Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela zajímavá změna názoru Balusko

baluska1
    Omluva - 10.08.2009 21:57 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Ahoj teď jsem si poslechla 10 písniček Madonny a byly akt super.Koukala sem na video kde je Majkí a ona.Tak se vám chci omluvit,je fakt dobrá.Žádná zpěvačna není tak super jako ona.Ona a Majkí jsou ty nejlepší zpěvácí.On je korunovaný král popu,ae ona není korunovaná královna.Tak si myslím že bysme měli to někam napsat aby jí také korunovali.Madonna A Michael Jackson jsou prostě nejlepší dvojka.
    • riki.002

Re: Docela zajímavá změna názoru Balusko

Bára (baluska1) se jen bojí, aby si u nějakých fanoušků neudělala špatnou pověst, proto nám píše, že Majký je super a Madonna je blbá, ale zase jim píše, že Madonna je úplně skvělá.
      • polinka

Re: Re: Docela zajímavá změna názoru Balusko

jo a ještě ani neumí správně napsat "Billie Jean"
    • lina25

No co na tohle říct....Vážně ,i to vzalo dech! To jsou skoky teda
    • riki.002

Balusko1??!! Vážně nevím o co se snažíš, a zase jsme tam, kde jsme byli, nejdřív jí nadáváš a pak jí obhajuješ... *8*
    • angie72

To si sdna děláš srandu? Tak to je fakt síla. Tomu se říká kam vítr tam plášť...
  • lenka31

poslední sola

Práve jsem cetla ty jeho poslední slova je to tak smutné že mam slzy v očích *9* *9*
    • angie72

Re: poslední sola

To je výmysl, Na tom není nic smutného, to je jen k vzteku :-(
      • lenka31

Re: Re: poslední sola

myslíš mě to dojalo kdyby to byla pravda
        • lina25

Re: Re: Re: poslední sola

Prosímtě nevěř tomu!
        • lina25

Re: Re: Re: poslední sola

Prosímtě nevěř tomu!
          • lenka31

Re: Re: Re: Re: poslední sola

tak já tomu neveřím
  • glinis

BOŽE JAK O NĚM MŮŽE PSÁT KNÍŽKU NĚKDO,KDO O NĚM NEMÁ ANI PÁRU??,

angie radši toho nech! Nemáš o něm ani páru a napsat sladoučkou knížečku dokážou další jeho miliony fanoušků a mnohem líp!!! A Halperin je jediný,jehožv kniha bude objektivní,nepřikrášlená zato ale realistická a o to jde!!!! Knihu o něm nemůže psát někdo,kdo ho fanaticky obdivuje ami nikdo kdo ho fanaticky nenávidí,ale někdo kdo má odstup a v neposlední řadě někdo,kdo ho znal osobně!!!! Né ten co má informace z druhý ruky,nezná základní fakta,nebo jim nechce věřit,či si je rovnou domejšlí!!!!
    • lina25

Re: BOŽE JAK O NĚM MŮŽE PSÁT KNÍŽKU NĚKDO,KDO O NĚM NEMÁ ANI PÁRU??,

Hlavně si to sám oznámkuj blbečku!
    • lina25

Objektivní a nepřikrášlená??? Jsi normální? On o něm psal že naháněl chlapi v dámských šatech a je na chlapi! To je podle tebe nepřikrášlený? Zalez někam do díry!Angie knížka bude skvělá! Aspoň se snaží aby neupadl v zapomění, což by se sitce nestalo ale kdo z fanu si s tím dá takovou práci? Přečti si jeho vlastní životopis moonwalk, a uvidíš jak je přikrášlenej Halperin!
    • angie72

Další chytrák zase přišel. Prosím tě, co ty víš o mě a co já vím? Ty mi vidíš do hlavy? Ty se mnou žiješ, že víš to co vím, nebo nevím? Tak tady nelži a netvrď něco, do čeho ti absolutně nic neni a o čem nic nevíš.
      A když může napsat knížku každý, tak směle do toho. Ukaž nám jak je to tak snadný, my si na to rádi počkáme.

A Halperin je někdo, kdo znal Michaela osobně? No tak ty máš teda fakt dost.
      Halperin je člověk, který je úplně mimo mísu, tak jako ty!!!
  • lenka31

ahohkjy

vsem přeji dobré ráno a angie už nepíšeš tu knížku?
    • angie72

Re: ahohkjy

Ahojky, píšu, proč?
      • lenka31

Re: Re: ahohkjy

že bych se rada zas přidala jestli mužu
        • angie72

Re: Re: Re: ahohkjy

Jestli jsi tu nebyla teď, tak sepodívej na www.jirinkaw.cz a do sekce celebrity, uvidíš kolik témat ti uteklo, ale já jsem jich moc nedávala, protože jsem se zasekla u jednoho tématu víš. :-)
          • lenka31

Re: Re: Re: Re: ahohkjy

aha tak dekuji uz jse tam jdu mrknout *4*
  • bibi1

Halperin

Ten Halperin mě taky pěkně sere, co si to dovoluje psát takový nesmysli, jako že o sobě 12h před smrtí nevěděl a že se snažil odvolat ty koncerty, pak se toho chytí taková sračka jako je AHA a spol. a fámy jsou hned na světě. *8*
    • angie72

Re: Halperin

Nehledě na to, že Majkí měl prý ještě v den smrti nacvičovat na comeback. Je mi z toho smutno, jak se ponořuju do detailů...
    • lina25

Re: Halperin

Tak jim to napiš!
  • lina25

????

On-line je přes 2000 fanoušků! To je takovej problém zareagovat na ten dopis bulváru??? Proč nic nepíšete???
    • angie72

Re: ????

To taky nepochopím. Takhle se pozná fanoušek a nefanoušek víš. Já psala hned ráno, jsem se tak vytočila, že to jinak nešlo...
      • lina25

Re: Re: ????

Přesně já taky!
  • lina25

dopis

Tady je moje verze dopisu! Připojte se!
    Pište na tento e-mail
    aha@ahaonline.cz

Vážená redakce!
    V poslední době, jsem neuvěřitelně znechucená, snůškou nesmyslů, které píšete o Michaelu Jacksonovi. Dnešní článek, který u vás vyšel je skutečně směšný! Kdepak berete tyto tzv. ověřené informace??? Vy jste tam s ním snad byli, že víte co dělal minutu po minutě? Navíc tahle vaše verze je úplně mimo, protože se vám neshoduje ani čas úmrtí, natož celý průběh událostí! Ještě perlička, že si snad léky píchnul sám. Koukám, že vy toho skutečně víte víc, než v Americe… Jejím článkům teda věřím skutečně mnohem víc než vašim plkům! Ztratily se záznamy z kamer, ale vy víte dokonce i to že plakal při čtení bible. Obdivuhodné a smutné zároveň…Navíc ta vaše nedávno otištěná zakrvácená halenka. Proboha! Už jen na to tričko za 3 dolary, musí být snad každému jasné, že se jedná o podvrh. Copak by Michael něco takového nosil? On který utvářel módu a styl. To vůbec nemluvím o tom, že v té skříňi,kde bylo pár usmolených triček… Tohle není šatník MJ. Viděli jste jeho dům??? Hnusí se mi, že o člověku, který pro svět a lidi udělal tolik dobra, sám si protrpěl tolik, co vy by jste nevydrželi ani půl dne, navíc zemřel takovým způsobem a vy na něm nenecháte nit suchou. Upřímně…nemám ráda bulvár, ale dřív jste mi až tak nevadily, dokuď jste nezačali takhle nechutně vrtat do Michaela a navíc si takhle vymýšlet! A věřte… slyším názory lidí na vaše noviny. Možná to sami nevnímáte ale věřte mi, že by se vám tyto názory nelíbily…..

Žaneta Melenová
    • Re: dopis

Úžasný!To se ti vážně moc povedlo:)
    • polinka

Re: dopis

hezkýýýýý! dibře jsi jim to natřela! tak já du taky psat *1* sice je mi teprv 14 ale lepsi neco nez nic *1*
      • lina25

Re: Re: dopis

O věku to není!
    • riki.002

Hoj Lini, je to super, jdu jim to přeposlat na mail..mám se pod to podepsat svým vlastním jménem??
      • lina25

Svojim jménem nebo nickem záleží na tobě! Díky:) Můžeš sem dát dopis k nahlédnutí, ať se chytnou ostatní. Ale záleží jen na tobě *3*
    • m.jacksonka

Jo, velice hezky napsané. =) Líp bych to nezvládla =) *3*
      • lina25

Ale zvládla! Sakra lidi, jak vás mám zburcovat??? To je to poslední jak můžeme hájit Majkýho čest.... Ale proč si tady plácám játra....
        • glinis

Re: Re: Re: dopis

tak jako vy o něm píšete samé pozitivnoučké bláboly,tak má redakce právo psát negativní!!!!!!!!!!!!!!! A pravdu nemaj ani oni ale ani vy!! Tu nikdo nezná a co nebylo spolehlivě dokázáno ani vyvráceno může být pravda i lež!!!!!
          • lina25

Re: Re: Re: Re: dopis

Jenže tohle jsou takový lži který bijou do očí!!!
    • Re: dopis

skvěle napsaný! =)
    • angie72

Moc hezky jsi to napsala a koukám, že nám ruply úplně stejně :-)
      • lina25

No to jo:)
  • lina25

Tak a dost!

Dobré ránko
    Chci vyzvat všechny, aby napsali do redakce Aha, Blesku.... To co se tady v poslední době sešlo na adresu MJ už je opravdu moc! Takže fanoušci! Pojďme do nich! Nebojte se ostrých slov! To je totiž to poslední, jak můžeme bránit Majkýho čest!
  • angie72

Krásný den...

Ahoj všichni, tak jsem se už vytočila a napsala jsem do Aha a do Blesku a to sice tohle-
    Vážená redakce, ani trochu se nám nelíbí, že neustále zveřejňujete články o Michaelovi Jacksonovi, které jsou lživé a jen škodí.
    Čtete po sobě někdy to co napíšete? Jak si protiřečíte? A dělá vám dobře ubližovat lidem? Proč někdy nenapíšete pravdu? O tom jaký skutečně Michael Jackson byl? Pokud to nevíte, tak vám to mile ráda napíšu! A věřte, že já nemám pochybné zdroje jako je máte vy! Nekupuji si bulvární noviny, čtu ty nevkusné články na internetu a je mi z nich skutečně špatně.
    Já chápu, že se musíte prodávat, ale myslíte si, že pokud napíšete jaký byl skutečně Michael J. člověk, že se to neprodá? Tak to se velice pletete, protože by to mělo ohlas velký a lidi by si vás moc rádi kupovali. Uvědomte si, že fanoušků je víc, jak těch negativistů!
    Je opravdu velká škoda, že trošku nezapřemýšlíte, nedáte hlavy dohromady a raději napíšete první nesmysl, který se vám naskytne.

Přeji vám hezký den.
    ----------------------------- ------------
    Tak jsem zvědavá, jestli se ozvou!
    • hanikaaa

Re: Krásný den...

Angi super taky už na něčem takovém pracuju přece nenecháme na Majkýho házet pořád nějakou špínu atd...
    • lina25

Re: Krásný den...

Pěkně Angie! Já už taky pracuju na dopisu!
  • kacenka33

Man In The Mirror

http://www.youtube.com/watch?v=7ZTD e5S-HMU&feature=fvhr
    koukněte na to...je to úžasné vzpomínkové video s písničkou Man In The Mirror...krásně se u toho brečí a Majkímu to tam jako obvykle děsně sluší =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit