Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Michael a děti.

Moc se mi líbilo, jak Michale mluvil v tom dokumentu, o tom jak spali ty děti s ním v ložnici. Dává to smysl. Vždyť co je špatného na tom, že jim dá najíst, napít, nebo jim přečte knížku, a on spí u postele ve spacáku, a nebo prostě když ty děti chtěli, tak si vedle nich lehl od postele? Nevěřím, že by je zneužíval. Věřím mu. On měl tak upřímné a krásné oči, ty by prostě nelhali. Navíc, byl vždy sproštěn obžaloby ve všech bodech.
  • lina25

michael

Tak jsem se rozhodla, poslat ten dokument, mojim známým, kteří na Michaela nadávali, ať ho trochu pochopí. A musím říct, že většina z nich uznala že se v něm spletli a ten dokument je doslova chytil za srdce:)
    • kacenka33

Re: michael

juuu no vidíš...oni na to jednou všichni příjdou...sice pozdě..ale příjdou
  • lina25

michalel

Tak jsem se rozhodla, poslat ten dokument, mojim známým, kteří na Michaela nadávali, ať ho trochu pochopí. A musím říct, že většina z nich uznala že se v něm spletli a ten dokument je doslova chytil za srdce:)
  • janinkaa

Pohřeb

Ahoj děcka, představte si. Tělo MIchaela bude po veřejném a pak rodinném pohřbu uloženo(-pohřbeno) v Hollywoodu. Jeho přání bylo, ať není pohřben, ale ať je vystaven v Neverlandu. Měli by se zařídit jeho přáním a ne ho strkat někam, kde si ho lidi nebudou vážit. Neverland byl jeho domov a on tam chtěl žít věčně... *9* *9* *9*
    • kacenka33

Re: Pohřeb

jojo povídal že nechce být pohřben...a taky měl rád Petra Pana a podle něj chtěl žít věčně!...ale bohužel...jeho rodinu zajímají jenom peníze a nic víc!
      • lina25

Re: Re: Pohřeb

Souhlas
        • janinkaa

Re: Re: Re: Pohřeb

přesně tak! Já vážně nechápu, proč nemužou uskutečnit jeho přání. Ty jeho dvě ex-manželky nechtějí aby byl v Neverlandu, a jeho děti si ani neuvědomují, že jim umřel tatínek. *9*
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Pohřeb

on to sice nebyl jejich tatínek...teda alespoň těch dvou ne...ty děcka to nevědí a měli ''tatínka'' moc rádi...myslím že se s tím těžko vyrovnávají...znali ho od svého narození..chudáčci malí... *9*
            • janinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: Pohřeb

ano, asi máš pravdu Kači, ale já prostě nechci nechat převézt jeho tělo do toho děsného Hollywoodu *9* *9*
              A Lini25, taky bych si přála, aby všechny děti, byli jeho, ale opravdu ta Debbie Rowe se přiznala, že Michael není otcem Princem a Paris. Já si myslím, že to věděl. Protože, nechtěl, ukazovat Prince a Parise na veřejnosti, aby jim bylo vidět do obličeje, sama jsi to určo viděla v tom dokumentu.Nechtěl aby ostatní zjistili kdo je doopravdy otcem, na koho jsou Princ a Paris podobní. Jeho děťátko je jen to třetí, to batole. *4* *9* *4* *9*
            • kacenka33

to fakt nevím ale prej se našli otcové tech dvou nejstarších dětí...to třetí je prej Michaela...ale já opravdu nením jak to je.,..no a s tim mailem..nevim ale mohli bysme to zkusit...ale myslím že by to asi nepomohlo..
            • lina25

Ale vždyt Michael tvrdi v tom dokumentu, že sperma bylo jeho, akorát si vybral matku *7*
            • janinkaa

nenapadá mě nic, co by jsme s tím mohli udělat, jedině tam dojet a nakopat jim a rozkázat jim ať ho hned dají do NEVERLANDU. *9* Nemáte nějakej nápad, co s tím?? *9* Nemáte třeba e-mail na nějakýho blízkýho Michaela? Poslali by sme mu společně e-mail *4* Ještě by se to dalo zachránit...no, ale...mě není 18 let *9*
  • janinkaa

Rozhovor

Ahoj, četla jsem si jeden Michaelův rozhovor a tady je úryvek (moc krásný):

Redaktor: V hudební branži se pohybuješ od svých 5 nebo 6 let. Jak myslíš, že by vypadal tvůj život, kdybys nebyl pěvecky nadán?

Michael: To si neumím představit, netuším co bych dělal, toto mi připadá tak přirozené, jsem tady, abych zpíval. Tímto životu přispívám, tím, že dělám to co dělám a vkládám do toho své srdce. Cokoliv dobrého můžu učinit, udělám to. Miluju lidi a hrozně rád je dělám šťastné. Nic se nevyrovná pocitu, když vidíte, jak je vaše nahrávka na 1. místě žebříčku, ne kvůli egu, to nesnáším, ale kvůli faktu, že si ji lidé koupí a líbí se jim a užívají si ji. A já děkuji všem těmto lidem. Chci říci, můžu přijít se skvělou muzikou...ale jsou to právě lidé v pozadí, disdžokejové, programoví ředitelé a všichni nezávislí lidé, kteří uskuteční mé sny a já si toho vážím. *4*
    • kacenka33

Re: Rozhovor

tak to je hodně pěkný *4* *14*
      • lina25

Re: Re: Rozhovor

To jo.Náš Michael
  • Michael

Lidi prosím nevíte jestli ten jeho pohřeb budou davat v televizi???? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • janinkaa

Re: Michael

bude v úterý v 19:00 nebo nějak tak, ale opravdu nevím, na jakém kanále. *9*
      • kacenka33

Re: Re: Michael

jojo já bych to taky ráda věděla...a úterý už je vlastně zítra
        • Re: Re: Re: Michael

bude i na internetu na CNN.com!!
  • celebrita222

3lo to snim z kopce od 90. let

Nevim já sem četl a jsem upřímnej že ještě než zemřel tak se mu chudákoj rozpadl obličej...no zpíval moc hezky ale vypadal a to definuji slova blesku.cz zrůda.
    já jsem ho nemusel ale některý jeho písničky jsou fact moc pěkný!
    PS: Já ho potkat o půlnoci zbělaj mi vlasy zděšenim...
    tak ahoj *9* *9* *9*
    • kacenka33

Re: 3lo to snim z kopce od 90. let

Teď Michaela nechci urazit..ale prej je to pravda že už to s ním nebylo nejlepší...ale jak se říká na vzledu nezáleží!záleží na tom co má člověk v sobě!
      • lina25

Re: Re: 3lo to snim z kopce od 90. let

Ano, záleží na duši. Na vzhledu nezáleží:)
  • b.e.t.u.l.i

;(

Michael byl jedinecnej clovek jen mi to doslo moc pozde.. *9* od te doby co zemrel si kazdej den porad dokola poustim jen jeho pisnicky a vzdycky u nich brecim.. proc musel odejit.. proc tak mladej *9* a navic pred jeho velkym comebackem.. *9* We missed you!!
    • kacenka33

Re: ;(

já jsem si to také říkala proč musel odejít zrovna on...ale s tím my nic neuděláme...andělé si ho zavolali...
  • huu

nevim, nevim, ale uz se dost opakujete...ale nechapu, proc se tady musite navzajem ponizovat, tim ponizujete akorat sami sebe...nikdo nemuze vedet, jak to doopravdy bylo a nikdo z nas neznal michaela osobne a vsechno to jsou jen spekulace...bud zemrel proto, aby se dostal na lepsi misto anebo aby sel do pekla. Osobne verim, ze nikomu neublizil, ale je jasny, ze deti mel rad vic nez je zdravo...byl jima posedlej, ale otazka je, jestli ta posedlost byla sexualni povahy. Navic pedofilove se vyznacujou tim, ze vlastnim detem by neublizili. On mi prisel az tak moc hodny a naivni, ze i kdyby to udelal, tak byl asi presvedcen, ze to tomu diteti doopravdy neublizuje...but only god can judge him:)...kazdopadne jeho hudba a vsechno je neopakovatelny...koneckoncu kdyby nebyl takovej, jakej byl, tak by toho tolik nedokazal:-)..takze nam nezbyva asi nic jinyho nez uznat fakt, ze z medii nemame sanci se dozvedet sto pro pravdu a vzdycky si to nekdo bude nejakym zpusobem prikraslovata a aji on sam podle me v nekterych interview nerikal uplnou pravdu o vsem...muzem jen verit a vyzdvihovat jeho dilo.
    • kacenka33

Re: huu

to je pravda...každý si o něm myslí své...ale teď už nic udělat nemůžeme....jenom ''vyzdvihovat jeho dílo'' které je nesmírně dobré...!
      • janinkaa

Re: Re: huu

Přesně tak, já ho blíž poznala taky až po jeho smrti. Hele, nenaříkejme na jeho smrtí, vždyť mu je teď nejlíp, jak mu kdy mohlo být.Každý si tu přeje ať ještě chvíli žije, ale podívejte, buďme rádi, že umřel teď, než třeba při jednom z koncertů v Londýně.Myslím, že by to byla pro bulvár velká pochoutka. Teď ho můžeme podpořit tím, že budeme nadále poslouchat jeho písně a nebudeme na něj nadávat. *4* Člověk umře když je nejvíce šťastný. Tak šťastný, že už víc nemůže být. A to podle mě Michael byl, i když věděl, co o něm píše bulvár. Za tohle si ho vážně cením. *4* *4*
        • kacenka33

Re: Re: Re: huu

jojo teď je mu nejlíp...nic ho nebolí nic ho netrápí...ale já myslím že on si nad bulvárem vůbec hlavu nedělal..i když někdy to muselo být nepříjemné když se v novinách objevil článek o něčem co vůbec není pravda...ale s tím se nedalo nic udělat...
  • kacenka33

ignor

lidičky serte na ty vypatlaný kretény co si sem vždycky přijdou jenom vylít zlost...vždyť ono se jim to jejich chování jednou vrátí...a ještě budou řikat proč tady psali takový věci...my víme o Michaelovi svý...víme co je pravda a co ne...a víme že to byl dobrý chlap který měl srdce na správném místě...ti ubožáci mu jenom závidí co Michael všechno měl a co dokázal...prostě je ten nejlepší z nejlepších a tak to zůstane...a nikdo nám náš názor vzít nemůže!.....takže vy kreténi jděte do háje s tou svojí Hanah Montanou, Miley nebo Zacem...tohle jsou ubožáci a ne umělci jako Michael...takže je sem vůbec netahejte protože Michaelovi nesahají ani po kotníky...
    • kiris

Re: ignor

Je to jejich škoda!Ale fakt,že má Michael opravdu nádherné písničky a nádherný hlas prostě stejně nemůžou změnit!Z těch písní je znát cit a láska,ale to se dnešním obhroublým a naprosto necitlivým dětem asi nelíbí! *9* Je mi smutno nejen z jeho smrti,ale i z chování těchto puberťáků! Nikdo je přece nenutí ho poslouchat,ani ho obdivovat,ale když už k němu nemají úctu jako ke zpěvákovi, mohli by ji mít alespoň jako ke člověku,který zemřel a znamenal,znamená a navždy bude znamenat pro lidi na celém světě strašně moc a to nejen díky jeho písním,ale i díky tomu jaký byl! Nebyl vůbec takový jak ho prezentoval bulvár,ani ten dokument,který proti němu nakonec stejně použili u soudu!Byl citlivý,skromný,talentovaný ale i pracovitý! A na jevišti se dokázal stát někým jiným,přestože si byl díky zlému otci nejistý sám sebou a byl dětsky zranitelný a důvěřivý,což se mu bohůžel vymstilo!Ale jen on sám věděl,jaká byla celá jeho osobnost a proto nemá nikdo právo ho soudit! Každopádně to byl člověk,který po sobě zanechal hrozně moc krásy a rozdal a ještě rozdá spoustu radosti mnoha lidem! Zpíval nejen proto,že měl talent a bavilo ho to,ale také kvůli té radosti a taky proto,že miloval lidi a oni milovali jeho!Za to mu chci poděkovat a taky za to,že žil! Věřím a doufám,že je konečně někde,kde našel klid a štěstí,někde kde ho už nic fyzicky ani psychicky nebolí! Odešlo jen jeho tělo,ale jeho duše je nesmrtelná!!
      • kacenka33

Re: Re: ignor

to je pravda...byl to opravdu báječný člověk s velikým nadáním...já si také velice vážím toho, že jsem s ním mohla necelých 15 let žít na jedné planetě i když jsem ho nikdy neviděla na živo...ale máš pravdu tělo odešlo ale duše zůstává...jeho duše bude stát vždycky po boku těch lidí kteří ho opravdu měli rádi a moc jim chybí!Ale jednou..se Michael setkám a budu mu vyprávět o vás...o vás hodných lidech se srdcem na správném místě...děkuju vám že za Michael stojíte a děkuju tobě Michaele za tvoje krásné písničky a nejen to co si nám tady nechal ale hlavně že jsi tu byl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit