-
No nic
No nic jdu chrnět. *15* Tak dobrou a krásný sníky o Majkím. *14* Pááá. *3* -
moc prosím
lidi vím že se to michaela vůbec netýká ale potřebuji znát váš názor!§ my sme měli na zítra napsat takovou povídku a nesměli tam být dvojlabičné slova!! tak co tohle??
Žil byl ve vsi pán a měl moc rád psi. Tak moc chtěl psa až ho šloh! Pán dal mu kost.Pes jen čmuch a leh pod stůl. Pán chyt rapl. Kop do psa a pes vít. Pán říct:,,Slyš pes! Ty buď jíst či já tě moc moc zbít!!“ Pes jen haf. Pán se lekl. Pak hop a chňap. Pán pad a řvát. Pán bít psa a pes jen štěk.Pán vzal nůž a bod psa.Pes vít,leh a krev moc týct. Pán chtěl psa vzít ven a dát ho v zem. Když pán vzal psa ven, tak pes skok přes plot a vběh pod vlak. Od těch dob pán zle žít. ?? *7* -
-
Re: moc prosím
Jo dobrý, ale až na to jako kdyby to říkal cizinec Pan být moc zlý. *15* *15* Ale né je to hezký. Mě se to líbí. -
-
Re: Re: moc prosím
díky!§ tak jako cizinec!§ nooo zkus si něco vymyslet jenom s jednoslabičných slov!! *15* *16* -
-
Re: Re: Re: moc prosím
Jj já vím mno, ale tyhle dvě věty jsou jak když to fakt říká cizinec: Pán vzal nůž a bod psa.Pes vít,leh a krev moc týct
*15* *15* *15*
-
-
-
-
dobré ráno
Dobré ráno..už sme bez Majkího 4 měsíce ..už sem zapálila svíčku . -
-
Re: dobré ráno
Hmm no to jo no. Uteklo to neuvěřitelně rych, zachvíli to bude půl roku, pak rok, pak dva. Chjo. Zajímalo by mě estli to condrat oslavil, že je tak dobrej a že už je to 4 měsíce, co zabyl Majkla.
Mmchm Ahoj. -
-
Re: Re: dobré ráno
Tomu bych se nedivila on je takovej sráč že by byl schopnej to dneska oslavit *16* A co teprve až to bude třeba rok! *9* -
A nejen že mám zapálenou svíčku, ale etě mi tu na plný pecky hraje Heal The weorl, takže mám zapálenou svíčku, a poslouchám. O půlnoci jsem dokonce bulela, že jsou to už 4 měsíce. -
vůbec bych se nedivila,kdyby si otevřel nějakou lahvinku a slavil..!jo a ahooj -
-
Re: Re: Re: dobré ráno
omlouvám se,ale nějak mi blbne net a tak mi to sem skočilo 3x
-
-
vůbec bych se nedivila,kdyby si otevřel nějakou lahvinku a slavil..!jo a ahooj -
-
já si nemyslim, že to slaví. myslim si že ho zabil neúmyslně, a že toho lituje, ale to nic nemění na tom že ho zabil a že je to největší hajzl světa!!! *16* -
Hmm já bych se nedivila, i kdyby seožral. No on si řekl: HEy dneska je to 4 měsice co sem zaby Jacksona, mno to musím osalvi, a ožrat se takou věc pro svět nikdy nikdo neudělal, ale já jo.
Kdyby tohle řekl, anich bych se nedivila, ale myslím si, že toho i v jednu chvíli toho litoval,co udělal.
-
-
-
-
*.*.*.*.*
Myslím, že nemá cenu řešit Paulínu..zazpívala to jak to zazpívala..to už nezměníne.. -
-
Re: *.*.*.*.*
Týýýý jo *15* ... stal se zázrak světa *15* SOUHLASÍM S TEBOU!! *15* .. tento den si zapamatuj.. už se možná nebude opakovat *15* *15*
-
-
--..
Ahojky tak jsem konecne zase tu *15* To vite radsi jsem se jeste rozhodovala jestli si mam vzit dneska toho ponika a dospela jsem k nazoru ze si radsi vemu normalniho kone *15* Ale ten taky neni o moc lepsi minule delal kozliky a schodil jednu pani a vyplasil poniky a jedna hollka z toho ponika slitla docela blbe *9* *15* -
-
Re: --..
waw *9*
-
-
!!!!!
SEM TU -
-
Re: !!!!!
ahooj!!zase sem tadyk *15*
-
-
Ahojík.
Ahojík holky,jen se chci zeptat (ze zvědavosti),kam se poděla Angie?Já totiž,že jsem její příspěvky hrozně dlouho neviděla....Plsík,odpovězte... -
-
Re: Ahojík.
snad už je v blázinci ! *8* *15* -
Re: Ahojík.
Má spostu práce *3* -
-
Re: Re: Ahojík.
Děkuju... *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojík.
Neni zač *3*
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj. jak se máte? já na žádných přezdívkách netrvám. lae jak vidím je tu anet trochu víc tak. mi kdyžtak můžete říkat ANTENA NEBO AKRE *15* *15* *15* mě to urážet nebude *4* -
lidi
hele lidi, kdo z vás tu má blog o Michaelovi Jacksonovi? -
-
Re: lidi
jaká že je ta tvá adresA? si to nemůžu pořád zapamatovat =):D -
-
Re: Re: lidi
www.michaeljackson-site.blog.cz je to jednoduchý proste napíšeš michaeljackson a pak dáš pomlčku a site a je to ;-) -
-
Re: Re: Re: lidi
mno ještě jsi zapomněla říct abych nezapomněla tam přidát blog.cz *15* *15* jsem na ten blog zapomněla ale už jsem si vzpomněla *15* *15* ale to je samozřejmost *3* -
-
Re: Re: Re: Re: lidi
jasně, ale vždyt blog.cz si přece už domyslíš né? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lidi
jj jasně *3*
-
-
-
mno ještě jsi zapomněla říct abych nezapomněla tam přidát blog.cz *15* *15* jsem na ten blog zapomněla ale už jsem si vzpomněla *15* *15* ale to je samozřejmost *3* -
j dík to už si budu pamatovat =) (doufám) *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: lidi
Ahoj =) já ne. =)=(
-
-
s usmevom
tu zrovna nie ale mnoho ludi je smutnych ze prve vianoce bez michaela.jo je to smutne ale mohli by to ludia brat s usmevom ved michael mal rad vianoce a stale sa usmieval *4* proste si myslim, ze by nebol rad keby vie ,ze tolko ludi je kvoli nemu smutnych
tak vesele viance ale naozaj vesele *4*