-
:-(
Teda holky tady je mrtvo!!! -
-
Re: :-(
Tak je skoro pulnoc :-)))
-
-
HEH
Lidi je tu jeste nejakej nahodnej rapper co se sem "nahodne" dostal jako ja bo sem tu sam ? :D *1* -
-
Re: HEH
No myslim ze tu jsi sam :-D
-
-
paaa
mizim mejte se tu krasne holkyy :)) pekny zbytek vecera :)) -
-
Re: paaa
pa:) -
Re: paaa
ahooooj zítra
-
-
Je tady někdo
Je tady ještě někdo??? *7* -
-
Re: Je tady někdo
ja tu jsem :-D -
-
Re: Re: Je tady někdo
Já jsem tu taky *5*
-
-
-
Pro: lina25
linus preposlala bys mi prosim ty fotky na mail? muj mail je markis2611@seznam.cz -
FOTO
Prosím lidi co chodí na Michaelovu osobnost ,aby se drželi pouze věcí ,které se týkají Michaela Jacksona(!!!) a ne jako se stalo ,že se na fotkách objevil Tomáš Ujfaluši!!! *9* *13* Taktéž chci požádat kohokoli z Vás kdo edituje Michaelovu osobnost ,aby chybu napravil , jelikož já právě nemohu. Děkuji předem MJJ 4EVER!!!WOW *14* -
-
Re: FOTO
On ma pravdu :d ja nejsem zrovna fanousek toho...JAcksona ale jen tak sem se sem dostal...taky myslim ze dkyz byl cernej vypadal o dost lip :D to haro :D
-
-
Video 2
Tak a ještě jedno videjko.Majky na těch záběrech vypadá hrozně hezky *14* *14* *14* jo a tady se kopukejte kam chcete. myslim že vim kam se budete koukat *15*.Teda až na Angie ta by se zaměřila na vlasy kdyby to video viděla *4*
http://www.youtube.com/watch?v=ElEw3-AVFxg
(newim jestli v tom odkazu nejsou nějaký mezery jestli vám to nepude tak to radši zkontrolujte -
-
Re: Video 2
To se nedá:))) -
tak tohle bylo super moc se mi to libi Backstreet Boys a micharl jakcson dohromady to bylo super napad to by me zajimalo kdo to tohle spojil -
Jé mi zase ujela ruka kopukejte-koukejte
-
-
Těžká zkouška pro vás....
....... Na youtubku sem našla jedno video s Majkym.Má tam scény kde má ty jeho zlatý kalhoty.A ta zkouška je jestli vydržíte nepodívat se mu do rozkroku a to video je skoro 4 minuty dlouhý nejspíš se vám to bude zdát jednoduchý ale tak jednoduchý to neni.I mě to dalo zabrat a na konci videa je překvápko :)
http://www.youtube.com/watch? v=jnTDEu5JHs8
(newim jestli v tom odkazu nejsou nějaký mezery jestli vám to nepude tak to radši zkontrolujte)
A pak mi napište jestli ste to vydrželi *15* -
-
Re: Těžká zkouška pro vás....
No tak já mám dost *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Těžká zkouška pro vás....
no tak na 15 sekunde mi ujelo oko :DD takze hned pri prvnim zaberu :DD ale tak 15 sekun :D tj ctvrt minuty :D a to je dost *15* *15* -
-
Re: Re: Těžká zkouška pro vás....
*15* uf aspon že nejsem sama kdo to nevydržel *15* -
-
Re: Re: Re: Těžká zkouška pro vás....
jo taky jsem rada ze nejsem jedina :D kdo neobstal v teto tezke zkousce *15* *15* protoze to se proste neda :DD *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Těžká zkouška pro vás....
To se nedá holky!! To chcete trochu moc ne? *1*
-
-
-
-
-
:)
Ahoj ve spolek:) -
-
Re: :)
ahoj *4* -
Re: :)
ahojky linus :)) pred chvili jsem si precetla tu tvou hlasku z retizkacem :))) no smeju se jeste tedka *15* *15* -
-
Re: Re: :)
*15* -
Re: Re: :)
Ahoj Markii:) No mě to tak napadlo...:) A ty mu to věříš? Pošli mi e-mail a já ti pošlu prokazatelné fotky:) -
-
Re: Re: Re: :)
no prave ze mi uz ty fotky taky poslal *15* *15* a jako neni tam s nim ani na fotce proste nic...takze neverim ani slovo :D a obrazek brany Neverlandu si muzu stahnout z netu taky :DD kdyby se s Michaelem ten klucina vyfotil tak to by bylo o necem jinem..ale takhle...neverim *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
jinak ty fotky mi prosim posli :)) at vim jestli mi poslal stejne :)) muj email je markis2611@seznam.cz -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Máš je tam:)
-
-
-
Re: Re: Re: :)
*15* *15* *15* no to jo prokazatelný fotky *1* *1*
-
-
-
-
zdravim :))
zdravim vsechny a preju krasnej vecer :)) jinak holky , jeste ted se smeju jak jsem si precetla ty prispevky :))) to s tim retizkacem me pak uz uplne dorazilo *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: zdravim :))
No to nejsi sama, my jsme se tomu smály taky pěkně dlouho *15* *15* *15* -
-
Re: Re: zdravim :))
*15* *15* jak chudak klickoval :DD no pobavilo me to hodne :DD jinak holky co rikate na tu Majkyho "nove" objevenou pisnicku? :)) libi?? -
-
Re: Re: Re: zdravim :))
já jí miluju ale je škoda že neni celá jenom ukázka -
-
Re: Re: Re: Re: zdravim :))
jo pekna je ta pisnicka :))
-
-
-
Re: Re: zdravim :))
já se tomu směju ještě ted *15*
-