Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Je to krásný....

Majký by měl radost když to tady čtu. A navíc, když každým dnem přibývá počet jeho fanoušků, musím říct že jsem se byla na tyhle stránky podívat ještě za jeho života, a zdaleka to tady nebylo tak aktivní. A je mi opravdu moc líto, že jsem se o něj mnohem víc nezajímala už za jeho života. Teď když si přeložím jeho texty, pustím jeho hudbu, čtu jeho myšlenky a o tom dokumentu ani nemluvím jak mě to dostalo, najednou už mu rozumím, co nám vlastně svoji hudbou a texty chtěl říct. Pomáhejme si a pomáhejme druhým rozdávejme lásku a jak už tady bylo mnohokrát napsáno, předávejme jeho odkaz dál....
    • terinda321

Re: Je to krásný....

Přesně pro něj to nebyla práce být zpěvákem, bylo to poslání, které si troufám říct, na tisíc procent splnil!!!
      • lina25

Re: Re: Je to krásný....

To určitě splnil:)
        • mikkk

Re: Re: Re: Je to krásný....

To si vystihla dokonale
  • MJ

Ten dokument jsem viděla asi před týdnem je to celkem zajímavé...ale na konci si Michaela celkem dost dobírá...
  • mikkk

Michael

Ráda bych se k vám večer přidala ale bohužel mé pracovní povinnosti to nedovolí.
    Tak už pálím svíčku od rána a pouštím písně..
    • lina25

Re: Michael

Tak to je škoda... Ale tak to zapálení svíčky sfoukneš ráno a večer jakoby jsi s námi byla:)
      • mikkk

Re: Re: Michael

Jasně,já budu od 20hod.myslý s vámi....
  • MJ...

MJ...CO K NĚMU ŘÍCI...PROSTĚ LEGENDA, NA KTEROU SE DOUFÁM NIKDY NEZAPOMENE...Je mi hrozně líto, že jsem ho neposlouchala již dříve, ale až po jeho smrti. To mě dost mrzí:( Měl nekutečný talent nejen pěvecký ale i taneční.Je mi jedno, co všechno o něm bulvár napsal ... některé věci jsou opravdu stupidní...
    Mike...forever
  • michaell

koukně te se na tohle
    http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0
    • lina25

Re: michaell

Tohle už tu viděl asi každej:)
  • terinda321

scream

Až ted jsem četla překlad písně scream... to je kráása
    Alespon je vidět, jak strašně ho štve, jak o něm na povrch vyplouvají jenom bludy!!! Hlouposti!!!
  • hannahmontanahm

:-(

Je mi hrozně líto fanoušků!!Já Michaela naměla moc ráda,ale hned jak zemřel tak poslouchám jeho písně... *8* Chudák *9*
  • valkikulka

MJ

SICE SEM TU NNOVA ALE JE TO TU SUPER A NAVIC TAKHLE JAKO ZME JEHO FANOUSCI NA VEKY A ON NAS KRAL TAKE ...

*9* *4* *4* HODNE STESTI NAHORE MICHAELE JACKSONE *4* *4* *4* *4*

ME SE ZDA ZE BUH HOTAM CHTEL MOC BRZO . *4* *4* *4* *4*
    • lina25

Re: MJ

Vítej mezi námi:) A připoj se k nám dnes večer:) Mám na mysli to rosvícení svíčky ve 20:00
      • Re: Re: MJ

Ja si take zapalím svicku ve 20:00 je mi to tak hrozně líto že umřel
      • Re: Re: MJ

Můžu se také připojit??? Je to neuvěřitelné dnes měl mít 1 koncert *9* *9* děkuji hodně mi pomáhá te
        • lina25

Re: Re: Re: MJ

Samozřejmě:)
  • valkikulka

mj

Byl to ten nej nej chlap na svete byl opravdu nejlepsi zpeva at sw dostal do prusvihu ci neco jineho vzdy mel rados za deti a ostatni proste uzasnej chlap si ce sem ho nevidela na zivo ale byl uzasny a vzdy pronas bude kralem...

Byl kralem a bude kralem *14* *3* *4* *14*
  • angie72

MJ

Bože to je tak dojemný. Chápete to? Vždyť Majkímu se povedlo to, čeho chtěl za život dosáhnout.

Jestli někdo chcete, tak se podívejte ke mě na web. Psala jsem tam o Majkím články. Ten poslední je taková má úvaha.

Pokud chcete zajít, tak je to www.jirinkaw.cz

Bulím jak želva, musím nakoupit, nesundám brýle z očí.
    • terinda321

Teda angie, článek moje myšlenka mě normálně beze srandy rozbrečel!!! Je to paráda
      • angie72

Re: Re: MJ

Moc děkuju, opravdu moc.
        Já dnes bulím od rána. Jsem fakt v háji a do toho ty klipy :-(
    • lina25

To máš pravdu...Jo, ten web doporučuju. Já ho viděla, a fakt teda pecka:) Dobrá práce. Hlavně ty články které Angie vymyslela fakt vedou k zamyšlení

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit