-
Ahojky
Ahojky to byl teda den. *9* Dneska ve škole jsme něco psali a já jsem se v tom psaní zmínila o Majkím a potom jsme to četli nahlas a jedna spolužačka se strašně divila že ho mám ráda a druhá spolužačka zase že když umřel že ho zase všichni milujou a že předtím že nic.Tak se mě to celkem dotklo a měla jsem jí chuť říct že je kráva. *9* Dost mě to nasralo a zároveň mi to bylo dost líto. *9* *9* No a co vi jak se máte? *4* -
-
Re: Ahojky
No ještě mám rýmu, ale ta je v poho. Hele jinak já letím. jdu si dopsat úkoly. Tak zatím ahoj. -
-
Re: Re: Ahojky
Papa. *4*
-
-
Re: Ahojky
No jo no jsou na ránu. Nejvíc mě štve to že o něm vykládaj nesmysli a nic o něm neví. -
-
Re: Re: Ahojky
No to mě taky štve nebo jednou jsem na hudebku přinesla CD Majkího učitelka ho pustila a u toho říkala že byl dobrej zpěvák,ale že byl prej divnej.To mě taky nasralo. *16* No to je dobře že už si zdravá chyběla jsnám tu. *4*
-
-
-
Plakát....
Dneska mě totálně kluci z naší třídy nas*ali!!!!!Na plakátě přimalovali Majkímu fousy a Enriqueovi počmárali celej obličej!!..Až zjistím kdo to byl tak mu pořádně NAKOUPU TU JEHO POS*RANOU PR*EL!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *15* -
-
Re: Plakát....
to si dělaj prdel ne!!!KRETÉNI PODĚLANÝ...nejenže ničí Majkyho, ale i u Enrího mi to vadí...srači...kopla bych je s rozeběhem..takovýhle plakáty sou vzácnost..ty nejsou v každym časáku *8* *10* -
Re: Plakát....
Rovnou jim rozbij držku!!!!!Na našeho Majkího nikdo čmárat nebude!!!! *10* *16* *8* -
-
Re: Re: Plakát....
No už jsem zjistila kdo to udělal,takovej ČURIN jeden podělanej takže zítra se na něho vrhnu a rozbiju mu prdel i tu klapačku a taky sem jim řekla at si koupí novýho a stejně krásnýho!! *14* *16* *16* *16*
-
-
-
lidi bacha!!
xxx se může podepisovat pod jiným jménem tak musíme dávat bacha jo a pro xxx jseš nafoukanej zmr....co michaelovi závidi že je KING OF POP a ty jen nějakej šašek *3* *3* -
-
Re: lidi bacha!!
Ahojky Besto, díky za zprávu z blogu... -
-
Re: Re: lidi bacha!!
jééé angie ahoj::)nemáš zač vážně dobrej blog *3* jo a vážně ses setkala s majkím,,,????? *14* *14* *7* a angie moc tě tady potřebujem abys mazala vskazy nicka xxx furt tu majkího jen pomlouva *16* *16* -
-
Re: Re: Re: lidi bacha!!
To jsou povídky Besto, to co píšu jsou povídky. Ostatní setkání jsou jinak myšleny... Jednou vysvětlím...
Já bych ho mazala, ale když na to reagujete, tak to potom nemůžu mazat. Byly by tu jen vaše komentáře a vypadalo by to trochu divně.
Ignorujte ho, jen to pomůže a já ho potom může mazat... -
-
Re: Re: Re: Re: lidi bacha!!
ok slyšeli jste angie?!!!!ignorujte ho
!!děkuju ti předem::) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lidi bacha!!
DOCELA MI CHYBĚLO SI S TEBOU POPOVÍDAT *1* *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: lidi bacha!!
Nemáš vůbec za co!!!
Však víš, že pro ♥Michaela♥ udělám maximum, vše, co je v mých silách...
-
-
-
-
-
-
jackson je fakt dobrej a na chogeografii fajn *14*
-
-
váš názor
myslíte si,že Omer Bhatti je syn Mikeho? *7* řekla by jsem,že to není pravda.Mike by NIKDY své děti nezatajoval. *4* opět lež*8* ale váš názor by mě zajímal *4* -
-
Re: váš názor
Myslím si, že Michael by své dítě netajil, protože všechny své děti miloval a tohle by jim přece nemohl udělat.. -
Re: váš názor
neni to jeho syn ! -
-
Re: Re: váš názor
Ale tehdy se pslo že bydlí u michaelovích rodičů no ale byl to jen bulvar takže to na druhou stranu nemusela být pravda *7* -
Re: Re: váš názor
taky si myslim že nie on by ho netajil *8* *8* *8*
-
-
-
ale
debie je jenom porodila,ale geneticky není jejich matka! Ale už o něm nedrbte!!!!
A možná Michaelův otec nebyl jeho vlastní! Protože po něm talent určitě nezdědil!!! -
-
Re: ale
nebudte sprostí.
-
-
n
A kdyby se měl murray vracet a majkl by byl opravdu mrtvý tak co by to znamenalo???
Že Majklovy rodině to je celý uplně u prdele...
Nicméně tohle je všechno jenom divadlo pro noviny a bulvár potom tomu samozrjmě budou věrit i vsichni ostatní to co se píše v novinách je totiž vzdycky svatá pravda:-D
Murray doopravdy není žádnej kardiolog ale normální herec a ten soud a vše okolo toho je jenom dobrý herecký výkon.
Skoro každej to žere i s navijákem...ale pozor ne vsichni. -
-
Re: n
Ahojky tady všichni,
teda čte se tady opravdu moc pěkně!!! Až, co mě zarazilo bylo,že se tu i špekuluje o tom zda je michael mrtvý nebo ne. To už je opravdu síla, nechme ho klidně odpočívat, on by opravdu tohle nikdy neudělal, byl to velkmi citlivý,hodný člověk s velkým srdcem!!!!!! A proč tady vlastně taky píšu?.... Já byla jeho faknynkou vždycky tak normálně, jo to se mi líbilo hodně, to zase míň a tak to šlo....,ale po filmu this is it ... to mě položilo, od té doby je mi hrozně, taková láska k člověku, kterého neznám osobně a který už tu vlastně není to je pro mě propast a snad se brzy vzpamatuji nebo nevím. je mi tak líto,že to cítím až teď... a že tu prostě už není,že nemohl všem vytřít zrak znovu a znovu a ještě víc...!!! -
Tý brďo .. hej děkuju .. takhle jsem se dneska ještě nezasmála :D .. a to jsem měla pořádnej výbuch dneska ve škole :D .. hééj tak ty jsi mooc hele :D -
omg, další inteligent... tak za prvý kdyby Michael žil, tak by do toho podvodu musela bejt zapletená půlka ameriky! za druhý tohle by Michael svým dětem a fanouškům neudělal. za třetí: už vidim jeho děti, jak provádějí geniální herecký výkon, že truchlej po tátovi, kterej vlastně žije. a našlo by se milion dalších důvodů proč Michael bohužel nežije! ale proč já to tady vůbec píšu?! stejně se to lidem jako ste vy prostě vysvětlit nedá!!!
-
-
...záběr...
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/79278 dobrej záběr *15* *15* -
-
Re: ...záběr...
jééé *15* to je super *15*
-
-
Prodám sběratelský unikát
Ahoj,
prodám sběratelský unikát a to platinovou desku za prodej alba History od Micheala Jacksona z roku 1996.
Cenu nabídněte na email jidas30@gmail.com
Prodám nejvyšší nabídce. -
-
Re: Prodám sběratelský unikát
faktt?? a za co ?
a jak ? -
-
Re: Re: Prodám sběratelský unikát
No abych řekl pravdu, o ceně nemám vůbec představu. Zatím zjišťuji zda by o to měl někdo zájem. Během týdne dodám fotky -
Re: Re: Prodám sběratelský unikát
že mu věříš *15*
-
-
-
mince
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/78015 ty mince chciiii!!!!! *14* *15* *15* *15* -
-
Re: mince
Hah...myslíš, že já je nechci? I když se jimi zřejmě neplatí, pro mě mají velkou cenu *15* když je na nich Michael *15* -
Re: mince
heej, ty jsou skvělý *15* -
-
Re: Re: mince
tak nějak no..!! *15* *15* *15*
-
-