-
POKEEC
Tak jo dem kecat *15* Máte nějakej divnej zážitek co se týče Michaela.Myslim jako třeba i co se týče duch atd.. -
-
Re: POKEEC
Divnej zážitek zas tolik nemám, ale někdo chodí večer po chodbě a nikdo tam není když otevřu *1* -
-
Re: Re: POKEEC
*15*
-
-
-
Michaele, I Love You...
Přeji hezký večer, dnes jsem tu zorganizovala diskuzi, ale já se jí nezúčastním... Jsem vyčerpaná za celý den, tak si to hezky užijte...
Ráno jsem brečela, potom mi bylo lépe, ale už přišla ta hodina, kdy se to začalo loni dít... V LA je právě 10:09 a to vše začalo...
Mějte se hezky a hezky se bavte... Angie
http://healtheworld-mj.blo g.cz -
-
Re: Michaele, I Love You...
Ahoj Angie,zdravim ta aj vsetkych.....dnes je smutny den tak sa necudujem,ze si plakala..... -
Re: Michaele, I Love You...
Měj se krásně Angie.. snad ti bude líp.
Já dnes vůbec nemůžu uronit ani slzu... jen je mi úzko... -
-
Re: Re: Michaele, I Love You...
TAK JÁ JSEM URONILA ANI NEVÍM TOLIK SLZ ALE BUDE JICH MOC. -
-
Re: Re: Re: Michaele, I Love You...
Víte, ano, je to rok a je ten smutek pořád, ale já si už přehrávám, jak to tam v tuto chvíli probíhalo...
Odhlásím se... Mějte se krásně... Budu se snažit napojit se na Nebesa a Michaela... Pááá -
-
Re: Re: Re: Re: Michaele, I Love You...
já si to přehrávám celý den...co se dělo,ale jakmlile přišla ta hodina bylo to to nejhorší....Mněl 90 min Zlatou hodinku a on nic nedělal!! *9* *9* *9* *9* Kdyby začal,mohl tu ještě být *9* *9*
-
-
-
-
-
Ahoj :)
Ahoj všici :) -
ahojky
ahojky všem lidičkám i majkýmu moc moc
hezký večer
*14* -
-
Re: ahojky
ahojík,tobě též i majkímu...... *14* -
-
Re: Re: ahojky
majkýmu přeji přece vždy
-
-
ahoj...tobě taky.. *3* -
Jj jemu vždycky všechno nejhezčí! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ahojky
Přesně. *3*
-
-
Tobě také krásný večer a Majkí tobě také. *4*
-
-
----
čaw!!!! -
Michael Jackson
Je to nadaný ale spíš vinikající zpěvák. *4* *3* -
michael bude exhumován..
..co vy na to ? -
-
Re: michael bude exhumován..
měli ho nechat !! *8*
-
-
:)
Ahoj Michael je fakt skvělej..ale chci jen vám říct s tím kdo píše na dizkusi Mileyny tak má pravdu chci Miley zničit normiš!! *1* *9* -
-
Re: :)
Sorry, ale tohle mi fakt nepřijde normální. Zaprvý teda nevím, co máte v plánu a jak ji zničit a zadruhý to nemá cenu. Prvně se zkuste zamyslit, jak by se na to díval Michael, kdyby kvůli němu byste uráželi jiné lidi, kteří vůbec nemůžou za to, že jsou prostě oblíbení. Tím nemyslím, že je lepší, než Michael, to rozhodně ne, ale prostě má víc fanoušků. Myslím, že Michael by nepřál nikomu to nejhorší. Pokud aspoň trochu znáte Michaela, měly byste vědět, že jeho hlavním heslem byla láska, a tím se řídil a rozdával ji různým lidem, ať jsou jacíkoliv. Tak pokud se považujete za jeho fanoušky, snažte se aspoň trochu jednat s druhými jako on. -
-
Re: Re: :)
Anet má pravdu. Nechte Miley být. Jenom proto že tu má víc fanoušků a že na její profil chodí víc lidí nemusí být Miley hned na odstřel. Nejsem sice její fanoušek, ale i ona má své dobré stránky a i ona má právo v klidu žít. nechte jí být. Radějí všechnu svojí nenávist k Miley přeměnte k ještě větší lásce k Michaelovi. *14* -
-
Re: Re: Re: :)
jo,jo pro ně je dobrá Miley pro nás zase Michael.tak to prostě je, všichni ho rádi mít nemůžou....ale i tak na něho nikdo nemá *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Já jí bejt nenechám ;)
-
-
-
-
Přesně Kajo !! Musíme jí dát dolů a mj nahoru !!! *8* *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: :)
Dobře vložíme se do sebe a zničíme jí!! *8* -
-
Re: Re: Re: :)
Majký vždycky bude nahoře a žádná Miley to nezmění, nikdy!!! ať si říká kdo chce co chce, michael byl a je nejlepší, to co dokázal on nedokáže už nikdo!!!on byl jedinečný byl to KRÁL!!!! *4* *14* *14* *1* *3* I LOVE YOU -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Přesně!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
až ta slavná Miley dokáže co Michael tak pak můžou něco říkat, ale to nedokáže nikdy.
-
-
-
-
-
supéér já chci Miley taky zničit!! *1*
-
-
bbh
co Michael řekl:
"To co o mě píší je kompletní lež,proč lidi kupují ty noviny??Není to pravda já jsem tady abych řekl-nevydávejte rozsudek nad osobou se kterou jste nikdy v životě nemluvily..nezajímají mě ty story o mě ale nesuďte mě protože to jsou lži" -
Michael na Óčku
Best Of MJ na Óčku v 15.srpna ve 12.00-13.00 hod. -
-
AHOJ lidičky asi to ješte opakuju na očku 20.8 ve 12 hodin nevim zda to opakuji a nebo zda tam budou jiné pisničky než 15.8.Zdravim všešchny fanoušky Michaela Jacksona.
-
Jééééééééééé, fajn!! *14* Musim se dívat *3* *14* *14* *14*
-