-
...
tak nic zase zítra pááá -
..
to jsem tady sama?? pojdte si někdo povídat!! -
-
Re: ..
NEJSI *3*
-
-
..
jako kdyby nestačilo co dělal michaelovi když mu to nešlo..sice z něj byla a (je ) ale jeho děti.. http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/jacksonovy-deti-vytvori-skupinu-sni-drsny-dedecek.html -
-
Re: ..
No tak to už si ten krypl dělá srandu!!Chudáka Michaela zdevastoval tak,že když ho viděl udělalo se mu mdlo,ale tomu kryplovi to snad nedochází!!! *16* *16* Tak si smlsne ještě na jeho dětech!Michael se musí obracet v hrobě!!Jako doufám,že snad zasáhne Michaelova matka jinak snad už odjedu do Ameriky a sama ho odstřelím.
-
-
fanoušci
Ahoj lidičky, ted jsem přišla z práce a přečetla všechny příspěvky během dne. Chtěla jsem říct, že jsem taky ráda, že si mám takhle skvěle s kým pokecat, protože kdybych se takhle chtěla bavit se svýma kamarádama, tak mě asi pošlou někem, což nechápu. Je to bezva a díky vám za to!!!! -
Nový článek
V napsali o mě je nový článek. Mrkněte na http://tn.nova.cz/magazin/hry/novin ky/michael-jackson-se-po-smrti-dock a-dalsi-videohry.html -
-
Re: Nový článek
mě to nejde *9* -
-
Re: Re: Nový článek
Nevadí, kašli na odkaz a jdi do sekce napsali o mě. Je to v levém menu. Ale musíš jít asi k sobě do profilu, tady v tom levém menu to není...
-
-
-
Ahoj
Ahojíky, dívala jsem se tady hned na tu první fotku a zdá se mě, že ta ženská co je tam s Mickym je herečka co hrála v Aktech X, nebo mám vlčí mlhu:-) -
-
Re: Ahoj
Máš vlčí mlhu. To je jeho bývalá žena Lisa Marie Presley -
-
Re: Re: Ahoj
Teď mi to došlo, ta nebyla na pohřbu. No možná na rodinném byla.
-
-
-
Pojďme spolu pomáhat
...Teď mě napadla ještě jedna věc k mému příspěvku na téma, že co už nemůže udělat na pomoc dětem Michael, je nás, kteří jsme tu ještě zůstali:
Michael byl takový, jaký byl, protože byl týraným dítětem - a místo, aby to druhým vracel, když se stal slavným, bohatým a mocným, soucítil s trpícími a snažil se jim poháhat tím, že jim pomáhal materiálně, plnil jim jejich sny a přání, dával jim najevo svou lásku a pozornost. (K věčně probíranému tématu jeho sexuality bych chtěla dodat jen to, že mezi heterosexuály a homosexuály je ještě úzký prostor pro tzv. asexuály, kteří v sobě zřejmě mají natolik vyvážený mužský a ženský prvek, že jsou v podstatě komplexní a sex prostě nepotřebují; možná to podvědomě cítí ti, kteří ho označují za anděla...)
To, co Michaelovi působil jeho otec, byla v podstatě šikana a šikana je i zásadním problémem dětí v civilizovaném světě. Před dvěma lety jsem napsala příručku "Postavme se šikaně!", která je (nebo v době vydání byla)i podle odborníků jediné souhrnné dílo shrnující pohledy na šikanu pohledem dětí. A je to čtení velmi emotivní a zavazující. Příručku jsem psala proto, aby si především dospělí uvědomili, jaké utrpení šikana i v jejích počátečních stádiích dětem působí, o čemž většina dospělých nemá ani ponětí, a jak i psychické týrání zraňuje dětskou duši a často ovlivní život dětí, bohužel opačným způsobem, než u Michaela .
Pokud máte někdo o tuto příručku zájem, abyste mohli informace šířit mezi svými známými, napište mi svou adresu na:
daja.spalkova@email.cz, zdarma Vám ji ráda pošlu... -
Pro dnešek končím
Musím se už konečně věnovat realitě, tak zase zítra. Stejně ho mám pořád v hlavě a víte co mi právě teď zní v hlavě? Ne jeho písnička, ale ta basa, kterou dělal pusou v tom krásném dokumentu. Nooo, jenže ta realita je MJ. Takže jdu do sprchy a možná se vrátím. Mám ho v hlavě...
Mějte se tu krásně lidičky, jsme fajn banda, že? *14* -
ne
no on se určitě nezabil to sy bestak vymyslily -
STOP!
Hej lidičky, co furt blbnete? *4* Přestaňte se dohadovat, sekýrovat, skusme se sjednotit a už sem nepsat žádné nesmysly, ale jen pochvaly pro Michaela, to by si přál aby se na něj vzpomínalo v dobrém. Prosím už přestaňte s těmi hádkami. *9* Vždyť je to škoda, když se takhle dohadujeme. Každý má na Michaela vlastní názor, ale proč sem vždycky někdo přijde a napíše sem něco co si přečetl třeba v Blesku a hned se rozjede řetězec hádky. Vždyť stačí tak málo: psát o Michaelovi jen věci, které potěší. Zamysleme se. *3* *4* *4* -
-
Re: STOP!
My se nehádáme, my diskutujeme.
My se máááme vááádi, my sme kamavááádi - už mi hrabe *15* -
-
Re: Re: STOP!
Hlavně jsme jeho fanoušci a to nás spojuje. Jsem tak ráda že si mám o něm s kým poklábosit. Díky všem -
-
Re: Re: Re: STOP!
to je fakt já jsem taky pro
-
-
-
Re: STOP!
No já jsem pro:)
-