-
?
jakto že tady ted nikdo není??? *8* -
××(
Chybí mi ×( Hrozně moc.Nezačal se mi líbit od té doby,co umřel.Líbí se mi od doby,kdy mi byli 3 roky.A to vážně.Ještě mám doma panenku,která vypadá jako on a zpívá jeho hity.Dokázal to co nikdo na světě už nedokáže.Bojoval za násilí,rasismus a chudobu.Miloval děti,život,smích,svět.Rozdával radost,smích,sílu a chuť do života.Nebyl pedofil,jak si lidé vymýšlí.Jsou to hloupé kecy.Díky němu je světová hudba taková,jako je.Taková legenda,jako on nikdy neumírá. -
-
Re: ××(
hezky řečeno, dávám za jedna *4* -
Re: ××(
hezky napsáno:).. a tu panenku ti závidim:D.. ale myslím to dobře:D.. všude píšou 1958-2009 ještě by k tomu mělo bejt přidáno and FOREVER!!! *14* *14* -
-
Re: Re: ××(
přesně tak...bude žít věčně <3
-
-
-
mám teda fofr
ahojy lidičky.....jsem tady jen na chvilku,protože před chvilkou jsem přišla ze školy a za třičtvrtě hodky jedu do města *9* takže mm fofr *1* -
-
Re: mám teda fofr
ahoj...no já taky přišla ze školy...udělala si čas na diskusi a pak mažu nakupovat..[věci do školy a takový kraviny]
a juknu se po tom klobouku co měl ve smooth criminal...a beru s sebou černej .. *1* -
-
Re: Re: mám teda fofr
to je mi jasný *15* *15*
-
-
Re: mám teda fofr
pardon, oprava- mám *15*
-
-
Moje první básnička
Pro Majkího
Tak moc mi chybíš,
Určitě to vidíš.
Vidíš, jak mám prázdné srdce,
Doufám, že Ty se máš sladce.
Zanechal si nám tady bohatství,
Videa, tanec, písně tví
Pouštíme si je,
A tím na Tebe nezapomeneme,
Protože Tě moc milujeme.
Řekl bys „I love You more“
Právě mi hraje Blood On The Dance Floor.
Navždy budeš v mém srdíčku,
Měj se hezky v nebíčku.
Doufám, že se jednou sejdeme,
A moc se obejmeme.
With Love Pavla… -
-
Re: Moje první básnička
ůžasný *14* *14* -
to je klášný *3* seš boreček..moc pěkňoučký.. *3* *3* -
-
Re: Re: Moje první básnička
jsem boreček jo? *15* si mě pobavila *15*
-
-
nádhera *14* *14* -
-
Re: Re: Moje první básnička
to je krása
*15* -
-
Re: Re: Re: Moje první básnička
paráda *14* -
Re: Re: Re: Moje první básnička
děkuji *3* *4*
-
-
-
-
hojí
holky,přeju fajn vánoce a supher věci s michaelem,zejtra se tu asi neoběvím,ale jestli tu ted´kom někdo jste,tak můžem pokecat *15* *1* -
!!
miley přímo nesnáším!!! *16* -
Michael Jackson na Facebooku
Kdyby NÁHODOU nějaký fanoušek Michaela ještě nebyl členem Michaelových stránek na Facebooku, určitě se jím staňtě. To, že Eminem má teď momentálně víc fanoušků, jako on, neznamená, že je lepší, než Michael. Nechci nikomu brát jeho názor, ale já Eminema moc nemusím a klidně bych napsala i silnější slovo. Jeho některé písně znám, ale jako takového moc ne. Před chvilkou jsem si o něm přečetla nějakej životopis tady na osobnostech a ani jsem ho nedočetla, protože tam, jak jsem došla, už mi to stačilo. Nerada to říkám o druhých lidech, ale podle toho, co jsem přečetla, je to machýrek, kterej se nebojí nikoho urazit a musí mít vždycky poslední slovo. Někteří určitě možbá i víte, že urážel i Michaela a to už je co říct. např. tam bylo:
Dne 12. října 2004, týden po uvedení „Just Lose It“, prvního videa a singlu z nového alba Encore, volal Michael Jackson do jedné Los Angeleské radiové show, aby vyjádřil svůj nesouhlas v videem, které paroduje Jacksonova obvinění ze zneužívání nezletilých, jeho plastiku nosu a incident, při kterém Jacksonovi chytly vlasy během natáčení reklamy na Pepsi v roce 1984. MTV pokračovala ve vysílání videa a „Just Lose It“ se stalo nejžádanějším klipem. CEO časopisu The Source Raymond „Benzino“ Scott, chtěl nejen zastavit vysílání klipu, ale i odstranění skladby z alba a veřejnou omluvu Jacksonovi.
Víc věcí, co si o něm myslím, si už raději nechám pro sebe, aby mě náhodou někdo "nezažaloval", že ho tady urážím *15*
Myslím, že Michael si zaslouží těch členů na FB určitě víc, ale zase na druhou stranu mi přijde trochu přehnaný, když lidi to všude rozesílají a píšou, ať se stane členem MJ fanklubu kdokoli, že jich musí mít Michael nejvíc. To by bylo jako dost blbý, kdyby tam byl někdo, kdo o Michaelovi nic neví, nebo je mu prostě ukradenej. Ale i tak mě to hodně zaráží... no, prostě to nechápu, komu a čemu si lidi teďka věnujou *7* -
?
je tu někdo? *7* -
-
Re: ?
já... *3* *5* *4* *15* *5* -
-
Re: Re: ?
já taky ale už musím jít tak pa =)
-
-
-
Bravo
Ahojte holky moc Vás prosím mohly byste jít hlasovat pro Michaela na http://www.bravo.cz/cislo-26/zebric ky Je až na 4 míste stačí když mu dáte plusko a všem ostatním dáte mínus...Výsledky hlasování se vždy objeví ve vydání Brava *14* moc Vás prosím -
-
Re: Bravo
vzdyt je porad prvni *14* *14*
-
-
vždyt je to jedno!
Sára
Re: Re: Re: Re: Re: Moonwalker - 03.04.2010 21:01
Holky mohu se zeptat jak dlouho MJ znate...poslouchali jste ho pred smrti nebo az po smrti?
nic proti ale kdyby jste ho poslouchali drive tak jste Moonwalker videli jak davno
---------------------------- ----------
Podle mě nezáleží na tom, jak dlouho ho posloucháme, ale že ho posloucháme a milujeme ho! Já ho začala poslouchat až potom co umřel a netajím se tím. Spousta lidí těch co ho má rádo až po smrti je stejný jako já... je mi 15 a myslím, že tito neměli moc velké šance na to, aby ho znali dřív! jistě mohla jsem, ale u mě doma ho nikdo kromě mě nemá rád a nikdo mi o něm nic neřekl. Já nesoudím lidi podle toho jak dlouho ho kdo poslouchá, protože si myslím, že i ten kdo ho začal poslouchat až po smrti ho může mít rád i víc než ten kdo ho poslouchal dřív! Tím ted nemyslím zrovna tebe! vždyť je to přece jedno jak dlouho ho kdo poslouchá ne? Podle mě ti co ho začali poslouchat po smrti by se za to neměli stydět a ti co ho poslouchali dřív by měli být rádi za to, že přicházejí další a další co ho mají rádi! to je můj názor! *4* -
-
Re: vždyt je to jedno!
jsem na tom stejně...je mi 14 a nikdo mi dřív neřekl jak je kvělý *14* , tak teĎ ho miluju *14* *14* -
Pravda. Mě je sice 14 ale taky sem o něm vůbec nevěděla a začala jsem ho poslouchat až po smrti. Sice ho mamka a ségra mají rádi ale ne tak jako já. A navím mamka ho měla ráda ještě než sem se narodila a tom sem už vůbec nevěděla *3* -
-
Re: Re: vždyt je to jedno!
ja jsem Majkla mela rada od tri let ale v deviti jsem ho musela prestat poslouchat kvuli sestre ani nwm proc jsem to udelala no ale byla jsem mala a sestry jsem se celkem bala takze jsem MJ musela vymazat ze sveho srdce a celkove se mi to podarilo ale porad ve me bylo neco co mi ho pripominalo a az po jeho smrti jsem se zas do neho a jeste vic zblaznila a mozna i pro to je to velka rana kdyz odesel stejne jako pro ty co ho meli radi jeste pred jeho smrti ja v tom nevidim rozdil !!! -
-
Re: Re: Re: vždyt je to jedno!
a je mi 13 *4*
-
-
-
To máš pravdu. Já sem na tom úplně stejně miluju ho moc. U nás doma se o něm nikdy nemluvilo je mi taky 15 a tak sem toho moc o něm nevěděla. Až po jeho smrti. *4*
-