Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

pls

ahoj holki můžete se pls podívat na tuhle adresu je to ohledně té výstavy která se bude konat od pátku budu vám moc vděčná http://www.heal-the-world.cz/htw/in dex.php
    • zu

prostor koláže

To kdybych věděla jsem malířka profesí
      a dílka mám!
      Taky napiš
  • evicicek22

Papá

tak já dneska jdu, asi se tu ještě večer stavím, mějte se moc hezky...
    Got bless you *4*
    • majka111

Re: Papá

ahoj,ty taky *4* *4*
  • zuzanka666

Video

http://www.youtube.com/watch?v=tAfq 8zudWlc&feature=related

Miluju ten song.Běhá mi z něj mráz po zádech *14* *3*
    • mijaja

Re: Video

Jj,to já taky!! *14* Nedávno jsem to poslouchala imrvéra,do kolečka a pořád jsem měla málo *14* *15*Nj,když píseň jde od srdce a s láskou,není jednoduché se od ní odtrhnout *14* *4*
  • polinka

pro terullku

tys ten prsten kupovala přes internet? Jestli jo, mohla bys sem prosím dát fotku? Dík...
    • polinka

Re: pro terullku

a jak se nosí? Neni třeba na kůži nepříjemnej, těžkej, nebo neni moc velkej... nebo co já vim *15* *7*
    • terullka00

Re: pro terullku

jj je z internetu *3* tady je odkaz : http://www.stribro-klenoty.cz/sperk-stribro-bizuterie/originalni-ocelovy-prsten-michael-jackson-sperky-prsteny/ *4*
      • petrulka007

Re: Re: pro terullku

Je opravdu moc hezký *4* *4* Bude ti terko slušet. *3* *3*
  • zzj

oj

ahojky *4*
  • mj22

Ahooj :-)

Ahoj,holky *4* dlouho jsem tady nebyla přihlášená,ale nemyslete si,že jsem na MJ zapomněla,to ne!Já sem chodím opravdu každý den,ale nechce se mi pořád přihlašovat,tak mě tady nemůžete vidět *15*
    Teď jsem byla uklidnit situaci ve fanklubu Christiny Aguilery.Všichni tam totiž hází špínu na Lady GaGa a to se mi zrovna moc nelíbí..já vím,že vy ji tady taky někdo nemáte rád,ale musíte uznat,že nemá cenu,aby antifanoušek Lady GaGa lezl do jejího fanklubu a urážel jí tam...a aby antifanoušek Christiny Aguilery lezl na její a tam ji urážel..a aby antifanoušci GaGy lezli do jejího fanklubu,tam ji uráželi a vynášeli do nebe Christinu...a to samé i u antifanoušků Christiny..
    Já třeba nesnáším Justina Biebra,ale lezu snad do jeho fanklubu,urážím ho tam a chválím Michaela Jacksona?NE!Tak nechápu proč to dělá spousta dalších lidí,i jiných celebrit..
    Omlouvám se jestli vám vadí,že tady píšu o někom jiném než o MJ,ale tohle mě vážně štve... *10* *9* *9*
    • mischicka

Re: Ahooj :-)

Já taky bobra nemám ráda *15* *15* a taky tam nelezu *15*
      • mj22

Re: Re: Ahooj :-)

bobra? *15* *15* *15* to ani nevím,že se mu tak říká *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: Ahooj :-)

jo... já sem to někde slišela a od tý doby mu tak říkám *15* a měl by už mutovat *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Ahooj :-)

ježiš ty prázdniny už mi lezou na mozek *15* * slyšela
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj :-)

jono *15* *15* *15* bejby bejby bejbe oooh laik bejby bejby bejby nóu atd... *15*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj :-)

za chyby se neomlouvej *15* jo a mutovat už měl dávno *15* ale až začne(pokud někdy *15* )tak jeho úžasnej hlásek bude v pr..pryč *15* a už nebude žádný bejbe,bejbe,bejbe ouuu *15* *15*
    • mj22

Re: Ahooj :-)

