-
Doktor
Ak toho doktora neodsúdia, tak by si mal prinajmenšom najať ochranku. -
pro Angie
ahojík všem a angie už jsem tam poslala komentář a je to od tebe moc hezké že necháváš i ostatní aby tam napsali svůj názor *3* -
-
Re: pro Angie
já bych také chtěla napsat můj názor ale nevím stránku,prosím napíšete mi jí *7* předem děkuji. -
-
Re: Re: pro Angie
http://www.jirinkaw.cz/documents/bl og_2.php
Hned první článek, je o dokumentu :-) -
-
Re: Re: Re: pro Angie
díky, hned tam du *5*
-
-
-
-
Nobelovka pro Michaela
Přeju hezký podvečer,
prosím, pokud jste tak ještě neučinili, podepiště petici pro nominování Michaela na Nobelovu cenu míru:
http://www.petitionspot.com /petitions/mjnobelpeaceprize/#signp etition -
-
Re: Nobelovka pro Michaela
Jooo, už to vidím , to je na rok 2010 -
A jak se tam mam podepsat? *7*
Je to anglicky a ja anglictinu este moc neumim *9* -
-
Re: Re: Nobelovka pro Michaela
otevre se vam stranka petitionspot, tam dole kliknete na "sign the petition", potom vyplnte jmeno, prijmeni, emailovou adresu a country = Czech Republic, potom potvrdte a pak, pokud nemate twitter, coz asi ne, tak potvrdte druhou moznost..
Je to mozna boj s vetrnymi mlyny, ale Michael by si tu cenu zaslouzil *4* -
-
Re: Re: Re: Nobelovka pro Michaela
Kdyz nemam ten twitter tak mam kliknout na Create a petition spot accound? -
-
Re: Re: Re: Re: Nobelovka pro Michaela
ano -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nobelovka pro Michaela
Díky..
-
-
-
-
mno přesně..vůbec nwm jak se tam podepsat..se v tom strácim *7* pls pomozte *3* -
-
Re: Re: Re: Nobelovka pro Michaela
Já taky nevím, musíš se zaregistrovat, ale jinak si myslím, že tohle my neovlivníme, i když by to bylo krásný.
Jinak Majkí snad dostal 3 ceny už, nebo ne? -
-
Asi jsem trošku pozadu *4* které 3 ceny? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nobelovka pro Michaela
Tak jsem to špatně napsala.. Byl prý nominovám, ale nedostal jí :-(
-
-
No právě. Taky nevím o jakou teď jde.
-
-
-
-
přidám se tam ale myslím že už jednou byl nominován že jo??.. nebo se pletu? -
-
taky jsem to někde četla, ale nejsem si jistá, zda to byla pravda.. *7*
-
-
-
Dnešní téma
Ahojík, tak dnešní téma je připravené na webu, tak pokud chcete jako včera přispět komentářem do knihy, tak článek pod který můžete psát je zde http://www.jirinkaw.cz/documents/bl og_2.php
Je to hned ten první článek, který je na té stránce. Je to o dokumentu... -
-
Re: Dnešní téma
Všem moc děkuji. Jsou to krásné komentáře.
Já ještě dodám, že mě strašně vadilo, jak tvrdil Majkímu, že Blanketova maminka není černoška. No snad musí vědět Majkí, s kým má Blanketa. Nehledě na to, že Blanket se narodil bílej a je tmavej a Prince I. se narodil tmavej a je bílej. Přesně jak řekl Majkí, že právě proto se říká černochům barevní.
Prince I. má Majkího oči a měli spolu v This is it zazpívat duet. Bohužel :-(
Další věc co mi vadila bylo, že v Německu při předání cen Majkímu neřekli, kdy má čekat a kdy jít. Od čeho tam byli všichni? Oni tam byli od toho, aby to korigovali...
Škoda slov, ale my ty slova potřebujeme, aby vše vyšlo jak má... -
-
Re: Re: Dnešní téma
To v tom Nemecku byla síla, nechápu, proč s sebou neměli tlumočníka.. *7*
Pamatujete si na ten trapny okamzik pred nekolika lety, jak MJ prebral na MTV Awards (nebo tak neco) cenu, ktera nebyla pro nej? Poustela jsem si to nedavno znovu na Youtube a dost jsem se navztekala, protoze Britney to uvedla tak, ze by z toho kazdy pochopil, ze je to pro Michaela.. Fakt nevim, jestli to byl zamer MTV ho ztrapnit? *5* Chudak Michael -
Re: Re: Dnešní téma
V tom Německu jsem ani nic neviděla. Tam předávali Majkimu cenu??? No ten duet s Pricem I by byl nádhernej. To je škoda.
-
-
Re: Dnešní téma
máš ho tam:)
-
-
hhhhmmmmm
me je to taky lito ze umrel aby jste si nemysleli..i kdyz ho neposloucham *9* -
-
Re: hhhhmmmmm
To je dobře že je ti ho líto i když ho neposloucháš kdyby jsi toho člověka viděla když tu byll v roce 1996 což jsi se asi narodila dnes by jsi určitě taky byla fanouškem.... *4*
-
-
Michael Jackson
Já bych toho doktora pustila mezi fanoušky ty by ho roztrhali!!!!!!!! *16* za to co proved..............jestli to tak je žádné slitování..!!!!!!! *8* *16* -
-
Re: Michael Jackson
Stačila by chvilička a hodit ho fanouškům. Dlouho by nevydržel. Ale to Michaelovi nevrátí život.
-
-
Smrt!
Ahoj dostala jsem se se po dloooooouhé době! A určitě už to sem někdo psal, ale já to zopáknu! Michaela zabil jeho lékař tím propofolem(nebo jak) a toho hajzla už chytili! Škoda, že už v Americe nejsou takový tresty jako dřív(300let atd.) Ale dala bych mu KŘESLO!!!!! -
-
Re: Smrt!
Lidi ... fajn měli jste hho rádi souhlasím s tím že fakt něco znamenal ...to co dokázal jen tak někdo za těch posledních pár let nesvedl.... ale myslím že to až moc prožíváte....Nemyslíte že tohle všechno co tu píšete je až moc ??....Nikdo z vás vlastně ani pořádně neví jak to doopravdy bylo ...BULVÁR napíše cokoli ale jen z poloviny je to pravda .... Takže by jste ho moc soudit neměli ...(toho doktora) .... Jinak se s váma nechci nijak dohadovat ale to je můj NÁZOR .... *3* -
Re: Smrt!
twl hlavne ze obycejny lidi kdyz je nekdo zabije tk je to vsem skoro uplne jedno vim ze to byla hvezda a kral ae obycejny lidi by si taky zaslouzili aby sli ty lidi na dozivoti do vezeni ne a to jim daj nekdy jenom treba 25 let vezeni to se mi zda ze to neni fer a vy byste mu uz davaly naky kresla bo co to by si zaslouzili i vrazi ktery zabili obycejny lidi ne??? *9* *13* -
-
Re: Re: Smrt!
Souhlasím s tebou ... i obyčejní lidi by si taky zasložili nějakou úctu .... *3* -
Hmmm. Tak s tebou bych si teda popovídala, ale nemám náladu -
jo ale obyčejní lidi nejsou nebyli jako Michael.. ale musim s tebou BOHUŽEL souhlasit.. kdyby dali tomu tzv DOKTOROVI křeslo museli by ho dát i ostatním.. ale myslím že doživotí ve vězeí kde ho spousta vězňů taky milujou.. to bude jako kdyby dostal křeslo *1*
-
-
-
rozhovor
http://www.michaeljacksonweb.cz/har vey.htm
ten nejkrásnější rozhovor.. takhle by měli s Mivhaelem vypadat všechny rozhovory *9* až jsem málem brečela *9* -
-
Re: rozhovor
pardon s Michaelem *4*
-
-
Michael Jackson
ahoj holky tak jsem zase koukala na pár klipů strašněcto Michelovi sluší všude je moc sexy.Já jsem si koupila klobouk podobný jako měl Michael a měla jsem sako a kalkoty dnes venku protože jsem potřebovala jít společensky a všichni na mě koukali jak když jsem spadla z Marsu tak jsem se jenom v duchu usmívala a říkala si Michael by měl ze mě radost!!! *3* *3* -
-
Re: Michael Jackson
Jo tak to víš , jak jsem se já cítila taky venku. Ale je to nádherný pocit, že takhle aspoň můžu připomínat Michaelovo činy , VELKÉ ČINY. Které nikdo nechtěl vidět. -
-
Re: Re: Michael Jackson
to máš pravdu ,ale cítila jsem se v poho.... *3*
-
-
-
Kodo pak tady zase
Ubližuje naší Angi?? Co mi uteklo? Zase.
PRO:zanesskaaaa
Já jsem si včera koupila tričko a tam je Michael krásně usměvavý a velikánkýma písmenama napsané Michaelovo jméno. Je moc hezký. Když s ním vyjdu ven, mám pocit, že jsem asi zatím jediná ve městě a lidi ani nedýchají a jen se zarazí a koukají na tričko. Mám možná jen takový pocit, ale kdo ví. -
-
Re: Kodo pak tady zase
Já mám osušku *15* -
to se máš asi si taky objednám nějaký tričko ale nevim kde aby se mi to vyplatilo:) -
je ty máš tričko michaela a kde jsi ho koupila jestli se můžu zeptat *3* -
-
Re: Re: Kodo pak tady zase
Stydím se , ale koupila jsem ho u vietnamců a to jsem řekla , že je to po prvé a na posled,nebudu podporovat černé trhy, ale dala jsem za něj jen stovku. Ale musela jsem ho prostě mít. Jinak už to budou zase jen originály. Ale já ho musela prostě mít. Nikde jsem na tričko ještě nenarazila. Tak se omlouvám Michaelovi ,a le už jen origoš. Přísahám . Jen to jedno. -
-
Re: Re: Re: Kodo pak tady zase
nemusíš se za to stydět.. já mám třeba tričko s 2pacem takyod vietnamců *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Kodo pak tady zase
tak to já ted budu chodit po vetnamských trzích *3*
-
-
-
-