-
Michael
Michael je v znamení panny,
pred pol rokom som počula, že panny sú veľmi pracovitý, snaživý, talentovaný ludia. -
Ahojte moje zlata
Tak jsem dnes nějaká taky špatná. Místo aby se to lepšilo, je to nějak pořád horší. Nedivím se vůbec Angi. Musí se k tomu všemu vracet dost do hloubky a to opravdu bolí. Srdce mám napumpované žalem a bolestí. Nevím jak to bude dál pokračovat. Ale na tu knihu jsem zvědavá Angi. A dneska mi přišla kniha od Davida I' Hermitta a DVD dokument. The One. Sice to je Anglicky a bez titulků ale ani mi tam nechybějí. Fakt se tomu dá porozumět, když na to člověk kouká i srdcem. No a CD Thriller 25. Tak aspoň to mi udělalo radost a knížžka je moc pěkná. Ještě bych chtěla tu WISKY. Tak jsem zvědavá a pochopitelně budu objednávat dál DVD A CD. Je to fakt aspoň malá útěcha, kterou si člověk dopřeje. -
-
Re: Ahojte moje zlata
mě by se líbilo tričko:D:D.. a taky mám dneska náladu pod bodem mrazu.. vždycky když jdu na stránku www.blek.cz/jackson a vidim tam tu fotku toho takzvanýho DOKTORA mám sto chutí rozmlátit tu obrazovku, ale za to by mi asi táta nepoděkoval tak se musi vždycky uklidnit *16* *4* -
-
Re: Re: Ahojte moje zlata
zanessko chci se te na neco zeptat...si fanynka Michaela Jacksona nwbo ne...??? *7* *3*
-
-
Re: Ahojte moje zlata
Mne tie knihy tiež prišli, ale zajtra pôjdem pre ne na poštu.
-
-
Moonwalk
Prečo ten Moonwalk nedajú na pulty čím skôr.
Kým trvá ošial MJ, tak by na tom aj zarobili.Keď sa ošial skončí, už tak nezarobia. -
Večer napíšu téma
Večer napíšu téma na web. Už píšu další kapitolu. Už jí skoro mám. Dnes to bude na téma Bashir a dokument Living With Michael Jackson.
Zatím si to můžete připravit, ale na web to dám až večer. Teď nemám už čas, jdu od PC a vrátím se k večeru.
Zatím se mějte moc hezky :-) -
Životopis Michaela
ahojec lidicky...pry ma brzy vyjit michaelova knížka co napsal o svem životě!NEVITE KDY TO MA PRIJIT DO ČR? *7* -
-
Re: Životopis Michaela
Ty myslíš Moonwalk? A tanec jako sen? Ty už vyšly před lety... Nejsou už k sehnání. -
-
Re: Re: Životopis Michaela
http://sk.aukro.cz/search.php?strin g=michael+jackson&p=2 -
-
Re: Re: Re: Životopis Michaela
Moonwalk už mám z aukra, ale nepodařilo se mi vybojovat tanec jako sen, neboli bás¨ně a úvahy :-( A na aukru už není...
-
-
-
-
MJ
lidicky kdo z vas pujdete v srpnu na Majkího oslavu narozenin do ostravy napiste mi driv nez to bude kde se to kona at tam muzu doarazit ono ostrava je hodne velka vite??? jinak mam vzkaz pro Majkího Majkí miluju te *14* -
-
Re: MJ
My to plánujeme do Prahy. -
-
Re: Re: MJ
TOREMO jsem ráda že držíš se mnou a budeme chtít ty narozky v Praze klidně to i někde vylepím nebo se nás sejde pár hlavně že tam budete vy co milujete Michaela jako já *14* jste super lidičky!!!! *3* *3* -
-
Re: Re: Re: MJ
No to je jasný. UŽ jsem uporornila doma, že jedu do Prahy 29.8. Dál už jsem nemusela nic vysvětlovat.
-
-
-
-
3 přání
konečně jsem našla ty tři přání který řekl v mateřské školce .. bohužel se mu splnila jenom dvě*9*
,,Chci být skvělý bavič..chci pro svět mír a rád bych měl jednoho dne vlastní vilu" -
-
Re: 3 přání
Ale vždyť měl Neverland :-) ... Splnilo se mu to... -
-
Re: Re: 3 přání
Svetov7 mier, mala na mysly asi. -
-
Re: Re: Re: 3 přání
jj světový mír *9* -
Stejně...v 5 letech a on přemýšlel jak dospělej člověk!!! -
-
Re: Re: Re: Re: 3 přání
V tom dokumente, keď hovoril, že už v 12 r. dostával 200 tisíc plat.
Otec sa ho spýtal čo s nimi bude robiť, on povedal, že by ich odložil stranou.
On, že trochu mi z nich dal, ja som chel len sladkosti, žuvačky. -
Re: Re: Re: Re: 3 přání
To on bol asi svätec(podobne ako Ježiš.)
Aj ten jeho osud bol taký v niečom podobný, mal svojích prívržencov aj odporcov, bojoval za mier, za lásku, za deti. Má anjelské meno.
Musel sa obhajovať, svoju pravdu, svoju nevinu. Bol súdený, milovaný aj nenávidený... Hlásal lásku, chcel pomáhať...
Samé znamenia v jeho živote.
-
-
Aha, vidíš, to mi ušlo :-(
-
-
-
-
MICHAEL
I LOVE
MICHAELOVE
OČI
ÚSTA
ÚSMEV
VLASY
SEXY POSTAVU
SEXY POHYBY
& SEXY HLAS
Podobne ako kolegyňa dole. *4* -
M.Jackson
Je to moc velká škoda že svět přišel o takového hudebníka,který už kdysi předčil svoji dobu hudbou a dělal to do nedávna,měl prostě všechno nadčasové a tím byl takovým polobohem ve světě lidí.Pro mě to byl člověk s velkým ˝ Č ˝ ne jen hudbou,ale všim co dělal.Jeho hudbu,výbornou hudbu i hlas budu mít pořád ve smém srdci i mysli.Bude tady chybět *9* *9* *9* -
-
Re: M.Jackson
Nevím, jestli tu jsi ještě, ale mohla bych si tvůj komentář vzít do mé knihy co píšu o Michaelovi? Je hezký :-) -
-
Re: Re: M.Jackson
jestli jsi měla na mysli ten můj,tak ano.
-
-
-
MJ
Koukám, že mi to vždy pěkně naruší knížku. Už mám ohledně Murraye napsáno a pokračuju dalším tématem a potřebovala bych se k tomu vrátit...
Je mi z toho na nic a věřte mi, nebo ne, ale já jsem akorát zralá sebou někde seknout :-( -
-
Re: MJ
já zase najít toho kreténa a zabít ho *16* *15*
-