-
CD a Videa Majkla
Hoj všeci schanite nejake Cedečka a Filmy nebo Koncerty Majkla tak se kouknete sem matam toho ranec http://mp3alba.7x.cz/ *14* -
časopis
ahojte..chci se zeptat jestli ten časopis (bravo special) už vyšel..díky za odpověď *8* -
Duch
pockejte tady snad nekdo veri ze ho strasi duch michaela?? aha no...tak to nezbyva mi nic jineho nez se vam poradne vysmat.. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Duch
Kdo tady napsal, že někoho straší jeho duch ty inteligente? Já jsem napsala, koukněte se na to video, myslím že to může být pravda, ale o tom že by mě nebo někoho jiného chodil strašit, tady nepadla ani hláška. Pouprav si informace -
-
Re: Re: Duch
hej ale fakt teď ve zprávách řikali že prej v Neverlandu viděli ducha *1* myslím že je to asi kravina...ale nikdo neví co se může stát -
-
Re: Re: Re: Duch
aha tak jako kdyz v to verite..necham vas v tom no..jakoze kdyz umre nejaka znama osbnost a nekdo se chce zviditelnit na jeji ukor...tak proste rekne ze ho strasi jeho duch..ale jako jak chceta klidne si tomu verte ze jo..muzu se jen zeptat kolik vam je?
-
-
-
Re: Duch
tak to je teda výsměch jak hovado....radši drž hubu a vypadni!
-
-
MJ ghost
Každopádně, jestly je to podvrh a CNN se snaží zvednout sledovanost, je to dost krutý hlavně vůči fanouškům. Ale jak už jsem psala, s duchem už jsem se setkala. -
-
Re: MJ ghost
já vím, že když ses už jednou s duchem setkala, tak tomu věříš. Asi se to takhle stane každýmu kdo se s duchy už setkal, ale i přesto si myslím, že není k ničemu věřit tomu co se někde píše a možná je tam i video, ale věřit tomu, co jsme na vlastní oči viděli. *3* -
-
Re: Re: MJ ghost
Vždyť já jsem to vůbec nemyslela špatně... Pokuď jsem se tě nebo tady někoho dotkla, tak se moc omlouvám. Jen ve mě na chvíli ožila vzpomínka, kdy se se mnou přišla rozloučit babička, která se najednou objevila u mé postele. Hrůzou jsem nemohla dýchat. -
-
Re: Re: Re: MJ ghost
Já jsem se sice s duchem nesetkala,ale stejně na ně věřím..Ale tohle video se mi nějak nezdá no... *9* I když třeba to byl on...Sice není živ ale aspoň víme že je v neverlandu...Ne?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ ghost
A není to hezká představa pro nás fanoušky? Že by mohl být sice né fyzicky mezi námi? Já netvrdím že je to 100% on ale netvrdím, že je to vyloučeno. Asi tak
-
-
-
-
-
Blbost
Hele, to je blbost. Michael by nikdy (ani po smrti) nikoho nestrašil, nevěřte na hlouposti, to vám nedošlo, že to udělali oni? Je to tam osvícené a někdo tama prošel tak, že to tak vypadá. Jsou vážně trapní. *10* -
-
Re: Blbost
Víš, já už se s duchem setkala, takže na ně věřím. Nemusel strašit. Prostě se jen procházel po svém domě -
-
Re: Re: Blbost
hele kolik ti je? 25 tuším z tvého jména: lina25 a fotky. Myslím že se v tomto věku z člověka stává ROZUMNÝ člověk, ale jak chceš, klidně si na ně věř. Aby se ti to jednou neoplatilo že se třeba začneš bát lidí atd... *3* -
-
Re: Re: Re: Blbost
Počkej? Fotky? To nejsem já. To je Heath Ledger *3* -
Re: Re: Re: Blbost
No, je mi 24. O mém zážitku nic nevíš, tak mě neodsuzuj o.k.? -
-
Re: Re: Re: Re: Blbost
Tak promiň, mohla bys mi napsat o svém zážitku? *7* Chci jen vědět, co jsi viděla a kdyžtak ti porozumět. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blbost
Popis o pár řádků víš. Hej, já chápu, že někdo na to nevěří, nezazlívám to nikomu.:)
-
-
-
-
-
-
MJ
Tady je zpomalěne z you tube. Je to dost zajímavý
http://www.youtube.com/watch?v=eMofu5lUzeA -
Duch Michaela?
Dívali jste se na napsali o mě? Já tomu věřím, že to byl jeho duch. -
Michael Jackson
Michael za svůj život dokázal to co nikdo před ním,bojoval za práva nevinných dětí a někteří z něho udělali pedofila,bojoval i za práva zvířat,neměl rád nespravedlnost a miloval děti,žil pro ně a v hudbě předvedl něco,co se opakovat nebude,bohužel svůj boj prohrál a novináři mu nedají pokoj ani ted,ale to co dokázal ho činí nesmrtelným..Michaele dokázal jsi ve svém životě strašně moc a právem jsi Král... *4* -
rozhovor s Michaelem...
TV GUIDE: Koncerty v MSG oslavily tvou dlouholetou kariéru. Pamatuješ si, kdy jsi poprvé stál na jevišti?
MICHAEL: Bylo mi 5 let a bylo to na soutěži škol, pamatuji si, jak říkali: Malý Michael Jackson vchází na jeviště zazpívat píseň Climb Every Moutain. měl jsem ten největší potlesk a když jsem se vrátil na místo, můj dědeček a matka plakali. Řekli: Nevěříme tomu, jak nádherně zpíváš. To je poprvé, co si pamatuji. *14* To je taky krásný! *14* -
Michael
neznala jsem ho osobne ale porat me to boli ze odesel ale s ti mnekdo nic neudela. mela jsem ho a mam ze nej zpecaka *14* *9*