-
fanoušek
Ahoj Maiky,tak jeto moc velká škoda žejsi nám odešel nevěřil jsem tomu.dal jsi jiný směr popu,tvá hudba a písně budou znít navěky...mněj se tam nahoře -
MJ
Tenhle článek jsem teď četla prvně
http://www.blesk.cz/clanek/show biz-legenda-jackson/117954/komentar -michael-jackson-sebevrazda.html -
-
Re: MJ
Já si taky nemyslím,že by se zabil sám.Miloval své děti a myslím,že si je nepřál opustit. -
On by se nezabil. Každý ví, jaký měl strach ze smrti a ještě když tady měl děti a naplánované turné -
-
Re: Re: MJ
No víš linuš, ono je to těžký. Někdy se člověk na takové dno, že to jeho NIKDY převrší okolnosti. Tím samozřejmě nechci, ani nemůžu tvrdit, že to bylo tak, nebo onak, ale vím, že bohužel v životě jsou i takové zvraty, které bychom nečekali. -
-
Re: Re: Re: MJ
Jasně nepopírám že mohl přijít zkrat. Ale raději na to ani nemyslím -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Možná by bylo lepší, kdyby už žádné zprávy nepřišly, viď? Pááá -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
No to jo. Ale stejně. Pokaždý když do napsali o mě, přibude článek klikám jak divá
-
-
-
-
-
-
blbí
vy vůbec neuvažujete logicky dyt ta holka tam brečela a říkala že to byl nej táta na světě tak děti nezneužival! -
-
Re: blbí
Ta holka se jmenuje Paris....
-
-
Michael
A nikoho nenapodobňoval ako iné hviezdy.
Mal svoje pesničky a tanečné kreácie.
Bol originálny. -
Nechápu
a taky nechápu proč lidem všechno dojde až po jedo smrti. -
mj
pravda lepšího človíčka nenajdeme *9* -
:'(
Já si myslím že souástí jeho smrti byly lidi.Během několika letech měl několikrát soudy musel brát antidepresiva a je možné že se nimi předávkoval.A že byl Pedofil není pravda kdo tomu věří je ubohej.On JE BYL A BUDE NAVŽDY V NAŠICH SRDCÍCH ŽÍT.ON JE BYL A BUDE NAPOŘÁD KRÁLEM POPU je ho už nikdo nenahradí.Jak asi musím být rodině.To co on uměl nikdo jiný už se nenaučí a nikdo už to nikdy nebude umět.Měsíční chůze tu neumí nikdo a ani nebude.Je to pro nás všechny nenahraditelná stratá.Upřímnou soustras rodině.Já se tak těšila do anglie na jeho koncer,ae fakt to co se stalo hrůza.Mě stačilo vidět pohřeb v Tva to co říkala ta jeho dcera to rozbrečelo nás všechny.On nám všem řekla jaký on doopravdy byl.Byla to Legenda a mega hvězda v dějinách lidstva.On jezdil do sirotčinců dával chudým dětem dárky.Do Neverendu měli chudí a nemocní děli dvěře vždy otevřený.On děti miloval.a ten kdo věří žvástům že zneužíval děti je fak blbej.Prostě Michaela Jacksona nám už nic nevrátí.Miluju ho a nepřestanu.Byla jsem na jeho 15 koncertech a je to fakt zážitek na který nezapomenu,aeškoda že se dalším lidem už nemůže splnit sen a vidět Krále popu.Škoda.Nikdo čas nevrátí.Michaeli Miluju the a nepřestanu.Sem jho velká fanynka.Pstě je nenahraditelnej a my všichni to víme.MICHAEL JACKSON KRÁL POPU JE NEJLEPŠÍ A BUDE NAPOŘÁD. -
-
Re: :'(
Máš pravdu *3* Mluvíš mi z duše *4*
-
-
:'(
Já si myslím že souástí jeho smrti byly lidi.Během několika letech měl několikrát soudy musel brát antidepresiva a je možné že se nimi předávkoval.A že byl Pedofil není pravda kdo tomu věří je ubohej.On JE BYL A BUDE NAVŽDY V NAŠICH SRDCÍCH ŽÍT.ON JE BYL A BUDE NAPOŘÁD KRÁLEM POPU je ho už nikdo nenahradí.Jak asi musím být rodině.To co on uměl nikdo jiný už se nenaučí a nikdo už to nikdy nebude umět.Měsíční chůze tu neumí nikdo a ani nebude.Je to pro nás všechny nenahraditelná stratá.Upřímnou soustras rodině.Já se tak těšila do anglie na jeho koncer,ae fakt to co se stalo hrůza.Mě stačilo vidět pohřeb v Tva to co říkala ta jeho dcera to rozbrečelo nás všechny.On nám všem řekla jaký on doopravdy byl.Byla to Legenda a mega hvězda v dějinách lidstva.On jezdil do sirotčinců dával chudým dětem dárky.Do Neverendu měli chudí a nemocní děli dvěře vždy otevřený.On děti miloval.a ten kdo věří žvástům že zneužíval děti je fak blbej.Prostě Michaela Jacksona nám už nic nevrátí.Miluju ho a nepřestanu.Byla jsem na jeho 15 koncertech a je to fakt zážitek na který nezapomenu,aeškoda že se dalším lidem už nemůže splnit sen a vidět Krýále popu.Škoda.Nikdo čas nevrátí.Michaeli Miluju the a nepřestanu.Sem jho velká fanynka.Pstě je nenahraditelnej a my všichni to víme.MICHAEL JACKSON KRÁL POPU JE NEJLEPŠÍ A BUDE NAPOŘÁD. -
MJ
Jsem vyčerpaná. Už je to trapný, jak někdo přijde, aniž by ho MJ zajímal a hodí nějaký blud.
Pamatujete na VyVolení č.1? Na Vladka? Ten taky trpěl v médiích, až ho to stálo vztah a věřte mi, že jsem s ním byla v kontaktu hooodně dlouho. Taky jen trpěl. No a co, že byl Gay? Ale byl to citlivý člověk.
A Majkí? Bože jděte už do háje VY! co víte kulový a čtete bulvár a věříte mu. Tak upřímného a milého človíčka svět už nenajde, protože on byl a je! čistá duše.
Už jsem se fakt vytočila. -
-
Souhlasím s tebou. Jak řekl Einstein.
Jsou dvě nekonečné věci na světě.
Vesmír a lidská ....
-
-
Liz
Ahojte, jen jsem se chtěla zeptat jestli je pravda,že Liz Taylor byla na soukromém pohřbu,který byl před veřejným rozloučením? -
-
Re: Liz
Já nevím, jen vím, že se zhroutila, když se dozvěděla tu informaci :-(
-