-
Nááádheraaa
Musím se vám s něčím pochlubit, teď jsem ve videoklipech shlédla videjko, a tam v jedné části oslavovali Princ a Paris narozeniny a pak Princ povídal: My name is Princ Michael Jackson and I love Dad. To "Michael Jackson" mě dostalo, jmenuje se jak tatínek a ještě to tak krásně vyslovoval... *14* -
-
Re: Nááádheraaa
jo je to nádherný video.. tak se jmenuje i Blanket.. oba jsou Price Michael Jackson akorát rozdělení na I. a II. *4* -
jj to jsem viděla..to bylo naprosto sladký *3* -
Jo to je krásný a jak si dají pusinku :-) -
-
Re: Re: Nááádheraaa
Taky jsem to viděla je to krása
-
-
To videjko se jmenuje:ET Insider PHM Preview a najdete jej ve Videoklipy. *3*
-
-
MJ
...možná je to tu pořád dokola,ale nemůžu si pomoct. Nevím čemu mám věřit. Jednou napíšou, žeMJ bylna čtyřhodinovým vyšetření,kde zjistili,žepotřebuje nutně transplsntaci plic,jelikož má rozedmu plic apakho vidítejakna zkoušce vlondýně perfektně odtančí a odzpívá i 11 písniček v kuse(dle agentury AEG) bez jediné chyby a o tom, že denně trénoval tři hodiny ani nemluvím... copak by tohle zvládl člověk s rozedmou plic a střevním krvácením ... jen to udýchat musí být náročné i pro zdravého!!?!!! -
Jen koment
Nejde o to, jestli jsme, nebo ne naštvaný, ale já tu nebyla celé odpoledne. Když jsem přišla a četla komenty o titulce, tak mi to přišlo zbytečný. Do toho ta Madonna, prostě jsem to nedokázala pochopit, to je vše...
Jinak jsem četla v Rytmus života, že Joe Jackson chce z dětí udělat skupinu, nebo přidat další vnoučata a udělat Jackson 5. Paris je na fotce v brýlích, asi po Majkím, on taky nosil dioptrie. Blanket se tak změnil, je velký a Prince je krásnej taky... -
-
Re: Jen koment
jakoby tomu previtovi nestacilo ze skazil detstvi svejm detem a jeste to bude delat svejm vnoucatum!!! no to je ale drzost nejvetsiho formatu fakt! -
to sem nevedela ze mel dioptrie... skoro nikde neni s brylema -
Pokud by to chtěli sami, tak proč ne. Jen doufám, že z nich nechce udělat "cvičený opičky" a rejžovat z jejich popularity. *13* -
-
Re: Re: Jen koment
to snad ne..ale jako u něho je možný všechno -
-
Re: Re: Re: Jen koment
Vždyť i pohřeb prý pojal jako marketingový tah. A 26.6., den po smrti Majkího ho mám na fotce, jak se směje na reportéry, hubu od ucha k uchu. Normální rodič by to nestrávil tohle to. Je to šmejd... -
-
Re: Re: Re: Re: Jen koment
Všichni víme jak se k Michaelovi choval, jak byl na něj zlej. Měl ho jen jako zdroj peněz a slávy. Měl umřít on a ne Majkí. -
cože??to s tim pohřebem vůbec nevim..twe to je zrůda..tu fotku taky mám jak se tam na ní směje..to mě fakt dostalo *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jen koment
To s tím pohřbem píšou v tom rytmus života dnešním... Já ho tak nensáším. Ty bláho vem si, že jemu je 80 a jeho o 30 let mladší syn zemřel :-(((
-
-
-
-
-
Promiň ale jde tu o to že jste naštvaný.. opravdu jsem nechtěla nikoho naštvat.. a k těm novým Jakcson 5.. no nevím jestli je to dobrý nápad, aby se k nim nechoval stejně jako k jeho dětem.. -
jee..tak to je hezký..snad na ně nebude tak přísný ..a nepsalo se tam jestli s tim byli spokojený??nebo tak něco? *7* -
-
No to není moc hezký, protože jsou chudáci. Je mi jich tak líííto.
Přišly o tatínka, o domov, o své pokojíčky, o skrytou identitu, Majkí je tak hlídal a tam píší, že chodí veřejně a jsou vystaveny každodennímu stresu. Tohle mě ničí, protože tohle je strašný. Tohle Majkí tak nechtěl a oni dělaj vše, co nechtěl!!!
Jako nechtěl, aby Debiie mohla k dětem a oni jí to chtěj dovolit... -
-
Asi se budu ptát jako trubka, nevíš proč nechtěl aby k nim mohla Debiie? -
-
Oni nevěděli, že to je jejich máma. Já to špatně napsala prve. On nechtěl, aby to věděli a Máma Majkího jim to chce říct.
-
-
Přesně tak. Dělají naprostej opak toho co by Majký chtěl....
-
-
myslela sem hezký..jako že pujdou ve stopách tatínka *3* -
-
No já vím, ale já se bojím toho, že bude stejnej víš. Právě, že u soudu se mělo taky řešit to, že on k dětem nesmí. Debbie na tom trvala, prý...
-
-
-
Ten stejnej časopis jsem četla!!! Taky, byla jsem celkem naštvaná z Joe Jonasa...jsem ráda, že sis kopila stejný časopis...já si ho normálně nekupuju, ale dneska mi ho donesla sestra tak si ho tak prohlížím a najednou Jacksonovi děti...tak hned čtu a pak si jen říkám, no doufám, že z nich skupinu neudělá... *9*
-
-
Názor
Ahoj Holky, tak snad je to už za námi, podívejte, co říkáte na to, že v jednom videoklipu jsem viděla (a byl právě od Linušky), že byl Majký nazván: King Of Love...mě napadlo, až Madonnu oddělají, tak aby tam dali Majkýho právě třeba jako: "Král Popu a Lásky". Nebo já nevím, ale pro mě je King Of Pop oprvadu hezký titul pro Majkýho. *4* *4* -
MJ
...a probírali jste tu i ty žvásty,že MJ svou smrt pouze fingoval a ve skutečnosti i nadále žije někde v ústraní? Víte, brala jsem MJ jako opravdu talentovaného člověka,ale nikdy jsem nebyla jeho skalní fanynka typu jakože je on pouze můj nej...nikoho takovýho nej ani nemám...ale nevím,proč jeho smrt mě zasáhla,jakoby mi někdo dal pořádně přes držku a tak jsem se začala zajímat víc o jeho život.čím víc jsem toho o němpřečetla,tím víc jsem brečela,ale už to naštěstí přešlo.... a tak mě nejvíc s....u ti novináři... kam proboha pořád chodí na ty šílený zprávy? -
Klid
Holky klídek, vždyť sme sem dali jen dvě videa s ní, a víte proč, aby všichni viděli jak je trapná, že se po něm opičí...my by sme to sem nedávali, dobře uznávám to moje bylo zybtečný, ale myslím, že zaneskaa, sem nedala zbytečný video, holky vždyť tam zpívala Billie Jean, i kdyby to zpíval Karel Gott, tak by sem to video přišlo, prosím, klídek. -
-
Re: Klid
dala jsi mi o dvě a míň:D:D.. ne sranda:D.. a děkuji že ses mě zastala:).. opravdu jsem je nechtěla naštvat:(.. mrzí mě to:( -
-
Re: Re: Klid
Tak se pořád neomlouvej, vždyť už je to v pohodě. Navíc Michael bral Madonu v poho jinak by se s ní přeci neukazoval. *5* -
-
Re: Re: Re: Klid
No právě že v poho by ho měla kdyby ho dostala do postele! -
-
Re: Re: Re: Re: Klid
Chá, Chá tak to utřela pěkně hubu. *1*
-
-
-
Re: Re: Klid
Ne, Zany, to se neomlouvej, stačí jednou...nevím, proč se kvůli blbýmu videu rozkamarádíme...už sem nikdy takový video nedám, ale takovýho sprda si teda nezasloužíme.
-
-
-
MJ
Haló, já myslela,že se tu probírá Michael Jackson a vy zatím perete Madonu... -
promiňte promiňte promiňte
ještě jednou se moc a moc omlouvám za to že jsem sem dala to video promiňte promiňte promiňte.. moooc se omlouvám nechci aby jste se na mě zlobili faaakt moc promiňte *9* *9* -
-
Re: promiňte promiňte promiňte
já se taky za to svoje jedno video omlouvám, ale my sme to sem nechtěli dát schválně, proč za každej čin dostanu jen řev kamarádek?? -
-
Re: Re: promiňte promiňte promiňte
jojo všechno co v životě udělám je špatně a jsem za debila:(.. už to nemá cenu:( -
-
Re: Re: Re: promiňte promiňte promiňte
NE zlato, jde vidět, že se snažíš a chceš nás něčím překvapit, nejsi to ty, co jsi udělala něco špatně, tak jsme udělali chybu, ale omluvili jsme se přiznali to a život jde dál...je to na holkách, jestli se s náma kvůli té blbině rozkamarádí nebo nám odpustí a přiznají, že jsme to sem nedaly naschvál... -
-
Re: Re: Re: Re: promiňte promiňte promiňte
jo nechci aby na mě byli naštvaný.. neudělala jsem to schválně je mi prostě 15.. nepřemýšlela jsem dopředu.. netušila jsem že to někoho naštve až tak moc.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: promiňte promiňte promiňte
hlavne tady z toho neudelejte 3. svetovou... ted musim drzet spolu!
-
-
-
-
-
-
....
nejdřív se hádate, že jí nechcete ani na titulce a ted sem cpete její videa?? proč... nás to nezajímá... nebo mě určitě ne -
..
http://www.youtube.com/watch?v=NIVU 2snA-yU
na to se podívejte ale až 2:38.. to budete čučet.. teda pokud jste to už neviděli:D:D -
-
Re: ..
to je taková vopica...opičí se aji po Majkým, ani to neumí zpívat!! *10* -
Re: ..
Ty vole tak to je hustý ona začala zpívat Billy Jean *1* -
-
Re: Re: ..
stacil mi videt kousek... zpivat neumi a tohle vubec neni billie jean. pravou pisen billie jean umí zpívat jenom Majkí -
Re: Re: ..
Co si ta čubka bere do huby Majkýho hity??? -
-
Re: Re: Re: ..
Celej den tady řešíme co je Madona za krávu, jak Majkýho urazila a vy se pak klidně cpete jeho Majkýho hity který si ta čubka dovolila vypustit s tý svojí tlamy???? Tohle se mi snad zdá. Proč si tak protiřečíte??? Celej den tady bojujete za titulku, a když to teda nejde a Majkýho nevrátí tak se přidáte jeho písničky zpívaný tou nulou???? Tohle teda fakt asi nepochpopím -
-
Re: Re: Re: Re: ..
A Lini, to si jako myslíš, že sme to sem dali, aby sme tě naštvali? To se teda ohromně pleteš, my sme to nemyslely zle, i kdyby to zpíval třeba Joe Jonas, tak sem to video přijde, proč nás hned chceš seřvat? To zas já tě asi nikdy nepochopím. Daly se sem dvě písničky a vy div k tomu nespustíte třetí světovou. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
No protože tady na ní nikdo není zvědavej. Nezlob se na mě, ale já když vidím tu odbarevnou nádheru, tak se mi otvírá kudla v kapse! Natož když zpívá Majkýho hity, a ještě si po jeho smrti dovolí prohlásit, jak toužila s ním nazpívat duet!!! V...t ho akorát tak chtěla nic jinýho! A když jí nedal, prohlásila o jeho písně...to už tady bylo řečeno...Začíná mi vystupovat žíla
-
-
-
Re: Re: Re: ..
Vždyť je to z roku 1985, proč to tady řešíte? Mě tedy vadí, že sem taháte to koště!!!
O titulku se hádáte, o nesmyslnou titulku, ale Madonnu cpete k Majkímu? -
-
Re: Re: Re: Re: ..
ještě jednou se ti za to moc omlouvám.. jenom jsem to chtěla ukázat.. prosím nezlob se na mě:(:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já se na tebe nezlobím, nejsi jedinná, kdo to sem dal...
-
-
-
-
-