-
koncert:(
dnes měl mít svůj 1. koncert po 5 nebo kolika letech.. JAK UŽ JSEM PSALA DOUFÁM ŽE TO BYL JENOM VTIP A ON ŽE NA TOM KONCERTĚ BUDE.. není to tak.. kdyby žil tak bych v duchu doufala jenom aby při tom nezkolaboval.. R.I.P Michaele Ferever:-*.. FOR YOUR ALWAYS IN MY HEART!!! *9* -
-
Re: koncert:(
noo :-( taky jsem doufala :-( a myslim ze hodne lidi :-(byla jsem zvedava na ty koncerty :-( a misto toho :-(... *9*
-
-
pappapa
páááá zítra lidičky -
Chudáček
Proč musel umřít zrovna on??? Byl nej a vždyckybude.Žádnej Michael Jackson 2 neexistuje a i kdyby existoval tak ho nedokáže nahradit!!! NIKDO HO UŽ NIKDY NENAHRADÍ :-(On byl totiž vyjímečnej!!!!Měl skvělej hlas,dechberoucí taneční styl,svůj ráj Neverland,miloval fanoušky,zvířata a hlavně děti,jak moh tak pomáhal ostatnním a v hloubi duše byl malej kluk.To byl Michael Jackson!!!!!!Nebyl to žádnej úchylák jak o něm bulvár psal!!!!!Vždycky bude mít svoje místo v mim ♥!!! -
-
Re: Chudáček
V mým srdci bude mít taky vždycky místo. Byl jedinčnej!!! On by dokázal roztancovat i mrtvolu. Je skvělej. A miluju ho forever!!!!
-
-
Chudáček
Je mi ho líto. Takovej chlap jako je on už nebude. Ty jeho úžasný pohyby, který se snaží každý napodobit. Je to směšný. On byl prostě on . -
-
Re: Chudáček
bel nejlepšíí
-
-
video
ale na tohle se podívejte *9*
http://video.novinky.cz/video/kul tura/?videoId=6519 -
-
Re: video
To je drsný... *9* Políbil jsem ho na čelo... -
-
Re: Re: video
To jo no chudák, já bych na to asi neměla!!! To muselo být hrozný, ale ted jsem asi po stý koukala na to poslední video michaela a on tam byl fakt strašně pohublej!!! Se divím, že na těch nohách ještě stál, takový párátka, chudinka, on se určitě nervoval, kvůli tomu turnéé -
-
Re: Re: Re: video
Vždyť taky někdy jezdil na vozíku -
-
Re: Re: Re: Re: video
jo to je pravda, viděla jsem ho na nějaký fotce...
-
-
-
-
-
:-)
Ted jsem četla, že michaelovo duch bylo druhý nejnavštěvovanější video během posledního týdne ze všech videí na internetu!!! -
-
Re: :-)
No aby ne:) A co píšou v diskuzi u videa? Věří tomu lidi nebo ne? -
-
Re: Re: :-)
ted jsem četla jednu diskusi a tam tomu někdo věří někdo ne!!! Někdo píše, že je to díky vztahu k neverlandu a jiní, že si to jenom vymysleli novináři nebo že je to reklamní trik, ale moc komentářů jsem nenašla!!! -
Re: Re: :-)
to nevím, tam to bylo jenom napsaný, ale dá se to zjistit.
-
-
-
král popu
nějakej kre**n řekl o michaelovi:" on byl král popu, do tý doby, než to o sobě začal říkat!!" Debil -
-
Re: král popu
TAKHLE HO NAZVALA LIZ TAYLOROVA PRI AWARDS MUSIC.a OD TÉ DOBY SE MU TAK ŘÍKÁ(bylo to na konci 80let)asi -
-
Re: Re: král popu
Přesně tak to bylo -
no přesně a on o něm řekne tohle!!! Všichni to ví, kdo mu tak začal říkat, takže vůbec nechápu, proč takovýhle kecy vůbec má. Myslím, že byl rád, když se mu tak říkalo, přecejenom je to pocta být KRÁL POPU, ale pochybuju, že si tak sám říkal!! -
-
Re: Re: Re: král popu
a teď se podrž-já vyštrachala na netu z r.04 ňáký články že novináři či co mají video jak nadává a uráží své fanoušky.
Michaela se to hrozně dotklo a hned vydal prohlášení,že nadevše miluje fanoušky atd.
Prostě novináři=hnusná verbež -
-
Re: Re: Re: Re: král popu
Vždyť je to nesmysl. Fanoušky miloval hrozně moc. A oni mu to taky vraceli. Vždy´t když měl ten soud tak fanoušci spali před budovou soudu, aby ho mohli povzbudit jen co druhý den dorazí! My jsme totiž jediní kdo stál vždy při něm a vždy bude. Tohle on moc dobře věděl. -
Re: Re: Re: Re: král popu
No tak tomu by nemohl věřit někdo, kdo alespon povrchově ví kdo je to michael jackson. Všichni ví, že nade všechno miluje svoje fanoušky. Ti už fakt neví, co si vymyslet!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: král popu
Já na to koukala nevěřícně co si všechno dovolí
-
-
-
-
-
Re: král popu
To je zmetek!!!
Lidičky dobrou zase zítra pááá a nechce si zdát krásný sen o Majkím :-) -
-
zííítra pááá -
-
Re: Re: Re: král popu
pa *3*
-
-
Dobrou angie, i tobě:)
-
-
-
MJ
V dokumentu Living je Majkí takový skromný, tichý, stydlivý, ale na pódiu to uměl rozbalit. Byl to někdo jiný. Myslím si, že tam se dokázal srovnávat s tím, co ho trápilo.
Já, když jsem procházela těžkým obdobím, tak jsem se dokázala vytancovat při skupině Nightwish. Kdo jí zná tak ví, že je to operní metal, ale úžasná hudba.
Možná Majkímu pomáhalo to samé. V dokumentu říkal, že nemyslí při tanci, na nic nemyslí, jen vnímá hudbu. -
song
jeho písničky měli krásný texty... třeba The don't care about us, Heal the world, Childhood, We are the world, Will you be there, You are not aleno.. jsou nejkrásnější písničky.. CHYBÍ MI!!!!!!!!! *9* .. něke jsem četla.. ted už nevim kde.. měl tři největší přání.. už jsi je nepamatuju ale vim že poslední bylo aby na světě byl mír.. aten kdo to psal tam k tomu napsal že jsem mu z troho dva splnily ale poslední bohužel ne.. je to velká škodal.. on byl něco jako 2. BŮH.. snažil se něco dokázat.. miloval děti ale ne tim sexistickým způsobem.. ať měl klidně 50 plastik je mi to jedno on byl je a bude ten nejlepší.. milionkrát zvýšil hranici popu.. a sám jí dokonce překonal.. ale myslim si že kdyby neměl selhání srdce nebo na co vlastně doopravdy zemřel, ž by nepřežil všechny ty koncerty.. určitě by to na něj bylo moc:(.. je to škoda alespoň ten zítřejší by mohl bejt:(.. a jinak jestli tam jsou někde xhyby tak se omlouvám.. píšu co mi přijde do hlavy:) -
-
Re: song
Taky jsem četla nějakej rozhovor nějakých popových znalců a ti říkali, že by se určitě sesypal na jevišti, že by to nemohl psychicky ani fyzicky zvládnout, 50 koncertů je fakt nápor!!! Jinak souhlasím, nasadil lajnu tak vysoko, že už to nikdy nepřekoná, at si každej říká, co chce, i když posledních pár let nevystupoval, nemyslím si, že jeho popularita nějak ustupovala, protože jeho písničky jsou věčný. To už nikdo nezmění!! -
-
Re: Re: song
Nečtěte ty keci to jestli by se zhroutil nebo ne můžete posoudit i vy podle toho co si myslíte co vydíte a ne hltat slova nějakých novin a hudebnich znalců..nvm co hudební znalci maj společnýho s tim jestliby to vydrzel nebo n.. -
Ahojte,taky si myslím ,že jeho popularita neustupovala,aspoň né u jeho fanoušků a že jich bylo.Jak říkali na tom DVD,kde se ukázal Michael Jackson,tam v tu ránu byly davy fanoušků a propuklo šílenství.A to už ani nezpíval.Něco takového neprožívají ani některé hvězdy na vrcholu své slávy.Jeho fanoušci ho milovali a vždy budou. -
-
Re: Re: Re: song
A on miloval je.... I KDYŽ TO KOLIKRÁT NEMĚL JEDNODUCHÝ S TÍM DAVEM NIKDY JE NEPŘESTAL MILOVAT -
to jo fanoušci ním byli doslova posedlí.NEMĚL to Majkíí jednoduchý....
-
-
tAK TO S TEBOU SOUHLASÍM,kDYŽ TAK DLOUHO NEVYSTUPOVAL,TAK BY MOHL ZKOLABOVAT TŘEBA NA PODIU.NECHCE SE MI ANI NAD TÍM MYSLET.kDYBY ASPOŇ NEMĚL TAK OSLABENÝ ORGANISMUS.
KORUNA,CO MU PLNÝM PRÁVEM PATŘÍ,TAK TU UŽ BY MU NIKDO NEVZAL A TAKY NEVEZME.ON BYL JE A BUDE KRÁLEM.. -
-
Přesně, a všichni víme, že na pódium ze sebe dokázal vyždímat maximum. NECHCI ANI POMYSLET, KDYBY SE SLOŽIL NA KONCERTĚ! -
-
Re: Re: Re: Re: song
To je pravda. Na podium se měnil z 10 letýho klucíka v pořádnýho samce!!! *3* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: song
Lépe bych to nenapsala! Ten rozdíl, mezi jeho chováním v soukromí byl neskutečnej! -
to jo ,takovou atmosféru jakou uměl udělat na koncertech neumí jen tak někdo.Stačí se kouknout na pc a úplně jako bych stála v tom davu...
-
-
Re: Re: Re: Re: song
No a právě jsou ty různý spekulace proč zemřel.že si sáhl na život sám,protože věděl že by to nezvládnul.Nechtěl zklamat své fanoušky a to by nepřenesl přes srdce -
-
To jsou kecy, fanoušci by dali cokoliv jenom, aby ho viděli na podiu a to by ani nemusel zpívat!!!
-
-
-
-
S 50 koncerty by měl problém interpret v nejlepší formě! -
-
přesně to by neudýchal snad nikdo... nějakej usher nebo justin timberlake by asi měli taky pěkný problémy a to michael nebyl na podium jakou dobu
-
-
-
Re: song
JJ přesně s tebou ve všem souhlasim *3*
-
-
M.J.
ještě teď pláču když si pustím nějaké to video...mooooc mi chybí a hlavně bych chtěla aby se vyřešilo jak zemřel....už aby měl klid vždyť to je hrozný když vám ani po smrti nedají pokoj *16*....jo chtěla jsem se zeptat jestli si myslíte že vyjde nějaká kniha o jeho životě a kdyby jste na ni někdo kápli tak mi prosím dejte vědět *3* chtěla bych mít na něj nějakou pámátku...předem díky.....a na Tebe Michaele moje mysl nikdy nezapomene *4* -
-
Re: M.J.
Teď jedna vyšla, ale za boha si nevzpomenu na název. Mrkni na net MJ bio a určitě ti něco vyjede. Já si taky plánuju nějakou koupit -
Re: M.J.
Ahoj hele ted vyšla kniha Michael Jackson (1958 - 2009) napsal ji David Hermitte!! Taky jsem si jí objednala, takže jsem zvědavá!!! -
-
Re: Re: M.J.
zítra si jí jdu taky objednat dík mooooooc!!!!!!! -
Re: Re: M.J.
No to je ona. Já jsem jí štuodvala v Luxoru v Praze.Tenhle týden si jí koupím. Je fakt pěkná -
-
Re: Re: Re: M.J.
Je pěkná jo?? já vůbec nevím objednávala jsem si ji přes net, takže vůbec nevím, jak vypadá, no nechám se překvapit!! -
-
Re: Re: Re: Re: M.J.
No jsou tam v podstatě probraný všechny jeho alba atd. je tam u každého alba popsáno jak se točilo. -
Re: Re: Re: Re: M.J.
Pozděj si myslím že jich vyjde víc.A to už tam bude i o jeho smrti atd.tohle je ta poslední.
-
-
-
-