-
Kraka!!!
To je tak skvělej člověk!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Mám od něho spusta písniček,videí!Chdák kdyby se mu nestala ta nehoda *16* *16* *16* !Ten taky dopad tyvoloe Míša !To je jako starý ovčák který už dosloužil.Michael Jackson=King Of Pop. *1* *14* -
super
mozna jste to uz videli ale kdo ne tak juknete.
http://www.youtube.com/ watch?v=NRnySInQk0Y
je to super video *14* *14* *14* *14* -
-
Re: super
XxXx Super vieo, tohle je přesně pro ty kteří si mysleli,že Michael neměl moc fanoušků že ho nikdo neměl rád, tak tady je vidět kolik jich na koncert přišlo a kolik jich se přišlo kouknmout když přilétal XxXx
-
-
No Hrůůůzááá
Je to šílenec kterýmu když udělá krok spadne plastikovej nos!!! Možná nespívá nejhůř, ale ta image.... -
-
Re: No Hrůůůzááá
A co všechno spadne tobě??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
....
už jenom necelá minuta *15* *15* *15* -
-
Re: ....
*15* *15*
-
-
Osobnost
Myslím si, že je to vážně velká osobnost. Hodně toho dokázal, má ůžasný písničky, umí tančit a je to prostě hvězda. A to, co dělá ve svém osobním životě mě moc nezajímá a nesouvisí to s tím, co dělá jako zpěvák. Viděla jsem o něm dva dokumenty. Jeden právě o jeho soukromí a jeden o jeho kariéře. Když jsem zhlédla ten první, říkala jsem si, že je to šílenec a nechtěla bych se s ním nikdy setkat. Když jsem ovšem viděla ten druhý, musím říct, že moc lidí toho za život nedokázalo tolik co on(pokud teda mluvím o hudebním průmyslu). Myslím, že si zaslouží, aby se na něj lidé dívali především jako na vynikajícího umělce. -
-
Re: Osobnost
tk to určitě jo! HEAL THE WORLD....MAKE BETTER PLACE..... *4* NEJ PÍSNIČKA -
mj
URČITĚ je lepší než Jonas brothers,Tokio Hotel a takový hovadiny.
Nejlepší je HEAL THE WORLD *1*
-
-
WE ARE THE WORLD
http://www.youtube.com/watch?v=Ey1S cJZ5MNw
We are the world, ale v jiném podání.. krom toho prvního zpěváka *15* .. ten tam je i normálně.. si sakra nemůžu vzpomenout jak se jmenuje.. noo to je jedno *15* .. hlavní co jsem chtěla říct.. že jí zpívá i Luciano Pavarotti.. asi všichni víte kdo to je *14* -
-
Re: WE ARE THE WORLD
oh když se tam rozeznělo tak sem měla úplně zimomrdky nebo jak se to píše..mráz pozádech sakra *15* *15* *15* lol zimomrdky bože *15* ..ale jako na originál to nemá *14* -
-
Re: Re: WE ARE THE WORLD
Mě by jenom zajímalo, koho Michael neznal *15* .. vždyť on se v jednom videu objímal s Pavarottim *15* .. jsem čučela jak péro z gauče *15* .. sice to video na mě šprechtilo italsky.. ale stejně jsem neposlouchala *15*
Koho on sakra neznal osobně? *15* -
-
Re: Re: Re: WE ARE THE WORLD
mě *9* *9* *9* *9* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WE ARE THE WORLD
*15* *15* .. si trubka *15*
Já myslela ze slavných osobností *15* .. jako těch OPRAVDU slavných *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WE ARE THE WORLD
Ježiiiš *15* *15* *15* .. tak to joo *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: WE ARE THE WORLD
no teď jsi mě urazila *15* *15* *15* jsem byla jako malá na superstar ve finále když vyhrála ještě langerová *15* a určitě na mě byl záběr: roztomilá holčička drží nápis:aneto jéééĎ!! *15* *15*
proto jsem říkala že pojedu na finále.. *3* *15*
-
-
-
-
-
-
Plzen
Pls je tady nekdo z nas z Plzně?? *3* -
-
Re: Plzen
proc?? -
-
Re: Re: Plzen
potrebowala bych zjistit kdy ma Hc Plzen 1929 trenink,ale ja uz se s vami loucim tak papa a hezky sny s Majkím *15* -
-
Re: Re: Re: Plzen
A proč se na to ptáš tady ? ... nechápu ... -
-
Re: Re: Re: Re: Plzen
Jenom to zkousim,kdyz na diskusi Plzne my na to odpovedel jeden a to ze:v 17:00,ale budes muset do Liberce.Tak jsem se jenom chtela zeptat tady jestli tam nekdo nebydli a jestli kdyby sel nahodoou kolem Čez Arény,jestli by se mi na to nepodiwal a to je vse...Ale ja wím ze to sem nepatri taky sry *15*
-
-
Re: Re: Re: Plzen
aha tak to nwm a mej se hezky papaa
-
-
-
Re: Plzen
ee ja ne
-
-
A je vymalováno....
..Ewa Farna předstihla v návštěvnosti Jacksona !!!! -
Ahojky
ahojky je tady někdo na pokec o Michaelovi♥??? -
-
Re: Ahojky
jj je -
-
Re: Re: Ahojky
juujky me tak stve sakra ze Michaela predehnali nejenom ta Miley ale taky Rober Pattinson !!! *9* achjo -
-
Re: Re: Re: Ahojky
jj to me taky docela stve -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
jo taak tak to jo takhle to myslis ale musiiim jit tak cus -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
A vo cem tady tak kecate vubec mne nejak dosly tema XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
no tak papaaa a myslim jako jestly snim mas spolecnyho treba barvu nebo tak -
jako já??
jak to myslís?? jako jestli ho mám ráda?? -
soory ze sme teda moc nepokecaly ale musim letet no :D dobry no.. -
mas neco spolecnyho s MJ????
-
-
-
-
Re: Re: Ahojky
supeer alespon nekdo :) -
-
Re: Re: Re: Ahojky
jj
-
-
-
-
Uf
Tak právě teď jsem dokončilanreferát o Majkim...piplám se s tím 2 hodiny,ale on za to stojí *14* jako když se na to teď tak dívám tak když to přepíšu,tak to bude asi tak na takový 3 listy A4 *15* *15* to než někdo přečte... *1* ale tak ono ani nejde krátce napsat co všechno udělal,za těch 45 let co je na výslunní *14* *14* *1* ..no tak já to půjdu přepsat,možná se tady ještě ukážu,zatim ahoj *4* -
-
Re: Uf
s tím souhlasím...já když sem měla projev na téma MJ a jeho život tak sem to měla taky na tři strany A4...ale to se fakt nedá sepsat krátce..mě ten projev trval prý něco kolem 16ti minut *3* -
-
Re: Re: Uf
No to je taky dobrý *1* učitelka dějepisu nám řekla ať napíšeme referát o naší nejoblíbenější osobnosti(měla nějakou dobrou náladu a tak jsme si mohli vybrat,co jsme chtěli *1* ),já jsem ani vteřinu nepřemýšlela a řekla jsem si,že udělám referát o MJ *14* no a tak jsem si říkala:to bude krátký,tak na 1 stránku.. *1* no a když jsem to doma sepisovala tak to bylo ve finále 2 a třičtvrtě stránky napsaný drobným písmem *1* ale to se fakt nedalo napsat stručně *4* *1*
-
-