-
cusikk
pokeca nekdo po icku o majkíím piste
443507806 *4* -
-
Re: cusikk
já o Majkím ráda pokecám *4* takže si tě můžu přidat? -
-
Re: Re: cusikk
Taky jsi byl smutný když Michael jackson umřel já moc.:):(:(:(:(:(:(:( *9* *9* *9* *9*
-
-
-
!!!
Holkýýýýýýýý!!Já se bojim že mě přitom někdo načape!!!! *9* *15* *15* -
-
Re: !!!
mno to mi povídej...já mám bobky že mě nevzbudí budík..sice sem si to dala na 1:45 a opětovný buzení ale stejně ...a pak že ráno zaspim *1* *3* -
-
Re: Re: !!!
jj taky to mám na 1:45 =) -
Re: Re: !!!
*15* *15* *15*
-
-
-
?
je tu někdo??? *7* -
OMCh
*15* Tyjo já tu furt čekám kdo se první zeptá na ten klip k One More Chance a ono nic *15* *15* Takse ptám první... Co na něj říkáte? *7* *15* -
-
Re: OMCh
Já ho ještě neviděla *15* -
-
Re: Re: OMCh
já taky ne *15* -
-
Re: Re: Re: OMCh
www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* tam to je *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OMCh
hezké moc *3* ale mohl se víc otočit na kameru *15*
-
-
-
-
-
Chudáček
Je mi ho líto. Takovej chlap jako je on už nebude. Ty jeho úžasný pohyby, který se snaží každý napodobit. Je to směšný. On byl prostě on . -
-
Re: Chudáček
bel nejlepšíí
-
-
fotka
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/93021 *15* jak má tu knížku obráceně.. *15* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: fotka
Heh *15* určitě si hodně početl *15* -
-
Re: Re: fotka
třeba tam byl obrácenej obrázek *15* -
-
Re: Re: Re: fotka
*15* to je možný *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotka
to mě nenapadlo... *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: fotka
tj!! *15* *15*
-
-
Re: fotka
To je roztomilý... Michael... *14*
-
-
Ahoj takze michaeli (majkle)vím že si mě nikdy neviděl ale je mi líto co stalo, je pozdě chápu a jen chci říct že ty kteří píšou o michaelovi (majklovi ) hnusný věci tak jednou budou pikat není hezké když se někomu smejete ! Tak vis přeji ti ať se ti daří aspoň v nebi :)
-
ahoj
tak ahoj pridu zase zitra michaele ale potom uz tady nebudu zase az do patku a v patek sem tu jako na koni majkle mam te rada majkí papapap miluju te!! *14* *14* -
-
Re: ahoj
tak papa *4*
-
-
SRAZ FANOUŠKŮ V OSTRAVĚ
Ahoj lidi. Prosím Vás, neví někdo, kdy a kde se koná sraz Majkových fandů v Ostravě??? Díky moc. -
ahoj
Ahoj holky přišla sem o něco z včerejší diskuze? *9* *9* *9* -
-
se podívej ne *15* -
-
Re: Re: ahoj
ježiš holky to mě fakt nenapadlo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
Když seš tak bystrá, proč sem teda píšeš, jestli si o něco přišla?! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
jo ? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
joo *15* to je v pohodě páč já sem teď kvůli škole nervama v háji takže si potřebuju občas pokecat sama se sebou *15* na to si těď rači zvykněte *15* -
No *15* ... My jenom nechápem, že si tu povídáš sama se sebou *15* *3* -
*15* *15* já už sem vážně mimo *15* " v každou minutu" *15* co to melu? já chtěla napsat každou minutu... kdyby ste to nechápali *3* *15* -
a teď se mi to seká v každou minutu... -
páč... *7* *7* malý moment pls... hm... asi proto že se mi v půlce sekl pc takže sem to nedočetla *15*
-
-
-
-
-
Si to přečti ..
-