-
Je to krásný....
Majký by měl radost když to tady čtu. A navíc, když každým dnem přibývá počet jeho fanoušků, musím říct že jsem se byla na tyhle stránky podívat ještě za jeho života, a zdaleka to tady nebylo tak aktivní. A je mi opravdu moc líto, že jsem se o něj mnohem víc nezajímala už za jeho života. Teď když si přeložím jeho texty, pustím jeho hudbu, čtu jeho myšlenky a o tom dokumentu ani nemluvím jak mě to dostalo, najednou už mu rozumím, co nám vlastně svoji hudbou a texty chtěl říct. Pomáhejme si a pomáhejme druhým rozdávejme lásku a jak už tady bylo mnohokrát napsáno, předávejme jeho odkaz dál.... -
-
Re: Je to krásný....
Přesně pro něj to nebyla práce být zpěvákem, bylo to poslání, které si troufám říct, na tisíc procent splnil!!! -
-
Re: Re: Je to krásný....
To určitě splnil:) -
-
Re: Re: Re: Je to krásný....
To si vystihla dokonale
-
-
-
-
MJ
Ten dokument jsem viděla asi před týdnem je to celkem zajímavé...ale na konci si Michaela celkem dost dobírá... -
Michael
Ráda bych se k vám večer přidala ale bohužel mé pracovní povinnosti to nedovolí.
Tak už pálím svíčku od rána a pouštím písně.. -
-
Re: Michael
Tak to je škoda... Ale tak to zapálení svíčky sfoukneš ráno a večer jakoby jsi s námi byla:) -
-
Re: Re: Michael
Jasně,já budu od 20hod.myslý s vámi....
-
-
-
MJ...
MJ...CO K NĚMU ŘÍCI...PROSTĚ LEGENDA, NA KTEROU SE DOUFÁM NIKDY NEZAPOMENE...Je mi hrozně líto, že jsem ho neposlouchala již dříve, ale až po jeho smrti. To mě dost mrzí:( Měl nekutečný talent nejen pěvecký ale i taneční.Je mi jedno, co všechno o něm bulvár napsal ... některé věci jsou opravdu stupidní...
Mike...forever -
michaell
koukně te se na tohle
http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0 -
-
Re: michaell
Tohle už tu viděl asi každej:)
-
-
scream
Až ted jsem četla překlad písně scream... to je kráása
Alespon je vidět, jak strašně ho štve, jak o něm na povrch vyplouvají jenom bludy!!! Hlouposti!!! -
:-(
Je mi hrozně líto fanoušků!!Já Michaela naměla moc ráda,ale hned jak zemřel tak poslouchám jeho písně... *8* Chudák *9* -
MJ
SICE SEM TU NNOVA ALE JE TO TU SUPER A NAVIC TAKHLE JAKO ZME JEHO FANOUSCI NA VEKY A ON NAS KRAL TAKE ...
*9* *4* *4* HODNE STESTI NAHORE MICHAELE JACKSONE *4* *4* *4* *4*
ME SE ZDA ZE BUH HOTAM CHTEL MOC BRZO . *4* *4* *4* *4* -
-
Re: MJ
Vítej mezi námi:) A připoj se k nám dnes večer:) Mám na mysli to rosvícení svíčky ve 20:00 -
-
Re: Re: MJ
Ja si take zapalím svicku ve 20:00 je mi to tak hrozně líto že umřel -
Můžu se také připojit??? Je to neuvěřitelné dnes měl mít 1 koncert *9* *9* děkuji hodně mi pomáhá te -
-
Re: Re: Re: MJ
Samozřejmě:)
-
-
-
-
mj
Byl to ten nej nej chlap na svete byl opravdu nejlepsi zpeva at sw dostal do prusvihu ci neco jineho vzdy mel rados za deti a ostatni proste uzasnej chlap si ce sem ho nevidela na zivo ale byl uzasny a vzdy pronas bude kralem...
Byl kralem a bude kralem *14* *3* *4* *14* -
MJ
Bože to je tak dojemný. Chápete to? Vždyť Majkímu se povedlo to, čeho chtěl za život dosáhnout.
Jestli někdo chcete, tak se podívejte ke mě na web. Psala jsem tam o Majkím články. Ten poslední je taková má úvaha.
Pokud chcete zajít, tak je to www.jirinkaw.cz
Bulím jak želva, musím nakoupit, nesundám brýle z očí. -
-
Teda angie, článek moje myšlenka mě normálně beze srandy rozbrečel!!! Je to paráda -
-
Moc děkuju, opravdu moc.
Já dnes bulím od rána. Jsem fakt v háji a do toho ty klipy :-(
-
-
To máš pravdu...Jo, ten web doporučuju. Já ho viděla, a fakt teda pecka:) Dobrá práce. Hlavně ty články které Angie vymyslela fakt vedou k zamyšlení
-