-
Já už ten bulvár číst nebudu....
Tak já si akorát ničím nervy. Lidi, nekamenujte mě, že opět zmíním slovo plastika, ale víte kolik jich má podle jistého článku? Prý 1000 *16* To už je moc, neumím se představit jak by vypadal, to už by musel bejt fakt normálně rozkládací.... -
-
Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
Jsou to blbci. Já raději nic nečtu. Než jsem si dnes koupila ten časopis, tak jsem se podívala co píší, jinak bych nekupovala nic, kde ho zase urážejí. -
No jasně... on vždycky ráno vstal, nějací jeho poddaní ho složili a on šel zpívat, prostě pohoda den ne?!! To už jsou ale fakt neuvěřitelný chlísty. Já bych chtěla vidět JEDINÝHO -
-
Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
Jeho pddaní ho složily *1* *1* Ty jsi borec *15* No ale vážně mrkněte na tu fotku, a tohle je prostě fotomontáž
http://www.magazin.cz/lifestyle/731-b-jackson-b-uz-vypada-jak-b-prisera-z-hororu-b?oldcom -
-
Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
ano tak u tohoto clanku jsem se celkem valila oci no....pri teto casti uz jsem radeji stranku zavrela...:Tvář bývalého globálního sexsymbolu se sype po nesčetných zásazích plastických chirurgů. A jak se zdá, on stále nemá dost a spekulace, že se znovu chystá pod kudlu, rostou v médiích i v Jacksonově okolí jako houby po dešti. Celkem prý jich podstoupil už téměř tisíc!.....ta posledni veta me dostala....celkem by me zajimalo jaky pocet operaci napisou priste...clanky na libku jsou vazne velmi kvalitni *9* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
Já fakt nevím, pro jsou ti lidé tak zlý... Nazvat nemocného člověka postavou z hororu nebo kancelářskou nástěnkou, nebo že drží pohromadě jen díky štítkům, může jen novinářský prase *16*
-
-
Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
No tak s tou fotkou si někdo pěkně pohrál!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
To teda jo
-
-
-
člověka kterej by to¨mu věřil!!! To by byl pěknej magor
-
-
nad tim se nepozastavuj :-) jen te to nastve....oni uz nevi co psat...za chvili se bude psat ze jich mel milion...je okurkova sezona a takove zpravy cloveka vazne nastvou *8* -
-
No to máš pravdu
-
-
-
chudaaak
prave sem se koukla na video kde je michael pri te nehode s pyrotechnikou....hej to je hroznee chudaak *9* jak tam krici hej...videl to jeste nekdo? *9* *9* -
-
Re: chudaaak
Jaké video?? Dej pls odkaz -
Re: chudaaak
Neviděla, a tohle fakt vidět nechci.... -
-
Re: Re: chudaaak
je to hrozne hej...a celkem se i divim ze to video je na youtube...ale muselo to bolet vazne neskutecne :-( chudak :-( -
-
Re: Re: Re: chudaaak
Vždyť měl údajně popáleniny druhého stupně. A z toho důvodu šel na tu plastiku -
-
Re: Re: Re: Re: chudaaak
no *9* ale je to hrozne...podle me je to celkem nevhodne aby to video bylo na internetu *9* ja sem se chtela kouknout pouze na jeho reklamy ktere se mi libi...a misto toho se mi objevilo to video s tou nehodou *9* z toho cloveku prebehne i mraz po zadech jak to vidi *9*
-
-
-
-
-
:-(
* udajne -
-
Re: :-(
Já jsem četla, že ano, ale v tom roce 2005 už stála za ním. -
-
Re: Re: :-(
no to sem taky cetla....ale cetla sem taky ze ta La Toya jak stala poprve proti nemu....tak ji pry prinutil jeji manzel aby rekla ze je proti nemu...ale nevim jen jestli je to pravda *9* a celkem by me to zajimalo :-(
-
-
-
:-(
nevi prosim nekdo neco o tom, jak se udajme mela michaelova sestra La Toya postavit proti Michaelovi po tom prvnim obvineni? diky predem :-)....r.i.p. michael *9* :* -
obvinění
Tohle michael řekl potom, co byl shledán nevinným v procesu v roce 2005:
"Bez pomoci Boha, svých dětí, své rodiny a Vás, moji fanouškové, by se mi nikdy nepodařilo dojít až sem. Vaše láska, podpora a loajalita mi pomohly všechno snášet. Udělali jste všechno, co jste mohli. Byli jste tady, když jsem Vás opravdu potřeboval. Vaše neutuchající láska mi byla podporou, usušila moje slzy a provedla mě touto životní zkouškou. Nikdy Vám za tu podporu nemohu být dostatečně vděčný. To jsou skutečné poklady. Jste moje inspirace. Love. Michael Jackson"
To je krása, je to z tý knížky!!! -
-
Re: obvinění
To je neskutečně nádherný... -
Re: obvinění
No to je nááádhera. Prosím, napiš mi ještě jednou název té knihy. Teď by se mi to už asi těžko hledalo ten komentář... Je tu toho moc, děkuju -
-
Re: Re: obvinění
Michael Jackson (1958 - 2009) David l'Hermitte -
-
Re: Re: Re: obvinění
Tak si jí zítra jedu koupit. Volala jsem do knihkupectví, jestli jí mají :-) -
-
Re: Re: Re: Re: obvinění
Já si jí koupím asi ve středu:)
-
-
-
-
-
MJ
Tak je tam přepsaný ten článek, ale omlouvám se za foto. Fotky z časopisu ofotit nejdou, tak jsem ofotila celou stránku...
www.jirinkaw.cz -
-
Re: MJ
hele ten časopis vyšel dneska?? To je hrozný panebože vidět místo, kde umřel, bože to mě zabije!! Taky bych si ho koupila!! -
-
Re: Re: MJ
Řeknu ti přepisovat to nebylo snadný :-)
Snad nemám někde chybu, jsem to nekontrolovala po sobě. Dnes si chci pustit dokument, asi půjdu za chvíli.
Ten co vyšel jsem nesehnala, mám ten z tv. -
Vyšel dneska. Je to smutný, ale jsi o krok blíž tomu všemu :-(
-
-
-
loučení
tak lidičky mějte se pěkně já už musím a dnes už nepřídu a hlavně mějte u sebe v domluvenou hodinu svíčku a zapalte ji napočest majklovi!!!!!!!!!!! -
MJ
Lidičky, vy co jste tu prve nebyli, tak jsem na svém webu napsala článek o Majkím.
Pokud chcete podívat se a přečíst si ho, tak je to na www.jirinkaw.cz Je to taková má úvaha, mé zamyšlení.
Pro vás všechny, kteří sem chodíte z důvodu Majkího, že se o něm spolu bavíme a pomáháme si tak od bolesti u srdíčka, pro nás všechny budu mít na webu virtuální pomníček Majkího.
Až bude hotový, tak vám dám vědět a můžete za ním chodit. Napsat mu své pocity, vše co byste chtěli říct.
Radosti i strasti. Lásku k němu a prostě vše...
Tečou mi obří slzy a je mi dneska tak strašně.
Koupila jsem si časopis, kde píší, jak zemřel, kde a v jaké místnosti. Já bych ho přepsala, jestli chcete a vložím ho na web. -
-
Re: pisen na pocest mj
WE ARE THE WORLD there comes a time when we hear a certain call when the world must come together as one there are people dyving and its time to lend a hand to life oh the greatest gift of all We cant go on pretending day That someone somewhere will soon make a change We are all a part of gods great big family and the truth you know love is all we need WE ARE THE WORLD we are the children we are the ones who make a brighter day so lest start giving theres a choice we're savnig our own lives it's true we'll make a better day just you and me *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
a jakej je to časopis? -
-
Paparazzi je to časopis...
-
-
zkusit bys to mohla *4* -
Pomníček??? No to je suuuper nápad!!! a ten článek prosím přepiš ráda bych sï ho taky přečetla!!! -
-
http://videoklipy.loveme.cz/video/m ichael-jackson-will-you-be-there/
Tenhle klip je úžasnej. Mě tak rozbulel. Slova, která ke konci říká jsem tu dnes napsala. Překládali je na pohřbu.
Dám vám sem celý překlad, celé písničky.
Majkí, když říká ta slova tak pláče... Je to ta poslední sloka, kterou říká.
Stůj při mě jako řeka Jordán
A já ti řeknu
jsi moje kamarádka
Mysli jako na mě myslívá brácha
Miluj mě jako moje máma, bud mi nablízku
I když jsem unaven a už nemohu dál
řekni, podržíš mě?
Když udělám chybu , vynadáš mi?
Když zabloudím, najdeš si mě?
Říkali mi
Chlap, ten by neměl lhát
měl by jít dál, třeba z posledních sil
a až do konce se rvát
Ale vždyť já jsem jen člověk
a všechno má na mě vliv
Svět mi přidělil jistou roli, zdá se
teď zrovna přesně nevím
tak tu buď se mnou a ukaž mi ji
a bud taková, abych se na tebe mohl spolehnout
Opři se o mě, skloň svou hlavu níž
buď nejprve něžná, potom smělá, zaveď mě až "tam"
chtěj mě, miluj mě a třeba mě i kousej
líbej a osvoboď mě, já ti budu vděčný
Nestyď se a zaveď mě až "tam"
Pomalu mě zvedej
s vezmi mě s sebou
chraň mě, ošetřuj a koupej
Jen tiše zašeptej a já budu a tebou
Zvedej, pomalu mě zvedej
A zaveď mě až "tam"
Ukaž, že o mě stojíš
Chtěj mě, miluj mě
a třeba mě i kousej
líbej mě, osvoboď mě a já ti pak budu vděčný
I v těch nejtemnějších chvílích
když jsem úplně zoufalý
nepřestávej na mě myslet
Buď mi neustále nablízku
I v bolesti a strádání
když budeme na pochybách, frustrováni
ve víru vášně
v hněvu, v chvilkách doznání
v úzkosti a bolesti
radosti i strasti
Při slibu lepšího zítra
nenechám tě nikdy odejit
jsi totiž v mém srdci napořád -
-
Re: Re: Re: MJ
ty vole proč tohle děláš ty fakt chceš abych taky bulela celej den co?? o je náádhera -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
kdo *7*
-
-
to je nádherný! *14* -
Tohle je pecka
-
-
-
-
......
Keby žil tak dnes by mal koncert v Londíne...vlastne dnes by bol jeho comeback... *9* -
-
Re: ...... nema chybu puste si to!!!!!
hej na youtube je pisnicka od mj morphine(demerol) fakt nema chybu a navic demerol je lek ktery bral mj nes umrel buch s michaelem a s vama -
-
Re: Re: ......proslov
i kdyz michael jackson umrel a neni mezi nama tak porad zije v nasi srdcich a my jeho fanousci sme ho celou cestu doprovazeli michael jackson byl ten nejlepsi nebyt neho by se justin Timbrlek nestal spevakem michael byl pro nas vsim milovali jsme ho a on nas ted kdyz odesel jsem se dozvedel ze zivot neni takovi jak je vot zacatku ze neni plny radosti a smichu diky michaeli -
Re: Re: ...... nema chybu puste si to!!!!!
i s tebou *3*
-
-
-
Is very sexy
heej tak to vdeo je moc.. to je jako kdyby byl úchylnej na svoje tělo.. jako nemyslim to zle to fakt ne.. jenom to tak přijde.. ale rozhodně si nemyslim že byl panic.. s takovýma pohybama musel být v posteli asi hodně dobrej*15* .. ale víte co ať si klidně je panic.. chci vidět normálního chlapa kterej nemá 50 let sex.. takovejch určitě na světě moc není -
-
Re: Is very sexy
To s tebou souhlasím, přece nemohl dělat takový pohyby a kreace aniž by si to jedinkrát nevyzkoušel v posteli, ale co my víme!!! Ale bylo by to sladký -
-
Re: Re: Is very sexy
Teri, on nám přece jen něco tajil...:)
-
-