-
nevinen
Našla jsem tohle video. Je nádherný
http://www.youtube.co m/watch?v=_F54AvN5fiA -
-
Re: nevinen
To je fakt pěkný..
-
-
koncert v Praze
Ahoj, hele a viděl někdo koncert v Praze? V roce 1996? Já jen v TV, protože mi bylo jen pár měsíců. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: koncert v Praze
já teda nee ale někdo z těch starších generací možná jo *1*
-
-
MJ
Právě jsem opět dokoukala dokument o MJ.
Byl zlatíčko, brouček a člověk s tak velkým srdcem, že vás prosím, neřešte pořád plastiky.
Já vám něco povím. Jsem po onkologické nemoci. Lékařka mě zanedbala tak, že kdybych si sama neuháněla operaci, tak už tu nejsem. Změnila jsem se, protože jsem měla tak silnou léčbu, že jsem přibrala. Změnila se mi tvář, změnil se mi obličej.
Lidé se mění...
Vzpomínejme na Michaela s láskou, s takovou láskou, kterou on uměl světu dávat. Jistě by si to moc přál. Zanechat světu právě po sobě obrovský kus srdce!!! -
-
Re: MJ
V 90 rokoch (napr. rozhovor z 96)mal taku krajšiu vypnutú pleť, vyzeral mladší a krajší, ale potom v neskoršom a súčasnom období vyzerá taký zmenený.
Možno je to aj vekom, alebo ak bral tie lieky, môžno mu tvár viac napuchla. A k tomu ten stres.
Čítala som, že bral asi 10 tabliet denne na úzkosť a depresiu.
Tie škandály, ktorými ho prenasledovali a dlhy mu asi uškodili najviac. Stále sa musel iba obhajovať.
To by zamávalo s každým.
A ten bulvár by mal byť trestný. -
-
Re: Re: MJ
No tak to si taky říkám.
-
-
Re: MJ
Ahoj. Tvůj příspěvek mě rozplakal. Víš je mi taky už 45 let a když se podívám na fotky , kde mi bylo 20 let. Tak to opravdu nejsem já. Člověk se mění a to fakt dost krutě.
A s tím srdcem. Není co dodat. Michael měl velké, čisté a krásné srdce.
O DUŠI ani nemluvím. Jeho duše je tak čistá.
-
-
no
Tak jo, tak teda na to kašlem a co takhle se chvíli zaměřit na Neverland? *4* -
-
Re: no
V tom dokumentu je k Neverlandu tak úžasná hudba a já si nejsem jistá, jestli z Peter Pana. Hrají jí už u toho, když vylezl na ten strom a potom vždy, když se vrací do Neverl. -
-
Re: Re: no
jj je to nádherný...prostě Neverland byl jeho domov, dal tam a zanechal tam kus sebe. Opečovával o něj jako by to nikdo nezvládl, děti si tam vedl zadarmo. Děti, zcela různé, bylo mu jedno jestli jsou nemocné, zdravé, černé, bílé, prostě každému chtěl zpříjemnit den. Vždyť je tam nechával i spát, chtěl aby spali v pokoji pro hosty, ale ony chtěli spát s ním, tak jim četl pohádky, ráno je čekala teplá snídaně a sám si lehl na zem,aby mohli spát v jeho posteli na lepším místě a co z toho měl? Obvinění ze zneužívání. *9* *9* *16* -
-
Re: Re: Re: no
to je pravda me prijde ze mel v sobe neco jako materskou lasku a ke vsem detem(klukum)to je jako kdyby ucitelka v e skole pozvala det i ktery ma hdone rada na dejme tomu vecirek a nechala je spat ve svy posteli to by se taky bralo jako zneuzivani kdyz jim zaridila obcerstevni a super zazitek kde se nenudily? -
Mě se moc líbilo, jak šel taky pro zmrzlinu :-) Byl fakt roztomilej... Prostě brouček. -
-
Re: Re: Re: Re: no
Jo, s tou zmrzlinou to bylo rozkošný:)
-
-
Lidi jsou zlý, ale zrovna on teda fakt trpět nemusel. Nechápu, kdo se v lidech ta zloba vzala takhle ho obvinit. Zničily mu život i kariéru jen kvůli těmto nesmyslům -
-
Stačí se fakt podívat na texty jeho písní a to vypovídá za vše.
Mír na zemi a štěstí pro všechny lidi.
-
-
Je to anděl *4* -
-
co já bych dala za to, abych jediný den mohla strávit s ním v Neverlandu. Klidně si pak lehnout i s ostatními do jeho pokoje, ale prostě být s ním a zažít to štěstí co ostatní děti. *4* Přidali by jste se taky? *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no
Já teda určitě. Musela to být taková nádhera a pohodička. Prostě ráj na zemi. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: no
No jasně. Majkí by tančil a zpíval a my bychom se nestačily vzpamatovávat z toho, že tam jsme *14*
-
-
-
-
-
-
mj
zboznu ji ho byl nadgernej aumel hezky zpivat -
Michael
Lina25 je pravda uz to proste hodte za hlavu a nereste to tak se 1 zeptal odpovedeli jte mu tak uz to nereste -
michael
janinkaa ma pravdu muzou se zeptat ne. je to jeho vec to je pravda ale kdyz se nekdo zepta tak toho nechte *5* *5* -
MJ
Myslím, že poslední co by chtěl by bylo, aby veřejnost řešila jeho obličej. Na tohle téma, byl hodně citlivej, tak ho respektujte aspoň tady.... -
Mchael
michael byl uzasny zboznuji ho *14* -
Michael
Tady se furt diskutuje o plastikách.A není to snad jedno jestli měl jednu či 50?na jeho genialitu to vliv stejně nemělo a aspoň byl ORIGINÁLNÍ. -
-
Re: Michael
jj, ale když se někdo zeptá tak se mu může odpovědět. Přestaňte tady nadávat na jeho plastiky, ale zas vy druzí přestaňte lidi sekýrovat za to, že se aspoň zeptali. Klídek, ju? *3*
-