Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

oj

ahojky *4* tak jak jste se vyspinkali *4* ja jsem stavala pred 10 minutama *15*
    • mj22

Re: oj

zdareeeec,vyspinkala jsem se nádherně,akorát jsem stávala už v půl desátý *9* *15*
      • zzj

Re: Re: oj

to ja presne na obidek *15*
        • mj22

Re: Re: Re: oj

jo a zapomněla jsem ti říct,že se vám ta akademie fakt povedla *3*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: oj

jj diky *1* *4* ale skoda ze tam neni ten konec jak tam rvou Michael Jackson repete *9* *15* *15* a ten potlesk *15*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: oj

za pravdu se neděkuje *4* *1*
            • zzj

jj diik *1*
            • mj22

tak to se nedivim *15* ,fakt vám to šlo *4*
            • zzj

jj bylo to uplne uzasny *4* ale nemohli jsme to zopakovat *9* tos reditel zhe KRETEN !! *16* ale smesny bylo kdyz jsme se pak fotili na podiu tak vseci se divali *15* ja jsem tam z nich nemohla *15* napred jsme chteli aby nas vyfotila uca ale pak prisli jeste dalsi dve a pak jeste mamky tatove atd. tos prosne vseci s toho vyrezani *15* *15*
            • mj22

to muselo být nádherný *4*
        • mj22

Re: Re: Re: oj

se máš *5* *15* *15* *15* mně vždycky o víkendu vzbudí sousedi,páč maj největší pilno v 8 ráno o víkendu řezat dřevo nebo sekat trávu *16* *15* *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: oj

to me dneska taky tata vzbudil kdyz sekl travu ale pak jsem to nejak zase zaspala *15* *15*
  • angie72

Rozhovor v rádiu...

Ahojky, doufám, že jsem vás nezklamala tím rozhovorem v rádiu...

Mrzí mě, že museli vystřihat víc věcí, protože jsme to dost protáhli časově...

Dokument jsem dala sem http://uloz.to/5205231/michael-jack son-kral-popu.wma
    • Re: Rozhovor v rádiu...

*14* *4* *14*
    • anet.k

Re: Rozhovor v rádiu...

To jo teda, taky mě mrzí, že vám to sestříhaly. :( Jinak bylo to moc pěkně udělané a prokládané Michaelovýma písničkama :)
    • mijaja

jééé,strašně moooc děkuji,jsi zlatá!! *4* dokument byl úžasnej,brečela jsem jako malá,teď jsem docela velkej cíťa co se týče Majkýho:)moc hezké!!Nemám slov!! *14*
      • bajush

Re: Re: Rozhovor v rádiu...

Ahoj, rozhovor je krásný. Teď jsem to doposlouchala a jsem z toho na měko. *15* *9* Michael prostě chybí nám všem. Ač si to třeba neuvědomuju, tak¨jsem se stále s jeho odchodem nesmířila a vůbec je to všechno takový zvláštní. V pátek na rádiu černá hora ho hráli celý den, soutěžilo se o jeho 2CD HIStory a TII. Nechci říct, že bych ten pátek nějak neprožívala, k večeru mě to vzalo dost, ale mě to vždycky dojde až pozdějc. Dneska jsem nějak mimo, nevím, čím to je, jestli Michaelem nebo čím, asi to hraje taky roli...
      • angie72

Děkuji, já brečela taky... I love to tour... To je brouček...
    • jackson1

Byl to moc krásný rozvor, také mě mrzí, že tam ze Šárkou nejste déle, bylo to moc krásné *4* holky nemáte se za co stydět *3*, mooooc děkuji
      Mám Vás moc ráda *14*
      Lenka
      • angie72

Mě nemrzí to, že jsem tam nebyla víc slyšet, ale, že jsem toho řekla hodně... Například o plastikách, o vitiligu, o pedofilii... To tam mělo být :-(

Ale co mě rozbrečelo bylo i to, že jsem měla tu čest za naší republiku obhájit Michaela... Vzala jsem Šárku s sebou, protože je dlouholetá fanynka a skutečně má Michaela moc ráda...
        • jackson1

Re: Re: Re: Rozhovor v rádiu...

Angie také jsem to tak myslela, že jste tam nemluvily o plastických oparacích a dalších důležitých věcech, které měli lidé slyšet, tak jsem to myslela *3*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Rozhovor v rádiu...

O tom jsem hodně mluvila... To mě vážně mrzí... Ale co nadělám - nic :-( Snad bude nějaké příště...
  • mischicka

tozhovor s Lisou

Ahoj lidi *15* Četl ste někdo ten rozhovor Oprah a Lisi?? *7* Já jo... a málem sem se rozbrečela *9*
    • zzj

Re: tozhovor s Lisou

ahojik nn necetla posli odkaz pls *3*
      • mischicka

Re: Re: tozhovor s Lisou

http://www.michaeljacksonweb.cz/ *15* nebo to dám na můj blog *3*
  • jessy008

MJ

Kdo souhlasí že Michael Jackson je nejlepší zpěvák na světě tak ať mi napíše vzkaz.díky. *4*
  • terullka00

!stránka!

