Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinkaa

Micky

Ahoj, jsem ráda, že Michael v závěti píše, že chce, aby se o jeho děti starali jeho matka Katharine a pak Diana Ross. To jsou dvě velice skvělé ženy a myslím, že tak učinil správně a taky, že jeho majetek bude darován rodině a podobně... *4* ale to už asi víte. *4*
  • sapiy

MJ!

Michael byl prostě nejlepší! A vždycky bude! I když je mrtvý tak žije pořád v naších srdcích:'(:'( Je nezapomenutelný!Tento člověk dokázal mnoho! A rozhodně pedouš nebyl! Prostě se v něm zaseklo dětství,protože žádny neměl! Jsou to drby!!! Miluji tě "Majký" *14*
    • Re: MJ!

přesnýý.. =)
  • mj

jj dekuji ja take budu verit michaelovi
  • Michael

Tak prominte me totiž rika kazdej neco jineho a teke verim jemu
    • janinkaa

Re: Michael

ne to je v pohodě, to se netrap, já jsem ti teda řekla co vím a co říkal on. Nevěřím nějakým trapným pomluvám. *9* Snad ti to trošku pomohlo. *4*
  • angie72

MJ

Tenhle článek četli jste?
    http://tn.nova.cz/zpravy/hud ba/video-cesky-bodyguard-michaela-j acksona-poprve-promluvil.html
    Pře sně, jak popisuje bodyguard. Tak jsem ho viděla i já v tom dokumentu...
  • angie72

Cíglerová

Právě jsem si našla a dočetla článek o tom nevkusném článku. Je mi z toho skutečně zle.
    Jak někdo může honit senzace při takovém neštěstí a navíc, když to je jen snůška lží?! Kde se to v těch lidech bere?
    Kdyby napsala hezký a pravdivý příběh, tak jí lidé poděkují, ale takhle? Co to je za člověka? Za charakter? To je hnus!!! *8* *9*
  • Michael

Prosim vas je pravda zesi Michael dal plastivkou operaci i pusy?????
    • janinkaa

Re: Michael

ahoj, myslím, že ne, on sám říkal, že byl 2x na plastice nosu, protože si ho zlomil a taky, aby se mu lépe dýchalo, když zpíval vysoko. A pak si nechal udělat ještě dolíček na bradě. *4*
      • hanson

Re: Re: Michael

pusu si dal zmenšit,a jednou když si hrál se synem a ten ho omylem praštil do obličeje,mu prý ret doslova explodoval! Plastik má podle chirurgů v obličeji přes 50(během 30 let):brady,lícních kostí,víček,vyhlazení vrásek na čele,dolík na bradě,asi desetkrát nosu..a nasazovací část nosu si nechal udělat z ucha! A bral ženské hormony,aby měl jemný hlas!
        • lina25

Re: Re: Re: Michael

Bral ženské hormony jó? No, tak dost pochybuju, že by riskoval že mu narostou prsa. Jemný hlas měl vždycky. Pusť si Thriller, Billie Jean nebo Beat it. Pak to porovnej např. Black or white, nebo earth song.To je rozdíl skoro 10 let od těchto klipů. Jeho hlas se podle mě vůbec nezměnil. To zase bulvár neměl o čem psát...
        • Re: Re: Re: Michael

50? no tak tomu nevěřim ani trochu a sakra neřešte už plastiky! jak tady už bylo řečeno, tak každá celebrita má plastiky, ale předhazuje se to furt jenom Michaelovi
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Michael

Já nevím, proč by na jednu stranu nemohla být pravda, že má jen 2 plastiky nosu ( omluvám se, že se k tomuto tématu ještě vracím) Myslím, že v tom dokumentu byl natolik upřímný, že si myslím že mohl říkat pravdu. Lidé se mění. S věkem se může zmenit tvar obličeje, a co už tady bylo řečeno i od něj, že celý Hollywood má plastiky, a všihni rejou jen do něj!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

jj mas pravdu
        • angie72

Jenže tohle jsi četl, nebo četla. Jsou to všechno jen fakta, které jsme četli.
          A proč se tu pořád řeší plastiky? Kdo jí dnes z celebrit nemá? On byl nemocný a dost trpěl. A co je komu do toho, jestli měl plastiky? To přeci není důvod jeho úmrtí.
          To je to samé, jako zákony v USA. Vezmete dítě do náruče nazí a jste souzeni.
          Nebyl pedofil, nebyl vůbec divnej, naopak, měl tolik lásky v srdci, že by mu jen každý mohl závidět, kolik toho dokázal...
          • lina25

Jo, tak to jsou moje slova. Tohle je výstižný.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

jj ja tomu take neverila
          • angie72

Pardon, ne fakta, ale spekulace!!!
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

To nebylo na tebe, ale na huji *4*
            • janinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

máš pravdu, ale když ona se ptala, tak jsem jí chtěla odpovědět co vím...
        • janinkaa

promiň, ale tomu já nevěřím. Já věřím tomu, co říkal on sám a ne co o něm říkají nějací chirurgové... *9*
  • plis

prosim kdo ma nalepky mj trycko mj atd.......... tak prosim aby mi na email nebo tady napsali kde to mohu sehnat *7* *7* *7* *7* *7* dekuju.
    • wwww

Re: plis

chce to trochu umět hledat v googlu!
      www.prag-info.cz/_shop/index_.php ?shop...akce.(Dámské triko > Triko dámské I Love Michael Jackson Cena: 199 Kč)
  • angie72

Hezký den všem

Přeji všem krásný den...
    Doufám, že dnes bude lépe :-) Já jdu jen pozdravit a přijdu se podívat asi až k večeru.
    Přes den si musím pustit ten dokument. Včera jsem si ho stáhla *8* *3* .
    Mějte se zatím bájo a jen jsem se chtěla ohledně té Cíglerové, kdo to je? Co mi uniklo?
    Pááá zatím
    • wwww

Re: Hezký den všem

"Novinářka" z idnes co napsala nechutný článek Jackson a jeho chlapci:král popu je mrtev a otázka stále visí ve vzduchu.(načerpala to z drbů a nechutných smyšlených výpovědí)
      • angie72

Re: Re: Hezký den všem

To je vážně hnus tohle to. Já bulvár nesnáším. Nekupuju Blesk, Aha a podobný nesmyslný noviny, protože tam se stejně člověk nic pořádnýho nedozví. Na netu se sice také nedočteme vždy pravdu, ale alespoň neutrácíme peníze za blbosti.
      • terinda321

Re: Re: Hezký den všem

přesně, když jsem ten článek četla byl to mazec, bylo mi úplně blbě. Byly to samý nechutnosti.
  • wwww

Žaloba na Cíglerovou!

K článku Jackson a jeho chlapci:král popu je mrtev a otázka stále visí ve vzduchu

z diskuse ke "článku":Paní Cíglerová,dnes jsem zaslal na vaše nadřízené a k rukám společnosti Mafra stížnost.Pokud se podaří získat fotokopie z řízení od soudu z USA,podám na vás i trastní oznámení(myšleno vážně)

A to nebude první žaloba na tuhle hloupou husu z idnes! Blesk si aspoň nehraje na seriozni tisk,ale DNES jo! Snad za to ale tahle mrcha pořádně zaplatí a to nejen penězi!!!! *1* *15* *13*
    • wwww

Re: Žaloba na Cíglerovou!

Chtělo by to na ní podat hromadnou žalobu! To že není cenzura,přece ještě neznamená že může beztrestně psát lži,které navíc vydává za pravdu a ještě v rámci tzv:"seriozních" novin,o jejichž serioznosti už ovšem hluboce pochybuju!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit