-
Vpominka na Michaela
Když jsem byla mala tak jsem o Michaelovi vedela jen z doslechu vsichni ho pomlouvali; zejmena kvuli plastickym operacim ktere podstoupil... po 25.cervnu 2009 jsem se Michaela Jacksona zacala maliko zajimat a zjistila jsem : ne ze ho miluji ale ze k nemu neco citim... *4* *15* *1* *14* je to ten nejlepsi tanecnik na svete a zpevak o tom ani nemluve... -
Miluji tě
Ahoj lidičky, já si všimla, asi je to trapné, ale že když teď tak poslouchám ty anglické klipy a viděla jsem ukázky z pohřbu a tam je u nich prostě normální říct skoro "na potkání" *1* Miluji tě. Prostě si představte, že se třeba s někým seznámíte na ulici, pak jdete na kávu a když se loučíte tak vám ten Angličan řekne: I Love You. To já tak tak řeknu svýmu příteli. *1* -
-
Re: Miluji tě
na tom pohřbu mu tak vzdávali.. nebo já nevim jak to říct.. tím mu chtěli říct že na něj nikdy nezapomenou.. a prostě ho milujou jako člověka který chtěl něco dokázat.. a ne že by k němu něco cítili nebo tak... tam to prostě tak chodí u nás je to trošku jinak mno.. -
-
Re: Re: Miluji tě
tak blbá nejsem, abych nepoznala, že ho doopravdy nemilovali(že k němu nic necítili) tak ze mě neděljte blbce.
-
-
Re: Miluji tě
To je jiné. Oni to říkají rodině, blízkým přátelům. To je něco jiného, než kdybych měla své kámošce říct, že jí miluju, ale taky by to šlo. Normální člověk by to vzal normálně a jak by řekl Majkí, ten nechápavý by mě považoval za divnou, ačkoliv to divné není :-)
-
-
článe na idnes
Tak jsem letmo projela diskuzi na LžiDnes a je mi z těch lidí na blití. Zase dookola: pedofil, styděl se za svou rasu, tak si bělil kůži... -
-
Re: článe na idnes
Já už tam nechodím. Lidi tam jsou někteří zlý a hnusný a já nemám na to sílu.
My tady máme Majkího rádi a nedáme ho, ale nemá cenu tupcům něco vysvětlovat. -
-
Re: Re: článe na idnes
Přesně, taky už jsem tam omezila návštěvy. Z té zloby je mi smutno.... -
Já to jen prolítla. A nemělo smysl reagovat. Číst se to nedalo.Hnus.
-
-
Re: článe na idnes
Našla si to v odkazech? -
-
Nenašla, byla bych vděčná za link.Díky. -
-
Re: Re: Re: článe na idnes
ZADEJ DO VYHLEDÁVAČE-GERALDINE HUGHES-SOUDNI PROCES MICHAELA JACKSONA
jsou tam zajímavé věci..
-
-
-
-
smrt
je to škoda že svět ztratil tak užasnyho člověka stýzká se mi poněm miluji ho strašne ho miluji -
Ahoj
Ahoj lidi tak co jak se vám teď vede? To je super, přijdu sem večer a hned je tu 8 nových stránek v diskuzi, to je neuvěřitelný *1* a jak zvládáte, pořád jsme asi všici špatní z Majkýho smrti, co? *9* *9* *9* *9* Ale je super, že držíme spolu a že jsme všichni Michaelovi fandové, a to nás spojuje. *4* -
-
Re: Ahoj
souhlasím s tebou!Kdybych v tom byla sama a neměla nikoho kdo má stejné pocity jako já, nevím co bych dělala!!Takže díky! :-) -
-
Re: Re: Ahoj
jj moje řešč, moje řeč, a teď si představte, že by jste byli jediní, kdo Michaela milujete a ostatní kolem vás ho nesnášeli, to by bylo Peklo. *16* *9* *9* -
Re: Re: Ahoj
jjjjjjjjjjjjj,jsem na tom stejně -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Každopádně:)
-
-
-
Re: Ahoj
to jo je to moc super
-
-
Jackson
OOOOOO majkí je tak roztomily -
micgael
miluji ho je ten nejhezčí človíček na světě *14* *14* -
-
Re: micgael
Moje slova!!Já ho prostě upe žeru je to moje lááááska!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
děkuji
Ahoj lidi děkuji moc mi pomáháte jak můžu vypsat své pocity a dozvědet se tady víc o něm -
michael
Od Geraldine Hughes(autorka knihy o pozadí soudního procesu s MJ)-Buďte si jistí tím,že každý,kdo měl podíl na neštěstí MJ,zabil jeden klín do jeho truhly.Ale zatím co Michael tančí v nebi s korunou na hlavě,oni všichni budou mít svoje místo v pekle. -
-
Re: michael
Mikku, zašli odkaz, jo? -
-
Re: Re: michael
je to v odkazech,hned v tom prvnim a druhá stránka.Snad to najdeš
-
-
-
3T a M.Jackson
Vy skalní budete tenhle klip znát a pro ty, kteří jej neviděli, dávám link na písničku, kterou nazpíval se svými synovci. Ten jeden je Michaelovi moc podobný.
http://www.youtube.com/watch?v= SIzhIxTQ7DY&feature=channel_page
Tak co? Líbíl se Vám? -
-
Re: 3T a M.Jackson
Mě se ukázalo nějak moc možností videí a ne jen od MJ... Nevím, kde to je. -
-
Re: Re: 3T a M.Jackson
Našla jsem si to jinak. Ti jsou tak hezcí všichni čtyři, ale když se vrátím k Majkímu, tak to je neuvěřitelně nádherný člověk... -
Re: Re: 3T a M.Jackson
Odzkoušela jsem a jede to, Angie. Zkus to znovu zkopírovat a vložit, uvidíme. Je to moc krásný klip. -
-
Re: Re: Re: 3T a M.Jackson
Myslíš ten černobílý klip? Když zadám link, který jsi sem dala, tak mi vyjede hodně klipů a od jiných zpěváků. -
-
Re: Re: Re: Re: 3T a M.Jackson
Jo, to je on.
-
-
-
-