-
Nenahraditelný Michael Jackson
Michael Jackson je věčným fenonémem.Popovým králem.Světovou hvězdou.V čem je nenahraditelný?Tak za:
1.Jeho nádherný hlas,který nám bude znít v uších a jeho krásný písničky který si budeme vždycky zpívat
2.Jeho nádherný tanec,který se každý snaží napodobit
3.Jeho videa
4.Jeho vystoupení
5.Jeho uniformní obleky,který rád nosil a který mu moc slušeli
6.Jeho láska k dětem.Nedevše je miloval.Když viděl dětskou radost tak byl štastný.Ale nadevše miloval svoje děti pro ně by udělal cokoli
Jeho oči,pusa,úsměv,vlasy,jeho dokonalá štíhlá sexy postava,tak krásný,hodný,milý,důvěřivý, charizmatický a citlivý člověk
Michael Jackson pro nás bude největší popová osobnost,milující tatínek a náš miláček
Mezi mé velké přání patřilo setkat se Majkím,být na jeho koncertě a jet se podívat do Neverlandu(doufám že se mi splní aspoň toto přání)
Prostě tě Majkí moc miluju a budu tě mít v mím srdíčku navždy -
-
Re: Nenahraditelný Michael Jackson
na michaela se mi libi.........
:pisnicky
:tance
: hlas
:usmev+vlasy
:lasku k detem
:a touhu jak lecit planetu
: *4* *4* *4* *4* *4* -
Pekne napísané.
Ja už by som len dodala, že mal veľmi PEKNÝ POHLAD OČÍ.
OČI SÚ OKNOM DO DUŠE ČLOVEKA.
MICHAELOV POHLAD bol velmi príjemný, láskavý a šarmantný.
Z tváre z krásneho úsmevu a hlavne z očí mu vyžaruje taká dobrosrdečnosť a láskavosť.
Preto sa nedá pochybovať o tom že bol aj dobrým človekom. *4* -
joko bys mi to ze srdce vyrvala.. souhlasím se všim.. Michael Jackson--> chlam s nejkrásnějším údměvem a srdíčkem.. R.I.P Michaele nikdy nezapomenu.. a ten doktor se za to bude smažit v pekle to se neboj!!!
-
-
Doktor
Viete čo si myslím,
mohlo to byť aj tak, že ho ani nechcel zabiť pre neaký motív úmyselne,
len mu pichol tie lieky,
a keď zistil, že sa mu pohoršilo,
tak sa mu snažil dať prvú pomoc,
nedarilo sa mu to, tak spanikáril,
bol v strese, nevedel čo má robiť,
bál sa že keď ho nezachráni, bude
mať z toho prúser,
a záchranku preto zavolal neskôr, aby zahladil stopy, ten záznam z kamery, aby z toho nemal zle.
Nezachoval sa profesionálne.
Ale ten propofol, to som čítala už pred mesiacom, že je velmi nebezpečný,
že nie je na bežné používanie, že sa používa v nemocnici vo výnimočných prípadoch, lebo by sa po ňom nemusel prebrať,
ale že ho Michael požadoval, lebo mu pomáhal proti nespavosti. -
-
Re: Doktor
Keby tú záchranku zavolal okamžite,
možno by ho ešte zachránili.
To je doktor na pohladanie.
Ten mal ísť radšej robiť patológa,
tam by neurobil tolko škody. -
Re: Doktor
prý podle nějakých právníků se to bude brát jako vražda 2. stupně = taková, která nemusí být záměrná a není promyšlená, kdy obviněnému hrozí trest odnětí svobody od 15 let až na doživotí. Podle jiného precedensu lze však uvažovat i o 4-5 letech (zabití z nedbalosti) - tato druhá možnost se nejeví jako pravděpodobná.
dala bych mu doživotí.. ani ne za to že zabil Michaela.. ale za to že zabil ještě k tomu 12 lidí kteří kvůli Michaelovi spáchali sebevraždu *16* -
-
Re: Re: Doktor
No o tú prvú možnosť trestu sa určite zasadzuje jeho rodina, si myslím, lebo išlo vlastne o významnú osbnosť.
Teraz si určite budú ostatný doktory prominentov dávať riadne bacha, čo komu predpíšu.
Určite aj iné hvizdy berú všeliaké prášky.A niektorí berú aj drogy.
Celý svet sa z toho určite poučí.
Myslím, že potomto budú prísnejšie opatrenia o liekoch.
-
-
-
Doktor
Ak aj toho kardiológa nezavrú,
tak si prinajmenšom ako doktor ANI NEŠKRTNE,
NIKTO S NÍM NEBUDE CHCIEŤ MAŤ NIČ, báli by sa o svoj život.
Nehovoriac o tej nenávisti voči nemu. -
Murray ho prostě zabil
Tak a je to jasný. Murray se přiznal se k tomu, že píchl Michaelovi propofol.
Je mi z toho zle. On nám ho prostě zabil.
A proč mu píchl injekci mimo ložnici? Majkí nestihl dojít do pokoje. Musela to být silná dávka!
Bože prosím, ať spravedlnost vykoná svou práci a potrestá Murraye, vždyť nám zabil Michaela.
Je mi na nic... -
-
Re: Murray ho prostě zabil
je to ten největší hajzl na světě.. jak tadyto může udělat doktor.. jsem totálně nasraná.. hej a už jsem sprostá:D:D.. to je špatný... *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
A ešte k tomu od černocha by som to nečakala.
Zradil aj svoju komunitu. *9* -
Já k tomu nemám slov... Doufám že ten hajzl dostane doživotí!!!!!!!!!!§ *16* *16* *16* *16* -
Coze? si delas srandu ne ? *10*
Ten Hajzl ! *16*
At shori v pekle! Doufam ze dostane dozivoti ! Nesnasim ho ! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Murray ho prostě zabil
bohužel je to pravda..http://www.blesk.cz/clanek/ showbiz-legenda-jackson/119715/mich ael-jackson-50-smrtici-injekci-mu-p ichnul-dr-murray.html
-
-
Já to nechápu proč ho nepohlídal a proč mu to vůbec dával. Nenávidím ho! -
-
Re: Re: Murray ho prostě zabil
bože..to je strašný..udělala bych mi to samý..píchla bych mi něco,ale aby umíral pomalu a bolestivě!..tohle je fakt strašnýý.. *16*
-
-
Já to nechápu proč ho nepohlídal a proč mu to vůbec dával. Nenávidím ho! -
Aký mal motív?
URČITE LEN PRE PRACHY.
ACH BOŽE, AKO JA TIE ŠPINAVĚ PENIAZE
LEN NENÁVIDÍM,
ZNEPRÍJEMŇUJÚ NÁM LEN ŽIVOT.
CELÝ SVET SA TOČÍ LEN OKOLO PRACHOV.
CELÝ ŽIVOT POČUJEM IBA PRACHY, PRACHY, PRACHY...
AKO KEBY NEEXISTOVALO NIČ INÉ. -
omg..cože??tak teĎ z toho tady bulim..debil jeden podělanej...kéžby ho zavřeli až zčerná..hajzl..to by chtělo trest smrti.. *16* *9* *8*
-
-
Michael - interview
Verím, že keby mala robiť interview s Michaelom Angie, Lina, Torema, alebo hocikto z nás, tak by to vyzeralo úplne ináč.
Určite by sme sa ho nepýtali na plastiky
a podobné sprostosti, lebo takých podobných otázok bolo už privéľa počas jeho života.
A určite sa mu na ne neodpovedalo ľahko.
Mal by to byť taký rozhovor v priatelskom duchu a atmosfére.
Ja by som si predstavovala taký prierez a retrospektívu jeho tvorby
a potom aj niečo zo súkromia, ale takou rozumnou formou, napríklad jeho vzťah k
priateľom a známim z branže, vzťah k deťom, vzťah k fanúšikom a podobné veci.
Skrátka otázky, ktoré jeho fanúšikov naozaj zaujímajú.
Keď ste si aj vy išli pozrieť ten dokument, čo vás viac zaujímalo, koľko mal plastík na nose, alebo jeho tvorba, či jeho povahové vlastnosti? Mňa určite to druhé.
Preto som z Bashirovho dokumentu tiež sklamaná ako aj vy a hlavne z tých obvinení, ktoré mu následne aj velmi uškodili.
Ale tým, že Bashir urobil zlú reklamu Michaelovi, urobil zlú reklamu aj sebe, lebo fanúšikovia mu to tak ľahko neodpustia. To svedčí o jeho charaktere.
Nepáči sa mi, že urobil Bashir dokument "o ňom, ale bez neho,teda bez jeho súhlasu". Podstatné časti dokumentu boli vystrihnuté a Michael ani nevedel, čo ho čaká. Bolo to vykreslené hlúpym spôsobom. Podla mňa by mal byť informovaný čo ho čaká, veď je to film o ňom.
Toho dobrého čo je v Michaelovi ukázali v dokumente žalostne málo, a pritom toho urobil pre tento svet veľmi veľa.
Zaujímalo by ma, čo by ste sa Michaela opýtali vy ostatný.
A možno že by tie otázky mohli byť aj v tej Angienej knihe.
Aj keď nám už Michael na ne nemôže odpovedať.
Česť jeho pamiatke. -
-
Re: Michael - interview
Ahojky, já bych se určitě ptala na to druhé. Na to co ho bavilo. Určitě bych se víc věnovala tématu Neverland, jeho radost z her, atd. -
-
Re: Re: Michael - interview
Ja tiež.
Určite je vela vecí, ktoré ešte oňom nevieme. Lebo to bol tajomný a záhadný človek.
-
-
-
Krásné ranko
A pohodový den přeji všem :-) -
-
Re: Krásné ranko
Krásný den všem:)
-
-
Podivná úmrtí amerických hudebních hvězd
Jen na ukázku, jak to občas chodívá s "přirozenou" smrtí amerických hudebních legend na různá "předávkování". O rockovém kytaristovi Jimi Hendrixovi se taky v článcích dozvíte, že zemřel na předávkování a zadušení zvratky po konzumaci alkoholu. Tenhle nový článek naznačuje něco jiného:
http://www.play.cz/novink y/doktor-pripousti-ze-jimi-hendrix- mohl-byt-zavrazden -
Dokument s Michaelem Jacksonem
Doufám, že už jste mnozí z vás viděli Dokument s Michaelem Jacksonem. Musím říct, že je škoda, že přeložili zrovna tohle.
Už jsem zapomněla jméno toho novináře - nestojí mi za zapamatování - ale udělal z Michaela ve svýmm dokumentu velkého idiota.
Když se však na veřejnost dostal Dokument z Michelových vlastních kamer - a to stejný dokument, jako s tím novinářem, jen zevřejněné i ty uříznuté části - tak je teď idiotem právě ten novinář!
Doporučuju se podívat zde (bohužel v AJ) na neořezaný dokument z Michaelových kamer zde:
http://www.youtube.com/watch? v=IszVcxKssog&feature=PlayList&p=53 ECDB1235CEE581&index=0
A zde ten "originál" který měl Michaela pošpinit, ale obrátilo se to proti tomu novinářovi:
http://www.stream.cz /video/14/322038-dokument-o-michael u-jacksonovi -
-
Re: Dokument s Michaelem Jacksonem
Máš recht.
Teraz by mal Bashir CHODIŤ PO KANÁLOCH,
keď POTOPIL MICHAELA, POTOPIL AJ SEBA.
Stále ho ZAUJÍMALI IBA MICHAELOVE PLASTIKY.
Ja by som mu teraz JEDNU PORIADNU PLASTIKU doporučovala, aby ho nikto nepoznal. Aby ho FANÚŠIKOVIA NENAKOPALI DO ZADKU, keď ho stretnú na ulici. *3*
-
-
Bulvár
Už tomu bulváru akosi dochádza fantázia.
Čo sa stalo. Žiadne škandály.
Žiadne nemanželské deti, žiadne náhradné matky, žiadne umelé končatiny...
*4*
No keď už aj z vlasov sa dajú urobiť diamanty, celebrity majú hádam nemajú lepšie vlasy ako my obyčajný ľudia.
To by aj nám mohli urobiť zopár šutrov. *3* -
-
Re: Bulvár
tjn.. už neví co by si na Michaela vymysleli *1*
-
-
Dobrou noc
Krásné sníky a dobrou noc přeji všem a zase zítra. Budu se těšit zase na vaše příspěvky :-) -
-
Re: Dobrou noc
páá a ať se ti zdá něco hezkého.. třeba i Michaelovi *1* -
Re: Dobrou noc
Dobrou Angie, Terí zlatíčka moje a všichni ostatní! -
-
Re: Re: Dobrou noc
Dobrou noc žanet a angie, a samozřejmě všichni ostatní, protože bez vás by to nebylo ono.... -
Re: Re: Dobrou noc
taky *3*
-
-