Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackson1

dobrou.....

Dobrou noc a krásné sny o Michaelovi
    *1* *1* *14* *14* *14* *4*
    We love you Michael very much *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Knihy

Ahojte, chcu se zeptat jaké všechny knihy byly dosud o Michaelovi napsány. Prosím, napište mi je. Nejraději bych životopisy nebo něco podobného ale mohou být i ostatní. Moc děkuju.
    • jackson1

Re: Knihy

Knihy:
      Moonwalk
      Tajemství ztraceného ráje
      Tanec jako sen
      Michael Jackson Král popu 1958-2009
      - jsou i další knihy, ale teď si nevzpomenu, v cizině jich vyšlo, ale v angličtině *1*
  • terinda321

We are the world 25

Tak musím říct, že tohle je teda pecka... jasně originál je originál, ale tohle se taky povedlo... a myslím, že nejvíc to tam z nich rozsekl (kromě Michaela, ten je jasnej) wyclef jean - ten to tam teda zaválel... a ten rapovej kousek na závěr... no nemám slov...
    • angie72

Re: We are the world 25

Terísku, ahoooj, zlato moje... Je to krásný, moc krásný, jsem bulela jak želva. No jak jinak, že? :-)
  • ..

Neuvěříte co se mi stalo*1* dneska jsem kámošce ukazovala fotku majkla na mobilu ve zlaťácích *14* *14* a říkala jsem že nechápu, jak ho může mít tak velkého a že je to strašně sexy *15* (to je taková kámoška, která si o mně snad nikdy nebude myslet že jsem úchyl :D:D, ikdyž ostatní by si to myslely :D) a za mnou najednou takové ehm ehm a stála tam naše třídní, která to všechno viděla a slyšela, protože nám chtěla něco říct a já si jíc nevšimla *1* *15* *15* takže kdoví co si o nás myslí *15* *15*
  • besta

sexy :P

ty ju ale to už je fakt k sežráni na to se musíte kouknout!!!!!!!!!!§

http://ww w.michaeljackson.com/us/photos/yout h-30
  • thesimsa

...

Neumíte někdo zakládat skupinu na Facebooku ? *15*
    • luuuca

Re: ...

heheeee ja jo *1* dyt to neni slozite *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

A jak se to zakládá ? *15*
        • luuuca

Re: Re: Re: ...

aha tak ted sem si spletla stranku a skupinu *15* *15* *1* *1* sorac *1* *1*
        • luuuca

*1* *1* *15* ano...takze... *1* jeden zpusob...ten bude stacit *15* *15* bez na neaku skupinu, to je jedno na keru a vlevo bud nahore nebo dole je napsano...ted nevim presne... vytvorit skupinu nebo stranku...nebo tak neak *1* *1* *15* a je to *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

Ahá *15* dííky *15*
            • luuuca

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no neeni zac ale teda zalezi na tom, jestli chces stranku nebo skupinu *1* *14* pac to sem ti dala navod na stranku a na skupinu je to jinak *15* *1*
      • luuuca

*1* *1* *1* no jiste *1* *1* 'gymplak' no *15* *15*
        • Re: Re: Re: ...

pche *15* já su taky gymplák, ale učit zakládat skupiny na fb nás tam zrovna neučí *15* *15* *15* *15*
          • luuuca

tyk ty taky *4* *1* lituju nas obou *15* *1*
        • luuuca

tos ani nee *15* *15* *1*
        • zzj

tos to je potom jina *15*
      • Re: Re: ...

alee *15* *15* někdo chytrý by se tu přece jen našel *15* *15*
    • tea301

Re: ...

chvíle napětí........................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... .....
      ............................ ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ....
      ............................. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ...
      .............................. ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... ..
      ............................... ................................... ................................... ................................... ................................... ................................... . ne?! *15* *15* *15* *15*
      • zzj

no ja jsem to uz zapomela
      • Re: Re: ...

jak vidím, moc se tady v technice nikdo nevyznáme *15* *15* njn MJ nám asi vymyl mozek *15* *15*
    • Re: ...

neee *15* *15* *15*
      • thesimsa

To je blbý .. napadlo mě, že bysme mohli založit jednu skupinu .. *15*
        • Re: Re: Re: ...

jj, to mě nenapadlo *15* *15*

o čem?? *15* ale proč se ptám *15* *15* *15* *14*
          • thesimsa

O čem prozradím, až se dozvím, jak se to zakládá .. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

tak to je blbý *15* *15* snad nám to někdo prozradí *15* *15*
  • ..

