Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terullka00

4.místo :-(

pardon omylem sem to odeslala - pokračuju : je Majki až na 4.místě?!?!?!? *7* *9* *7* *9* *9* *9* blbej Justin..
    • mischicka

Re: 4.místo :-(

jn sem na to tky čuměla *9* *9* *16* *9* *8* fuj Bieber *8* *10* *15*
  • free

Michael never die.
  • dc

Co myslíte, že jste všichni?
    Vy blbci!
    Jste nikdy nebyl v showbusiness, jak můžete říct, že měl štěstí protože byl slavný s penězi atd..?
    To je všechno, co kdy měl! Nechte ho napokoji vůbec nevíte o kom mluvíte neznáte ho ... ty nevíš jak tvrdé jeho život byl!
    Nacházíte se mluví o něm protože mu závidíte, protože byl bohatý hvězda a vy jste nic tak samozřejmě budete žárlit! A vám všem, co jste na něj ošklivý tak by jste se měly stydět protože On byl velmi smutný pro to co mu lidé dělali, ale přesto měl rád vás všechny blblce kteří byly a jsou na něj ošklivý.. Dejte mu ale už pokoj konečně proboha
    .. brečel hodně to bylo pro něj těžké čelit zlým lidem ale udělal udělal všechny časy! A on udělal to pravé! Pouze slavných a úspěšných lidí může pochopit jak těžké to je,
    Měl jen pár přátel, kteří by nikdy neublížil mu .. a opravdu ho milovaly .. hlavní je že je alespon měl někdo je nemá vůbec .. ale přesto si myslím že byl štastná osoba protože byl silný!
    • Re: dc

Ty jo, už to nehul ! *3*
  • mrs_jackson

Mizim

Zlatíčka moje já mizim ale stavim se zase zítra tak pááááá.A pro Majkího:miluju Tě moooc *14* *14*
    • chiaramj

Re: Mizim

Ppapa
    • anet98

Re: Mizim

Papa. *3*
      • majka111

Re: Re: Mizim

páááápáááá
  • zzj

:(

http://www.youtube.com/watch?v=T11M Eb4xtso

:* :* MILUJI TE MAJKÍÍÍÍÍÍ :* :*
    :* :* NIKDY NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU :* :* :* :* VRAT SE PROSIM :* :*
    :* :* STRASNE MI CHYBIS :* :*
    :* :* ZISKAL SI ME SRDCE :* :*
    :* :* A JA SE TI S RADOSTI PODMINIM :*
    :* :* JSEM JEN TVA ... :* :*
    :* :* U ME V SRDCCI MISTO BUDES MIT VZDYCKY :* :*
    :* :* TY JSI JEDINY HODEN TITULU KRAL POPU :* :*

:*:* MILUJU TE :* :* *14* *14* *14* *14*
    • zzj

Re: :(

*14* *14* *9* *9*
  • anet.k

............

Dneska přinesla moje slopusedící ve škole takovej časák kdem bylo něco o Michaelovi Jacksonovi tak jsem jí to vzala a četla ta (ona mi to pak stejně vytrhla tu stránku)
    mno a tam bylo napsaný že zemřel v 51
    Snad 5O ne?! Jako 51 mu je ale zemřel v 5O!
    Ale bylo by to skvělý kdyby ještě aspon ten rok n námi ještě zůstal *4*
    • evicicek22

Re: ............

Nevím, ale tuhle chybu jsem už četla mockrát... takže... příště ať si líp přečtou datum narození... *13*
  • misuleee

The Experience

normálně *15* tak si dneska hraju The Experience,jelikož my bydlíme v přízemí,tak nám jde pěkně vidět do okna....tak si tak hraju a najednou venku někdo zařve : "mamíííí taky tady někdo miluje Michaela Jacksona!! Takže nejsem sám!!" Podívám se ven a tam asi 7 letý kluk mi skáče pod oknem *15* *15* tak jsem mu řekla že rozhodně není sám a že se může stavit *15* *15* Brý ne *15* *15*
    • janikoz

Re: The Experience

Tak tomu se říká štígro *15* u nás na vesnici ho nemá rád nikdo.
      • misuleee

Re: Re: The Experience

ale prosimtě určitě tam někdo je ne? *4*
        • monikam

Re: Re: Re: The Experience

jo Jani bude *1* pár kilometrů od tebe určitě *1*
          • janikoz

Re: Re: Re: Re: The Experience

Počkej Mony a Ty jsi odkud? *7*
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: The Experience

tak to já se těšila že bydlíš kousek *9* já právě bydlím u Přerova, a ten Vlkoš mám hned za rohem, hm to je blbý *9*
            • janikoz

Podle toho jaký Vlkoš myslíš, máš na mysli u Kyjova nebo u Přerova? Já bydlím u Kyjova. *15* A jestli jsi blízko, tak to je super, můžem se někdy vidět.
            • monikam

jen kousek od tebe bydlím, jsi z Vlkoša ne? a já z Přestavlk *1* *1*
          • monikam

Re: Re: Re: Re: The Experience

Misuleee ještě u vás můžeš založit fanklub MJ *14* *14* *1* *1*
  • love.kate.love

mtv

jestli mate někdo mtv romania tak se dívejte každy den tam davaji od 9-10:45 ale někdy od 10:00.a potom od 20-21.00. davaji tam klipy od mike. dívejte se jestli to máte. *15* *14*
  • thesimsa

Drill

27. srpna bude v Praze Tribute dance Drill & TDCAU ..
    http://www.facebook.com/event.p hp?eid=134975873254204
    • Ahoj me nejde zobrazit ta stránka na fb takže nevim na jakém miste se to zítra koná moc rada bych tam jela ale nevim kde to přesne bude v PRAZE.
    • polinka

Re: Drill

už se těšíííííím :D:D :)
      • thesimsa

Re: Re: Drill

Me too :D
    • Re: Drill

Děkuji za odkaz, už jsem dala že se zúčastním :-)
  • zuzanka666

CD

Ja to CD tak strašně chci!!!!!!!! *14* *14* Akorát nechapu proč je tam písen s 50centem *7* *13* Moc ho nemusím no.Ale třeba to zní dobře *7* Každopádně je to určitě bomba i když má pravdu Will.i.am že nesouhlasil s vydáním.Třeba na těch písních chtěl Maikí ještě něco vylepšit. Ale my fanoušci jsme aspon rádi že máme další kousek MJ a že je tu tak pořád s námi. Ježš já píšu zase kecy... *15* Ale může za to Michael protože mi vymývá mozek. *1* I LOVE YOU MJ FOREVER *14*
    • janikoz

Re: CD

To CD je super, moc se mi Ty písničky líbí. *14* Už se moc těším ho budu mít v ruce *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit