Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odchod

tak já už musím jít ale určitě ještě přídu zatím pa pa.
  • terinda321

..

no to jsem zase napsala věc, že jsem se na to nevykašlala!! Vy, co se sem chodíte jenom bavit na cizí účet byste měli jít taky¨... víte kam!! Proč sem teda chodíte mi mu tady fandíme!! je úplně jedno jestli byl gay, jestli měl platiky nebo co vlastně, protože jsme ho měli rádi, takovýho jaký byl. To už nic nezmění, a že jsem tady napsala něco, co se píše v jedný knížce, noooo bože, abyste se nezbláznili!! Já to napsala pro pobavení a aby lidi viděli, jakej kterén byl ten jeho otec, a vy tady spustíte takovouhle lavinu!!
    • coolin

Re: ..

Omyl! Jeho hudba se mi líbí,ale to ještě neznamená že budu úplně slepě věřit každýmu nelogickýmu a nemožnýmu nesmyslu!!!!
      • angie72

Re: Re: ..

Pleteš se, protože rozhodně nevěříme každý kravině, to mi tedy věř.
        Nejsme tady proto, že se budeme dohadovat. Jsme tu proto, že nám chybí člověk, který něco dokázal
        Připadá mi to jak hon na Vladka Dobrovodského. Proč? Nechte toho a pojďme se spojit, tak jak si to Majkí přál...
        • Re: Re: Re: ..

ja jsem pro..myslim ze hadat se tu opravdu neni moc vhodne...a ja se ani hadat nechtela..jen jsem podotkla ze nekteri lide veri vsemu...tim nemyslim vsechny jen nektere...a ver mi ze takove lidi znam..
      • Re: Re: ..

vsak rikam jen nekteri lide :-)ne vsichni:-)
    • Re: ..

no me to celkem pobavilo :-D jako celkem zajimave...objednat synovi v 15 2 prostitutky aby se neco priucil...myslim ze ten jeho otec...nebyl moc v poradku....a co me taky dokaze pobavit...jak nekteri lide hltaji clanky v novinkach.cz, na magazinu.cz, nebo jeste lepe si kupuji blesk, sip nebo aha...a veri skoro vsemu...nebo nekteri uplne vsemu, co se tam napise..
    • angie72

Re: ..

Kašli na ně.Každopádně víš, kam se můžeš jít vypsat a bylo by hezký, takové komentáře u mě připisovat. Klidně, budu ráda.
      • terinda321

Re: Re: ..

no jasně:) díky
  • tercule

michael

mě nejde stáhnout ten monnwalker....chjo :-( *10* *10* *10*
  • zanesskaaaa

neni

zrovna jsem slyšela rádiu Frekvence 1 myslím že to bylo.. říkali že prohldal ,,doktotovo'' dům a tím že se k nim choval přívětivě jako ať si to klidně prohledaj ho neberou jako podezřelího.. no chápete to?? *16*
    • angie72

Re: neni

Nebojte se, bude potrestaný. Neberte vše co slyšíte vážně. Tady ty informace jsou jen spekulace.
      Až budou výsledky, tak se to bude řešit a rodina Majkího to jen tak nenechá. Vždyť oni podali žalobu...
    • lask1

Dobrá taktika.Sviňa.
      Takého doktora by ste asi dlho hladali.
      Mal ísť robiť radšej patológa, tam by už nemal čo pokaziť. *9*
    • kristyn875

mno to sou debilové... *16* *8*
    • lenka31

no tak to je hrozné já je tam vážně nechápu
    • lady_jackson

ne nechapem *10*
    • torema

*16* *16*
  • baluska1

je nejkrásnější

Hey ta druhá fotka ve fotogalerii je hezká,ae nejhezčí na ní je jak se tam Michael směje,ae etě hezčí je on...a nebo jak tam dává tomu dítě tu pusu,chjo kéž bych to dítě byla já
    • kristyn875

Re: je nejkrásnější

jj na tu fotečku s miminkem jsem se koukala minimálně pět min...twe tam je vidět ta jeho nevinost a láska...fakt miluju *14*
  • lina25

Anděl...

Strašně se mi líbí ta část, jak je Majký jako andílek v té vodě, a v jednu chvíli, máchá rukama ve vodě a do toho pomalinku roztahuje křídla... Já nevím proč, ale to roztahování křídel mě úplně dostalo....
    • riki.002

Re: Anděl...

mo to mi povídej, nádhera!!! *14* *14* *14* *4* *4*
      • masno

Re: Re: Anděl...

Jo. Je úplně perfektní *14*
  • mischel5

....

Dobrou všem Miluju vááás....
  • Michael Jackson

aHOJ PROSÍM NAPIŠTE V KOLIK PŘESNĚ JE TEN SRAZ A KDE 29.8 NA MŮJ EMAIL BLBNE MI NET NEVÍM JESTLI SE PŘIPOJÍM NA .Děkuju L.Hlasova@seznam.cz a kolik nás tam asi bude??budte někdo tak hodný a pošlete na email *3* sraz v Praze
  • polinka

Speechless

já jsem se ted uplně zamilovala do písničky Speechless *14* jak on na začátku mluví a říká to "speechless, speechless" tak to řiká uplně krásně a něžně a jemně... a nakonci jak říká "...worlds like, like I love You" tak je to uplná krása... je to nadpřirozené, neuvěřitelné *14* *4*
    • anickamichaelvranova

Re: Speechless

Nadhera az se mi chce brecet,on mel krasnej jemnej hlasek hlavne jak pisete to Speechless.....to uz nemam slov!!!NADHERA!!!!I love You Maike!!!! *14* *14* *3*
    • kristyn875

jj tuhle písničku prostě miluju..je taková něžná a klášná..prostě jak to upa procítí..to je nádhera *3*
      • polinka

Re: Re: Speechless

jo přesně on to prostě nádherně procítí *14*
    • zanesskaaaa

je to krásná písnička *14* .. ale říct někomu název tak se asi bude hodně divit
  • tercule

překlad

http://www.youtube.com/watch?v=ExWT U9S8Vmo

prosíííím, najde se tu někdo, kdo to celé přeložííííííííííí :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit