebyla Tu Od Utery Kdy Tu Napsala Sve Sbohem.Porad Si Ho Musim Cist Dokola.Po Kazdem Precteni Ji Vic A Vic CHapu,Ale Nerozumim.VRAT SE !! -
-
Re: zzj
mě taky Zdeňulka moc chybí at už je tady mezi náma .Vrat se prosím.
-
-
Sen
Normálně se mi dnes,stejně jako mj22 zdálo o krádeži spojenou s Michaelem *1*
Jsem byla v knihovně a najednou tam přišel zloděj s pistolí v ruce.Začal se přebírat v knihách,zatímco jsme se my ostatní krčili v rohu úplně vystrašení.No a já jsem sebrala odvahu a zeptala se ho proč se přehrabuje v tech knihách a on že kdyby nějakou nechtěl tak se v nich nepřehrabuje. *15* A tak jsem se ho zeptala kterou hledá.A prej že Moonwalk od MJ *14* A tak jsem mu jí pomohla najít.A k tomu jsme ještě našli aji Tanec jako sen.Kdybyste vyděli tu radost v očích toho zloděje *15* *15* Potom odešel i s těma knihama a přišel Michael,vzal mě za ruku a beze slova mě odvedl *1* *14*
http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-362684
Takhle vypadal *5* -
-
Re: Sen
fííííha *14* nějak se nám ty sny množí *15* *15* ale jak to tak vidim,tak s mým štěstím se mně o něm zdálo poprvý a naposled *9* *15* *15* *15* -
tak takovýhle sen bych chtěla mít taky..!!!!!!! *15* *15* *14* se máš..!! *15* *15* *14* *14* *4* -
wow *14* jestli takto vypadal tak to byl vazne sexy *14* a sen to jenom vylepsi !! *15*
-