Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • M.J

Proč musel umřít tak brzo a proč zrovna když se chtěl vrátit!!!!I tak nikdy na něj nikdo nebude mit, to co dokazal on nedokaže snad nikdo!!!Michael Jackson je všude známé jméno které má nezapomenutelný člověk !!!! I LOVE MICHAEL JACKSON!!! *9* *14* *4* NIKDY NEZAPOMENEME
  • Michael

Ja na nej take nemuzu zapomenout porad jsi zpivam jeho pisnicky
  • tereza009

Pořád

Pořád na Michaela myslím. Zdají se mi o něm dokonce i sny .
  • Michael

Michael byl užasny ja ho videla take ten dokument a byl užasny na tom stromne
    • u4ever

Re: Michael

Na to ted koukám!Jo to úžasný! *4*
  • angie72

MJ

Pro dnešek se s vámi loučím. Možná během dne nakouknu. Když budete chtít, tak můžete zajít na mé stránky. Za hodinu budou už přesměrované na správné adrese. Platila jsem doménu, tak to chvíli potrvá. Bude to na www.jirinkaw.cz
    Mějte se krásně, a když se dpzvíte něco nového, nechte mi prosím zprávu.
    Krásný večer všem...
    • Re: MJ

Měj se hezky, určitě se na Tvůj web podívám. Taky se loučím, hezký večer.
      LINA 25: měj se hezky, ráda jsem Tě poznala.
    • lina25

Re: MJ

Pa měj se krásně a díky za zajímavé názory *3*
  • Chci ho zpáááátky

Kéž by měl pravdu pisatel (Angie?), že se
    někde Michael opaluje na pláži. Achjo.
    • Re: Chci ho zpáááátky

Byla bych tak ráda, kdyby tohle byl jen špatný vtip a fakt byl někde na pláži.. *9*
    • lina25

Re: Chci ho zpáááátky

To jo... Tak si tu iluzi ponechme a nebo že je opravdu duchem v Neverlandu
  • lenikkkk

R.I.P. Michael Jackson

Jeho písničky jsem si pořádně poslechla až po jeho smrti *9*
    • u4ever

Re: R.I.P. Michael Jackson

Já taky...dřív jsem ho moc nemusela ale od té doby co jsem zaslechla jeho songy je pro mě NEJ a navždy bude! *14* *14* *14* *14*
  • angie72

MJ

Tady je hodně věcí nejasných a mě to vadí!!! Musím to tady napsat.
    Když se to stalo, tak ho prý jeho lékař oživoval 45min., až po 45 min. volal záchranku. Jeho syn byl prý celou dobu v té místnosti. Prý si myslel, že si tatínek zase hraje, protože si takhle občas hrál, že jako umřel. Prostě blbnul s dětma.
    Když někdo volal na 911 tak řekl, že tam mají muže se zástavou srdce. Vy byste řekli muže? Určitě by každý z nás řekl, že je to MJ.
    Do dnes prý neidentifikovali hlas volajícího. Neví kdo to byl.
    Zemřel prý v nemocnici, v jiném článku píší, že při převozu.
    Lékař co měl provádět pitvu řekl po 3 hodi., že skutečně zemřel. Proč potřeboval 3 hodiny???
    Já nesnáším, když něco nevím. Chci znát pravdu. My všichni chceme znát pravdu, ale myslíte, že se jí někdy dozvíme???
    • Re: MJ

To si vystihla přesně. Když posloucháš ten telefonát, tak ten volající je naprosto bez emocí. Je to záhadné jako bermudský trojúhelník a MY se pravdu NIKDY nedovíme, zbydou jen dohady.
    • lina25

Re: MJ

No pravdu se asi nedozvíme. Prostě média to splácali pátý přes devátý a bůh ví jak to vůbec všechno bylo. Jen mě zarazilo, že už to prý vyšetřují i jako vraždu....
      • angie72

Re: Re: MJ

Bůh ví... Existují injekce, které ti zpomalí tep. Dokonce ho na chvílí i vyřadí. Ten člověk je jako mrtvý, i když není. Takhle se dá předstírat smrt. Je to riskantní, ale jde to.
        Kdo ví co mu lékář píchl, nebo co s nbím dělal.
        Už jste někdy viděli, aby lékař někomu zlámal žebra při oživování?
        Prý měl na sobě MJ modřiny od nedávného pádu...
        Co když se bránil? Co když ten lékař... Raději to nechci ani napsat.
        • lina25

Re: Re: Re: MJ

Byl strašně křehkej a myslím že razantní resuscitace u takhle slabého těla navíc léky skřehlé kosti může skutečně ke zlomeninám dojít. Kdyby se bránil, podle mě by si toho někdo všiml. Musel mít kolem sebe ochranku, plný barák lidí, děti. Ne, tohle by si ten lékař podle mě netroufl riskovat.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ

Hmm, to je fakt, ale vzhledem k tomu, že byl plný barák, tak nebyl nikdo schopen zavolat záchranku.
            Achjo, je mi z toho fakt smutno.
            Ještě si potom pustím ten dokument. Manžel přišel z práce, tak ho bude chtít taky vidět, tak se podíváme spolu.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Přesně tak. Natom stromě byl úžasnej :-) Já jsem chvílemi brečela, chvíli se smála, chvíli jsem si tu říkala, jaký je to brouček...

Chybí mi a raději si vážně budu myslet, že je někde v ústraní a směje se bulváru, jak je ubohej...
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Musel tam být strašnej chaos... Bůhví jak to tam probíhalo. Já jsem hlavně ráda že už ho nic nebolí. Já dokument rozesílám známým, a každý kdo ho viděl, si na Majkýho udělal úplně jinej názor. Měli ho za blázna, ale potom co viděli jak je křehkej a zranitelnej, jak dokázal vyjádřit emoce, a nebo když se projevil svojí dětskou duší( šplhání na strom, video hra nebo ten obchod) úplně obrátily, a uznali že se spletli že Majký byl opravdu strašně fajn...
  • lina25

koncerty

Tak upřímně lidi... myslíte že by to turné zvládl?
    • Re: koncerty

Kloním se k tomu, že nezvládl. Ale, možná by nám vytřel zrak, jako vždycky. Co my víme. :-)
      • lina25

Re: Re: koncerty

No, pokuď by to s ním neseklo na pódiu... Ale Majký byl bojovník tak třeba i jo ale teda spíš se opravdu přikláním k první variantě
        • Re: Re: Re: koncerty

Já taky, ale chci si ponechat tu iluzi. Je vůbec s podivem, že tak dlouhé roky s lupusem vydržel tak velkou fyzickou zátěž. Baleťáci chodí do důchodu ve 30 letech se zhuntovanými klouby, jemu bylo 50. To musel dokázat jen silou vůle.
          • lina25

Re: Re: Re: Re: koncerty

On byl totiž boží zázrak. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: koncerty

Čistá duše...
      • angie72

I to je možný, že by se držel silou vůle, a pak taj, jako tak by padl :-((
    • angie72

Re: koncerty

Nezvládl a on to věděl. To je právě to smutný. Jen on ví, co se muselo stát, aby tomu unikl...
      • Re: Re: koncerty

Víš co Angie, opravdu mi hned po té, co jsem se dozvěděla tu zprávu o úmrtí Michaela, problesklo hlavou to, co jsi tak trochu naznačila. Ta extrémní fyzická a psychická zátěž, kterou měl podstoupit... Prý byl jeho lékař kardiolog. A vůbec, celé je to divné. Pokud ho resuscitoval, tak přece do příjezdu záchranky! Ale on se vypařil, než přijela sanita. Čeho se potřeboval zbavit?
        • lina25

Re: Re: Re: koncerty

Myslíš že by mohlo jít o vraždu? Prý to vyšetřují buď jako náhodné předávkování nebo vraždu. Vše ukáží až tox. testy
          • Re: Re: Re: Re: koncerty

Ne. Spíše sebevraždu. Ale dohady na netu o vraždě Michaela kolují. Ruská zpravodajská služba sdělila Medvedevovi, že M. Jacksona zavraždila CIA. Zdroj nelze ověřit, ale posílám odkaz, pokud vládneš angličtinou. Spadá to spíše do sféry konspirací, ale mě by už nic v tomto světě nepřekvapilo. Jak se říká, není kouře bez ohně.
            Russia’s FSB Reports Pop Icon Michael Jackson Assassinated By CIA
            http://www.whatdoesitmean.com/index1244.htm
      • lina25

Já na to mám stejný názor...Vždyť už ta zkouška mu musela dát zabrat.A přiznejme si, že to bylo vidět.On hlavně potřeboval zaplatit dluhy. Hlavně, on sám si prý těch koncertů sjednal jen 10 a pak až se dozvěděl že mu jich agentura přiklepla 50....
        • angie72

Re: Re: Re: koncerty

No právě, vidět to bylo víc než dost.
          Zadýchával se, tak dobře oni i ti mladí kluci byli zadýchaní, ale jeho pohyby nebyly jako dřív. Když pomineme, že mu bylo 50 let, ale co to je za věk? To je pořád mladý člověk...

Mohl tady prostě žít a v klidu. Mohl jen zpívat, nemusel vystupovat tak, jak to mělo proběhnout. Celý život se po něm jen něco chtělo. Od mala, vždyť říkal, že když byl malej, že si zakrýval obličej, aby nebylo vidět, že plakal, když slyšel jak si děti venku hrají a on musel do studia...
          • bambusak

S tím druhým odstavcem s tebou souhlasím,vážně se za celý jeho život po něm pořád něco chtělo a muselo to být perfektní.Ale s tím prvním...Bylo mu padesát!!!To si vážně myslíš,že by v 5O skákal po podiu jak kamzík nebo předváděl to co ve 3O??On měl obrovskej talent to ano,ale proboha bylo mu 50.Když srovnám mého otce s ním tak to zaprvé ani nejde,ale když už se dopustím takové chyby a to nemám nic proti svému otci,to co on dělal v 50,otec by zvládl v 15??Možná ani to ne.
          • lina25

To je hezky řečeno... od mala se pořád po něm něco chtělo. Je docela vzácnost, že po tom týrání se z něj nestal zlej člověk. Ale psychika a přecitlivělost to odnesla pořádně.Přesto byl neskutečně hodnej a ušlechtilej
  • dodatek

a jestě mě hodně dojímal jeho hlas.bude mi opravdu chybět!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit