Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Všichni se můžete přidat

Všichni se můžete přidat a budu moc ráda.
    Byl to odbrý nápad, že by bylo lepší, kdyby každý napsal komentáře na nějakou stránku. Tak mě napadlo, že co to psát pod článek, který právě udělám na mém webu?
    Vždy bych jen napsala do toho článku téma a vy už byste přidávali a psali. Souhlasíte tedy?
    • torema

Re: Všichni se můžete přidat

Jasně. Jen prosím hoď ještě jednou odkaz na tvůj web. Někam se mi to podělo.
    • mikkk

tO BUDE ASI NEJLEPŠÍ ANGIE
    • zanesskaaaa

souhlas.. a tvůj web někde se mi ztratil*15* .. a kdy to tam dáš?? *4*
  • zanesskaaaa

Omar Bhatti není synem Jacksona!

Pětadvacetiletý hudebník Omer Bhatti prý nenese geny zpěváka Michaela Jacksona. Přestože se o tom spekulovalo, norský občan byl prý s popovým králem pouze „výjimečným“ kamarádem a sdíleli spolu občas stejné lože. Jackson Bhattiho prý přijal za svého čestného syna a pozval ho i s rodinou k sobě na ranč Neverland.

„Michael není mým otcem. Byli jsme si prostě jen velmi, velmi blízcí. Byl mým nejlepším přítelem,“ uvedl Omer pro britský Sunday Mirror.

„sdíleli spolu občas stejné lože''... zas z něj dělaj pedofila *16* .. tohle určitě nemysleli tak jak to říká Michael že prostě jenom spali nic víc *13*
    • angie72

Re: Omar Bhatti není synem Jacksona!

Tvrdila jsem, že to není syn. Věděla jsem to,cítila jsem to, protože Michael takový nebyl :-)
    • torema

Re: Omar Bhatti není synem Jacksona!

No však jo. Stejně si to každý přebere podle svého a my víme svoje.
  • luciq-dc

Grr!

Hele *16* nějakej/ká jojinko pořád upravuje Majkýho a já nemůžu ani přidat video!! *8* *1*
    • angie72

Re: Grr!

Já vím, dokud nepřidají to co přidává, tak nás to tam nepustí. Já to už zkouším 14 dní a nic :-( Pokaždé tam někdo je.
  • Michael

Krásný podvečer všem fanouškům Michaela!!!!
  • ahojky

zdravim holky!! a preju pekne odpoledne :)) s tou knizkou ti drzim palce a urcite se mnou muzes pocitat :))
  • angie72

Prosba

Jak už jsem psala, tak píši knížku o Majkím. Ta kniha bude o tom, jak ho vidí fanoušci a o jeho čisté duši a upřímném srdci.
    Dnes jsem přemýšlela, jak najít lepší způsob psaní, aby to nebylo tak složité. V momentě kdy jsem měla nápad ke změně mi pomohla i terinda321. Je to takový brouček :-)
    Tak jsem vás chtěla požádat, jestli budete tak moc hodní a pomůžete mi. Já bych vám každý den napsala téma, o kterém píši a vy byste napsali k tomu tématu co cítíte.
    Jestli souhlasíte, tak budu moc ráda a už dnes večer napíši téma.
    V té knížce to bude i s nickem, když by vám to vadilo, tak bych tam nick nedala, ale pokud to má být knížka o tom, jak Michaela vidíme, tak si myslím, že by to mělo být se vším všudy.
    Předem děkuji a doufám, že nás tu bude večer víc, abych dostala co nejvíce komentářů :-)
    • luciq-dc

Re: Prosba

A já se můžu taky přidat?.. *1* *5*
    • zanesskaaaa

souhlasím.. ale htělo by to nějakou stránku nebo prostě chápete tady hodně lidí píše komentáře no a kdyby jsi tady napsala téma a pak bylo zasypáno a bylo by třeba až na třetí stránce tak si to moc lidí třeba ani nepřečte chápete.. ale jinak nápad je to vynikající:)
    • lenka31

jééé ty píšeš knížku to je bezva mohla bych ti nejak pak take pomoc?
    • torema

Budu tu a jsem nedočkavá.
    • torema

Já jsem pro. To je moc dobrý nápad s těmi tématy. A ten nick mě vůbec nevadí. Naopak se ráda podepíšu pod to , za čím si stojím.
      • terinda321

Re: Re: Prosba

Jasnačka zlatí.... pro tebe všechno, alespon se konečně všichni dozví pravdu...
        • angie72

Re: Re: Re: Prosba

Píšu jak vzteklá. Jsem se rozjela. Tohle je mnohem lepší, psát po částech, po tématech.
          Terí moc děkuji za nápad s komentáři k tématu. Mě napadlo psát po tématech zvlášť a tebe komentáře. Jsme byly propojené snad v ten moment.
          Moc děkuju *14*
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Prosba

My jsme pořád propojený... *1* *3*
  • angie72

Je to síla

Já jsem to četla (pro lask1) už prve. Je to otřes, fakt. Jak se každý snaží za každou cenu vydělat na smrti slavného člověka. Co to je s těma lidma? Je mi z nich zle.
    Nejen, že ty vlasy získali v momentě, kdy Majkímu hořely, ale ještě na tom chtějí po jeho smrti vydělávat!!!
    • lask1

Re: Je to síla

Ja som si prečítala len ten nadpis.
      Už som ďalej nečítala, možno inokedy.

Kto tie habaďury vymýšla, tomu by som dala 5 korún.
      To sú chorý ludia.
    • torema

Re: Je to síla

Ani mi nemluv Angi. Já jsem z toho videa byla tak vytočená, smutná a bylo mi opravdu na nic , jaký jsou lidi hieny. Stydím se za takovýhle lidi, že patřím k druhu člověk .....homosap.
  • lask1

Moonwalker

Objavila som ten Moonwalker, čo ste chceli, ale na slovenskej stránke.
    www.dvdbest.sk (za 299 Sk), na sklade od 19.8.
    Tak neviem.
    Možno že bude aj na neakej českej internetovej predani.
    • angie72

Re: Moonwalker

Jooo ty myslíš film? Tak ten mi včera manžel stáhnul :-)
      • lask1

Re: Re: Moonwalker

Je to dobré?
        • angie72

Re: Re: Re: Moonwalker

Já to ještě celé neviděla, jen jsme to procházeli, protože mi k tomu ještě bude dávat manžel dokument, tak to přes noc převede a pak se na to podíváme.
          Ale ty kousky vypadaly pěkně.
          Jsou tam klipy a má to mezi tím nějaký děj, ale já vážně nevím zatím o čem to je.
    • angie72

Já si myslím, že to začnou teď znovu vydávat.
      Mě by měl přijít už zítra, tak se na něj moc těším.
      • torema

Jééé, ty se máš, já dneska letěla do knihovny a mají o de dneška dovolenou. Tak musím vydržet. To bude čteníčko, viď??
        • angie72

Já jí mám z aukra. A vážně se moc těším :-)
        • lask1

Počkajte vy myslíte knihu či DVD?
          Ja som si objednala dvd.
          • torema

Re: Re: Re: Re: Moonwalker

Knihu
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Moonwalker

Je to film kde hrá aj Michael.
    • torema

no uvidíme, ale i ve slovenštině bych to brala. Umím slovensky.Děkuju
      • lask1

Nie, ono to má české titulky, a ešte asi v 17 jazykoch titulky.
        Len som to našla na slov. predajni dvd.Ale je to až od dátumu 19.8.
        Som si to objednala, ale treba asi mesiac počkať.
        Skús či to nenájdeš na neakej českej stránke.
        • torema

už jsem hledala.
  • Michael Jackson

Ahoj lidi tak jsem tu a přemýšlela jsem nad tím jak to už zaznělo udělat sraz o Michaelovi narozeniny 29.8 09 *3* většina fanoušků je v okolí Prahy nebo poblíž a ten datum vychází na víkend v sobotu co to udělat na Bránické louce nebo někde v Praze je nás tu moc.okolo Prahy a je to nejblíže....pište když tak na L.Hlasova@seznam.cz abych vědela kolik lidí má zájem díky *3* I love zou Michael!!!! *14* *14*
    • torema

Re: Michael Jackson

no já bych dorazila určitě.
      • Re: Re: Michael Jackson

To by bylo fajn kdyby nás forazilo více chce se to dohodnout!!!díky *3*
  • lask1

Články

Čítali ste teraz ten nový titulok.
    O tých vlasoch.
    Ani to nejdem čítať celé.
    Už mám s tých ich kecov vyrážky na zadku.
    • torema

Re: Články

Nečtu už ty hnusárny. Vidím noviny a je mi na blití.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit