-
jedině Majkí
Miluju Majkího a nikdy se ho nevzdam,i kdyz nasi nedokazou pochopit moji lasku k nemu.nechapu jak nekteri lide mohou cloveka jako je prave Majkí odsuzovat bez toho aniz by ho treba jenom chvilku znali nechapu toto.
Já Majkího nikdy neprestanu milovat *14* -
tema
cauky nechce tu nekdo kopnout nejake dobre tema na pokecik ? *15* at zapomenu na sve trapeni *4* !!! -
-
Re: tema
me jaksi nic originalniho nenapada... *4* -
-
Re: Re: tema
tady je to jakesi liduprazdne !!! *15* *15*
-
-
-
nazdar
čus jak se všichni máte já se mám dobře protože poslouchám MJ *1* no nic no tak se vetřu do debaty...o čem se mluví?
*4* -
:(
http://www.youtube.com/watch?v=3jKg mz9HJX0&feature=player_embedded *9* i miss you *9* *9* -
-
Re: :(
*9* *9* *9* nesnáším smutný videa *9* -
-
Re: Re: :(
to i ja ale ten text ma neco do sebe *9*
-
-
-
ahoj lidi! mam velkou prozbu. nemel by nekdo titulky k serialu the jackson an american dream. nemuzu je nikde sehnat :-( dik
-
thriller dance
měl by někdo z okolí zlína nebo uh. hradiště zájem zúčastnit se tréninku tance na thriller?? 28.8. se bude tančit v praze na václaváku =) ve zlíně bude 1. trénink už v lednu, v hradišti ještě nevíme...v případě zájmu mi napište NA PROFIL!!! mějte se *14* -
xD
ha..zakázali mi přístup na chat po tom mém posledním vystoupení tak holt nic!:D *15* -
-
Re: xD
Sakrá *15* pojďte tam házet video s MJ .. :D jakýkoliv .. *15* -
aa tak jen omyl... -
hej mě nepříjimají příspěvky jako -
-
Re: Re: xD
to se mi taky stalo vylez odtama a zkus to znovu -
-
Re: Re: Re: xD
už to jde =) kdy to tam dáme? prvně bysme si měly s nima pokecat že? ale abysme se nehádaly :D MUSÍME POMALU :) -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Co ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
prej jedna holka: Hrabe mi z nich. Mno já bych si jich nevšímala a dělala jako že to je prostě naše a Michaelovo
-
-
-
-
-
cože ? *15*
-
-
.
nechcete nahodit nějaký téma?? *7* já nemam s kym kecat *15* *15* -
-
Re: .
Ja budu s tebou kecat -
-
Re: Re: .
aspon někdo *4* jak je?? -
-
Re: Re: Re: .
no konečně po pracovním týdnu. Ujde to a ty?? -
-
Re: Re: Re: Re: .
Taky to ujde.A o čem budem kecat??
-
-
-
-
-
x)
Až k VÁM příjde Ježíšek tak mu nalej kalíšek,nacucá se jako klíště a příjde k Vám zase přístě *15* Přeji Všem krásné Vánoce *4* *3* -
..
Zdravím. Koukám, že to tu pořádně upadá. Nic nečekanýho *3* . Ale kvůli tomu tu nejsem *15* .
Dneska jsem byla na Let's dance 3D. Spojitost s Michaelem *15* ? Několikrát ho tam tančí. Zejména Moose častokrát použije jeho kroky *4* . Potom jsou tam dvojčata, kteří ho umí výborně napodobit (Moonwalk především). Takže rozhodně doporučuju, ale pouze v 3D ! *4*
Majte sa *4* . -
-
Re: ..
aj ja som to videla je to uúžasný film *4*
-