Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

S pravdou ven

hele Oliwerovo kamaráde řekni nám jak to teda celý je.Ať se to konečně dovíme.Prostě kápni Božskou.
    • terinda321

Re: S pravdou ven

Ten už tu není!!
  • terinda321

:-(

linuš jsi tu?? mě vypadl počítač!!! icq mi nešlo nahodit, ale jsem tam!
  • nikkyt

,,,,,

Myslim že co se pravvýmu Oliwerovi stalo se asi nedozvíme protože tenhle Oliwer je offline *1* Nejspíš už na nás hodil bobek *1*
    • oliwer.w.

Re: ,,,,,

Ne nešel nám proud.A řetízák se s ním neutrhnul spolikal prášky.a jestli vám to přijde vtipný.
    • nikkyt

A myslim že žádnej Oliwer ani neni *1*
    • lina25

Sakra...myslím že máme po žížalkách...
      • baluska1

Re: Re: ,,,,,

Vždy´t on odepsal: Ne mě vypdal proud.spolikal spoustu prášků.
      • Re: Re: ,,,,,

kruci mě to tak bavilo... :D
        • nikkyt

Re: Re: Re: ,,,,,

jo jo mě to taky bavilo hlavně když už pak vážně nevěděl kudy kam a psal totální nesmysly
          • lina25

Re: Re: Re: Re: ,,,,,

To mě taky:)Ale pěkně jsme ho prohnali *5*
    • terinda321

On se nás normálně bál, chudáček!
      • terinda321

No linuš, asi ho ten tvůj řetízák položil!! *15* *15* *1*
        • nikkyt

to jo to s tim řetízákem se ti opravdu povedlo *15*
          • Re: Re: Re: Re: ,,,,,

no to teda *15*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: ,,,,,

Díky:)
        • lina25

*15*
      • nikkyt

nespíš jo bu bu bu Oliwere *15* *15* *15*
  • oliwer.w.

Hm

ae celou dobu to píšu já Oliwerovo kámoš a nechtěl sem vám to říkat že sem se bál že si budete myslet že si vymýšlím.Ae je to opravdu pravda byl tam.A jestli vás to zajímá teď mi volala jeho máma že málem umřel.Oliwer na zic nemůže to já.Napsal sem sem pravdu,ae nechtěl jsem vám říct že to píše kámoš,páč sem se bál.Jestli se vás to dotklo to mě mrzí.
    • lina25

Re: Hm

Jó? Co se mu stalo? Doufám, že se sním v Neverlandu neutrhl řetízák?
      • Re: Re: Hm

=D=D=D=D=D=D
      • terinda321

Re: Re: Hm

Dobře *15* *15* *15*
        • nikkyt

Re: Re: Re: Hm

he he hezky sem se do něj pustili *15* *15* *15*
    • terinda321

Re: Hm

tak nám pověz, co se oliwerovi stalo!
      • nikkyt

Re: Re: Hm

jo co se mu stalo *7*
        • oliwer.w.

Re: Re: Re: Hm

Spolikal spustu prášků.
  • oliwer.w.

=*

Mimochodem já přesně nevím kdy v tý nemocnici byl jestli před 2 rokama nedo před 5 lety nebo kdy,ae jedno vím že tam byl.
    • lina25

Re: =*

Oliwere?( nebo kdo to vlastně píše) Jsi tady??? Pověz nám něco o tom Neverlandu... *15*
    • terinda321

Snad musíš vědět ne?? takovýhle věci se fakt nezapomínají!
      • lina25

Re: Re: =*

To teda:) Dobře Teri!
    • Re: =*

mhm jasně tak proč si tady psal: byl jsem tam když mi bylo 1, teď je mi 17..? sry, ale prostě podle mýho se z toho akorát teď snažiš vykroutit.. až uvidim nějakou fotku s Majkým, tak prosim, ale jinak ti nevěřim ani slovo
      • oliwer.w.

Re: Re: =*

Jak už ti mám vysvět že nevím kdy tam Oliwer byl.Fotku kde je s Michaelem vyfocenej má skovanou.Byl tam to vím ae kdy to už ne.A zeptat se ho nemůžu když je kritickým stavu v nemocnici když se pokoušel o sebevraždu.Ty fotky posílám já Oliwerův kámoš.Posílám vám jen ty o kterých vím kde je má.
        • baluska1

Re: Re: Re: =*

Hele víš co by mě teda jako fakt zajímalo.Když o těch fotkách nevíš vůbec nic tak proč sem píšeš že je pošleš ať ti klidně napíšem.A už vůbec nevíš nic o tom kdy byl Oliwer v tom Neverlandu.A proč mu vůbec lezeš na jeho lide a na osobnosti.cz
          Když o tom nevíš vůbec nict ak sem ani nic nepiš.že nám pošleš foto atd.Když o tom nevíš nic jenom Oliwer to ví.radši už jenom odepiš a víc sem nepiš jo.Že je to tak lidi
          • lina25

Re: Re: Re: Re: =*

Souhlas
          • Re: Re: Re: Re: =*

přesně jako nejdřív sem psal za sebe a jak viděl, že mu to jen tak nesežerem a že nejsme upe blbý, tak najednou že je to jeho kámoš.. hmmm jasný.. a přesně.. proč teda jako předtim psal, že ty fotky pošle, když teda neví, kde je ten "Oliwer" má.. hele já myslim, že už to stačilo, vážně už radši nic nepiš =D
            • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Re: =*

Přesně *13*
        • terinda321

Re: Re: Re: =*

Nechápu, proč sem chodíš za někoho jinýho!??
          • lina25

Re: Re: Re: Re: =*

No taky to nepobírám... Ale poradím ti jednu věc...už raději nepiš, protože ze sebe děláš čím další většího blbce. Je fakt že většina účastníků včetně mě, se velmi dobře baví, ale když vidím jak kličkuješ a nevíš kudy kam je mi tě pomalu líto...
      • Re: Re: =*

*15
    • lina25

Jo, tak z toho už se nevykecáš
  • lina25

TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

Lidi, on my na e-mail poslal fotky kde je POUZE Majký a bránu Neverlandu!
    • lina25

Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

Navíc... na tý druhý fotce není v tom obchodním centru v pyžamu ale vypadá to na pěkně drahý značkový kalhoty!!!
      • oliwer.w.

Re: Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

Na tý fotce na tom balkomu to není v centru ae v Neverladnu.A jsou to kalhoty od pižama
        • terinda321

Re: Re: Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

Jo a ke kalhotům od pyžama si vezme takový boty jo??
          • lina25

Re: Re: Re: Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

Zrovna Majký že? Kterej si nasvůj styl dával sakra pozor. Zvlášť když ho někdo fotil
      • lina25

Pošlete mi e-maily do vzkazů kdo to chcete vidět
        • nikkyt

Myslim že s tohodle už se vykecat ani nejde. Kdyby tam vážně byl tak by fotil jak blázen a fotek s Majkim by měl určo víc než jenom jednu a tu ještě má jeho kámoš schovanou!!!Takže nám poslal 2 obrázky Neverlandu a 2 obrázky Majkiho. *1* myslim že nejsem jediná kdo mu nevěří *3*
          • lina25

Já myslím, že tomu věří jen on sám:)) A má špatný svědomí *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

*1* přesně
      • nikkyt

Tkže je to jasný žádná hromadná omluva nebude jelikož pěkně kecal .Lhát se nemá *13*
        • oliwer.w.

Pane bože jak ti to mám ještě vysvětlit,že Oliwer tu fotku s Michaelem jak je s ním vyfocenej má skovanou a já nevím kde.A zeptat se ho nemůžu když je asi v nemocnici a pokusil se o sebevraždu.chápeš
          • lina25

Takže je to magor, je to jasný... Tak to ho omluvá. Sebevrazi trpí paranoou a nemají to v halvě v pořádku
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

proč se pokusil o sebevraždu?
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: TO SI DĚLÁŠ SRANDU OLIWERE???

*15* počkej o co tady jde?? proč je oliver v nemocnici a kdo to teda píše??
  • terinda321

Pro: lask1

Prosím tě, kdy jsi říkala, že jsou ty články o michaelovi?? O těch obviněních?
  • luida

Duch

Duch Michaela Jacksona se objevil v Necerlandu!!!!!!!! Odkaz: http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/duch -michaela-jacksona-je-zase-tady-na- aute.html On je tam Fakt vidět, na tom videu dole!!!!!!! Proč ho už nepohřbí??!!!!!! Stejně už nic nezjistí!!!!!
    • oliwer.w.

Re: Duch

Jak tam píšou že si myslí že jsou to mraky,tak pochybuju že by takhle mraky vypadali.Jako Michaelův obličej.Je to jeho duch
      • luida

Re: Re: Duch

já myslela spíš to video dole!!!!! to v tom pokoji, jak se pak přibližuje!!!!! Jo, a doporučuji Majkýho video Ghost. Najdete to na youtube rozdělený na 4 části. Nejlepší a nejsmutnější je 4.část!!!!!
        • Re: Re: Re: Duch

jj to už jsem viděla, je to výborný, strašně mu to tam sluší =) a miluju ten song 2 Bad i tu choreografii k němu =)
    • oliwer.w.

Re: Duch

Ae on už je pohřben.Už je to skoto 1 měsíc co je mrtví.
      • luida

není pohřben. Musej ho mít na ledě, kdyby chtěli ještě něco vyzkoumat! A proto teď po Neverlandu bloudí jeho duch! Viděli jste to taky?? Ae já ho nevyvolala, přísahám, a ani už nějak nechcu!!
      • lina25

Není pohřben. Ještě je na ledě kvůli výzkumu. Co ty fotky s Majkým?
        • oliwer.w.

Re: Re: Re: Duch

Aha to jsem nevěděl.Tak tady je můj e-mail OliwerWelsh@email.cz
          a já vám je pošlu.
          • luida

Re: Re: Re: Re: Duch

ale my chcem pravý!!! Žádný usraný fotomontáže!! To se teď dělá na každým rohu!!!!!!
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Duch

Svůj e-mail sem dávat nemusíš. Stačí když je zveřejníš ve fotogalerii. Tak...tvůj obličej už známe, tak pokuď pošleš fotku, na který jsi s Majkým tak se ti tady všichni hromadně omluvíme. Ale pokuď si myslíš, že ti uvěříme když nám ukážeš bránu Neverlandu, a tričko s Neverlandem, tak jsi naši inteligenci asi trochu podcenil
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Duch

Moc hezky linuš!!! *15* *15* *15*
            • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Re: Duch

he he *15* to si napsala dobře
  • oliwer.w.

Foto

Jestli chcete má několik fotek z NEVERLANDU jak sem tam byl.Kdyžtak vám je pošlu na e-mail a mám je na lidech www.lide.cz/OliwerWelsh@email.cz
    o liwerWelsh@email.cz
    tak klidně pište.Mám 1 fotku z nákupu.A pak ještě pár jiných.
    • lina25

Re: Foto

Ježiš... a o čem tady celou dobu mluvíme...Že nás na nějakou bránu neutáhneš! Fotku s tebou a Majkým chceme vidět! Fotku z nákupu ti můžu poslat taky. Zrovna jsem si vybírala super rifle. Předpokládám, že na té fotce z nákupu jsi sám, nebo s dalším oroginálním tričkem
    • m.jacksonka

Kidy.Uvěřila bych t kdybys na tý fotce byl s Majkým! *16* Takhle kecat!
      • oliwer.w.

Re: Re: Foto

Ty fotky jsou focený mím foťákem.A fotil jsem to já tak jak tam s ním asi můžu bejt,ae sem s ním vyfocenej jen na jedný fotce.
        • Re: Re: Re: Foto

tvym foťákem? jako sorry jo, ale proč jsem teda našla tu samou fotku co tam máš ty na 1. stránce googlu?? http://www.thehollywoodgossip.com/w p-content/uploads/2007/11/neverland .jpg
          • oliwer.w.

Re: Re: Re: Re: Foto

JO že mi to ukaze ERROR
            • Re: Re: Re: Re: Re: Foto

jeja musíš si vymazat ty MEZERY v tom odkazu!
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Foto

No ale mě žádná tvoje fotka kde si ty a Michael nepřišla.
        • simoona

No fajn tak nám jí pošli nebo jí sem dej a nebo si to dej na profil at se můžeme podívat!!
      • lina25

No... ještě by mě zajímalo, jak se s ním domluvil... protože z tohoto stylu angličtiny, který uvádí na svém profilu: thenks Michaeli a ete ten podpis od tebe...a povidani s tebou..skoda ze si DID
        By byl Majký asi trochu zmatený....
        • oliwer.w.

Normálně se s Ním Oliwer domluví,já jsem jeho kámoš a píšu to za něj že on česky neumí.A i na těch lidehc sem to psal já.On Anglicky mluví že je z Anglie.Jinak to píšu já jeho kámoš.
          • lina25

To jsi psal ty jó? No tak když teda mluví anglicky, tak proč ti neporadil s anglickou gramatikou, aby si nedělal ostudu??? Vypadá to totiž strašně!
            • oliwer.w.

Re: Re: Re: Re: Re: Foto

*teda má.Rád bych vám jí posla,ae prostě nevím kde ta fotka je.
            • oliwer.w.

Víte On je Oliwer v nemocnici,páč se pokusil o sebevraždu,a málem se mu to podařilo.Tak že ty fotky vám posílám já a kde je s Michaelem vyfocenej nevím kde je ta fotka když sem se ho ptal nechtěl mi ukázat kde jí mám.Tak když počkáte on vám jí pošle.Já totiž nevím kde tu fotku má.
    • lina25

Mě pod tou tvojí adresou na lidech vyjela nějaká polonahá dívčina:)
      • lina25

Jo, tak už to jde. A kde že jsou ty fotky? Já vidím akorát bránu Neverlandu? Kde máš fotky s Majkým?
        • simoona

No přesně já se těšila že tě tam uvidim s Majkým a ty tam máš jenom tu bránu v Neverlandu
          • Re: Re: Re: Re: Foto

a dyť on říkal, že tam byl před 2 rokama ne? jak tam moh bejt před 2 rokama, když už tam Majky nežil!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Foto

:D hm nějak na to neodpovídá
            • lina25

Bingo!!!
              Tak? Teď mluv? Jak ses tam dostal?
      • oliwer.w.

cože??
        www.lide.cz/OliwerWelsh@email.cz
        • lina25

Klidně mi ty fotky pošli na e-mail
          zanetamelenova@seznam.cz
          A le chci vidět tebe jak jsi vyfocenej s Majklem. Protože se mi dle tvých fotek z profilu, zdá že pěkně kecáš. Tičko Neverlandu koupíš u každého stánku, a ten barák? Víš kolik domů Neverlandu na netu najdeš? Stačíš jen zkopírovat. Tak já čekám na ty fotky
          • terinda321

*15* *15* *15*
        • lina25

Hele, upřímně, pokuď máš na profilu jen bránu Neverlandu, a žádný fotky s Majkým tak se na mě nezlob ale tohle ti nikdo neuvěří. Netvrdím že ty fotky nemáš, jen bych je chtěla vidět
          • simoona

Podle mího se už neozve.Tak pro příště aspoň nekecej že máš nějaký fotky s Majkým.Všichni sme se těšili že tě tam uvidíme s Majklem a ty nás takhle podrazíš.
            • lina25

Hlavně že má v profilu že nesnáší lež pokrytec *16*
          • terinda321

Souhlasím s linou! To ted můžu napsat i já, že jsem s ním byla v neverlandu!! A uvěří mi to nikdo?! Těžko!
  • penize

chteli z neho dostat prachy!! o nic jineho jim neslo!! vyuzili toho , ze chtel pomahat lidem a to se v teto dobe proste nenosi...jak se rika: za dobrotu na zebrotu...tak u Michaela tohle bohuzel plati do posledniho slova....a nejen ze ho obrali o penize pri tom prvnim mimosoudnim vyrovnani...ale i kdyz ho pri tom druhem pripadu zprostili veskere viny, tak mel ty nejlepsi pravniky a ti si neco uctuji...a to uz vubec nemluvim o tom, ze tohle vsechno ho proste muselo neskutecne mrzet :(((
    • nikkyt

Re: penize

Jo přesně šlo jim akorát o prachy!!!!!Chudák Majki ten by v životě žádnýmu dítěti neublížil!!Nebyl to žádnej pedofil!!!!Měl skvělej hlas,dech beroucí taneční styl,svůj ráj Neverland,miloval fanoušky,zvířata a hlavně děti,jak moch tak pomáhal ostatnním a v hloubi duše byl malej kluk.To byl Michael Jackson!!!!!!Chudák aještě ho museli fotit nahýho!!!!Chudák *9*
      • oliwer.w.

Re: Re: penize

S tebou naprosto souhlasím.Když sem měl tu příležitost ho poznat 13 hodin my na to v NEVERLANDU stačilo.Zjistil jsem jak moc miluje svoje fanoušky,svou rodinu děti.Radši by si usekl ruku než aby ublížil dítěti.
        To jsou jeho slova on se jich držel.Když měl dětství naprd tak si vytvořil vlastní ranč NEVERLAND.V duši byl dítě.Miluju to.A když se řeklo že je Pedofil lidi se toho chytli.Museli Michaela vyšetřit.V NEVERLANDU mi říkal jak ho to všechno v srdci moc bolí když to o něm lidi říkaj.Tak už si přestaňte vymíšlet a nechte ho i po smrti být.Nechce se miani věřit že už mezi náma není.
      • Re: Re: penize

přesně chudáček majklík *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit