-
Michael
Když si představím, že ho teď někde oblékají, balzamují a líčí, je to takový divný. Prostě pořád mi asi nedochází že už tu není *9* -
-
Re: Michael
Pochovajú ho bez mozgu, lebo ho ešte skúmajú, či sa aj v minulosti nepredávkoval liekmi a či nebral nebezpečné lieky proti bolesti a prípadné neurologické choroby atď. Mozog musí byť vo formaldehyde 2 týždne,aby stvrdol a mohol sa skúmať. Bude ho líčiť jeho dlhoročná vizážistka s jeho oblúbenými líčidlami.
Hrob zalejú betónom, rodina si myslí, že by ho mohli chcieť fanúšikovia vykopať.
Bratia chcú velkolepí pohreb s velkou šou, ale mama a sestry to nechcú.Že sa to nehodí.Chcú, aby bola truhla zakritá, aby jeho deti ešte viac netrpeli. Na truhle bude klobúk a rukavica. -
-
Re: Re: Michael
No to by mě ani nepřekvapilo, kdyby ho chtěl někdo vykopat. S tím betonem to je dobrej nápad. Člověk nikdy neví....
-
-
-
michael
hele nenadavej mu laskave ty jsi s IQ tykve -
Pohřeb
ah můj bože už dnes je pohřeb jo to je strašny *9* *9* *9* *9* *9* byl a bude navždy můj nejoblíbenejsím zpěvakem a také nejhezčím *14* *9* *9* -
Michael...
Ahoj.Úpřimnou soustrastvšem všem zpřízněným duším které ho milují,uznávají a truchlí za něj.Je to neuvěřitelná ztrata pro náš svět.Týká se to všech,všimli jste si? Myslím že Michael Jackson nebude nikdy nikym překonan,jeho odkaz je obrovský. NAPIŠTE PROSÍM KDE A V KOLIK ČESKÉHO ČASU SE BUDE VYSÍLAT POHREB. -
-
Re: Michael...
Priamz prenos bude na staniciach - pozri nižšie.(o 19.00)
-
-
Michael pohřeb
dnes pohřeb nemůžu tomu uveřit že je to s ním possleddní rozloučení *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* byl to užasny člověk -
-
Re: Michael pohřeb
Já nevím, zda budu mít sílu se na ten pohřeb podívat....
-
-
pohřeb
Doufám, že dnešním pohřbem se uzavře mediální štvanice.... A pro redakci Aha. I kdyby byl panic, Vám je do toho úpný h...o ! To sakra nemůžete mít úctu ani v tento den? Majký bulvár tak nenáviděl, a vy mu nemůžete dopřát trochu úcty,ani na jeho poslední cestě! Takový věci se prostě nevytahujou, zvlášť když už se člověk nemůže bránit.... -
rozloučení
Jeho rozloučení,bude pak k nalezení na you tube,že kdykoliv se bude dát přehrát ne?tolik jsem to chtěla vidět live. -
-
Re: rozloučení
Prenos budú dávať okrem amerických staníc CNN, ABC, MSNBC E!Entertaiment aj MTV, VH1, VH1 clasic, nemecké stanice ARD, RTL, N24. Vraj spomínané ČT24, slovenské TA3 od 19.00, rakúska stanica ORF bude vysielať od 18.00 hod.
-
-
Videoklipy
Na Youtube je o ňom množstvo videoklipov a dokumentov v lepšej aj slabšej šumovitej kvalite. Je tam aj o jeho ranči ako sa hrá s deťmi, vianoce s E. Taylor, o jeho živote atď.
Na kultura.idnes.cz je asi 35 jeho videoklipov v dobrej obrazovej a zvukovej kvalite. Pravím tlačidlom miši sa dá zoomom zväčšiť obraz. Veľmi sa mi páči Thriller. A tie staré klipy - Beat it, Don't Stop'Til you Get Enough...
Keď bol mladý a tmavý, bol veľmi zlatý.
Má zlatý úsmev.
Aj novšie balady sa mi páčia. Majú svoju výpoveď, ktorú pohopí každý.
Jeho klipy sú také nadčasové. -
Michael byl jedinečnej...
měl srdce na pravém místě.Než ho druzí začnou soudit,tak by se měli kouknout taky na to jaké měl dětství.a ne ho odsuzovat jen podle toho že něco napíšou v bulváru.A jsou to samé lži.Podle guinnesovy knihy rekordů byl Michael pop star,kt nejvíce podporovala charitativní akce.Fakt každej at koukne na jeho dokumenty.Klobouk dolů Michael,jsi Král a budeš navždy.Jeho duše je ted v jiném-věčném světě,kde je konečně doopravdy štastnýý -
novinky
chci se zeptat jestli sou nejaky dobry casopisy kde se da sehnat Michaeluv plakat.. sice ted nejsem v cechach, ale poslu pro nej tatku.. mate nekdo to dvd co vyslo v blesku?