Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

no asy černou nebo modrou.
    • lina25

Re: já

Já ti něco poradím jó? Když budeš někomu odpovídat, klikni na odpovědět na příspěvek, a ono se pod tím zobrazí RE:
      Jako reakce. Ono je pak snadnější zjistit komu vlastně odpovídáš *3*
      • janinkaa

Re: Re: já

to je chytrý lino25 *1* *1*
        • lina25

Re: Re: Re: já

*3*
  • Michael Jackson

nevíte jakou měl nejradši barvu? *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • mikkk

Re: Michael Jackson

ČERNÁ A ČERVENÁ
  • nespesna

tak pak nevím.
  • lina25

ghost

Jsem se snažila tenhle film najít na netu, ale fakt vůbec nikde není k sehnání
    • mikkk

Re: ghost

jestli myslíš celý klip ghost,tak na you tube,trvá to tak 25min,ten je jeden z nejlepších!
      • mikkk

Re: Re: ghost

vlaestně to má 4díly a každej trvá 10min
      • lina25

Re: Re: ghost

A nemáš odkaz? Já jsem tam ten klip našla ale nejdelší má snad 15 minut, a nebo je to tam na party. Ten klip je luxusní. Jeden z mojich nejoblíbenějších. Ta choreografie nemá chybu.
        • Re: Re: Re: ghost

http://www.youtube.com/watch?v=QaGo KczNndc
          • lina25

Re: Re: Re: Re: ghost

Děkuji:)
  • nespesna

no na netu ve vyhledavači.
  • KNIHA

Prosím Vás nevíte kde si můžu objednat tu knihu o M.J z roku 09 tu novou co teď vyšla??
  • dvd

nevite jestli bych jeste sehnala to dvd s tiam videoklipama ja mam jen ten dokument a v obchodech v chebu rikaji ze ho s tima videoklipama vyprodali dekuji
    • mikkk

Re: dvd

kupMobilem.cz
  • mikkk

michael

Nevíte někdo jaké vysly zatím knihy o Michaelovi?Kromě ta co vyšla v r.2009.diik
    • mikkk

Re: michael

Haloooo,nevíte někdo o těch knížkách,Kdyz nevím autora tak je to k ničemu.diiiiiiiiiik
  • afis

Jeho hvězda nikdy nevyhasne

Dřív sem ho moc nemusela. Vůbec sem neviděla jeho písničky, prostě jsem věděla, že je Král popu. Jinak jsem se o něm dočetla v bulvárech atd. Ale když zemřel, tak jsem cítila, že mi bude chybět. Nevim proč, ale prostě jedna z nejslavnějších Popových hvězd zemřela. Byla to jedna z nejzářivějších hvězd na hudební scéně a skoro všichni na ni budeme vzpomínat, protože taková hvězda jako byl on nikdy nevyhasne
  • pro Ninu-Extáze

Jsou to úvahy a básně Michaela Jacksona a kniha se jmenuje Tanec jako sen. Koupila jsem ji na koncertě v 96.
    • mikkk

Re: pro Ninu-Extáze

Prosimtě a kdo ji napsal?
      • Re: Re: pro Ninu-Extáze

Michael Jackson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit