Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

Přátelé

včera jsem se koukala na seriál Přátelé.. určitě to všichni znáte.. a najednou se tam Chandler nebo Joey teď nevim kdo zmínili o holce jménem Billie Jean.. hned jsem si vzpoměla na Michaela.. je to zvláštní:D
  • lask1

Odkazy Michaelovi Jacksonovi 2

SYMI
    "Michael bol človek, ktorý mal veľký vplyv nielen na vývoj dnešnej hudby, ale aj na ľudí. Veľmi ma dnešná správa šokovala a je mi ho ľúto. Určite by som ho rada videla v Londýne naživo, ale to sa už žiaľ nestane. Obdivujem jeho talent a aj to, ako zvládol prežiť tento život pod tým nátlakom, ktorý bol na neho vyvíjaný. Česť jeho pamiatke."
    DIVÁK
    "Nikdy nezabudnem na to, keď som dostal moju prvú kazetu a bola to kazeta môjho milovaného Majkiho! Odpočívaj v pokoji, už Ti nemôže nikto nič,... Maj konečne pokojný spánok. Navždy tvoj fanúšik!"
    LÍVIA
    "Bol si a vždy budeš najlepší spevák a tanečník sveta. Patrí ti sláva a česť na veky. Budeš celému svetu chýbať a môjmu srdcu obzvlášť. Teraz je z teba anjel, ktorý bude ochraňovať všetkých fanúšikov. Nikdy na teba nezabudnem. Love you Michael. We love you. Forever Michael (Navždy Michael)."
    JAMAJČAN
    "Bol to veľký, nenahraditeľný muž, osobnosť, kráľ popu. Strašne mi budeš chýbať. Stále som chcel ísť na jeho koncert, ale asi mi to už ostane navždy v predstavách z videoklipov a fotiek. Michael was the best (Michael bol najlepší)."
    JANKA
    "Nechce sa mi veriť, že je mŕtvy. Už od štrnástich rokov som ho uznávala, obdivovala. Bol veľká hviezda a umelec. Jeho piesne ma sprevádzali celým mojím životom a teraz ho niet. Bude mi neskutočne chýbať a navždy ostane v mojom srdci. Jeho piesne tu zostanú a vždy mi ho budú pripomínať. Pokoj tvojej duši Michael."
    Janka 29.06.2009, 09:35 Vždy som ho milovala, jeho smrť ma nesmierne zasiahla. Som rada, že som stihla koncert v 1996 v Prahe. Bol úžasný!!! Navždy zostane Kráľom!!! Odpočívaj v pokoji, Michael!!!

"Zomrela hlavná podstata hudby"
  • lask1

Odkazy Michaelovi Jacksonovi 1

Vlastimil Klimeš z českého fanklubu Michaela Jacksona nám však odkázal, že nie je schopný vyjadriť sa k spevákovej smrti. Jeho smrť ho veľmi zasiahla.

Aj takéto odkazy nechali zosnulému Michaelovi Jacksonovi zarmútení slovenskí fanúšikovia.

DADA
    "Mala som ho rada. To, čo dokázal v hudbe sa len tak nezopakuje. Plakala som, keď zomrel Fredy Mercury a teraz to cítim rovnako. My ľudia si nevážime géniov. Ocenení sú až po smrti. Michael, prajem ti len to naj, odpočívaj v pokoji."
    NICO
    Strašne ma to vzalo. Neubránila som sa slzám. Jeho odchodom to tu už nikdy nebude to, čo bývalo. Jeho hudba tu však zostala a to ho robí nesmrteľným."
    LENUŠKA
    "Pre mňa je najväčšia hudobná ikona, rest in peace (odpočívaj v pokoji). Bude mi neskutočne chýbať, chcela som vidieť jeho plánovaný koncert."
    IGOR
    "Mám 41 rokov a jeho pesničky boli, sú a budú na prvom mieste. Pripomínajú mi moje najkrajšie roky, keď sme Michaela počúvali každý deň. Správa o jeho smrti ma veľmi zasiahla a priznám sa, aj slzy sú. Veľmi som ho chcel ešte raz vidieť na koncerte. Bohužiaľ sa to už nestane, ale viem, že Michael Jackson bude pre mňa kráľom popu. Česť tvojej pamiatke, nikdy na teba nezabudnem."
    DIANA
    Ráno, keď som to počula, normálne som sa rozplakala. Bol to môj idol už od detstva. Pripočúvaní jeho piesní to už bude iné, také smutné...
    sharon stone06.07.2009, 13:23je mi strasne smutno a nemam silu ani sa vyjadrit k tomu,že jackson uz nie je medzi nami..Viem,že bulvár teraz prinása vsakovaké pikošky,ale netreba verit vsetkému o nom,čo pisu.Jedno je isté,ze taký spevák ako bol on,nech uz bol ako človek akokolvek zranitelný,uz nebude a preto smuti celý svet....jeho pesnicky sa teraz hrajú po celom svete,každý si kupuje jeho piesne a doteraz ak som na neho natrafila v nejakom časopise,tak len spomenuli,ze ho uz nikto nepočúva...paradox,akku tvrdu dan musel zaplatit,svojím životom,aby opat bol králom na hudobnom nebi...
  • lask1

Pre Angie72 - Kniha

Tá kniha je skvelý nápad.
    Hlavne aby bolo neaké vydavatelstvo, ktoré by malo záujem.
    Máš neaký plán?
    Možno by sa dalo obrátiť na ten český Fanklub Michaela Jacksona...
    • angie72

Re: Pre Angie72 - Kniha

Jdu nakoupit, budu kolem 13 hodiny. Zatím pá
    • angie72

Re: Pre Angie72 - Kniha

Já jsem napsala své 2 autobiografie, ale nevydala jsem je :-)
      Ono je to docela pracný. Mám teprve 12 stránek. Chci prokládat vždy určité téma komentářema. Prostě to bude knížka, která bude o tom, jak Michaela vidíme my, fanoušci.
      A jaký skutečně byl!
      • lina25

Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

Angie je šikulka, a já na ní nedám dopustit:) Tahle knížka bude určitě bomba! Všem už tady mnohokrát dokázala, že má spisovatelský talent:)
        • lask1

Re: Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

To je fakt.
          Viem to pochopiť, napísať knihu nie je určite jednoduché. To je tiež istým spôsobom umenie.
          A ako vieme, umelci to nemajú jednoduché.
      • lask1

Velmi ti držím palce a nech ti to s božou pomocou víde.
        Veď Michael, žil aj pre nás, pre fanúšikov.
        Bolo by pekné splatiť mu to takýmto spôsobom.
        • angie72

Právě, dělám to jen pro Majkího. Ne pro peníze, ty bych dala dětem, tak jak to dělal Majkí.
          Asi bych se chtěla podívat určitě do Neverlandu, to ano...

Jinak, všimli jste si, že co zemřel Majkí, má tolik dětí nehody. Těžké nehody! Jako by ten jejich Bůh je nemohl právě ochraňovat. Už by potřeboval být pohřbený!
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

Fakt? Ako to vieš, o tých nehodách. Asi so správ čo.
            Ja som tiež premýšlala, že on ešte nemá ani svoj klud, keď ešte nie je pochovaný.
            Včera som to hovorila mame, že ešte nie je ani pochovaný.
            Ona, že to myslíš vážne? Prečo ho ta jeho rodina už nepochová.
            Keď nečíta bulvár, tak o tom ani nevedela.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Pre Angie72 - Kniha

Ano, zprávy a na netu to je. Strašně moc dětí mánehody. Tohle nebylo dřív. Bylo o neštěstí, ale dospělích, ale tohle co je teď?

Majkího postrádá celý svět a on bude stát při všech, bude pomáhat ze shora, ale potřebuje už klid.
              Vždyť stále leží na ledu. Chápete to? Kdyby opět potřebovali jeho tělo :-(
      • eve-lyn

to bude určitě krásný

http://www.examiner.com /x-17367-Miami-Celebrity-Headlines- Examiner~y2009m7d26-Dancing-inmates -do-it-againMichael-Jackson-tribute
        • angie72

To je kráný video :-)
  • angie72

MJ

Už by mohly být výsledky. Trvá to strašně dlouho.
    Michael by si už zasloužil klid, aby ho pohřbili a jeho dušička našla klid. Zatím bloudí, nenašel klid...
    Je mi to tak líto. To všechno co kolem toho víme... Někdy mám pocit, že my snad víme a vidíme víc jak oni...
    • lina25

Re: MJ

To máš pravdu, trvá to strašně dlouho. Ale nejhorší je, že stejně nevíme a nikdy se nedozvíme co se v tom domě opravdu stalo....
  • bibi1

spravedlnost

Já doufám, že si spravedlnost najde, všechny ty bídný psi, kteří ho štvali až do padnutí.
  • kacenka33

Ghosts

Nevíte jaké všechny písničky byli v Ghosts?
    • angie72

Re: Ghosts

To byla jen ta pro Ghost. Podle mě to byla jedna dlouhá, ale je to nádherný. Jak dupou a Majkí stojí, ruce nad hlavou a jen pokyvuje hlavou. Je fakt k sežrání :-)
      • kacenka33

Re: Re: Ghosts

jj to je *15*
  • angie72

Diskuze

Prosím, teď jsem si zkopírovala tuhle diskuzi ohledně toho soudu,kterou bych chtěla použít do té knihy, kterou píšu. Potřebuji od vás svolení, jestli vám to nevadí...
    • zanesskaaaa

Re: Diskuze

jestli do toho patřim i já.. teď nevim tak mi to taky nevadí to vůbec:).. můůžeš ode mě použít všechno co chceš:)
    • angie72

Lask1 to je v pohodě. Já to opravím. Mám to ve wordu a budu to upravovat... :-)
      • lask1

Re: Re: Diskuze

Dobre.
    • lask1

Že sa vôbec pýtaš.
      Jasné.
      • angie72

Re: Re: Diskuze

Děkuju moc, ale chci zveřejnit i nick, aby to bylo skutečně věrohodné... S tím taky souhlasíš?
        • lask1

Re: Re: Re: Diskuze

Urob čo uznáš za vhodné. Aj tak sme tu v anonimite.
          A myslím si, že za svoje pocity sa tu nikto nehambí.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Diskuze

Akurát niekde sú aj gramatické chyby.
            V tej rýchlosti sa človek pomýli.

(Innosent - je Innocent)
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze

V niektorých slovách chýba aj písmenko.
              Človek si to po sebe prečíta a sú tam chyby, ale nie vela.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze

To je v pohodě, to já opravím. Já mám taky překlepy a občas si všimnu, že i hrubku udělám, to jak člověk píše rychle...
              A moc děkuju...
  • lask1

NOT QUILTY INNOSENT

Je až dojemné ako za Mikim všetci fanúšikovia stoja a a trpia spolu s ním.

Michael Jackson Attends Trial In Pyjama:
    http://www.youtube.com/wat ch?v=j0C9l1F-USk&feature=channel

Michael Jackson Found Not Guilty:
    http://www.youtube.com/wat ch?v=aV8hzaYNdNM&feature=related

Michael Jackson Acquittal Not Guilty Innocent Special Part 3:
    http://www.youtube.com/watch?v= ibWtrTsgPjM&feature=related
    • lask1

Re: NOT QUILTY INNOSENT

Že ho v pyžame vytiahnu súdne napojednávanie...
      To je bez komentára...
      • bibi1

Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

Ahojda, no přesně, tak to mě taky pěkně vytočilo, takhle ho potupit. Je to šílený čím vším si musel projít. Všimla sis jak se tam zjevil ten jeho fotřík, tak se hned k němu točil zády, to ho asi úplně dorazilo, ten mu tam chyběl.
        • angie72

Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

já jsem četla, že se u soudu jednou zhroutil a byl v nemocnici
          a potom ho i z té nemonice vezli k výslechu, neměly tam být novináři.
          Majkí byl neupravený a byl v šoku, že tam jsou a fotí ho, po přestávce už přišel upravený.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

To som nevedela.
            Ale zaujímalo ma čo sa v ňom asi odohráva. Ako sa smutne tvári keď ho vedú na ten súd.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

Re: Angie72

Máš asi pravdu.
              Ja som strašne citlivá, takže mňa by to položilo už možno po mesiaci.
              Nevydržala by som tolké mesiace toto znášať ako on.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

Co se v něm odehrávalo? Bezmoc, potupa, bolest, chtělo se mu jistě křičet, plakat, ale musel hrdě stát. Převládal tam strach, že co když ho odsoudí, protože ani soud není spravedlivej...
              Myšlenky na děti, co s nimi bude, cobude s ním, atd. ...
      • angie72

Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

yslíš, že to bylo pyžamo? Já jsem si říkala, že má divný kalhoty...

Bože to je strašný. Já tady už zase řvu, jak mu tohle všechno mohli udělat!!!
        • lask1

Re: Re: Re: NOT QUILTY INNOSENT

Bolo to pyžamo, veď je to v názve toho príspevku - Pyjama.Pozrela som sa aj do slovníka.
          Tieto videá som videla asi pred mesiacom.
          Keď som videla ako tí fanúšikovia kričia innocent, dojalo ma to a Mika možno tiež.
  • angie72

Krásné ranko

Přeji všem krásné ranko :-)
    • lina25

Re: Krásné ranko

Krásné ránko:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit