-
CNN
Podle CNN je Michael největším umělcem všech dob!Konečně to někdo řekl nahlas a oficiálně, škoda jen, že až teď!Snad to ale Michael vidí :-) -
-
Re: CNN
No konečně!!!! ♥♥ Supr. *14*
-
-
michael jackson
je to ten nejenejenejenejenejejenjeje zpěváááááák *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: michael jackson
jj to je *14* *14* -
-
Re: Re: michael jackson
ano,nej *14*
-
-
-
Mám tě ráda Miluju tě Chtěla by sem stebou Chodit ale Nežiješ šKODA ..... :( :( :( budu plakat za tebe majkle :( :( :( :(
-
Ahoj holky (a případně kluci *15* ) ... jsem tu po delší době... zajímalo by mě, jestli se tu najdou ještě nějaké staré známé tváře. Zrovna dneska jsem trochu zavzpomínala, jak to tu vypadalo zhruba před dvěma lety... Tak ráda bych si to zopakovala *2* *15*
-
-
jn tež by mě zajímalo kdo tu ještě chodí *15* já sem si teď dala pauzu,ale začínám teď zas naplno!! já se té svojí Michaelmanie snad nikdy nezbavím *15* ♥
-
-
Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
nasel jsem novej obchod - michael jackson shop na kingofpop.cz, vypada to zajimave :-) -
-
Re: Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
Dík *4* *3*
je fakt beautiful,no prostě *3* díky bozz *4* *3* -
Re: Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
Dík *4* *3*
je fakt beautiful,no prostě *3* díky bozz *4*
-
-
Pro Tercule
Je to ono???
--------------------------- -----------
„Ve městě Gary v Indiana v USA, ukazoval kalendář 29.8.1958, když se ozval dětský pláč.
Ten pláč byl silný, pronikavý a krásný. V tu noc na nebi svítila jasná hvězda, která si řekla, že se zastaví právě u toho to výjimečného miminka, které má zajímavý hlásek.
Hvězda pravila:
Budeš uznávaný, budeš umělec, budeš mimořádný, pro svět uděláš maximum, ale za Tvou dobrotu a laskavost se Ti svět odmění bolestí, pláčem a ranami. Neboj se vše zvládneš, a až uběhne 50 rok Tvého života, tak se spolu shledáme. Do té doby Tě budu ochraňovat, ale bojovat už musíš sám drahý Michaele.
Bůh přistoupil, položil svou dlaň na Michaelův dětský hrudníček a řekl " Tak jak Ježíš plnil svou misi, tak i ty Michaele budeš plnit tu svou. Jsi mimořádný a ten dar není ode mne, ale ten dar je v Tobě samém. Na samém konci života na zemi se shledáme a budeš mě doprovázet tam, kde není bolest a utrpení. Do té doby bojuj, Michaele!“ -
-
Re: Pro Tercule
angieeeeeeee, joooooooooooooooooooooooooo díííííky moc :-) -
-
Re: Re: Pro Tercule
Nemáš za co. To jsem dala dohromady, když jsem byla dost na dně... Dnes jsem taky, ale to přejde. Prostě to prožíváme tak, že se loučíme také :-(
-
-
-
No kde jste?
Tak já přijdu a dozvím se, že tu nikdo není... víte jaká je tu nuda bez vás? Doufám že ještě přijdete, tak zatím... *3* -
čaute děvčata a Michaeli *14* -
dobrou
tak dobrou vsem a hlavne tobe michaele ... *14* MILUJI TĚ..... *4* nikdy na tebe nezapomenu nikdy!!!!!!/dobrou -
???
ahojky je tu někdo, píšu ze školy.. *7* -
-
Re: ???
já jsem tu až teď *15* protože máme ve škole maturity takže jsme měli 4 hodiny *15* takže jsem doma brzo *15*
-