*má tam být "i u jiných celebrit,překlep trošku..
  • baluska1

Heh :D

http://www.fanpop.com/spots/michael -jackson/images/15244603/title/mich aelicious-photo

ehm takže k týhle fotce..
    1. By mě zajímalo kde to je..Protože na limuzínu je to široký a na letadlo to možná vypadá, ale Michael nerad lítal v noci
    2. Zajímalo by mě kam se koukáka..jediná možnost je ta TV
    3. By mě zajímalo proš je na okně ta flaška pro děcka
    4. By mě zajímalo proč místo toho prcka tam nejsme mi :D
  • mischicka

objev

*15* Normálně holky já zjistila že asi polovina kluků z naší třídy Michaela poslouchá *15* *15* Takový oni na chodbě tancujou moonwalk a já znich dostala totální výtlem a oni pak ze mě *15*
    • zzj

Re: objev

wow tak to se mas!! *3* *3* co na tom bylo tak smesny cece?!! *15* *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: objev

*15* *15* Oni moonwalk neumí a vždycky jeden to zatancoval a ostatní se dívali a pak se začali smát jako že to neumí *15*
        • zzj

Re: Re: Re: objev

aha *15* *15* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: objev

a je hodně vtipný je při tom pozorovat *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: objev

hej tos to verim *15* *15* *15*
    • janinka1998

Re: objev

óóóóóóóóóóóóoóóóóó u nás poslouchá Michaelka jenom jeden kluk a já a možná ještě někdo z vyšších ročníků *9* *9* *4*
      • misuleee

Re: Re: objev

u nás ale ho taky skoro všichni poslouchají *15* a jednou jsem se tak na chobě srazila s holkou co měla upe boží tričko s Michaelem *15* a jeden kluk z kvinty měl tričko King Of Pop *15* a naše angličtinářka s češtinářkou ho taky upe žerou *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: objev

hej nechodis nahodou do skoly pro fans MJ ?! *15* *15* *15*
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: objev

nwm *15* *15* ale bylo by to drsné *15* *15*
  • misuleee

Dvojka

ve čtvrtek dávali na dvojce Michael Jackson : Odkaz :) já se na dvojku nedívám, takže jsem o tom nevěděla, ale moje skvělá babča mi to nahrála, tak jsem to dneska viděla xD potěšilo mě to :)
    • mischicka

Re: Dvojka

jojo vím... máma se koukala... ale já ne páč to bylo pozdě :D
      • monikam

Re: Re: Dvojka

já to taky nestihla, tak jsem se chtěla dívat a nakonec jsem si vzpoměla až bylo už pozdě, ale prý to bylo něco starého :-))takže je možný, že jsme to viděli všichni:-)
    • besta

Re: Dvojka

Není to odkaz krále popu(Název dokumentu) ?
      • misuleee

Re: Re: Dvojka

či vím :D tam bylo jenom odkaz....tak to asi přeložili z originálu : Michael Jackson : Legacy.
  • 9margaret9

DÍKY VŠEM

Je fajn, že se tu sešlo tolik skvělých lidí, kteří s Michaelem soucítí. I přes to, že jsem nebyla nějaký extra fanoušek, tak se od pátku cítím strašně a nemůžu si jeho smrt vyhnat z hlavy. Každopádně budu nadosmrti vděčná, že jsem mohla žít ve stejné době jako Michael!!! Jeho hudbě a jeho osobnosti samotné patří náš velký obdiv!!! Díky za vše, Michaeli!!!
    • esslik

Re: DÍKY VŠEM

Nechci se opakovat...že jsem nebyla blazniva fanynka a že si ho nemužu vyhnat z hlavy...je mi to blbý ale tak to citím i já ...je to velká ztráta jak pro rodinu..fanoušky tak i pro další vývoj hudby....R.I.P. <3
    • Re: DÍKY VŠEM

..ja na to též nějak nemůžu přestat myslet....Taky nejsem nějaká šílená fanynka..vlastně poslouchám metal, rock a takovy věci,ale vždycky když mám náladu, tak si pouštím jeho písničky. No z jeho tančení sem nikdy nechapala:):)! Doufám, že tam nahoře se bude mít líp, třeba pokecá s Elvisem a tak *3* *4*...no ale docela mě mrzí, že lidi kolem něj museli vidět jak na tom je a nikdo zřejmě nepohnul ani prstem *9*
    • ellie007

Re: DÍKY VŠEM

já souhlasím.. taky si jeho smrt nemůžu vyhnat z hlavy, přestože jsem nebyla bláznivá fanynka.. vždy jsem ho ale obdivovala.. je škoda že už tady není.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit