Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Pro: riki.002

angie má pravdu, oni volali až 45 minut po tom, co zkolaboval, mohl ještě žít! To je prostě holý fakt!!
    • deyved

Re: Pro: riki.002

no jo, ale těch 45 min ho oživovali, měli tam lékaře. Dokonce dva...snažili se ho oživit, pak jeden zavolal radši záchranku, snažili se jak mohli, dělali co mohli a vy je tady obviňujete zvraždy, zrovna u tebe sem si myslel, že to pochopíš.
  • luida

Vlasy

Viděli jste, jak Michaelovi hořely vlasy. Divný, že ho nezabili, jak se na něj všichni vrhly! *7* A,e ještě, že si toho všimli!
  • angie72

:-(

Nejhorší je, že to buolvár pustil do světa a lidi tomu zase uvěří. Mám stochutí se spojit s jednou redaktorkou a udělat rozhovor o Majkím a asi to udělám.
    • torema

Re: :-(

To by bylo skvělý.
    • Re: :-(

to urcite, jestli ams tu moznost :)) bylo by to super :))
      • angie72

Re: Re: :-(

Už jsem jí psala... Tak uvidíme, kdy s eozve, jestli není na dovolené.
      • Re: Re: :-(

*mas
  • angie72

Ráno jsem byla zoufalá

Byla jsem tu sama a psala jsem své pocity. Už jsem někde na další straně, ale bylo mi tak strašně zle z toho co si dovolují, že jsem myslela, že mi pukne srdce. Byl to poměrně dlouhý komentář, ale já se potřebovala vypsat.
    Na web jsem dala včera článek a dnes asi napíšu další. Se strachem očekáváme výsledky pitvy a já kdykoliv vidím, že je nový článek v osobnostech, tak se mi sevře hruď. Chci znát už konečně pravdu, ale tak moc se jí bojím...
    • torema

Re: Ráno jsem byla zoufalá

Ahoj. Mám stejné pocity a místo aby to bylo lepší, tak je mi hůř. Proč?? Mám strach co bude. Z videa co vypustili teď ven mi bylo hrozně. Pořád něco a pořád mu nedají pokoj a pořád se šťourají. Pane Bože.
    • lina25

Ty výsledky mi taky leží v hlavě. Fakt z toho mám strach
    • terinda321

Moc krááásně napsaný angie, úplně jsi to vystihla, je pravda, že když ta jeho rodina ho tak milovala, jak tvrdí, proč mu nepomohli?? nechali ho v tom samotnýho!!
      • angie72

Re: Re: Ráno jsem byla zoufalá

Děkuji... Ale nevím na co jsi reagovala *15*
        • terinda321

Re: Re: Re: Ráno jsem byla zoufalá

No na to jak jsi psala ráno!!! Bylo to moooc krásně napsaný!! Nemáš v sobě nějaký skrytý talent, o kterém jsi něvěděla!! Asi tě zaměstanám u nás v blesku *1*
    • Re: Ráno jsem byla zoufalá

no taky mam z toho takovy divny pocit:(( pokud ho vazne nekdo zabil:(( tak to bych neskutecne zurila :(( i kdyz by to Majkymu nepomohlo :((prala bych tomu cloveku asi vsechno zle:(( i kdyz jinak nikomu nic zleho nepreju :((
    • Re: Ráno jsem byla zoufalá

Já se tý pravdy také bojim jestli se dozvim že ho někdo zabil tak se budu trápit víc už při přemíšlení že by tady ještě mohl být
      • angie72

Ale na otázku, jestli tu mohl být ti odpovím, že mojhl!!!
        Kdyby zavolali hned 911, tak by tu byl. Vždyt volali po 45 minutách a on měl ještě hmatatelný puls. On by tu byl. Už tohle je zabití.
        • riki.002

hele, vždyť když jim volali tak záchranka zž byla na cestě, za 4 minuty tam byli, ale srdce nevydrží tak dlouho jak si přejete.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ráno jsem byla zoufalá

Prosím tě, tak si poslechni rozhovor, přečti si o tom všechno a potom o tom mluv.
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Ráno jsem byla zoufalá

Jo to je pravda, oni volali až 45 minut od toho, kdy zkolaboval!!!
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ráno jsem byla zoufalá

Prosím tě, byla tam za 8 minut a volali až za 45 minut od doby co se to stalo.
            • riki.002

Re: Re: Re: Re: Re: Ráno jsem byla zoufalá

Mysli si co chceš...
        • luida

podivej se na nějakej americkej serial. Mrtvolu objevi za svetla, ae policajti, zachranka jsou tam až je noc!
        • simoona

Angie má pravdu on tu ještě mohl být.Zabyli ho oni tím jak to zdržovali tím voláním a bůch ví ještě čím jiným.Ale už stim nic nenaděláme už ho nevrátíme nazpátek.
      • angie72

Ale na otázku, jestli tu mohl být ti odpovím, že mojhl!!!
        Kdyby zavolali hned 911, tak by tu byl. Vždyt volali po 45 minutách a on měl ještě hmatatelný puls. On by tu byl. Už tohle je zabití.
  • lask1

Skreslené informácie

V súvislosti s tými článkami - v Napsali o mne. Čo ste sa teraz nad tým rozčulovali.
    Píšu skreslené informácie, aby mali o čom písať.
    Tá fotka s tou ranou na nohe nie je po injekciách či liekoch.
    Michaela kedysy poštípal pavúk a musel sa z toho liečiť.
    na stránke:
    http://www.majkldzeksn.info/?clan ek=scandaloverload
    je o tom napísaný článok
    • Re: Skreslené informácie

no a pak ze pry jehly...pritom pavouk :)) ale chudak...to muselo hrozne bolet....zaziva se rozklada tkan :(( uaa chudinka :((
  • :))

ten hnusny clanek o Majkym me tak nastval ze sem jim tam napsala ...a vidim ze angie to asi taky hodne nastvalo , kdyz ctu ty prispevky :)) mas moji podporu , jen do nich :))
    • angie72

Re: :))

Jako já si nebudu brát servítky. Tohle je to jediný co můžu pro Michaela udělat a budu ho hájit zuby nehty a doufám, že se tohle dostane k rodině a zažaluje je.
      Je mi už jedno, jestli to udělal pro prachy, ale měli by to udělat, protože tohle si nesmí dovolit.
      Vidíte jak lžou? Co to je za média tohleto. Je mi z nich zle...
      • Re: Re: :))

jo lzou , ale my tomu neverime:)) smutne ale je , ze nekteri lidi tomu veri :((

jo mě také máš pravdu angie
    • riki.002

prosím kde to najdu?

v Napsali o me :((
        • lask1

Re: Re: Re: :))

Jeden Imbecil vypustí blud do sveta a ďalší jemu podobný sa opakujú.
          • Re: Re: Re: Re: :))

jestli tim myslis me tak ja jen rikam ze jsou to lzi a taky jsem jim to tam napsala a kdyz se me nekdo zepta kde jsem to cetla tak mu slusne odpovim....zadne bludy nerozsiruju..priste si poradne precti co pisu nez odpovis :))
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: :))

Nie myslím tých novinárov čo to napísali.
            • Re: Re: Re: Re: Re: :))

pokud to bylo ymsleno na me..pokud ne tak vsechno ok :)))
  • janinkaa

Ahoj

Ahoj lidi,vím že mě tady asi rádi nevidíte, ale tady se nebavíme o mě, ale o Mickym. Chtěla jsem vám jen říct, že si ten profil smažu a už mě tady nebudete muset vídat. Takže ahoj, držte se. *9*
  • :))

zdravim vsechny a preju krasne dopoledne :))
    • riki.002

Ahoj markii! Ty dokážeš vždycky potěšit :)
    • angie72

Ahojík :-)
    • lina25

Ahojky:)

ooo no vidim ze zas psali o Majklovi "pekne" veci *8* *8* *8* ...takove hnusne pomluvy *10*

Ahoj *3*
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: :))

Já taky všem přeji krásné dopoledne =)
          • Re: Re: Re: Re: :))

Ahoooj *3*
  • Michael žije

ON žije nevím co tady děláte
    • riki.002

Re: Michael žije

my tu diskutujeme taky proč se to jmenuje diskuze, že? Chceš se přidat? A jak jako víš, že MJ žije? Ty trubko je mrtvej. *9*
    • angie72

Trošku trapný, nemáš ten pocit???
      • lina25

Re: Re: Michael žije

Angie, blbci slovo trapný neznají. Musíme s nima mluvit jejich jazykem. Je to smutný, ale stále je jich mezi námi dost a dost
    • lina25

No tak jestly právě teď sedí vedle tebe, tak ho pozdravuj:)
      • Re: Re: Michael žije

Odemě také
  • angie72

MJ

Teď koukám na video, jak se shromáždili fanoušci u Neverlandu v den pohřbá a říkali tam, že jeho osobní strážce řekl, že zneužíval sedativa na bolesti, ale drogy nikdy nebral. Další promluvila Los Angelská policie, že není vůbec pravda, co se ukazuje v bulváru, že se to nezakládá na pravdě. Ukázali u toho tu plešatou fotku, tu mumii
    • Re: MJ

jo ma prvdu Marie
    • Re: MJ

Prosím tě kdes to video viděla??? ráda bych se také na to koukla
    • riki.002

Re: MJ

dáš mi odkaz?
      • angie72

Re: Re: MJ

To právě nejde, je to www.tn.cz ale link nejde, je to jeden hromadný pro celou stránku. Do vyhledávače si zadej Michael Jackson a potom už musíš hledat
        • riki.002

Re: Re: Re: MJ

díky. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit