Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luuuca

nr

za čtvrt hoďky máme nový rok!! *5*
    • thesimsa

Re: nr

Ať už je po roce 2009 .. doufám, že 2010 nebude tak podělanej, jak tento ..
      • pajka52

Re: Re: nr

jo, souhlasím s tebou, ale stejně to co se stalo v roce 2009 už nepude vrátit... Ted' už prostě jen vzpomínky zůstanou.
        *9*
        • thesimsa

Re: Re: Re: nr

Aspoň, že ty vzpomínky nám nikdo nesebere ..
    • pajka52

Re: nr

jono, to je hrozný jak to všechno letíí.. ještě před rokem ti michael byl a ted' tu není, je to divný..
  • anet.k

Earth Song by se mohla stát hymnou planety

___________________________________ ___________

http://translate.goo gle.com/translate?js=n&prev=_t&hl=c s&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl =cs&u=http%3A%2F%2Fwww.petitiononli ne.com%2Fmjearth%2Fpetition.html&ac t=url

__________________________ ______________________

Určitě to podepište, myslím, že jde o dobrou věc =)
    • Re: Earth Song by se mohla stát hymnou planety

Ahojky, dovolila jsem si malinko upravit adresu odkazu
      http://www.petitiononline.c om/mjearth/petition.html
      Určitě se podepíši, je to skvělý nápad, Michael má určitě radost *3*
      • monikam

Re: Re: Earth Song by se mohla stát hymnou planety

taky jsem se podepsala *3* *3* *3*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: Earth Song by se mohla stát hymnou planety

Jo já už taky podepsala. Už si navždy zapamatuji, že jsem 414.*15*
  • angie72

Ahoooj, můžu zase poprosit???

Hezký večer všem... Prosím, postoupila jsem do třetího kola, můžete mi dát zase hlas? Angie... http://michaelisking.blog.cz/0911/s onf-3-kolo

Předem moc děkuji... ♥♥♥
    • thesimsa

Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

8. hlas *3* .. eště napíšu spolužákům ať hlasujou ...
      • angie72

Re: Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

Jejda, ty jsi zlatíčko, moc děkuji *14*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

Není zač ..:)
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

Máš ho tam. *3*
    • dancitko

Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

jj mas ho mit *4*
      • angie72

Re: Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

Děkuji broučku *14*
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahoooj, můžu zase poprosit???

neni za co
  • polinka

Ben

nevíte, kde bych se mohla podívat na film Ben, ke kterému Michael nazpíval titulní song Ben? *7*
    • anet.k

Re: Ben

tak to nevím. Já jsem to ani neviděla takže nevím o co go
  • lask1

Michael

Michaela stále považovali za zvláštneho a bizarného, a písali oňom hlúposti v minulosti. Vraj aj preto, že neposkytoval o sebe rozhovory, tak si vymýšlali.

Jedinou zvláštnosťou a vlastne to ani nie je zvláštnosť sú jeho zaujímavé kostými a to, že nemal družku a že mal opicu, hada, to že ma rád zvieratá na tom nič nie je. A je rád s deťmi.
    Žiadne extra zvláštnosti na ňom nevidím, snáď len to čo si vymysleli novinári.
    Vskutočnosti bol velmi inteligentný .

Potom už asi len jeho plastiky by mohla byť zvláštnosť, lebo nikdo iný v Holyvoode ich nemá, len on.
    Ale pritom všetci druhého posudzujú len podla výzoru Keď nie si pekný si nič.

Všetci iba, že je bizarný atď,
    ale to aký to bol slušný, citlivý človek a gentleman to nevidia.
    Nikdy by si nedovolil použiť neaké hanlivé slovo, alebo by si nedovolil to čo iné osobnosti robia bežne a ešte sa tvária ako majstri sveta.
    Píšu to o ňom lebo mu hrozne závidia ten úspech, ceny a vypredané koncerty.

Keď sa pozriem v minulosti, alebo aj teraz na tie osobnosti, a nemusia to byť len herci, speváci, čo všetko stvárajú aby zaujali publikum a okolitý svet, tak sa nestačím diviť, čo všetko urobia, aby boli zaujímavý a aby sa presadili.
    Neviem kto je tu väčší blázon, alebo kto z nich je viac bizarný, alebo divný.
    V tomto by Michael medzi nimi asi neuspel. V mojích očiach je v porovnaní s nimi normálny.

Ako napríklad keď Ozzy Osborn, či Robie Viliams ukáže fanúšikom holý zadok.
    Spievajú pekne, ale to ostatné...
    Ozzy vystrájal s rodinkou v reality šou všeliaké skopičiny, to nikomu nevadí.
    Aj Madonna v mladosti všeličo vymýšlala, aby bola zaujímavá. Jej hudbu mám rada, ale...
    Ale Michael sa chcel presadiť hlavne tvorbou a záchranou sveta a nie všeliakými skopičinami.

A tak tiež nebral drogy ako mnohé iné hviezdy.
    • zanesskaaaa

Re: Michael

No jasný Ozzy Osbourne ukousl při koncertu hlavu netopýrovi, až z toho měl nějakou nemoc.. a taky to nikdo neřeší, ale to že Michael měl sem tam nějakou plastiku to je HROZNÁ věc přeci.. ale to že zachránil život milionům dětí to nikoho nezajímá..
      • terinda321

Re: Re: Michael

Nádherně vyjádřené... máš pravdu... já jsem zrovnaminule probírala s kamarádkou takovou Paris Hilton... co ta dokázala... hraje si na to, že sežrala všechnu moudrost světa a přitom je úplně blbá... Michael je osobnst... má všechno, co takový člověk potřebuje... talent, charakter, snahu pomáhat druhým... takový se už nikdo nenajde... a přece na něm nenechali nit suchou... nezasloužil si, aby s ním takhle zacházeli...
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

Paris sa prejde po červenom koberci v zábleskoch fotografov, to nie je až také umenie. Zmyslí si, že natočí pesničku, videoklip. Keď má peniaze a ludí okolo seba môže všetko.
          Moc o nej neviem, tak sa nechcem vyjadrovať.
          Mala šťastie že je velkou dedičkou, tak lahko naštartovala svoju kariéru.

Michael začínal od nuly, pochádzal z chudobných pomerov.

Ale Michael začal od nuly
    • bibi1

Úplně mi mluvíš z duše lask1, Michael byl velmi, velmi inteligentní. Kam se na něj všichni hrabou.
    • torema

Napsala jsi to moc krásně a výstižně a napsala jsi to za nás za všechny. Nádhera.
      • lask1

Re: Re: Michael

Keď som si dneska čítala tú knihu od Hermittea, tak som bola už rozčúlená ako sa tam písalo ako mu ten bulvár znepríjemňoval život aj v 80 aj v 90 rokoch a písali Wacko a pometený a bizarný a neviem čo ešte.
        A je to aj v súčasnosti.
        A uź mi to čím ďalej tým viac lezie na nervy, lebo sú to hovadiny.

Keď sa pozrieš čo stvárajú tie celebrity teraz, tak neviem kto je normálny a kto nie. Sú aj výnimky ale mám pocit, že nad mnohými z nich by si pokrútila hlavou.
        Eminem, Gaga, tá nová Winehaus či ako sa volá, čo berie tie drogy a je taká...
        Asi dve piesne sa mi od nej páčia, ale jej povahu neuznávam.
        Aj tá Britney Spears je trochu pobláznená, ale má rada Mikiho, tak má plus. Ale keď s ním spievala tú pesničku tak ho musí mať rada. *4*
    • Re: Michael

Pěkný příspěvek,ale holý zadeček MJ by mě taky zajímal-:),ale především jeho vnitřní krása.
  • polinka

they don´t care abou us

http://www.youtube.com/watch?v=vDQ1 shuQDXM 4:49 já bejt na jeho místě, tak sletim *15* *15* *15*
    • thesimsa

Re: they don´t care abou us

Jak se eště pustí .. :D Má celkem odvahu .. :D
      • polinka

Re: Re: they don´t care abou us

no to teda má *15* vymaž mezery *3*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: they don´t care abou us

Dyk jsem je mazala *9*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: they don´t care abou us

uz to jde!!!! *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: they don´t care abou us

Mno a mne to zase nejde ani najit!! *16*
  • anet.k

??

Ahoj holky :) Jak se máte? Včera bylo 25, takže moje nálada byla opět na úrovni číslo 0, ale dneska zase všechno, jako vždy.. :) *3* Navíc už konečně prázdky, takže pohoda ;) Ale musím teda říct, že včerejšek byl hroznej. Možná někdo z vás ví, že mám nálepky s Michaelem a mám je nalepené na sešitech. Bohužel včera při chystání školy jsem měla v šuflíku těch sešitů nějak moc, až to skoro nešlo zavřít, tak jsem jaksi "přitlačila" a nevšimla jsem si, že tam mám vlastně ty nálepky, takže se mi u jedný ulomila Michaelovy hlava *9* Chudák *15*
    • ms.jackson

Re: ??

Ahojky mě se taky 25 u jedný samolepky ulomila MJ hlava *15* *9* nějaký magický.. *1*
      • Re: Re: ??

No, já mám ještě navíc právě takový bublinatý, že to není jen ten nalepený papír, že to je takovej plast, nebo co si a ještě se mi to lesklo. je to zrovna ta z dob z This is it *9* *15* *15*
        http://x-cape-michaeljackson.blog.cz/1004/o-tom-jsem-vazne-nevedela
      • tea301

Re: Re: ??

oj *15* *9* tpo je kruté *9*
  • nevim

je docela dobrej ale bulvar a tak z nej udelali trosku. *9* *16* *9* *13*
  • anet.k

Ahoj =)

Ahoj holky =)
    budete se dívat na: UŽ TAM JSME?
    • pajusska007

Re: Wow

http://www.youtube.com/watch?v=po0j Y4WvCIc..wow nemam slov *14* *14* *14* *14* strasne mu to tady slusi *14* *14* *14*
    • pajusska007

Re: Ahoj =)

ahojkyy:-)asik jo a ty?:-) *14* nejvic se mi liblo jak na tenhle film vzdycky davali ukazku a hralo black or white od majkího *14* *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

mno právě tak se vás ptám *14*
        asi se budu taky dívat ale kdyžtak mi pls řekněte kdy to začne ju? já televizi mám vážně daleko. :D
        musí to být pěknej úlet podle toho, co jsem viděla v ukázce *14*
        • dancitko

Re: Re: Re: Ahoj =)

uz to zacalo
  • mischicka

...

http://assets.gearlive.com/music/bl ogimages/michaeljackson_janet.jpg

*14* *14* Mike a Janet... aspoň myslim že je to ona *14*
    • Re: ...

jééé *15* *15* všechny jsou božíííí *14* *14*
    • mischicka

Re: ...

http://entertainmentrundown.com/wp- content/uploads/2009/06/Janet-Jacks on_Michael-Jackson.jpg
      • zzj

Re: Re: ...

to husta fotka *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15* já myslela tuhle:

http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20287787_20287806_4,00.html

*15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit