-
:)
Dobrý večer všem! Teda holky rvaly jste se jako lvice za tu titulku! -
-
Re: :)
Hezký večer...
Jenže osobnosti jsou bohužel o více celebritách. Nemůžeme trvat na tom, že tam bude jen Majkí. Já bych to taky chtěla, ale logicky, když se zamyslím, tak to prostě nejde...
Tady nám jí nedali, pokud by byla tady, tak potom se můžeme hádat a rvát se za to, ale takhle to přeci nejde... -
-
Re: Re: :)
jojo přesně tak.. musíme to ty tři dny vydržet.. pak uvidíme jestli ho tam vrátí:)) -
-
Re: Re: Re: :)
Já spíš nedokážu pochopit, že se tady dohadujete kvůli titulce která nám může být svým způsobem ukradená, ale videa Madonny cpete sem na fan Majkího??? -
-
Re: Re: Re: Re: :)
promiň nezlob se jenom jsem chtěla ukázat že zpívala Michaelovu píseň Billie Jean.. teda jenom kousek z ní.. nechtěla jsem tě naštvat:(
-
-
-
-
Re: :)
a ještě se budem rvát.. *3*
-
-
No Coment!
Tak tady jsem našla na Youtube.com, jednu z Madonniných písní. Prosím, skuste si to poslechnout, aby jsme věděli o jaké zpěvačce se vůbec bavíme.
Můj názor: Myslím, že nezpívá špatně, ale jako Michael...na něj nemá. A taky, že Majký NIKDY nekopíroval něčí píseň, slova nebo melodii a Madonna si to děsně zkopírovala od ABBA. Jen aby něco nezačla kopírovat od Majkýho.Nechci ji nijak zvlášť pomlouvat, ale tohle je na mě moc... *8* -
-
Re: No Coment!
mno tahle písnička neni špatná..dobře se naní tancuje, ale prostě to neni Majky..poslední dobou se mi zdaj její klipy takový jednotvárý..což Majky nikdy neměl..prostě na něj nemá..on byl nápaditý.byl génius..prostě skvělej *14* -
-
Re: Re: No Coment!
srry...jednotvárný *1*
-
-
Re: No Coment!
ještě odkázek pls *1* *1* *3* -
-
Re: Re: No Coment!
jj, eh *1*
http://www.youtube.com/watch?v=GgvLQBiL230 -
-
Re: Re: Re: No Coment!
Hung up je zkpírovaný od ABBY.. já nevím jsem jenikdy nepsouchala víš:)
-
-
-
-
ijfcoicd
Jak se to tedy udělá?Bude tam Michael nebo ta pitomá Madonna?Možná už tu to bylo,ale mě se to tu moc nechce číst :D:D Tak mi prosím odpovězte.
P.S.Omlouvám se za svojí lenost *1* *4* -
-
Re: ijfcoicd
mno to se ještě neví, ale doufáme, že tam dají Majkyho..protože ten si to místo prostě zaslouží! *5*
-
-
Ahoj
Ahoj, omlouvám se, teď pro vás budu, asi velká velká trouba, ale Madonna se nechala ukřižovat na koncertě? Nebo já nevím, co se o ní tady povídá... -
-
Re: Ahoj
vůbec nejsi trouba..já o tom taky nic nevím.. *3* ale prý ju -
-
Re: Re: Ahoj
díky, ale ráda bych věděla jak jen to bylo... *7* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
ehm..to by mě taky zajímalo *1* *1*
-
-
-
-
...
Já si myslim že tam s Madonnou budou bohužel strašit ještě dlouho,protože ona bude mít narozeniny v neděli.Takže jí tam určitě ještě nechaj..=( Ten admin píše pořád to samý je to blbec... *9* *9* -
-
Re: ...
ono když ho bombarduje asi přes dvacet vzkazů aby tam vrátil Michaela tak je asi jasný že to nebude rozepisovat:D.. prostě zmáčkne CTRL V a je to:D:D -
-
Re: Re: ...
jj parchant jeden línej *1* -
-
Re: Re: Re: ...
Ahoj, vase prispevky me neurazi. Jen musite pochopit (presne jak psala zanesskaaaa) ze opravdu nemuzu kazdemu z Vas vymyslet jinak poskladanou odpoved se stejnym obsahem sdeleni. Diky! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
já tě/vás chápu taky by mě to nebavilo:D:D
-
-
-
-
-
Admin
Ahoj. jsem taky napsala adminovi a tohle mi napsal: Ahoj, na uvodni strance bude nyni zobrazovano aktualni deni ze sveta osobnosti. Dekujeme za pochopeni.
Tohle fakt nikdy nepochopim!!! -
-
Re: Admin
jo, mě úplně to stejný, ale na co nám jsou novinky ze světa, když nám umřel Majký??!!! *9* *9* -
-
Re: Re: Admin
novinky ze sveta???majki bude mit 29.srpna "51"tak tam daji majkiho.. -
-
Re: Re: Re: Admin
no, jo, ale pochybuju, že ho kvůli narozkám dají na titulku, protože, když má někdo zemřelej, ale slavnej narozky, napíšou ho do seznamu oslavenců, ale na titulku ho nedávaj... *9* *9*
-
-
-
Re: Admin
tak přesně tohle mi taky napsal.. *9* -
-
Re: Re: Admin
S tim adminem to vypada fakt beznadejne =( A jako newim proč jsou tam hoavně fotky Madonny s Majkým...To se jim jako fakt nepovedlo
-
-
-
Díky Zanesskaaa
Zanesskaaa se mě zastala u tý Madonni,tak ti chci poděkovat zlato jak si se mě zastala.Nás nějaká pipina nerozhodí.Když jde o Majkího tak mu pomůžeme.Že? -
-
Re: Díky Zanesskaaa
kdyby jste potřebovaly pomoct, tak jen řekněte a já aji ostatní se za vás postavíme...ale pusinky, myslím, že není moc dobrej nápad, chodit do diskuze Madonny a psát těm jejím fanouškům, že je Majký nejlepší a nějaká trapná Madonna na něj nemá...podívejte, jak jim to musí vadit, přece, když sem někdo přijde a taky říká, že je Majký trapnej a neumí zpívat, tak se přece taky děsně naštvem a zastáváme se ho...tak proč teda děláte něco, co vám samotným vadí?? -
-
Re: Re: Díky Zanesskaaa
já jsem se pouze zastala balusky1.. to oni se tam do něj začali navážet a psát o něm že je pedofil.. tak je jasná že se ho zastanu:))
-
-
Re: Díky Zanesskaaa
JISTĚ!!!
-
-
MadonnA
etě tohle jsem tam napsala:Tak se koukni jaký je rozdíl mezi Madonnou a Michaelem:1.Madonna má jen 800 fanoušků a Majkí 2000 něco,takže Milují radši Michaela než jí
2.Majkí zpívá storát líp než ona
3.Ničho nezneužívá,natož náboženství
4.Pomáhal kde se dá a ona ne
5.Prostě je nejlepší a ona o proti němu ne -
-
Re: MadonnA
A proč jim to tam jako píšeš??? -
-
Re: Re: MadonnA
prtože ho tam pomlouvaj a dělají z něj pedofila... no tak jim to tam napsala.. ale neřeš to simčo:)) -
-
Re: Re: Re: MadonnA
Aha,tak to jestli ho pomlouvaj tak jedte do nich pecky a at se ukliděj!!=o) -
-
Re: Re: Re: Re: MadonnA
No jo holky, to je moc jezký, že se ho chcete tak zastat, ale my tady teď taky pomlouváme Madonnu ne? -
Re: Re: Re: Re: MadonnA
taky že si to tam pořádně vyřizujem.. poteče krev.. ne to je sranda.. to by Michael nechtěl:D:D
-
-
-
-
-
Madonna
Jak je na tý titulní straně ta Madonna tak jsem tam psala do diskuze a takhle to dopadlo,sice tam mám chyby,ae za to se předem omlouvám.Tak tady to je:
BaLuSkA1
MI tam chceme Majkla Jacksona a né nějakou MAdonnu,o který víme z každýho billbordu že tu bude koncertovat.MI CHCEME MAJKLA JACKSONA A NÉ JÍ.Tak to prosím změňte
Rockstar
ty woe ty ses(s prominutim)upa blba!!!nejdriv napises titulni s tvrdym Y pak "my chceme"na pises s mekym a "ji"na pises s dlouhym...ty do ty skoly fakt potrebujes!!!!!!!!!
BaLuSkA1
Hele ty jsi se nikdy nespletla.Víš co radši si poslouchej tu tvojí Madonnu,které jé o proti Michaelovy o hodně malinká.Zneužívá náboženství.Ti přijde normální že na konzertě se nechává ukřižovat.Mě ne a jestli ti to přijde normální,tak si nenormální ty i ona.I když si třeba Michael porád sahal při tanco do rozkroku no a?Ale lidi ho milují.Co je na tom.Je to skvělej tanečník.A o Madonně se tu fakt nehodlám bavit,páč kdybych o n měla něco říct bylo by toho hodně a hodně hnusný.Líbí se mi tak 2 bo 3 písnišky,ae od Michaela se mi líbí všechny.Skrátka mu Madonna nesahá ani po kotníky.I když umřel je pořád tak dobrej a lepší než nějaká ujetá bloncka.A víc už se s tebou nehodlám bavit.A ještě něco sice se s ní Michael kamarádil a zpíval s ní,tak stále je lepší než ona.Tečka. -
-
Re: Madonna
jj souhlasim s tebou..jako s tim ukřižováním to ani nwm...ikdyž se jí budou dycky její fanoušci zstávat..jako že je nej.bla bla..tak ale i ona sama přiznala, že Majky je mnohem lepší než ona a že nikdy už nebude, žádného takového úžasného zpěváka a tanečníka jako byl on...to s ní souhlasim *1* *3* -
-
Re: Re: Madonna
Oni jí daj na kříž a pak jí postupně zpouští.Že se nestidí,takhle zneužívat náboženství. -
-
Re: Re: Re: Madonna
tak to je moc..tohle nepochopim *10*
-
-
-
Re: Madonna
a na mě si zapomněla.. já se tě tam zastala:D -
-
JJ za to ti moc díky,si moje zlatíčko.Zastanu se tě taky.Jo četla si co tam napsala ted jedna holka?J8 sem tam akorát psala jak sem se s ní chytla já.Jako moc ti dík že si se mě zastala mám tě moc ráda. -
-
nemáš vůbec zač.. taky tě mám ráda:)
-
-
Akorát nechápu,proč jim píšeš do diskuze.Oni stim stejně nic nenadělaj to musíš napsat adminovi a né jim.To admin tam dal tu pipku Madonnu a né fanoušci Madonny.Stim se musíš obrátit na admina a né na jejich diskuzi -
-
OK,a jak se k tomu administrátorovi dostanu,abych mu napsala -
-
Re: Re: Re: Re: Madonna
Když si najedeš na faklub,tak tam se ti objeví hodně adminů,tak si jednoho vyber a napiš mu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Madonna
Ale všem odepisují toto:Ahoj, na uvodni strance bude nyni zobrazovano aktualni deni ze sveta osobnosti. Dekujeme za pochopeni.
-
-
-
jojo souhlasím se simčou:)).. oni s tím nic nenadělaj *4* -
-
Přesně tak,jim je to jedno jestli tam budou mít Madonnu nebo ne.Já vim chceme tam Majkla zpět na hlavní stranu osobností,ale nemůžeš to řešit přes jejich diskuzi.Majkl je ohodně lepší než nějaká Madonna,sice taky toho udělala hodně,ale na Majkla prostě nemá.Co Majkí dokázal nikdo nedokaže ani nějaká Madonna ne. -
jj to je fatk..oni akorát můžou taky napsat vzkaz,kterej by nám pomohl...ale pochybuju *9*
-
-
-
-
-
Michael and Lisa
Viděl někdo ten rozhovor s Michaelem a Lisou ? Já na to teďka koukam ale je to v angličtině takže si to každou chvíli musim přetáčet. Jsem teprv nazačátku ale rozesmál mě ten mometn jak Lisa něco říká a apka se otočí na Michaela a ptá se ho jestli ot nechce říct a Michael, že ne ať to řekne ona a ona zase ať to řekne on ... chvilku se tam hádali a Michael udělal takový obličej :D a vůbec lelý rozhovor tam dělá takový blbinky :D jak malý díte :D -
-
Re: Michael and Lisa
Ty myslíš to Prime time z roku 1995?? To je totiž luxusní... já jsem tomu naštestí docela rozuměla, ale taky jsem občas měla přetáčecí fázi *15* *15* ale je to fakt luxus.... -
Re: Michael and Lisa
A kdes to nasla? -
-
Re: Re: Michael and Lisa
Normálně na youtube
╚► http://www.youtube.com/watch?v=paMQ XQzsJbc
má to ale několik částí, tak doporučuju udělat si na to čas =)
akorát ta žesná má blbí otázky ... nejradši bych po ní hodila pánví :D
ale je tam dobrej moment jak tam Lisa mluví a Michael jí dělá rohy ona se otočí a on dá rychle ruku dolů ... pak se na něj chvilku podezřívavě dívá než se Michael zeptá Co ? A ona mu dá pěstí :D -
-
Re: Re: Re: Michael and Lisa
http://www.youtube.com/watch?v=YsOZ 0Dh-UAA&feature=related newim jestli si to už viděla ale mě se to docela líbilo.=) -
vypadá jak anděl *14* .. a Lisa je pěkná *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael and Lisa
máš uplnou pravdu *14* *14* *14* a jak se tam směje *4* *4* *4* *4*
-
-
Tak na tohle si cas udelam vzdycky =D Díky -
-
Re: Re: Re: Re: Michael and Lisa
rádo se stalo =) ... kdybys něco našla ty tak mi to taky napiš jo ? A kdybych byla offline tak mi ten odkaz hoď kdyžtak do vzkazů jo ? :d byla bych ti vděčná ... taky až najdu něco novýho tak ti to ukážu =) ... zatim se měj a užij si ten rozhovor :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael and Lisa
Jako ta zenska je dost otravna =D To si měla pravdu s tou pánví...Zatím sem shlédla první polovinu =D
-
-
-
-
-