-
WEIRDO
I dont understand some ppl says that he was "crazy"..etc. because of his fame.
Only because of he was not just the same as other people and was uniqe so it does not mean he was crazy huh?
He was not crazy..i think world would be very very nice place if all people would be just like he was!!
He was PURE,INNOCENT,KIND,LOVEABLE,FUNNY,W ITH SELF CONFIDENCE..
he was perfect he never was mean to people if they wasnt..etc
and because of his perfect character you call him "strange" "weirdo" or "crazy"???
it really hurts it hurts him his family and children and people who knows he really "crazy" was not.
You are strage!
Who call him strange or idiot or a "bit crazy but who was not be" so i can assure you he was not but you are!who call him just like that so is ignorant and strange crazy motherfucker not he.
OKY-DOKY BYE! -
DVD
Lidičky moc prosím, kde jste koupili nebo kde se dá sehnat to DVD?? *9* -
-
Re: DVD
já ho taky nemám ale strašně bych ho chtěla...když jsem si ho šla jednou koupit tak mi řekli že už ho odevzdali... *9* *9* *9* *10* *9* -
-
Re: Re: DVD
Já jsem ho naštěstí dneska ještě taky sehnala ale byl to mazec. Obletěla jsem snad každej stánek ve městě a měli ho snad až v tom posledním... -
myslis dvd mj number ones nebo neco jiniho..... at je to co koliv muzes si to stahnout s netu -
Vy mluvíte o tom DVD s těma klipama co bylo na stáncích? To bylo v Praze pryč během pár hodin.Já ho mám -
-
Re: Re: Re: DVD
ja ho taky mam hned sem pro nej poslala tatku ;) a sem stestim bez sebe..
-
-
-
-
Chybíš tu!!!
Já jsem jenom chtěla říct, že bych se na jednu stranu vůbec nedivila, kdyby ta rakev byla prázdná, původně prej měla bejt i otevřená, a najednou nic. jak už tady někdo psal, víme čeho jsou opravdu fanatický fanoušci schopni a třeba se jeho rodina jenom bála, aby při převozu těla ze hřbitova do staples centrum nebyly nějaký problémy, přecejenom je ti Michael. -
-
Re: Chybíš tu!!!
Aby rakev byla otevřená chtěla Latoya ale nikdo jiný nejvíce proti byla Michaelova mamka...oni nestály o to aby to fotili novináři atd.. -
Re: Chybíš tu!!!
Na tom něco bude. Vůbec se nedivím že ho chtějí nechat zalít do betonu. Taky bych asi neměla klidný spaní, být jeho příbuzná že ho někdo vyhrabe. Navíc ta zlatá rakev by snadno mohla zlákat zlatokopy že....
-
-
Píseň i pro M.J.
J Jackson, Michael HIStoryGone Too Soon - text, překlad Je zde něco špatně?
Like a comet
Blazing 'cross the evening sky
Gone too soon
Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon
Shiny and sparkly
And splendidly bright
Here one day
Gone one night
Like the loss of sunlight
On a cloudy afternoon
Gone too soon
Like a castle
Built upon a sandy beach
Gone too soon
Like a perfect flower
That is just beyond your reach
Gone too soon
Born to amuse, to inspire, to delight
Here one day
Gone one night
Like a sunset
Dying with the rising of the moon
Gone too soon
Gone too soon
Text přidal kristyn3cka
Pryč tak brzy
Jako kometa
Brázdit noční oblohou
Pryč tak brzy
Jako duha
Slábne během mrknutí oka
Pryč tak brzy
Zářivý a jiskřivý
A oslnivě jasný
Ten den je zde
Pryč během jedné noci
Jako ztráta slunečního světla
V chladném odpoledni
Pryč tak brzy
Jako hrad
Stavěný na písečné pláži
Pryč tak brzy
Jako nádherná květina
Tak ses dostal na druhou stranu
Pryč tak brzy
Narozen k zábavě, k inspiraci, k potěšení
Ten den je zde
Pryč tak brzy
Jako západ slunce
Který umírá s vystupujícím měsícem
Pryč taky brzy
Pryč tak brzy
(Pozn. překlad.:
Píseň od Michaela Jacksona pro Ryana Whitea,
který zemřel ve 14 letech na AIDS. Virus se mu
do těla dostal infuzí, kterou Ryan přijal v jedné
nemocnici… Jestliže pochybujete o Michaelově
nevinně, tohle by vás mělo přesvědčit.)
Text přidal kristyn3cka -
Nesmrtelná osobnost
Ať už byl Michael jakýkoliv, byla to osobnost s velkým,,O". Mám ráda, některé jeho písničky, mají v sobě energii. Nezapomenutelný hlas, taneční kreace prostě celý. Kolikrát se o něm zmínili i v komédiích. Člověk se tomu dříve zasmál, teď budu jen tiše vzpomínat na hvězdu, která oslnila celý svět. Díky Michaeli Jacksone!!! *9* -
-
Re: Nesmrtelná osobnost
i já Ti moc děkuji Michaela...za všechno!
-
-
spát
jdu spát. *8* -
-
Re: spát
nechci ti brát iluze ale nepříjdou ti tyhle příspěvky trošku z ruky?? ''jdu spát'' koho to tu zajímá že jdeš spát...si dělej co chceš! -
-
Re: Re: spát
No já to taky nějak nepobírám co tím vlastně myslí že jde spát a proč to sem cpe. Jsem ráda, že nejsem sama,komu to přijde mimo mísu -
-
Re: Re: Re: spát
no mě to taky příjde takový divný *1* co to má společnýho s Majkým...to netuším...akorát nám tady tyhle kecy ubírají místo =D -
-
Re: Re: Re: Re: spát
Když vám to přijde tak strašně mimo mísu tak proč ty vaše komentáře jsou taky mimo mísu???
Já to teda už vůbec nějak nepobírám... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: spát
Jedinej kdo tu je mimo mísu seš ty!...taky nechápu proč sem něco takovýho cpe.. -
A tobě to přijde normální? -
co to meleš proboha?!
jinak já taky dost silně nepobírám, proč sem někdo píše jako "jdu ven", "jdu spát".. jako co to má bejt? =D
-
-
-
-
-
-
smutní
nesmíme být pořát smutní a být trochu veselejší. -
poznání
Nikdy nezapomenu na den, kdy jsem tě poznala. Dříve jsem o tobě nic nevěděla a mrzí mě, že jsem tě poznala (ne osobně) tak pozdě. Navždy ve mně zůstaneš. I Love You Michael! *14* *4* *4* -
michael
Miluji te Michaeli a ostatní take zustanez navzdy zivy v nasich srdcich mame te radi *14* *14* *14* *14* skoro cely svet te ma rado ja ti preju klid *9* *9* *9* *9* -
děti
nejvíc mije líto tych děti.