-
Ahojky
Hezké odpoledne všem. Makám na webu, jsem ho předělávala, abych mohla jednu rubriku, nebo sekci, nevím jak to nazvat, věnovat Majkímu.
Potřebuju stáhnout nějaké videoklipy, abych si je tam dala, ale zatím mám štěstí jen na you tube a to mi na web nejde :-(
A co jste dělali vy, krom toho, že smutníte? -
písnička
lidičky nemohli byste mi poradit??!! Ten kdo si kupoval ten dokument o michaelovi na DVD, tak nevíte náhodou jak se jmenuje ta úplně první písnička v tom menu?? na konci dokumentu jsou sice všechnym použitý písničky napsaný, ale já fakt nevím, který to je!! -
-
Re: písnička
Já nemám to kupovaný,ale to z netu, to z čt1, stáhla jsem si ho. Jinak je Billie Jean -
-
Re: Re: písnička
nn to nemyslím, já myslím to kupovaný a já tu písničku vůbec neznám, ale je strašně kráásná. ale děkuju -
-
Re: Re: Re: písnička
Dokument, Není to Ben? Ta je úžasná, zpívá jí Míša sólo byl ještě dost mladej -
-
Re: Re: Re: Re: písnička
díky díky zkusím se podívat -
-
Re: Re: Re: Re: Re: písnička
Ben je hezká písnička. Byl ještě mladý kluk :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: písnička
No pokuď nemyslíš dvd klipy, tak Ben je jediná písnička kterou si vybavuju. Spíš se tam dost mluvilo
-
-
-
Re: Re: Re: písnička
Tak to fakt nevím...
-
-
-
-
Hm..
To není normalníí..
Všichni ho proslavujou....Až dyž umřell..?? -
-
Re: Hm..
Oni lidé někdy mají dlouhé vedení. Najednou si prostě uvědomily, že odešel někdo, kdo už se asi fakt nenarodí. Nejen po hudební stránce ale taky po osobní -
-
Re: Re: Hm..
Jo to je pravda, spoustu lidí ho milovalo a pořád miluje, jenom to ted dávají trochu více najevo!!! Je pravda, že je kolem toho trochu humbuk a spousta nevyřešenejch otázek, ale to na jeho kvalitě nebo osobnosti nic neubírá!!! Ani po smrti ani během života!!
-
-
Re: Hm..
To není pravda, jenom je to více medializovaný!!! Měl spoustu fanoušků i během života!!! -
-
Re: Re: Hm..
Jo, to je taky hezkej názor
-
-
-
MJ
Ahoj Michaeli..jsi ten nejlepší zpěvák a co ten bulvár si už nevymyslí..Prej si umřel *1* že to není pravda? Ten bulvár je fakt hroznej co si furt vymýšlijou. Tak odepiš. -
I love you!!!!
Musím si pořád pouštět jeho písničky!!! Má je tak krááásný, a když vnímám ten text, tak je to fakt paráda!!! Nechápu, jak o něm někdo může říkat, takový humusárny, přece takový písničky jako heal the world, we are the world, earth song nebo you are not alone nemůže složit a zpívat nějakej "pedofil" nebo "úchyl". Takový lidi by se nad svýma kecama měli fakt zamyslet. Tohle tady zůstane strašně dlouho. Někde říkali, že dělali nějakou anktetu, jak dlouho si lidé myslí, že michael jackson a jehö písničky vydrží být pro lidi zajímavý a budou ho milovat. Výsledek byl něco mezi 60 až 100 lety!!!! -
michael
Moje největší přaní je aby Michael byl na svém stromě a byl žívy a štasný (kežby to tak bylo) *9* *9* -
-
Re: michael
tak to s tebou naprosto souhlasím, bylo by to fajn... -
-
Re: Re: michael
Hlavně taky zdraví. Nikdy nezapomenu, jak se mu rozzářily očka, když se ho ten reportér zeptal, zda chce na ten strom vylézt -
-
Re: Re: Re: michael
Jo přesně taky to mám úplně před sebou!!! Jásně... byl rozkošnej!!! je mi líto, že michaelova sestra prý prohlásila: " michael byl nejosamělejší člověk na světě" to je hrozný!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: michael
Jo bylo to užany.pořad posloucham jeho pisne a když ne tak si je zpívam v hlavě ma je te užasny.a pak jak na ten strom vylezl a zamaval a ten jeho smich byl neodolatelnej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: michael
To bylo krásný
-
-
Re: Re: Re: Re: michael
Jo bylo to užany.pořad posloucham jeho pisne a když ne tak si je zpívam v hlavě ma je te užasny.a pak jak na ten strom vylezl a zamaval a ten jeho smich byl neodolatelnej
-
-
-
-
-
vražda??
ahoj ted jsem četla článek od michaelovi sestry, a ta si taky myslí, že to bylo vražda!! Já v tom mám pěknej zmatek už nevím čemu mám věřit!!! Je toho okolo moc. -
-
Re: vražda??
Ahoj Teri, dáš link na ten rozhovor? díky.
-
-
alishavargas
michael byl nejlepší člověk na tomhle svět dával všem dětem hračky potom i na nemocné a chudé děti dával peníze prostě byl moc hodni člověk a lidi mu jen záviděli proto na něho hodili takovou špínu jak by mohl zneužívat děti když je měl moc rad a nikdy by na ne ani nehrábl jak vy si to myslíte byl moc dobrým otcem když jeho děti ho máj tak moc rady až plakali když umřel jen blby lidi o něm mluví když to není pravda *13* -
keci
cely Michaelov pohreb bol neskutocne nechutny, bolo mi z toho na gr. Ako ho vsetci neskutocne milovali a bude im chybat, Michael preco si nas opustil a taketo keci ... Nedalo sa to poriadne pozerat. Samozrejme aby to potom spravili nejak zaujimave musela mala Paris Katrine nieco povedat, chudiatko *10* Zdalo sa mi to neskutocne hyenske ako vedia male dieta vyuzit, len na to aby to malo vacsi ohlas. Jasne ze ma to neskutocne dojalo ale aj nasr..o *16*
ako len mohli. Ked mal Michael pred rokmi problem s tym ze obtazuje deti, vtedy sa nikto poriadne takto verejne zanho nepostavil, nespravil nejaky koncert, beneficiu aby sa snazil tieto zvasty vyvratit, to nie, tonikomu nevadilo ako trpel. A zrazu?, ked umrel vsetci vedia ze bol nevynni a take ine keci, no fuj *10* ze sa nehabia.
Dufam len, ze teraz ma uz Jacko klud a je vykupeny z tohto zakerneho sveta, kde sa aj ty najblizsi len pretvaruju.
MICHAEL JOSEPH JACKSON spi v pokoji *4* nikdy na teba tvoji fanusikovia nezabudnu a dakujeme, za to co si nam dal.
MICHAEL IS KING OF POP -
-
Re: keci
Přesně tak to vidím já. Udělali z toho cirkus pro veřejnost, žádná pieta. Kde byla je family, když je nejvíc potřeboval? La Toya ho veřejně špinila. Zůstal v tom boji sám, bez podpory. -
Re: keci
Hej když se ti to nelíbí tak proč na to čumíš? Mě se to zdálo krásný! a ty svoje kecy si nech...Ti kdo jsou jeho opravdový fanoušci a tak u toho brečeli a byli šťastní že se na to mohli koukat! Ale to ty asi nejsi! tak si strč ty svoje kecy že se ti to nelíbilo a pod někam! -
-
Re: Re: keci
Tccc a ještě má nick jako já, jen má jiné číslo.
Ten pohřeb byl pro veřejnost. To bylo od nich právě hezké, že to dovolili...
-
-
-
MJ
Childhood - Dětství
Neviděli jste mé dětství?
Hledám svět, odkud přicházím
A rozhlížím se
Po výdejně nalezených věcí mého srdce
Nikdo mi nerozumí
vidí v tom nějakou zvláštnost
Tak hloupě se chovám, zcela jako dítě