-
já
no asy černou nebo modrou. -
-
Re: já
Já ti něco poradím jó? Když budeš někomu odpovídat, klikni na odpovědět na příspěvek, a ono se pod tím zobrazí RE:
Jako reakce. Ono je pak snadnější zjistit komu vlastně odpovídáš *3* -
-
Re: Re: já
to je chytrý lino25 *1* *1* -
-
Re: Re: Re: já
*3*
-
-
-
-
Michael Jackson
nevíte jakou měl nejradši barvu? *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Michael Jackson
ČERNÁ A ČERVENÁ
-
-
já
tak pak nevím. -
ghost
Jsem se snažila tenhle film najít na netu, ale fakt vůbec nikde není k sehnání -
-
Re: ghost
jestli myslíš celý klip ghost,tak na you tube,trvá to tak 25min,ten je jeden z nejlepších! -
-
Re: Re: ghost
vlaestně to má 4díly a každej trvá 10min -
Re: Re: ghost
A nemáš odkaz? Já jsem tam ten klip našla ale nejdelší má snad 15 minut, a nebo je to tam na party. Ten klip je luxusní. Jeden z mojich nejoblíbenějších. Ta choreografie nemá chybu. -
-
Re: Re: Re: ghost
http://www.youtube.com/watch?v=QaGo KczNndc -
-
Re: Re: Re: Re: ghost
Děkuji:)
-
-
-
-
-
já
no na netu ve vyhledavači. -
KNIHA
Prosím Vás nevíte kde si můžu objednat tu knihu o M.J z roku 09 tu novou co teď vyšla?? -
dvd
nevite jestli bych jeste sehnala to dvd s tiam videoklipama ja mam jen ten dokument a v obchodech v chebu rikaji ze ho s tima videoklipama vyprodali dekuji -
-
Re: dvd
kupMobilem.cz
-
-
michael
Nevíte někdo jaké vysly zatím knihy o Michaelovi?Kromě ta co vyšla v r.2009.diik -
-
Re: michael
Haloooo,nevíte někdo o těch knížkách,Kdyz nevím autora tak je to k ničemu.diiiiiiiiiik
-
-
Jeho hvězda nikdy nevyhasne
Dřív sem ho moc nemusela. Vůbec sem neviděla jeho písničky, prostě jsem věděla, že je Král popu. Jinak jsem se o něm dočetla v bulvárech atd. Ale když zemřel, tak jsem cítila, že mi bude chybět. Nevim proč, ale prostě jedna z nejslavnějších Popových hvězd zemřela. Byla to jedna z nejzářivějších hvězd na hudební scéně a skoro všichni na ni budeme vzpomínat, protože taková hvězda jako byl on nikdy nevyhasne -
pro Ninu-Extáze
Jsou to úvahy a básně Michaela Jacksona a kniha se jmenuje Tanec jako sen. Koupila jsem ji na koncertě v 96. -
-
Re: pro Ninu-Extáze
Prosimtě a kdo ji napsal? -
-
Re: Re: pro Ninu-Extáze
Michael Jackson
-
-