-
prosím pomoc
Co je to tu za změny?? s přihlašováním? přihlásit se můžu, ale když sem chci něco napsat, píše mi, že nejsem přihlášená??? Co je to za blbost? když přihlášená jsem? *15* *7* *7* *13* -
MJ
nikdy na něj nepřestanu mylset !! vždy když si pustím jeho písničky tak brečim ..VRAŤ SE NÁM !! prosím ....... -
-
Re: MJ
Vím že chceš aby se vrátil.Já když si pouštím jeho klipi a CD taky brečím.Ae vrátit už se asi mezi nás nemůže.Je to přání všech.Jenže co všichni víme je to že je mezi námi lidmi,ae jako duch.Ae i to je krása,protože víme že Michael je mezi námi.Sice ho nevidíme,ae víme to.
-
-
překvapená
psali jsem slohovku na téma můj idol! psala jsem o michaelovi!! učitelka řekla že se ji to moje moc líbilo a at to přečtu nahlas! řekla že jsem psala o Jacksnovi! věčina třídy vykřikovla: JEŽIŠI BOŽE...byla jsem nervozní protože jsem věděla že když to budu číst budou mít k tomu hloupé připomínky ale všechno bylo naopak! četla jsem to a oni mě všichni poslouchali! psala jsem tam snad ovšem co jsem mohla! moje poslední věta zněla MICHAEL JACKSONG KING OF POP! čekal jsem smích ale nic nepřišlo! jen se zezadu ozvalo..(pardon( TY VOLE)! to bylo teda něco! zůstala jsem hledět s otevřenou pusou! další přestávku zamnou chodili lidi a to bylo furt: jak si to všechno pamatuješ, tolik jmen a datumů? Hej takže on byl nemocný? Proč si nechal udělat plastiku? Napíšeš mi na papír nějakou jeho písen? On měl tři děti to jsem nevěděla? jak umřel? ..nevěděla jsem na co odpovídat dřív!! cítila jsem se tak zvláštně nechtěla jsem tomu věřit!! NIKDO neřekl nic škaredého jen byli vyjevení a kladli mi otázky!! ještě ted to nechápu! *15* -
-
Re: překvapená
Jéé to bych chtěla psát jako maturitní slohovou práci :D .. to bych věděla o čem psát :D .. no co stačí, až budem psát semestrálku s ájiny .. tam se hezky vypíšu :D -
tak to je suprový.mě by to taky překvapilo,za to u nás ve třídě by to bylo spíš naopak,možná holky by za mnou přišly ale kluci ty by z toho měli spíš srandu atd... *9* -
-
Re: Re: překvapená
já tomu nerozumím doted! ale věřím že to byl jen jejich dočasný zkrat a že se zase vráti ke své hudbě kterou poslouchají!! nevím co to mělo být ale pár lidí ve třídě jsem už nakazila!:D kámoška ho nemohla ini vystát a ted přišla že se ji strašně líbí black or white! druhá se semnou dobrovolně dívala na moonwalker, třetí se furt dívá na to sexi video s michaelem a když jsme venku chce abych pustila beat it, čtvrtá si furt zpívá you are not aleno a když jsme v hodpodě hraje v jube boxu(ted nevím jak se to půíše) jen michael a když přišel kámoš a vykřikl kod to pustil všichni ukázali na mě a on DOBRÁ VOLBA! já tomu nerozum ted sme byli unás na ddr a tancovali na michaelovi písně a kámoš řekl..prosimtě pujčíš mi nějaký jeho dvd nebo cd s písničkama?? HEJ CPO SE DĚJE?? -
-
Re: Re: Re: překvapená
no já od nás nakazila asi tak tři holky,moje sousedka mi řekla at jí pošlu moje nejoblíbenější majklovo písničky a její oblíbenou Beat it a dívá se semnou někdy v čásákách na jeho fotky,druhá ta říká že neni tak špatnej jen kdyby neměl tolik plastik,a ta třetí mi včera napsala,že už ví že je michael nejlpší dokonce říkala že je lepšínež Roobi wiliiams,kterého zbožnovala *4* tak taky newim co se děje
-
-
-
*8* *8* *8* nemám slov =) taky to někdy skusím *15* až bude možnost *15* to jsem zvědavá *4* -
-
Re: Re: překvapená
no, až budem psát taky na to téma-což pochybuju *4* ,tak to taky zkusim a taky budu zvědavá *15*
-
-
-
Prooooč?
Už nejsi s námi, ted už odpočíváš na lepším místě. Už nastal ten čas, tak proč nejsem připravená říct ti SBOHEM?? -
-
Re: Prooooč?
zrovna jsem stáhla michaelovo pohřeb ale jenom půlku.. je to smůla ale už stahuju celej ale to bude stáhlý až zítra.. no to neni to hlavní.. prostě jsem koukala na to jak tam přivážej tu rakev.. a nemohla jsem přestat brečet ještě jak tam zpívali No more cry.. a nevim jak dál to mě dotáhlo totálně *9* *9* ááá kurvaa proč tu nemaj brečícího smajlíka *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Prooooč?
věř mi to nebo ne, ale ten pohřeb byla snad nejhorší chvíle mýho života.. bylo to nádherný, ale strašně dojemný a smutný.. celý tři hodiny jsem v kuse brečela a nemohla to zastavit.. ještě teď když vidím jakoukoliv scénu z toho, ať už Paris jak o něm mluví nebo jak John Meyer hraje na kytaru Human nature, tak se okamžitě rozpláču.. *9* jsem zvědavá, kdy přijde den, že se na to budu moct normálně podívat nebo si normálně pustit nějakou jeho pomalou písničku, aniž by mě to rozbrečelo.. -
-
Re: Re: Re: Prooooč?
to se mi nikdy nestane abych u toho nebrečela... já sem taká trochu přecitlivělá:D:D.. poslouchám písničky a udělala jsem si nástěnku kde je Michael... a je tam ta poslední fotka jak leží na tom vozíčku nebo kde a oni se ho snaží oživit *9* *9* -
Re: Re: Re: Prooooč?
Ten Human Nature na tom pohrebe sa mi tiež páčil.
Je taká romantická.
-
-
-
-
tak co??
zbyl tu někdo??já taky možná pujdu -
-
Re: tak co??
ještě moje maličkost tady zůstala jako *1* Já zpěvačka *3* *3* ooooo -
Re: tak co??
jj ja jsem tu
-
-
hra moonwalker
odkaz:
http://www.gamefabrique.com/links/michael-jacksons-moonwalker.html -
jupíííí
áá konečně splinil se mi sen, už to tu začíná ožívat... už bych sem mohla začit chodit i po večerech jupíí tolik jsem se těšila na to, až to tu bude zase takové jak tenkrát o prázdninách a myslím, že už to opět začíná ... doufám, že to není jen tím že jsou Velikonoční prázdniny(teda alespoň tady u nás) Michaele musíš být znova na prvním místě a my to dokážem...už e nám to jednou povedlo a na klikárně taky *4* *14* -
hned sem tu
pustim sem majku a zachvilku sem tady a pak se kouknem na dívko *14* *14* -
-
Re: hned sem tu
Můžu se zeptat co je to za dvd?? -
-
Re: Re: hned sem tu
thriller *3* už jsme to tu jednou psali *15*
-
-
-
*
Tak jak koukám tak se to tu dneska pořádně rozjelo...xD doufám že to tu dloooouho vydrží... *15* :-))) -
-
Re: *
jojo... *15* stačí ty nadpisy a je to jasný ne? *15* -
-
Re: Re: *
taky doufám, že to vydrží, zítra už du zase do školy a opět budu mít mín ščasu, ale o víkendech se tu pokusim být co nejčastěji to půjde a i v týdnu *4* *14* -
-
Re: Re: Re: *
Nooo se mnou zítra moc nepočítejte *15* budu dělat slohovku, protože jsem se na to celý Velikonoce vyprdla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
já tu taky přes týden nebudu, až v pátek v sobotu a v neděli... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
to je je mi líp, když si popovídám s někým známým ale tak zas nadruhou stranu to vem, že kdyby mě tenkrát nepřijala thesimsa a zaneska a luciq a už ani nevim kdo tu všechno byl tak sem tu pořád nováček všichni někde začínali ale přece jen je to lepší s váme ale nebráním se navázání nových vztahů(doufám, že to nikdo nepochopil jiným smyslem!) -
No to jo. Když už tady někdo napíše, tak nějakej nováček, na kterýho vůbec nikdo nereaguje, ale když jsme tu my starý dobrý známý, tak je to hned v rychlosti *5* *15* -
já nevím, protože chodíme s děckama přes víkendy po večerech ven a když přijdu domu tak už na PC nesmím ale...já to nějakl vyřešim, rozhodně chci aby to takhle zůstalo napořád protože to opravdu hrobový ticho tu bylo pěkně dlouho!
-
-
-
-
-
-
ähojky
ahojky *4* *4* jak se mate ? ja vyjmecne uplne uzasne !!! kvulii hokeji *15* *15* *15* aspon neco mi zvedlo konecne naladu !!! ale jak to znam tak zachvili zase budu smutna *9* *9* ale zlatou nam uz nikdo nevezme !!! *3* *3* *3* *3* JSEME MISTRI *14* *14* -
-
Re: ähojky
A pak že je sport jen pro chlapy *15* Gol ve dvacáté sekundě *3* Nejlepší *1* WE ARE THE CHAMPIONS *1* Jinak se mám dobře dík za optání *3* -
-
Re: Re: ähojky
jj *4* dekuji hosi !! *15*
-
-