-
duch
ted byla v mr. gs větkyně kludská a mluvila o tom, jak věří na duchy a jak s nima mluví, tak jsem si hned vzpoměla na michaelova ducha v neverlandu!! jak to asi je??!! -
-
Re: duch
Věřím, že to byl opravdu jeho duch -
-
Re: Re: duch
já tomu taky začínám věřit, možná si budete myslet, že jsem magor, ale jsem ten stín trochu zkoumala a já si nemůžu pomoc, ale podle mě to byl celej michael, ten stín měl podle mě i stejně vlasy, možná jsem si to jenom vsugerovala, protože tomu chci věřit, ale stejně.... -
-
Re: Re: Re: duch
Vlasy, silueta, chůze... Myslím že CNN je seriózní kanál a navíc to šlo živě. Tohle podraz nebude. Ale vždycky když si to pustím tak mi přejede mráz po zádech -
-
Re: Re: Re: Re: duch
to je pravda, prý si toho všimli fanoušci!!! náhodou by to byla paráda, kdyby tady s námi zůstal, alespon takhle!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: duch
přesně jako nápis při loučení s michaelem :" I'm alive and I'm here forever!!!! To by tomu odpovídalo -
Re: Re: Re: Re: Re: duch
To je fakt, fanoušci na to upozornily, po té co se to video objevilo na netu. Myslím, že před tou kamerou prošel záměrně. Je to vzkaz pro lidi kteří ho mají rádi, že je tu s námi:)
-
-
-
-
-
-
na tebe nikdo nemá
si bombovej ale ty plastiky tech už bylo moc udělalo to z tebe osklivého ale písne dobrý a prej že si zrůda a zvíře to je závist si bombovej tanečník sou to mrchy závist děla hnusný pomluvy *5* -
-
Re: na tebe nikdo nemá
Stejně,Presley-umřel na předávkování,Monrooe-taktéž.H odně geniálních lidí-Van Gog-prý si uřezal ucho,Mozart-mentálně zaostalý.Skoro nikdo nebyl normální.Ono to asi ani při takovém nátlaku nejde...Ale jinak měl krásné pisničky,to se musí nechat... -
Hej, jestly ti můžu poradit, tak jestly nechceš dostat sprchu od účastníků diskuze, tak slovo plastika vůbec nezmiňuj. Majký tvrdí, že má jen 2 plastiky nosu, a já mám čím dál větší důvod mu věřit. -
-
Re: Re: na tebe nikdo nemá
já tomu chci taky moc věřit,že měl jen 2 plastiky nosu,ale opravdu důlek na bradě se ti sám neudělá -
-
Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
A není to jedno, to že zjistíme kolik má plastik mu život nevrátí, řešila bych nějaké hezké věci a ne se tady dhadovat, co že měl vlastně umělý. Já si taky myslím, že kdyby jich měl víc, tak by to přiznal a nikdo by mu to nemohl vyčítat, když by se vzalo v úvahu, jak si ho kvůli vzledu dobírali ostatní, tak by to bylo pochopitelný, ale to že se změnil prostě možný je!! Je pravda, že vypadáš jinak ve 20 a ve 40 letech!!! -
-
Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
Ale i každý může mít svá tajemství.nevím proč se řeší furt plastiky,já věřím že jich měl hodně.byla to jeho věc.Nechme to být.JAKEJ BYL UVNITŘ TAK ŇÁKA PLASTIKA TO NEOVLIVNÍ,NE. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
hezky řečený
-
-
-
A není to jedno že třeba nějakej důlek nezmínil? Vždyť na sebe v tom dokumentu naprášil co se dalo. Dokonce že byl já nevím kolik mu bylo když točil s Tatum ten klip, ale asi přes třicet už jo, že byl ještě panic? -
-
tak ted jsem si to našla na netu a s tatum začal randit v roce 1979 což znamená, že mu bylo 20 až 21 let!!! -
-
JÁ SI MYSLÍM ŽE DO NÍ BYL ZALÁSKOVANEJ ALE NESPALI SPOLU-MŮJ NÁZOR
tO JSOU STEJNĚ SAMÉ ZÁHADY A TAJEMSTVÍ ŽE HO VLASTNĚ ANI NEZNÁME KDYŽ NA TO PŘIJDE -
Je pravda, že bych do něj klidně řekla, že byl tak stydlivej, že se nechtěl moc ani svlíkat!!! -
škoda, že tohle jestli měl chudák někdy vůbec sex se fakt nikdy nedovíme!!! -
Zajímavý:) To o těch manželkách jsem slyšela taky. Zase proč by teda jeho děti byli z umělýho oplodnění že? No ty jeho milenky, to fakt nevím... -
To mě taky zajímalo, ale o rozchodu už jsem nic nenašla¨!!! -
No, jestly spolu byli ještě v době kdy se točil klip The Way You Make Me Feel, tak tam už mo podle mě přes třicet bylo.Ale tak 32 max. Nevím jakej to je rok. A jak dlouho spolu byli nevíš?
-
-
počkej no jo vlastně!!! on říkal, že když randil s tatum, tak neměl zkušenosti, ale to mu nebylo třicet ne?? Nebo jo?? -
-
To je fakt!!! Já jsem četla nějakej nesmyslnej článek, že se prej i před svýma manželkama styděl svlíknout a proto, že nikdy s nikým nespal!!! ale zase jeho brácha asi marlon nebo kdo, říkal, že on měl spoustu milenek jenom o tom nikdo nevěděl!! -
Ono se říká, že neměl sex nikdy ale to fakt nevím co je na tom pravdy. Tohle už je dost osobní a hlavně každého věc
-
-
-
-
přesně, jak michael říkal: " plastiky nebyly vynalezeny pro M.J"!!!! Podívej Ivana trump, Cher, Pamela Anderson.... to jsou chodící reklamy na plastiky!!! -
-
Tohle byla trefná odpověď. -
-
Děkuji *3* Nechápu, proč tady všichni řeší ty jeho věčný plastiky. I kdyby jich měl 1852 na jeho kvalitě a osobnosti by to nic neměnilo a byl by krásnej a úžasnej pořád. A když prostě Michael říká, že má dvě tam má sakra dvě a konec diskuze!!! -
-
Já už bych tohle téma taky neřešila. Ale každej novej kdo sem přijde tak je to dost často: No on byl fakt dobrej ale ty jeho plastiky... to už se mi začne otvírat kudla v kapse. Lidi proč by nemohl mít ty plastiky jen dvě???? Když byl schopnej přiznat, že děti s ním spali v posteli a mohl zůstat jen u verze s tím spacákem, proč by o tomhle lhal?
-
-
-
-
Já myslím,že má upravený noc ale i pusu. V tom časopisu na titulní a poslední stránce je má úpllně odlišné.Ale jinak myslím že jinou plastiku vážně neměl. -
-
Byl to nejúžasnější člověk na světě! *9*
-
-
-
byl krááásnej!!
-
-
Majký sólo
http://www.youtube.com/watch?v=hyuF 3UkFQ5o&feature=related -
-
m.j.
Ahoj všem.Tak jsem skoukla documen Living with M.J.
Pochybuju,že ty děti zneužíval.On sám byl dítě v zajetí dospělého těla.Určitě jste všichni viděli Foresta Gumpa.Tak Michael na tom byl obdobně.Řekla bych,že ještě hůř.Psychicky asi tak na 7-možná 10 let.On chtěl celému světu rozdat to nejlepší,jenže na sebe všechno ,,napráskal´´,mno jako malé dítě.A bulvár se chytl a rozsápal ho jako hejno supů.Mezi dětma se cítil nejlépe,protože on sám byl dítě... -
-
Re: m.j.
To jo. To vyprávění o těch dětech, se mu pěkně vymstilo. On byl prostě fakt tak strašně upřímnej, že ho snad ani nenapadlo že by mohl trochu mlžit. Např. otázka: Spal někdy Gavin u tebe v posteli? Ne, ale mnoho dalších dětí ano. Kdyby zůstal u toho spacáku, tak by proti němu neměli u soudu nic. Ale copak mohl počítat s tím, že mu Gavin rok na to vrazí kudlu do zad? A navíc, že vypočítavý reportér použije tuhle část dokumentu proti němu? On, prostě tak strašně věřil v dobro.... -
-
Re: Re: m.j.
přesně ten reportér byl pěknej kretén... ze začátku, když chtěl příběh, tak to bylo michaeli tady a sem, největší popová ikona a nakonci, když už to měl natočený, tak to byl pedofil a úchyl, který si pořídil neverland jenom kvůli tomu, aby tam mohl tahat chlapečky na zvířátka a kolotoče a nakonec je tam zneužívat. Já myslím, že tohodle chlapa nasnáší většina jeho fanoušků, protože kdyby nebylo jeho bůh ví, jak by to bylo. a nějakej gavin to je teda kapitola sama o sobě!!! To teda nechápu, v dokumentu byl michael největší kamarár a nakonec ho měl zneužívat, tomuhle se říká dokonalé využití situace a potom, co ještě vyšel ten dokument jenom dodal třešničku na dortíček, Dokumnet se mu asi náramě hodil.
-
-
Re: m.j.
to jo.Za to je teď v nebíčku.Majkííí Miluji tě -
-
Re: Re: m.j.
Doufejme, že ted už mu je dobře a má klid a pohodu!!!
-
-
-
Re: Majký sólo
tak tohle jsem viděla poprvý!!! Ale je to luxus...
-
-
We are the world
Tady se mi Majký hrozně líbí. Vypadá jako princ. Jinak ta písnička je překrásná
http://www.youtube. com/watch?v=WmxT21uFRwM -
-
Re: We are the world
Stejně nemá chybu GHOST,trvá to 40min a Michael tam vypadá naprosto úžasně. -
-
Re: Re: We are the world
Jo, tak tam je taky luxusní *14* Ta choreografie je úžasná. I když oni všechny jeho choreografie jsou skvělý:) Moc se mi líbí ten klip do you remember time, tam je fakt sladkej jak se promění z toho písku, a začne zpívat té ( asi Nefertity)
Vzpomínáš si ještě, jak jsme se do sebe zamilovali?
Byli jsme tenkrát tak mladí a nevinní
Vzpomínáš si ještě, jak to všechno začalo?
Vypadalo to jako nebe
Proč to tedy skončilo?
Vzpomínáš si, jak tenkrát na podzim
Trávili jsme spolu celý den?
Vzpomínáš si ještě,
Jak jsme se drželi za ruce
A dívali se jeden druhému do očí? ....
Výraz Edieho Murphyho v roli krále mě fakt pobavil:) A samozřejmě originální konec:) *1* -
-
Re: Re: Re: We are the world
Ve videoklipu remember the time se mi líbil nejvíc na konci - ten jeho sladkej,neodolatelnej a šibalskej úsměv..=) -
-
Re: Re: Re: Re: We are the world
Mě se taky dost líbila ta choreografie -
-
Re: Re: Re: Re: Re: We are the world
JOjo,ta taky...=)
-
-
-
-
-
Re: We are the world
no přesně mi mluvíš z duše, já si vždycky přetáčím tu část, kde je michael strašně mu to tam sekne a ta písnička je bezkonkurenční. Je vidět, kdo se na ní podílel!! -
-
Re: Re: We are the world
Jo, tak to si taky pořád přetáčím:) Je nádhernej
-
-
-
AHojky, pojďte nás podpořit na ujdeto
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=152a8e36071d31489c4befdfdc 47714f
Ahojky!! TAk jsme na počest zemřelého krále strčili skladbu [ MAjkýho]klikárny. TAk koukejte klikat, ať nám Heal the world neopustí první místo *14* -
..
jak je tady to video Michael Jackson Comeback.. to je ulně smutný jak na konci říká UVIDÍME SE V ČERVENCI:(:(:( -
škoda
ahoj! chtěla bych být u toho jeho prvního koncertu. Musel by být štastný, a to bych byla štastná i já. Zase by viděl pohromadě svoje fanoušky. To byl jeho sen, jenom kvůli tomu to určitě dělal, nevěřím tomu, jak píšou, že to dělal jenom kvůli penžezům, aby splatil nějaké dluhy. On miloval své fanoušky stejně jako oni milují jeho. Oni byli jeho motivací¨dostat se zpátky na podium. To si myslím já!!! -
:(
jem každej den si přeju jenom jedno.. aby tohle byl jenom vtip.. a že zítraopravdu na tom koncertě vystoupí.. bohužel se to nestane *9* *9* *9* -
MICHAEL
JE mi po nem smutno *9* *9* *9* -
Koncert a svátek...
Zítra měl mít původně svůj první koncert snad po pěti letech.
Na můj svátek.
Myslela jsem,že to od něj dostanu jako dárek.
Jeho smích.
Jeho tanec.
Jeho radost.
Ale...
K svátku vypláču mnoho slz vzpomínkou na něj.
Už teď se mi hrnou do očí slzy... -
-
Re: Koncert a svátek...
To si děláš srandu!Já mám taky zítra svátek a on měl mít koncert...určitě zítra probrečím celý den *9* -
-
Re: Re: Koncert a svátek...
Přeju ti všechno nejlepší...:-)
-
-
Re: Koncert a svátek...
Jo, taky na to myslím. Zapálím si aspoň svíčku, pustím jeho hudbu a budu vzpomínat -
-
Re: Re: Koncert a svátek...
V kolik hodin měl začít koncerovat? Brouček náš. Já ležím na posteli a píšu si. Je mi fakt smutno...
Víte nad čím přemýšlím? Ale nesmějte s emi :-)
Myslíte, že člověk po smrti rozumí všem jazykům??? -
-
Re: Re: Re: Koncert a svátek...
Ano. Rozumí a chápe souvislosti, o kterých si my živí říkáme, proč se to muselo stát? Nebo, Bůh neexistuje, jinak by tohle nemohl připustit. -
-
Re: Re: Re: Re: Koncert a svátek...
Bůh ho asi potřeboval víc.... Zavolal si svého anděla zpátky do svého království. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert a svátek...
Úkol pro který se narodil splnil bezezbytku. A i tyhle stránky dokazují, že jeho smrt vedla k zamyšlení milionů lidí a přiznám se upřímně, že jsem sama sobě slíbila, že musím něco dělat pro druhé. Stačí laskavé slovo, úsměv, adopce na dálku, koupit konzervy útulku pro zvířata a pod.. Dokázal někdo tohle před ním? To není žádná hysterie po náhlém úmrtí hvězdy, jak píší psychologové, ale silný pocit, že Michael snad ani nebyl z tohoto světa, tím vším jak byl mimořádný ve všem co dělal.
-
-
-
-
-