*14* *14*
    http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/rtt/004.jpg *14* *14*
    takhle nějak si představuju, že by se michael mohl tvářit při...no víte *15* při ňuchání *14* *14* *14* není to šukézní?? *15* *15* *15*
    • bajush

Re: ..

Kyti Kyti.. na co ty hned nemyslíš... *15* Ale představa je to více než dobrá... *14* *15*
      • Re: Re: ..

*15* *15* tsss *15* já tady nejsem jediný úchyl *15* *15* *14*
    • thesimsa

Nebo takhle http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/ various/325.jpg *15*

oooch *14* *14* a takový spocený *14* *14* už jsem zase odvařená *15* *15* *15*
        nemám dneska náhodou saunu?? *15* vlastně ne, mám postel *16* *15* *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: ..

no musis to prezit sauny *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: ..

*15* však já si to užiju i tak *15* *15* *14* *14*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ..

to je jasne *15* *15*
      • zzj

Re: Re: ..

ta taky nema chybu a videt ten pohled ze spodu !!!hmm *14* *14*
    • zzj

fakt dobra predstava !!! *15* *14* to by byl desne sexy !!! *3* *3* *1* TIM POHLEDEM BY SKROTIL I DRACICI *14* *14*

*15* *15* jj michaelovi sexesní pohledy prostě miluju *15* *15* *14* *14*
  • zanesskaaaa

pro kytinikki

Kolik jí je? jaktože neumí psát?

------------------------- ------------

Je stejně stará jako já :D .. já to myslela jako srandu, protože se spletla a místo Sweeney Todda mi dala Střihorukýho Edwarda :D .. ach ta blonďatost :D
    • Re: pro kytinikki

*15* *15* aha *15* já myslela, že je dysgrafik *15*
  • zzj

Zdeňulka Mi Moc CHybi!Divala Jsem Se Na Jeji Profil Nebyla Tu Od Utery Kdy Tu Napsala Sve Sbohem.Porad Si Ho Musim Cist Dokola.Po Kazdem Precteni Ji Vic A Vic CHapu,Ale Nerozumim.VRAT SE !!
    • sasa87

Re: zzj

mě taky Zdeňulka moc chybí at už je tady mezi náma .Vrat se prosím.
  • zuzanka666

Sen

Normálně se mi dnes,stejně jako mj22 zdálo o krádeži spojenou s Michaelem *1*
    Jsem byla v knihovně a najednou tam přišel zloděj s pistolí v ruce.Začal se přebírat v knihách,zatímco jsme se my ostatní krčili v rohu úplně vystrašení.No a já jsem sebrala odvahu a zeptala se ho proč se přehrabuje v tech knihách a on že kdyby nějakou nechtěl tak se v nich nepřehrabuje. *15* A tak jsem se ho zeptala kterou hledá.A prej že Moonwalk od MJ *14* A tak jsem mu jí pomohla najít.A k tomu jsme ještě našli aji Tanec jako sen.Kdybyste vyděli tu radost v očích toho zloděje *15* *15* Potom odešel i s těma knihama a přišel Michael,vzal mě za ruku a beze slova mě odvedl *1* *14*

http://foto.osobnosti.cz/michael-jackson-362684

Takhle vypadal *5*
    • mj22

Re: Sen

fííííha *14* nějak se nám ty sny množí *15* *15* ale jak to tak vidim,tak s mým štěstím se mně o něm zdálo poprvý a naposled *9* *15* *15* *15*
    • terullka00

tak takovýhle sen bych chtěla mít taky..!!!!!!! *15* *15* *14* se máš..!! *15* *15* *14* *14* *4*
    • zzj

wow *14* jestli takto vypadal tak to byl vazne sexy *14* a sen to jenom vylepsi !! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit