Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Ty jeho oči....

Majky měl ten nejkrásnější laní pohled jaký jsem kdy viděla... Tolik nevinosti v těch jeho kukadlech:)
  • nespesna

on

proč zrovna on? *7* *9*
  • nespesna

on

proč zrovna on? *7*
  • RIP

pořád tomui nemžu uvěřit..že odešel..vyrůstala sem na jeho písničkách..RestInPeace Jackson *9*
  • nespesna

juknu

na to se juknu. *14*
  • Michael Jackson

Nejlepší ze všech jeho alb Thriller 1987
    na úrovni!
  • kikushka.15

Chudák

Chudák,že zemřel..je mi ho moc líto..moje máma je stejně stará jako byl Michael..chudák fakt..u jeho pohřbu ,který jsem viděla v televizi jsem se skoro rozbrečela! Fakt chudáček!! =(
  • nespesna

svatá pravda

byl milosrdečný.
  • wwww

Jordan Chandler a Gavin Arvizo

Jordan už od pohledu působí jako pěkná svině,která si nepravdivým obviněním přišla na 600 milionu kč! Jestli se ted přiznal,měli by ho potrestat nebo zavřít,nebo mu vzít všechny prachy,jenže to neudělaj! Gavin Arvizo byl sice nejdřív nemocnej,v dokumentu Jacksona neobvinil,ale bohužel pak ho donutila matka!A k tomu dokumentu,ten moderátor ROZHODNĚ NEBYL JACKSONŮV KAMARÁD! Naopak,tenhle dokument pak použili u soudu proti Jacksonovi,protože tvrdil že spí s dětmi v posteli! Moderátor Martin Bashir je hovado! Taky je prokázáno,že kvůli uklidnujícím lékům byl Jackson mentálně na úrovni desetiletého dítěte,takže nebyl pedofil!!
    • di do prdele

ty idiote pekelnej on svine nebyl to ty si svině kretenska di do p... buzerante !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! michael nebyl pedofil takovi lidi ja ko si ty co mu nadavaj ty nenavidim *16*
    • kacenka33

Re: Jordan Chandler a Gavin Arvizo

Pardon ale je sice hezký že se Michaelovi snažíte pomoc...ale teď už je to jedno...měli jste se projevit dřív a né teď...teď je mu to jedno a život mu to nevrátí! Tak už ho prosím nechte napokoji...stejně už se pravdu nedozvíte a pochybuju že byste se jí někdy dozvědili...takže už ho prosím přestaňte řešit..já vím,zanechal tady po sobě spoustu otázek ale řešit je už nemá cenu...a kdyby tady byl vyřešil by si svoje problémy sám! Tak už dost spekulací a nechme to jak to je! Michaelovi to taky určitě nebylo příjemný když se mu pořád někdo hrabal v soukromí!Nechme ho v klidu odpočívat...máme Tě rádi Majkíí *9* *14*
    • terinda321

Přesně souhlasím s tebou. Já kdybych si myslela, že mi někdo zneužívá dítě, tak mi jsou jedno peníze, ale chci aby ten člověk šel na dosmrti sedět. Na nich bylo evidentní o co jim od začátku jde. Byli chudí a chtěli zbohatnöut. Ty případy jsou si až moc podobný. Oba kluci pocházejí z chudých rodin, michael jim chtěl pomoc a dopadlo to jak to dopadlo. Doplatil na to. Oni z něj chtěli jenom vyškubat prachy. Četla jsem, že skoro jediný co proti michaelovi měli, že ti kluci dokázali popsat nějaký nestandardní prvky na jeho penisu, to je v podstatě jediný. Ale nikdo už nemyslí na to, že když ti kluci s michaelem prakticky bydleli, že ho mohli vidět kdykoliv ve sprše nebo jak se oblíká. Tohle je ten nejhloupější argument jaký jsem kdy slyšela. Jsou to hlupáci a zabili ho!!!
      • lina25

Re: Re: Jordan Chandler a Gavin Arvizo

Lháři!!!! Ani si neumím představit co tolik stydlivý Majky musel prožívat když mu fotily penis! Je mi z nich zle!
    • Re: Jordan Chandler a Gavin Arvizo

je mi z nich fakt na blití!!! Michael byl dokonalej člověk se srdcem jako nikdo jinej a kvůli tomu, že prostě miloval děti z něj udělali pedofila! akorát si chtěli vydělat prachy a čim si musel projít Michael, kterej když mohl, tak vždycky všem pomáhal, to už je nezajímalo! přeju těm sviním, aby si prošli tim samym a ještě milionkrát horším!!! třeba by si to pak uvědomili!
    • janinkaa

máš pravdu, jsou to svině
  • janinkaa

Co pro vás znamenal?

Ahoj napadlo mě, dát sem otázku: co pro tebe Michael Jackson znamenal? a vy sem teď napište odpověď, pokud ovšem chcete. Můžeme se tak podílet a na názorech druhých a taky se navzájem pochopit.

Takže: Co pro tebe Michael Jackson znamenal?
    • lina25

Re: Co pro vás znamenal?

Že si člověk musí jít za svým snem a že jak sám řekl, žádná hvězda není tak daleko jak se zdá. Člověk,který si v životě prošel strašnými věcmi a byl inspirací a vzorem tolika lidem.Ukázal nám že je potřeba na světě víc lásky a pomoci. Výborný zpěvák, otec a tanečník, jehož písně nebyli jen nesmyslné tlachání ale poselství lidu. Byl to anděl na zemi, a to doslova *4* Moc tu chybí *9*
      • mikkk

Re: Re: Co pro vás znamenal?

MICHAEL,byl pro mne Velká osobnost co se týče po hudební stránce a člověk s Velkým srdcem.Po shlédnutí posledního rozloučení mi fakt došly slova a jsem moc ráda za to jak o něm všichni mluvili jaký ve skutečnosti byl,co dobrého na světě udělal atd.Snad i ti co ho neměli rádi Konečně otevřeli oči.O michaelovi se dá diskutovat pořád,je to bezedné téma.Když si vezmeme jaké měl dětství a místo aby byl naštvanej na celý svět tak rozdával lásku kolem sebe.Děti byly pro něj vším.
        Když složil píseň HEAL THE WORLD,tak to vlastně složil pro všechny děti na světě a já v tu dobu byla ještě dítě.Děkuji Michaeli odpočívej v pokoji.Miluji Tě...
    • terinda321

Michael Jackson byl, je a bude pojem. Pro mě momentálně znamená úžasnýho zpěváka a tanečníka a ještě lepšího člověka, který z tohoto světa NEODEŠEL A NIKDY NEODEJDE. Je to okouzlující dětský duch uvězněný v dospělém těle.
    • janinkaa

takže pro mne znamenal milujícího zpěváka, tanečníka, otce a člověka. Kolik peněz věnoval zničeným zemím a na charity....udělal to, co nikdo nikdy nedokázal. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit