Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WEIRDO

I dont understand some ppl says that he was "crazy"..etc. because of his fame.
    Only because of he was not just the same as other people and was uniqe so it does not mean he was crazy huh?
    He was not crazy..i think world would be very very nice place if all people would be just like he was!!
    He was PURE,INNOCENT,KIND,LOVEABLE,FUNNY,W ITH SELF CONFIDENCE..
    he was perfect he never was mean to people if they wasnt..etc
    and because of his perfect character you call him "strange" "weirdo" or "crazy"???
    it really hurts it hurts him his family and children and people who knows he really "crazy" was not.
    You are strage!
    Who call him strange or idiot or a "bit crazy but who was not be" so i can assure you he was not but you are!who call him just like that so is ignorant and strange crazy motherfucker not he.
    OKY-DOKY BYE!
  • terinda321

DVD

Lidičky moc prosím, kde jste koupili nebo kde se dá sehnat to DVD?? *9*
    • kacenka33

Re: DVD

já ho taky nemám ale strašně bych ho chtěla...když jsem si ho šla jednou koupit tak mi řekli že už ho odevzdali... *9* *9* *9* *10* *9*
      • terinda321

Re: Re: DVD

Já jsem ho naštěstí dneska ještě taky sehnala ale byl to mazec. Obletěla jsem snad každej stánek ve městě a měli ho snad až v tom posledním...
      • Re: Re: DVD

myslis dvd mj number ones nebo neco jiniho..... at je to co koliv muzes si to stahnout s netu
      • lina25

Re: Re: DVD

Vy mluvíte o tom DVD s těma klipama co bylo na stáncích? To bylo v Praze pryč během pár hodin.Já ho mám
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: DVD

ja ho taky mam hned sem pro nej poslala tatku ;) a sem stestim bez sebe..
  • terinda321

Chybíš tu!!!

Já jsem jenom chtěla říct, že bych se na jednu stranu vůbec nedivila, kdyby ta rakev byla prázdná, původně prej měla bejt i otevřená, a najednou nic. jak už tady někdo psal, víme čeho jsou opravdu fanatický fanoušci schopni a třeba se jeho rodina jenom bála, aby při převozu těla ze hřbitova do staples centrum nebyly nějaký problémy, přecejenom je ti Michael.
    • Re: Chybíš tu!!!

Aby rakev byla otevřená chtěla Latoya ale nikdo jiný nejvíce proti byla Michaelova mamka...oni nestály o to aby to fotili novináři atd..
    • lina25

Re: Chybíš tu!!!

Na tom něco bude. Vůbec se nedivím že ho chtějí nechat zalít do betonu. Taky bych asi neměla klidný spaní, být jeho příbuzná že ho někdo vyhrabe. Navíc ta zlatá rakev by snadno mohla zlákat zlatokopy že....
  • Píseň i pro M.J.

J Jackson, Michael HIStoryGone Too Soon - text, překlad Je zde něco špatně?
    Like a comet
    Blazing 'cross the evening sky
    Gone too soon
    Like a rainbow
    Fading in the twinkling of an eye
    Gone too soon
    Shiny and sparkly
    And splendidly bright
    Here one day
    Gone one night
    Like the loss of sunlight
    On a cloudy afternoon
    Gone too soon
    Like a castle
    Built upon a sandy beach
    Gone too soon
    Like a perfect flower
    That is just beyond your reach
    Gone too soon
    Born to amuse, to inspire, to delight
    Here one day
    Gone one night
    Like a sunset
    Dying with the rising of the moon
    Gone too soon
    Gone too soon
    Text přidal kristyn3cka
    Pryč tak brzy
    Jako kometa
    Brázdit noční oblohou
    Pryč tak brzy
    Jako duha
    Slábne během mrknutí oka
    Pryč tak brzy
    Zářivý a jiskřivý
    A oslnivě jasný
    Ten den je zde
    Pryč během jedné noci
    Jako ztráta slunečního světla
    V chladném odpoledni
    Pryč tak brzy
    Jako hrad
    Stavěný na písečné pláži
    Pryč tak brzy
    Jako nádherná květina
    Tak ses dostal na druhou stranu
    Pryč tak brzy
    Narozen k zábavě, k inspiraci, k potěšení
    Ten den je zde
    Pryč tak brzy
    Jako západ slunce
    Který umírá s vystupujícím měsícem
    Pryč taky brzy
    Pryč tak brzy
    (Pozn. překlad.:
    Píseň od Michaela Jacksona pro Ryana Whitea,
    který zemřel ve 14 letech na AIDS. Virus se mu
    do těla dostal infuzí, kterou Ryan přijal v jedné
    nemocnici… Jestliže pochybujete o Michaelově
    nevinně, tohle by vás mělo přesvědčit.)
    Text přidal kristyn3cka
  • kokosek

Nesmrtelná osobnost

Ať už byl Michael jakýkoliv, byla to osobnost s velkým,,O". Mám ráda, některé jeho písničky, mají v sobě energii. Nezapomenutelný hlas, taneční kreace prostě celý. Kolikrát se o něm zmínili i v komédiích. Člověk se tomu dříve zasmál, teď budu jen tiše vzpomínat na hvězdu, která oslnila celý svět. Díky Michaeli Jacksone!!! *9*
    • kacenka33

Re: Nesmrtelná osobnost

i já Ti moc děkuji Michaela...za všechno!
  • nespesna

spát

jdu spát. *8*
    • kacenka33

Re: spát

nechci ti brát iluze ale nepříjdou ti tyhle příspěvky trošku z ruky?? ''jdu spát'' koho to tu zajímá že jdeš spát...si dělej co chceš!
      • lina25

Re: Re: spát

No já to taky nějak nepobírám co tím vlastně myslí že jde spát a proč to sem cpe. Jsem ráda, že nejsem sama,komu to přijde mimo mísu
        • kacenka33

Re: Re: Re: spát

no mě to taky příjde takový divný *1* co to má společnýho s Majkým...to netuším...akorát nám tady tyhle kecy ubírají místo =D
          • Re: Re: Re: Re: spát

Když vám to přijde tak strašně mimo mísu tak proč ty vaše komentáře jsou taky mimo mísu???
            Já to teda už vůbec nějak nepobírám...
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: spát

Jedinej kdo tu je mimo mísu seš ty!...taky nechápu proč sem něco takovýho cpe..
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: spát

A tobě to přijde normální?
            • Re: Re: Re: Re: Re: spát

co to meleš proboha?!

jinak já taky dost silně nepobírám, proč sem někdo píše jako "jdu ven", "jdu spát".. jako co to má bejt? =D
  • nespesna

smutní

nesmíme být pořát smutní a být trochu veselejší.
  • janinkaa

poznání

Nikdy nezapomenu na den, kdy jsem tě poznala. Dříve jsem o tobě nic nevěděla a mrzí mě, že jsem tě poznala (ne osobně) tak pozdě. Navždy ve mně zůstaneš. I Love You Michael! *14* *4* *4*
  • michael

Miluji te Michaeli a ostatní take zustanez navzdy zivy v nasich srdcich mame te radi *14* *14* *14* *14* skoro cely svet te ma rado ja ti preju klid *9* *9* *9* *9*
  • nespesna

děti

nejvíc mije líto tych děti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit