-
Film
Objevila jsem nový film kde hraje Makjí...Capitan EO...mám ho stažený ale ještě nenám titulky *3* -
-
Re: Film
pardon mělo tam být Majkíí -
-
Re: Re: Film
Zase tam napísali neaký sprostý článok o jeho majetku.
Kam preboha chcú ešte zájsť.
To im nie je už nič sväté.
Chcú ho rozobrať až do kosti.
Prepierajú ho ako špinavé prádlo.
-
-
-
Pre Linu
Prečítala som si teraz tie detaily čo si napísala o tom vyšetrovaní Michaela, na prdchádzajúcej stránke. Je to hrozné a nechutné.
Videla som to predtým to video kde ukazuje tie modriny, len nemám Aj preklad.
Nevedela som čo všetko s ním stvárali, a to o tom záchode, a to ponižovanie,
zničili mu dom.
Mal ich zažalovať, veď to si nemôžu dovolovať. A ešte ku nemu, čo tolko urobil pre svet.
Je to nechutné. -
-
Re: Pre Linu
To je strašný co? A viděla jsi to prohlášení z Neverlandu? -
-
Re: Re: Pre Linu
Na toto všetko s tými obvineniami a mediálnym šialenstvom sa dá povedať len to, že
táto naša zem je strašne skazená
doro je trestané zlom
a zlo je odmenené bohactvom
v Michaelovom prípade určite
vidím, že zákerný, vypočítavý a chamtivý ludia sú navyše odmenený masnou miliónovou čiastkou za klamstvá a zničenie života dobrého človeka
a naopak
dobrý človek je trpkým a nechutným spôsobom potrestaný za svoju
nekonečnú dobrotu
Celý tento svet je postavený na hlavu, všetko je naopak.
Nechápem ako sa na to môže pán boh dívať a ako môže takú nespravodlivosť dopustiť. -
Re: Re: Pre Linu
Ty asi myslíš to čo si napísala ten 2 kilometrový odkaz na predchádzajúcej stránke.
Myslela som si, že máš na mysli toto video kde má tú červenú košelu.
Keď som si v minulosti toto video všimla, tak som to asi po 7 sekundách prepla, už len ten jeho uplakaný výraz v tvári, tušila som, že asi hovorí o tých obvineniach, ale nemám Aj preklad.
Musím sa asi začať učiť Aj.
Tie odkazy sú také dlhé, kým by si to naťukal tak... Dneska ma napadlo, že ho môžem môžem kopírovať Ctrl+C, Ctrl+V
z vaších príspevkov do adresy.
A funguje to. Že ma to skôr nenapadlo.
-
-
-
dobrooou
tak ja uz taky mizim takze dobrou tem co tu jeste jsou (pokud tu jeste nekdo je ) a krasne sniky:)) samozrejme o Michaelovi :)) -
Dobrou noc....
Lidičky já už pro dnešek končím... zase zítra, už se na vás těším...
Pro markii: Neboj zítra to všechno dořešíme... přidá se k nám angie a lina... To se neboj, bude nás na to víc
Krásné sníky nejlépe o Michaelovi přeji všem pááááá *14* -
-
Re: Dobrou noc....
dobrou Teri a pekne sniky o Michaelovi :)) nejlepe jak stoji v tricku v desti *14* *14*
-
-
Pro markii
Mě snad líbí všude... ale jestli jsi neviděla making of stranger in moscow, tak se na to honem běž podívat, pač tam je sexy jako blázen, tam bych ho fakt znásilnila, hlavně v tý scéně, jak tam na něj teče ta voda, a on je úplně mokrej... aaaachhh pooomoc, tam je tak sexy.. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Pro markii
to jsem nevidela ale jdu na to kouknout *15* *15* on ma proste v sobe neco co se zenskym libi :D ale jak rikam me vzdycky dostane jak si roztrhne to triko :D ale slusi mu to vsude to mas pravdu :)) jdu hledat to video :D -
-
Re: Re: Pro markii
jestli to nenajdeš, pak ti pošlu link.... je to fakt nejvíc sexy... -
-
Re: Re: Re: Pro markii
heeej tak tam mu to desne sekneee *14* *14* *14* jak on tam necha na sebe pasat tu vodu a upe mu to steka po tom krku *14* *14* *14* *14* a pak to mokre tricko jak se na nej lepi *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro markii
No právě, já říkala, že tam je nejvíc sexy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro markii
no tak tam je vazne k sezrani uplne *14* *14* tady na tom videu ma uplne nadherne fotky tak kdyztak jukni :)) http://www.youtube.com/watch?v=wbyMOOjJqY8&feature=related
-
-
-
-
-
-
pro zanesskaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=yVLk HhHx03U&feature=related je to luxusní.... -
-
Re: pro zanesskaaaa
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pro zanesskaaaa
WoW *1*
Jsem si poslintala klavesnicu *1*
Pokud to takhle rozjizdel na nataceni klipu tak co potom ... *14* *14* *14*
Aaaa ja te Naomi tak zavidim *15* -
-
Re: Re: pro zanesskaaaa
No právě....¨docela bych u toho chtěla být *15* já jsem si neposlintala jenom klávesnici... *1* evidentně se toho vůbec nebál divoch jeden... *1* *14*
-
-
-
Budeš nám všem chybět!!!
Michael Jackson byl ten nejlepší zpěvák jakýho si kdo uměl představit je to škoda že už tu s námy není :-(( AŤ ŽIJE KRÁL POPU NA VŽDY!!!!!!!..KING OF POP-FOREVER...1958-2009 *9* *9* Michael Jackson *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* -
-
Re: Budeš nám všem chybět!!!
Jj,souhlasim a myslim si ze na nej jen tak nezapomeneme a ze bude v nasich srdcich zit jeste desitky let!!!Miluju Tě Maike!!!Doufam ze se tam nahore ma lepe jak tady!!!Tady se mu kazdej posmival a mel na Michaela nejake narazky *9* ,ale nahore tomu tak neni!!!Jeste ze nevidi jake lzi a sprostarny se o nem pisi!!!!Proste si takovej za jakeho te povazuji a ja te povazuji ne za Krale Popu,ale za Krale Sveta!!!:-* *4* *3* -
Re: Budeš nám všem chybět!!!
jj souhlasím ale víš jak by to mělo být ten rok.. 1958-2009 and FOREVER!!.. ale jinak nic proti *3*
-
-
:-D
pro teri: no jako jak sem to videla ten klip tak sem celkem valila bulvy :D ale jak mu ty pohyby sly co? :D at na me nikdo nechodi s tim ze je gay...nebo se budu muset smat zas :D co jeste by mel udelat aby se to o nem proste nepsalo? ...mozna kdyby tehdy sundal kalhoty a na tu Naomi skocil tak by bulvaru vytrel zrak :D i kdyz pak by se zas psalo, ze je to sexualni maniak ...oni by si vzdycky neco nasli... -
-
Re: :-D
To máš pravdu.
Keď je niečo čierne napíšu, že je to biele a keď je to biele, napíšu, že je to čierne. -
Re: :-D
No ale já myslím, že k těm sundaným kalhotám neměl daleko *15* *15* *1* *1* ale přesně já jsem to taky říkala, bylo by to zajímavý... koukni jenom na topolánka, ukázal se v celý svý kráse a vyhrál volby *15* *15* dokážeš si představit, co by to bylo, kdyby si ty kalhoty sundal michael?? *1* já bych teda byla dost spokojená... No ty jeho pohyby nemají chybu... já myslím, že na nějaký věci ( však víš co *1* ) byl asi dost šikovnej... *15* -
-
Re: Re: :-D
noooo, to mi ani nemluv, kdyby si je sundal Michael, tak by mu nepomohlo ani 100 bodyguardu , ty zenske by si ho proste nasly a potom.... *15* *15* vsak vis xD... *14* *14* *14* *14* on musel bejt nadanej :D ty pohyby svedci o vsem....to musel mit natrenovane *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: :-D
No právě, musel někde trénovat, no a jak by se mu to trénovalo nejlíp?? *15* *15* já věřím, že ty fanynky by ho normálně znásilnily... já už k tomu nemám daleko... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
Jééééééééééé, vy řešíte stan *14* A já u toho už nebyla *9* -
Re: Re: Re: Re: :-D
no tomu taky verim, ze by ho i znasilnily :D a ted si vem kolik on tech fanynek ma :D no celkem ho lituju jako *15* no proste ty jeho pohyby jsou neskutesne rajcovni ale *14* *14* byt na jeho konzetre tak nevim nevim teda *15* hlavne co mi se strasne libi jak on si vzdycky roztrhne to tricko *14* *14* *15* i v tom klipu Black or white v te cele verzi jak si klekne do te dovy a roztrha si to triko *14* *14* to je moje scena proste *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
jak si klekne do te vody *15* omlouvam se za chybu :D
-
-
-
-
-
-
Michael Jackson
Dobrý večer včera to byl msíc kdy nás opustil milovaný Michael *9* bohužel byla jsem v práci ,ale myslela na něho měla jsem zapálenou svíčku.... *9* v noci jsem zapalila v půl dvanácté a pobrečela u jeho písní *9* *9* MILUJI TE!!!!! *9* *14* -
Pro: terinda321
myslim, ze obdobi te svadby si s Lisou nevybrali zrovna nejstastnejsi, ale zase na to aspon nebyl uplne sam...a myslim si , ze i kdyby se vzali jindy, tak by se novinarum na te jejich svatbe zase neco nelibilo...oni by si uz urcite neco nasli...kazdopadne v klipu You are not alone jim to spolu strasne slusi *14* a nevim proc nekdo pochybuje o jeho sexualni orientaci...jen kvuli toho ze si nejaky Halperin hraje na zivotopisce a vymysli si nejakou blbost...naopak staci se kouknout na Michaelovy klipy, nektere tou sexualitou primo srsi :)) a podotykam, ze v nich figuruji zeny :) -
-
Re: Pro: terinda321
Nikto by o ňom ani nepochyboval.
Len mne to pripadá, že dával tým novinárom, bez toho aby si to uvedomoval, dôvod na pochybnosti. Rozviedol sa, potom si zobral menej atraktívnu Debie, ktorá možno bola dobrým človekom, ale viac mu to pristalo s Lisou.
Nevedeli asi niektoré veci pochopiť, tak špekulovali, či je gay atď...
Každopádne určite to nemal jednoduché a snažil sa ako vedel.
Niektoré veci by som na jeho mieste riešila asi ináč, ale neodsudzujem ho.
Deťom by som nezakrívala tváre, skôr to tých novinárov viac dráždilo. -
-
Re: Re: Pro: terinda321
Vůbec se nedivím, že jim je zakrýval... jenom chtěl chránit jejich totožnost, na tom není nic divnýho, že chce chránit svoje děti... je pravda, že udělal pár chyb, ale chybami se člověk učí, každej ty chyby dělá, jenom u něho je to prostě víc vidět, tím není horší než ostatní... a navíc to s tím zakrýváním nebyl jeho nápad, ale byl to nápad debbie -
-
Re: Re: Re: Pro: terinda321
Veď ja som to tak aj pochopila,že ich chcel chrániť pred tými supmi, aby im nekládli hlúpe otázky.
Raz som sa o tom aj s mamou rozprávala, aj ona to tak cítila, aby ich nikto nepoznal a neotravoval.
Len asi by som sa to snažila riešiť ináč ak by to šlo.
Možno viac ochrankárov. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro: terinda321
Jemu nešlo o tom, aby jim nekladli hloupé otázky, ale on se bál, aby je někdo neunesl, protože by to byl snadný cíl... o to celou dobu šlo, on jim zakrýval tvář, aby je někdo nepoznal třeba na ulici, a nevyužil situace -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro: terinda321
Včera sa tu všetci rozčulovali, čo o ňom bolo napísané. To s tým nosom.
Ja som tam v Blesku v diskusii na to reagovala, asi tri kratšie príspevky, lebo sú to hovadiny čo píšu.
Mám z toho blbú náladu, lebo neaký blbec sa tam dneska do mňa navážal. Neviem síce prečo.
Napísal, že žijem v Prahe, že mám deti a že som Rómka,že som nedokončila ZŠ urobil zo mňa ešte rasistku.
Neviem podla čoho ho napadla taká hlúposť. Ale toto sa mi ešte nestalo.
Ja žijem na Slovensku, deti nemám, som beloška. V Prahe som bola asi 5 krát.
Praha sa mi páči. Moja teta sa tam vydala, ale potom odtial odišla. -
protože to by z něj udělalo na veřejnosti skvělýho člověka a to by asi nebylo tak zajímavý, četla jsem, že spousta fanoušků se rozčilovala, proč tam více neřešil, jak skládá ty písničky a jak vymýšlí choreografii, to by všechny zajímalo... prostě to všechno vystříhal... -
Re: Terinda321
Ja si ten dokument pozerám, len prvú polovicu, keď hovorí o sebe o svojej tvorbe... Lebo tá druhá polka ma hrozne rozčuluje. Keď tam rozmazávajú ten balkón, tie deti...
Úplne mi to pokazí náladu.
Neviem prečo neriešil Bashir napríklad aj jeho aktivity v charite a podobné veci, zaujímajú ho len škandály. -
Noprávě bashir je taky pěknej debil.... nechápu, co mu je do toho a ještě to zveřejní... děti chtěl jenom chránit... všichni věděli, že michael by za ty děti dal všechno, svůj život, všechny peníze a majetek... byly by snadná kořist, nedivím se mu, i když to nemohl dělat věčně, chtěl to dělat do věku, co jsou nejjvíce zranitelní... -
To ma tiež napadlo. Niekto by chcel miliónové výkupné.
Ale nemôže im zase zakrývať tvár večne.
Teraz ma napadlo ten Bashir, keď sa ho opýtal v tej limuzíne, že nakolko odhaduje svoj majetok.
Skoro ma vykotilo.
Taká dôverná otázka. On bude celému svetu hovoriť kolko má miliónov, alebo miliard. Je to blbec. V tedy ma aj napadlo, že niekto mu unesie decko, zato že sa vyjadrí aký je bohatý.
-
-
-
-
-
Re: Pro: terinda321
No to jo, všichni si mysleli, že michael chce jenom všem ukázat, že není na chlapečky... Jenže on jí opravdu miloval, zase z toho bulvár udělal nevím jakou aféru... No to máš pravda, například in the closet, z toho jsem úplně na větvi, z toho ta sexualita úplně sálá, já myslím, že se mu to natáčení muselo dost líbit *1* *1* -
-
Re: Re: Pro: terinda321
no v tom in the closet to je teda neco *14* *14* *14* sem videla nejake video z nataceni a jsou tam nejake sceny ktere v tom klipu nejsou..ale to jsi taky uz urcite videla to video...ale teda co on tam dela s tou Naomi :D no jako menila bych s ni okamzite :D to uz je druha zenska, ktere zavidim az to pekne neni:( :D videlas videoklip the way you make me feel?? :-D urcite jo :)to je jeden z mych nejoblibenejsich videoklipu , co on tam dela :D -
-
nemáte prosím odkazy.. normálně bych to chtěla vidět:D:D -
To video z natáčania In the closed som tam dala do videí. Je skvelé.
Niečo sa Naomi pýtali a ona povedala tuším, že je sweet a I like me, že sa mu páči. -
-
Já jsem ho viděla na youtube už dávno... -
-
Boli tam aj ďalšie videa, rozhovory o tom natáčaní.
Ja som to tak pochopila, že Naomi v rozhovore naznačila že ju krotil. ona sa viac snažila, on jej čosi povedal, aby ju krotil. Neviem. Musel by to niekto preložiť.
-
-
-
Jo ty myslíš tu scénu, jak tam na sobě leží na zemi a vypadá to, jako když.... však víš *15* *15* *1* tohle video už mám dost dobře prozkoumaný, vypadá to fakt hodně opravdově, že jsem myslela, že to nerozchodím, vidět ho SKORO v akci... *1* *1* the way you make me feel znám, ten je taky dobrej... ale na in the closet nemá, a co se týče sexappelu, tak to se mi opravd nejvíc líbí v klipu why, jak zpívá se svými synovci a nebo v stranger in moscow... tam je luxusní -
-
jo presne ta scena na ktere skoro ehhmm :D okii sem rada ze sem to nezkoumala jen ja xD je to zajimave ho videt takhle no :) a ze mu to ale slusi pritom :-) ten videoklip nema chybu proste :** -
-
No to mi ani nemluv, já jsem z toho byla úplně paf.. prej gay... já myslím, že ten si to teda pořádně užíval, ten jeho výraz u toho... *1* *1*
-
-
-
-
-