HOLKY!!! našla sem nejúúúžasnější stránku ne světě!!! *15* *14* *3* *14* *8*
    • misuleee

Re: !stránka!

já ji chcu taky věděěět *15* *15*
    • anet.k

Re: !stránka!

co takhle odkaz? *15*
      • bajush

Re: Re: !stránka!

*15* *15* to mě pobavilo... a podělíš se o ni s náma?? *7* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: !stránka!

a jééé *15* *15* dej sem odkaz *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: !stránka!

juj to mi trochu vypadlo... *15* *15* http://kingofpop.cz/obchod/
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: !stránka!

njn ale mě se prostě líbí.. a nejúžasnější až tak neni to byl jen ten první dojem .. *15* *15* *15*
            • anet.k

no, nejžasnější na světě sice naní, ale zajímavý *15* *15*
            • mischicka

taková novinka *15* *15* ale maj to tam drahý
  • nikcajacksonka

....

Ahojky lidicky jakpa se dneska mame??? *15*
  • polinka

planet earth

už jste slyšeli mluvenou básen Michaela Planet Earth? na www.michaeljacksonweb.cz si jí pusttě. Je fakt nádherná. Michael má krásný hlas. Až mě to rozbrečelo. Sice nevim o čem je, ale z toho názvu odhaduju. *15* *4*
    • paige7

Re: planet earth

mám to v mobilu před spaním si to pustím *14* *15* *15*
  • zzj

to je drsny :D

http://www.youtube.com/watch?v=V5bt kf9QB3g
  • its mine!

vážně???? tak na jakým místě návštěvnosti byl když žil? a kolik měl fanoušků na této stránce???????? hahahahhahaahahahhahahah dojeb!!!!!!! *8* *8*
    • kristynajackson

Re: its mine!

DRŽŽ HUBU !!!!!!!!!!!!
      A NAUČ SE ABY TO PŘISLO JENOM JEDNOU!
      IDIOTE! *16* *16*
      • Re: Re: its mine!

jen do něj Kristy,
        *4* *4* *4* !!!!Je to nějakej magor, kterej nás chce nasr..., ale mi mu to nedovolíme

!!! *4* *4* *4* mi MICHAELA MILUJEME A MILOVALI JSME HO VŽDYCKY!!!!!tak jdi opruzovat někam jinam. a nezáviď, třeba se o tobě taky jednou bude mluvit, ale v dobrým určitě NEEEE!!!!!Nazdar a už sem NELEZ!!!! *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: its mine!

už me vážně ser...o co ti pořád jde??!!to děláš jako nějakej průzkum kolik fanoušků měl a kolik má teď??!!a že ty se teď o to tak hrozně zajímáš až když umřel!!!nevím co jako tím sleduješ??!!!to by mě hrozně zajímalo!!!a bež si urážet někoho jinýho někam jinam a dej nám všem pokoj!!!a nebudu nikoho přesvědčovat jak dlouho mám Michaela ráda, ale jinak je to 17 let a mrtvej tak dlouho rozhodně není!!!a i kdyby ho někdo začal mít rád až teď tak na tom nevidím nic špatnýho, to je jako zakázaný že mu někdo vzdává hold až po smrti???hmmm, si dobrej magor!!!!! *8* *8* *8*
          • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: its mine!

Joo *16*
            My milujeme Michaela *14*
            a komu se nelíbí ať jde někam!
            Viď Moniko ;) :)) *1* *3*
            • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Re: its mine!

Joo *14* *14*
              nikoho se sebojíííme *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: its mine!

jo,jo, přesně jak říkáš!!!! *3* *3* *3*a ať si říká kdo chce co chce!!! *14* *14* *14*
          • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: its mine!

Joo *16*
            My milujeme Michaela *14*
            a komu se nelíbí ať jde někam!
            Viď Moniko ;) :)) *1*
  • anketa

PTALI SME SE LIDECH CO SI MYSLI O MJ VSICHNI RIKALI ZE BYL DOBREJ SKODA ZE ZEMREL ALE JEDNA PANI ME NASTVALA A REKLA(ZE ZEACTKU DOBRY ALE PAK S NEHO BYL SASEK) *16* *16* *16*
    • marta3960

Re: anketa

Nic si z toho nedělej,spousta lidí má ve zvyku hodnotit něco i když vůbec neví o čem mluví.Je to hodně o povaze.Kdo MJJ skutečně znal(myslím jeho dílo) ten ví ,že je nepřekonatelný,výjimečný,nejle pší, posel lásky a míru na celém světě.. Je to moc smutné,že ho média tak moc trápili poslední dobu.
      Chybí nám všem,kdo jsme věděli co a o čem MJJ zpívá,tancuje,rozdává štěstí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit