Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svět nikdy nezapomene.

To co se stalo s Michaelem Jacksonem bych nazval nenahraditelnou ztrátou.Ať si každý myslí co chce,ale byl obrovský umělec,kterýmu podrážel nohy až nechutně bulvár.Myslím,že zvláštní byl,ale v takovím postavení se neni čemu divit,ale určitě člověk se srdcem na správným místě-to bez pochyby.Alespoň přirovnání KRÁL POPU mu nikdo neveme a to už nikdy.Na druhou stranu konečně už bude mít snad klid,neměl to vůbec jednoduchý,ale nám všem nezkutečně bude chybět....
  • nespesna

zvědavá

jsem zvědavá. *7*
  • fleur-flower

Vyšel dokument

Nevim, jestli se to tu už řešilo, ale vyšel dokument o MJ ...
    upoutávka ↓
    http://www.midofilm.cz/
    Mysli m, že to nebude nic proti Michaelovi =) mohlo by to být pěkný. *1*
  • Paris Jackson

Dívala sem na Michaelův pohřeb. Nebýt Brooke, Steweho, Ushera a Paris... působilo to na mě jako fraška. Výše zmíněným celebritám a jeho dceři jsem věřila všechno co řekli nebo udělali.Proslov Brooke a především Paris sem obrečela. Překládala sem ho rodičům .
    • janinkaa

Re: Paris Jackson

každej svoje zranění zakrývá jiným způsobem, nedivím se, že ti to přišlo jak fraška.
  • Paris Jackson

Dívala sem na Michaelův pohřeb. Nebýt Brooke, Steweho, Ushera a Paris... působilo to na mě jako fraška. Výše zmíněným celebritám a jeho dceři jsem věřila všechno co řekli nebo udělali.Proslov Brooke a především Paris sem obrečela. Překládala sem ho rodičům .
  • janinkaa

úsměv

Ahoj, vždycky se mi líbilo, jak se Majký, když mluvil o dětech začal usmívat, ne jako nacvičeně, ale automaticky, z toho jde vidět, že žádnému dítěti neublížil, protože kdyby je zneužíval, zvážněl by, protože by si třeba vzpoměl jak jim ubližoval a oni řičeli, ale on je NEZNEUŽÍVAL ANI JIM NEUBLIŽOVAL NIKDY!!!
    Prostě, že se pokaždé od srdce usmál, když mluvil o dětech. *4* *4* *4* *4*
    • Re: úsměv

jj máš pravdu =)
  • Michael Jackson

Michael Jackson byl výjimečný,psal historii popu,miloval rodinu,lidi kolem sebe,nedělal rozdíl mezi bohatým a chudým,bílým či černým,byl a zůstane král.
  • karuuulka

love him.......

Byl úžasný, je to popový král, legenda, která už s námi sice není, ale stejně nikdy nevymře a jeho krásné písně budou hrát stále. *4*
  • Michael

mate pravdu jsou to pekny svinaci lepsiho cloveka tady ne zemi nenajsdeme ja se mu klanim miluju ho milovala jsem ho a nevzdy bude zit v meme srdicku *14* *14* prozivsl fakt dost hnusny detstvi a vite ze o nem vysel dokument????
  • nespesna

ven

du ven.
    • eneje

Re: ven

ahojte,vobec neuznavam taketo rozlučky.Prečo človeka,v tomto pripade spevaka Michaela,uznaju,alebo si ho uctia takymto sposobom až po smrti?!Mali si ho uctit a podakovat,alebo poklonit(da sa všelijakym sposobom),za života!A nie po smrti.Jemu je to už houby platne.Aj tak ryžovali na nom za života a teraz ryžuju a aj ešte dlho budu po smrti ty druhy.Chcem sa vžit do jeho mysle,prečo sa dal tak napalit,musi to mat korene niekde daleko vpredu.Možno tym,že ho ten jeho otec despota tyranizoval,malo to dopad na jeho dospely život.Asi nevedel povedat nie,alebo sa akym kolvek sposobom branit.Možno mal tolko ludi okolo seba,že už nevedel,koho ma počuvat,alebo mu verit.To sa potom človek lahko zamota do hocičoho,ani nevie ako.Ale v každom pripade by som ho chcela poznat osobne,čo neni možne,a poznat ho.Ani som nevedela,že daval tolko penazi na humanitu.O tom nepišu tie krvilačne beštie novinarske.A ešte som tiež nevedela,že v 84-om mal pri nakrucani reklamy pre Pepsi uraz.Zhorela mu hlava,takže nemal vlasy.Ozaj,keby ste niekto vedeli,kde sa da o tom prečitať,tak napište.Ja so m bola na jeho koncerte v Prahe ,bol super.Teraz budeme čakať na film o nom,už sa neviem dočkat.Ti,ktory s nim byvali -kuchary,upratovačky zahradnici,ty by vedeli porozpravat.Budem končit,lebo neviem končit.je mi za nim ako človeku velmi luto.Bol moja puberta...
    • lina25

Re: ven

Hele, neber to osobně, ale ty tvoje příspěvky mi občas přijdou trochu mimo. *7*
      • janinkaa

Re: Re: ven

jj, prosim tě, nemusíš nás informovat o všem co děláš. Buď napiš jeden a důvod nebo radši žádnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit