-
Setkání
Ahoj, promiňte, ale abych všechno věděla přesně. Dnes 13.7. ve 20:00 hodin si zapálíme svíčku, pustíme písničku a sejdeme se tady na diskuzi? Kdybych řekla něco špatně tak mě prosím opravte. -
-
Re: Setkání
Jasně a budeme vzpomínat a povídat si...
Lidičky, chybí mi a pláču. -
-
Re: Re: Setkání
Neboj pláču s váma.když jdu ven tak jsi musím vzít bryle protože když si vzpomenu na majkla tak hnet se mi zpustí slzy *9* -
-
Re: Re: Re: Setkání
tak to já bych musela mít ty brýle pořád *9*
-
-
já taky pláču a moc mi chybí! je mi líto že tu nebudu ve dvacet hodin *9* *9* *9* -
neplač, budu plakat s tebou -
-
i když tady nebudu tak si při svíčce pustím písničky na mobilu a budu vzpomínat na majkla a na vás!!!!!!!!!!!
-
-
-
jo určitě *4* -
-
a mohu přijít? *7* -
-
proč by ne? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Setkání
všichni jsou zvaní!!! Čím více tím lépe!!!
-
-
-
-
přesně -
Ano, já bych to tak viděla:) -
-
promiňte ale jaksi sem ve dvacet hodin nebudu moct ale svíčku určitě zapálím! je mi to vážně líto *9* *9*
-
-
-
pochvala
jsou vážně dobrý -
odpověď
na ty videa -
těšení
jasně že se juknu už se těšííííííííím -
-
Re: těšení
a na co se tak těšíš??
-
-
těšení
jasně že se juknu už se těšííííííííím -
MJ
Dneska na Michaela budu ještě více extra myslet. *9* *9* *9* Ještě jednou upřímnou soustrast všem. *9* *9* *9* Miluju tě Michaeli. -
Videa
Tak koukám, že už mi přidali moje videa. Tak na to mrkněte lidičky. Snad se Vám můj výběr bude líbit:) -
-
Re: Videa
to jo videa jsou skvělý, konečně jsem viděla ty vystřižený scény z LWMJ!!! Ale hlavně we are the world, to je můj favorit, tsrašně mu to tam sekne -
-
Re: Re: Videa
Díky:) No tam je extra luxusní:)
-
-
jsou fakt bezva *3* -
-
Díky:)
-
-
a můžu nějaký odkaz na ně? prosím,? -
-
Jsou ve videoklipech, Je tam sexy Michael, History, ABC, Rabit,goon the soon, úsměv,remember time, we are the world, Ben, we are the world píseň z pohřbu, MJ a Vitiligo -
-
Re: Re: Re: Videa
Dále ghost, nevine, nevinen2, Paris proslov, MJ daddy -
-
Re: Re: Re: Re: Videa
Jo, taky je tam ten duch z Neverladnu a vystřižená scéna z LWMJ ale je to bez titulků
-
-
-
-
-
kniha
Tak teď jsem si najela na stránky Luxoru a zadala jsem jsem si bio MJ a vyjela mi ta kniha co už tu byla zmiňovaná, ale co mě pobavilo bylo: Běžná cena 209
Cena pro Vás 260
No není to výhodný kauf? :))) Né že bych to za to nedala, já si jí koupím ale tak jen jak to vyzní: Tak když už rejžujou všichni z jeho smrti, tak natáhneme fanoušky i my:)) -
-
Re: kniha
Tak to je pecka!!!:-) ted jsi mě fakt pobavila!!! -
-
Re: Re: kniha
No já se taky zasmála:) Vypadá to fakt zajímavě:)) -
-
Re: Re: Re: kniha
drsně *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kniha
tak to jo...tomu se říká obchod *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Písničky
lidičky napište tady vaše nejoblíbenější písničky od michaela, já už ztrácím inspiraci a nevím, co už mám od něj stahovat, tak mi třeba pomůžete!!! -
-
Re: Písničky
We Are The World, Heal The World, Man In the Mirror, Tehy Don't Care About Us, Smooth Criminal, BAd, Black Or White, Dirty Diana, Thriller, Will You Be There, Earth Song, Beat It....tahle bych mohla ještě pokračovat... *1* ale myslím že jako úryvek stačí...kdyby ještě něco klidně písni...;) -
-
Re: Re: Písničky
Tak všechny vyjmenovaný písničky právě mám ale navadí děkuju -
-
Re: Re: Re: Písničky
Say Say Say , Little Susie, Who is it , Will you be there , Jam , Gone too soon...
-
-
Re: Re: Písničky
mě se ještě líbí ta in the closed -
-
Tam mu to hoooodně sekne:) No, ono kde ne že jo:) -
Jo a taky určo: You Rock My World !!!! *3* *14*
-
-
-
Rabita jsem přidala do videí, už tam je:) Mrkni tam -
Teď mě chytla Do you remember time,Rabit ( tam je hustej klip), we are the world, thriller, heal the world... No je jich hodně:) Jo a ABC od J5. Tam je sladkej:)
-
-
EBONY
Ahoj lidi, už jsem to psala do novinek, ale moc lidí si to asi nepřečte ... prostě časák Ebony vydává speciál celý věnovaný Majkýmu ... údajně jsou tam nezveřejněné nové fotografie a já nevim co ještě =D jen škoda, že na ten časák nemam. -
-
Re: EBONY
Ebony?? Co je to za časopis?? to slyším poprvý??!!! -
-
Re: Re: EBONY
V čr nevychází totiž :D ale pro Ebony nafotil Majký spoustu krásných fotek =) -
-
Re: Re: Re: EBONY
aha tak nic, ráda bych si ho koupila, ale takhle asi velký prd -
-
Re: Re: Re: Re: EBONY
můžeš si ho objednat =) spousta lidí si ho kupuje přes net ... do novinek jsem napsala adresu stránky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: EBONY
podle mě je to vážně na nic...ale když to chcete skusit. *3*
-
-
-
-
-