-
Jak by vypadal bez plastik?
Mnohem mnohem líp! zde je počítačem upravená podoba jeho obličeje bez plastik:
tn.nova.cz/.../michael-ja ckson-slavi-padesatiny-jak-by-vypad al-bez-50-plastik.html - -
-
Re: Jak by vypadal bez plastik?
Teda líp by vypadal normálně kdyby to byl normální člověk.Jenže to je Michael.A tohle k němu už patří.A když by vypadal normálně,tak mi strašně připomíná člena Jacksons 5 a jeho brutálního otce.Takže podle mě je lepší po plastikách! -
Re: Jak by vypadal bez plastik?
Jenže zapomínáš, že trpěl nemocí vitiligo, tak by ani nemohl být černej. Navíc, byl vždycky drobne a křehkej tak by byl v obličeji hubenější. A už tady pořád nevytahujte ty plastiky, hlavní vliv, na to jak vypydal měla nemoc! -
-
Re: Re: Jak by vypadal bez plastik?
ano,říká se jí perfekcionismus! Musel mít dokonalé písně i vzhled a nikdy prý nebyl s ničím spokojený!! -
-
Re: Re: Re: Jak by vypadal bez plastik?
tak to je jako já.. a navíc byl krásnej i potom! -
Re: Re: Re: Jak by vypadal bez plastik?
Nebo taky narušená psychika s ohledem na jeho dětství, neustálý tlak médií, stres nebo vymyšlené soudní žaloby....
-
-
-
-
Michael
jsem si přečetla dnešní příspěvky a někteří mi příjdou že fantazírují.Myslím že Michael zemřel fakt na to předávkování a když si vemu že tak velké množství bral už hodně let,tak se nedivím že zemřel.Hodně mají na to vliv,když si vemu KOLIK měl NARKOZ PŘI PLASTIKÁCH)a ne málo).tO ŘÍKALI i samotní doktoři že je to životu nebezpečné!A je úplně normální když se při resuscitaci zlámou žebra,kdo umí první pomoc tak to jistě ví.A o tom telefonátu jsou už jen dohady.Počkejme si na výsledky pitev,jsem moc zvědavá,však pravda vyjde najevo.Nemyslím si že by ho chtěl někdo zabít.Prostě to už organismus nezvládl.
Michael chtěl zpátky na výsluní a to se mu opravdu povedlo,ironie je však,že po jeho smrti se mu to povedlo velkolepě.
stejně nám už to Michaela nevrátí.a asi to tak mělo být...Myslím,doufám že Michael odešel a v srdci měl lásku a mír,vždyť se těšil na Své fanoušky.
Jednou řekl:KDYŽ PŘIJDEŠ NA SVĚT,CÍTÍŠ LÁSKU.POKUD CÍTÍŠ LÁSKU I V OKAMŽIKU,KDY TENHLE SVĚT OPOUŠTÍŠ,PAK JE VŠECHNO V POŘÁDKU.SE VŠÍM,CO SE ODEHRÁLO MEZITÍM,SE UŽ DOKÁŽEŠ VYROVNAT....
To bysme si měli vzít k srdci... -
-
Re: Michael
Moc hezký....a pravdivý
-
-
Michael
Četla jsem tady pár příspevků, co byly napsány přes den, když jsem tady nebyla. Já si osobně nemyslím, že by michael byl ještě nikde naživu, protože by to asi znamenalo vzdát se rodiny, což otce by se určitě vzdal o to nic, ale v životě by se nevzdal svých dětí. to je poslední věc na světě, kterou by zrovna on udělal. -
-
Re: Michael
No právě, to by muselo být vážně promakaný, aby vyšlo vše tak, aby byl spokojený. Skutečně spokojený se svými dětmi.
A už jdu vážně spát. Krásné sníky
-
-
Dobrou noc
Přeji všem krásnou dobrou noc a pokud možno skutečně krásnou.
Ať je Michael teď momentálně kdekoli, tak i jemu přeji klid a pohodu.
Moc bych si přála, aby se znovu objevil, třeba změněn za ženu, pokud by to bylo nutné k jeho přežití, ale aby opět byl mezi námi *9* -
-
Re: Dobrou noc
mám stejné přání jako ty.. ale jak praví jedno přísloví: "Ani bohové nedokáží změnit něco, co se už stalo.." *9*
-
-
achjo
chudak michael i kdyz ho neposloucham ta jeho smrt mi je teda fakt lito *9* byla to proste legenda a tou plastikou si akorat znicil zivot bez ni mohl uplne v klidku zit *9* *9* *9* -
-
Re: achjo
Prosímtě, plastika s tím nemá moc společnýho.... To byli úplně jiný důvody který ho srazily na kolena a psychicky i fyzicky zničily.....Ještě napiš že se nechal vybělovat a už se asi neudržím -
-
Re: Re: achjo
no asi tak!
-
-
"tou plastikou si akorat znicil zivot bez ni mohl uplne v klidku zit"... ehm prosim??? -
máš recht...od doby co umřel ho poslouchám denně, a je fakt, že kdyžžil jsem ho pustila tak 3krát měsíčně...:-(
-
-
Zprávy na Nově
http://archiv.nova.cz/multimedia/te levizni-noviny-10-7-2009.html
Al e nic moc neříkali. Teď jsem si to našla, přikládám odkaz.
Jen o těch lécích, a jestli bude pohřben na svém ranči Neverland, že se to ještě neví... -
-
Re: Zprávy na Nově
http://revue.idnes.cz/video-podivej te-se-jak-se-menila-tvar-michaela-j acksona-p16-/lidicky.asp?c=A090701_ 121052_lidicky_map
Tady to je video, jak se měila tvář MJ. Mám dost videí uložených. Udělala jsem si složku jen pro MJ, protože záložky bych plnila jen MJ.
Je to to druhé video... -
Re: Zprávy na Nově
Takže nic moc novýho... říkám "zaručený zprávičky... ale díky -
-
Re: Re: Zprávy na Nově
Já abych byla upřímná, tak už nečekám žádné zprávy, které bychom neznali, protože se to stále jen dokola mele a nic nového. Vždy přijdou s novou zprávou, ale je to jen to, co se řeší celou dobu, jen tomu dají vždy jiný název, achjo *9* -
-
Re: Re: Re: Zprávy na Nově
To mi úplně mluvíš z duše. Já taky pořád brouzdám po internetu a čekám, co objevím, ale všude většinou jenom omýlají jaké bral prášky, kde bude pohřbenej a jestli byl pedofil. Dost ubohý... -
-
Re: Re: Re: Re: Zprávy na Nově
Hm, taky to sjíždím, ale to jsou věci který už známe. Jsem hrozně zvědavá, jak dopadnou ty testy -
Re: Re: Re: Re: Zprávy na Nově
Tohle vidělas???
http://zpravy.idnes.cz/zaznam-jac kson-na-ozivovani-nereaguje-zaznelo -na-tisnove-lince-psk-/zahranicni.a sp?c=A090627_083124_zahranicni_abr
Já s titulkama prvně... Fakt síla otázky. On nedýchá? Ne, nedýchá. Nedýchá? Ne. A je v bezvědomí? No co je to za dementy??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zprávy na Nově
Síla co? Řekni mi, proč řekl, že tam mají člověka, který nedýchá? Proč neřekl jméno???
Je to tak divný. Jdu raději spát, protože mě to nějak vytáčí ta nejasnost.
Dnes jsem tu psala o tom, co tam nesedí. Je to někde možná na další straně webu. Pááá -
hází ti to chybu, protože tam jsou asi tři mezery, ale za to ty nemůžeš to je normální, mě se to stalo už několikrát, prostě se tam ty mezery hodí samy nebo co!!. -
Ty kráso tak to je mazec. Ale já bych asi byla víc mimo, kdyby se mi někdo někde složil a já měla volat záchranku, ten chlap mi přišel docela v pohodě, nebo se mi to možná jenom zdálo, ale stejně je to hustý... -
Tak koukám, že odkazem to hází chybu, to nechápu...
-
-
-
-
-
-
Odkazy
Michael Jackson and Vitiligo.
http://www.youtube.com/watch?v=15 TSEKXXIvI&feature=related
otec
http://www.youtube.com/watch?v=XRlAkZOS6b8 -
love
Je mi ho líto že zemřel.nebyl to můj nej,byl to nej mího přítele ale měla jsem ho ráda.po těch plastikách byl 1000000x hezčí. -
zprávy Nova
Nevíte někdo, co to mleli na NOVě ve zprávách o Michaelovi, přišla jsem pozdě. *9* -
-
Re: zprávy Nova
Jééé, já je neviděla... O čem mluvili??? Povězte to někdo... -
-
Re: Re: zprávy Nova
Jo to by mě taky zajímalo... beztak zase nějaký "zaručený" zprávičky...
-
-
-
Michael is the beeest!!!
Ahoj, tak ted jsem koukala na ty dvě vydea, co tady kolujou. ¨Když jsem viděla michael jackson a vittiligo, tak mě málem vypadly oči z důlku, protože jsem si za boha nikdy na těch fotkách nevšimla, co měl za ty bílý fleky. To muselo být hrozný sakra, musel trpět. ¨No a potom jeho tátu teda vůbec nemá cenu komentovat, prtože to je teda debil. Na to, že mu umřel syn vypadal teda sakra dobře. Debil. -
-
Re: Michael is the beeest!!!
Ahoj kde je to video s Michaelem a to vittigo nemůžu to najít dík... -
-
Re: Re: Michael is the beeest!!!
Michael Jackson and Vitiligo.
http://www.youtube.com/watch?v=15 TSEKXXIvI&feature=related
otec
http://www.youtube.com/watch?v=XR lAkZOS6b8
-
-