Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HA HA HA HA

MICHAEL JACKSON-KING OF PEDOFILIE........... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • vananneh

Re: HA HA HA HA

MÁÁÁÁÁŠ PRAVDŮŮŮŮ!!:D DOBŘEEEEEEE!! *1*
    • ywett

Re: BUBUBU

xD jee to bych tu taky mohla napsat jako neregistrovany uživatel... mě spíš přijdeš k smíchu ty xDD *1* *1*
    • klarissa

No a co seš ty?Král závistivců,hlupák,ignorant a naprosto bez hudebního sluchu? A ono není moc vtipný,že mu lidi kterým důvěřoval a nastěhoval si je do Neverlandu vrazili falešným obviněním kudlu do zad!Podrobnosti jsou zde:www.majkldzeksn.info/
    • kacenka33

to vůbec neni vtipný di se vycpat s těmahle debilníma kecama!
  • klarissa

Jacksonův pohřeb bude zřejmě na internetu vysílán ...

...zde:http://www.cnn.com/
  • klarissa

Informace a pravdivé skutečnosti

Informace a pravdivé skutečnosti o kauzách zde:www.majkldzeksn.info/
  • rozhovory s Michaelem...

...zde:www.michaeljacksonweb.cz/roz hovorymenu.htm
    • Re: rozhovory s Michaelem...

(odkaz bez mezery)
  • Michael Jackson toho dokázal tolik,co ostatní nedokážou ani za 100 životů!!!

Michael Jackson toho dokázal tolik,co ostatní nedokážou ani za 100 životů!!! A to že má někdo pořád potřebu ho tady urážet svědčí jen o závisti!A nechápu,proč sem lezou ty co ho pomlouvaj,to nežijou vlastní život,nebo co? *10* Pomlouvejte sami sebe,ste ubožáci!!!!
    • ywett

Re: Michael Jackson toho dokázal tolik,co ostatní nedokážou ani za 100 životů!!!

je rači neřešit... tady ty lidi ignorovat :)
  • terinda321

mazec

když jsem ty kecy četla úplně se mi udělalo mdlo. Jak tohle někdö může ventilovat na veřejnost fakt nechápu to jsou jenom ubozí kteréni, kteří si chtějí vydělat prachy na něčím neštěstí.

Ničemu v tom článku nevěřím jsou to jenom ubohý kecy ubohejch a chudejch lidí, kteří si chtěli vydělat peníze velice jednoduše. Obviní člověka, ¨který miluje děti z toho že je zneužívá, to je největší svinárna. Na můj vkus jsou si ty příběhy až nápadně podobný!!!

Zabili jste ho vy!!! Takovýma kecama. Zmrdi zasraný *10* *16*
    • Re: mazec

přesně tak!!!
  • terinda321

LEŽ

http://zpravy.idnes.cz/jackson-a-je ho-chlapci-kral-popu-je-mrtev-a-ta- otazka-stale-visi-ve-vzduchu-byl-ci -nebyl-pedofil-ip3-/kavarna.asp?c=A 090703_170812_kavarna_bos
    Ahoj četli jste tenhle článek? To je mazec!!! jak tohle může vůbec někdo napsat!! Mě to málem složilo takový sračkym, kecy, zasraný hovna. jestli jste to nečetli tak si to přečtěte je to mazec.
  • janinkaa

Ahoooj!

Přestaňte sem lízt, vy, co tu Michaela jen a jen pomlouváte a nadáváte na něj. O mrtvých se má mluvit jen v dobrým, vám by se taky nelíbilo, kdyby vám umřela babička a někdo by na ni začal nadávat. Mě např. umřel brácha a "sprdla" jsem každýho, kdo řekl jediný slovo proti němu. *9*
  • luida

Pohřeb

Ahoj nevíte, kde se bude vysílat Michaelův pohřeb. Bude to prý na mnoha stanicích. A mělo by to být i v Česku. V L.A. je to v 10:00 a u nás v 19:00. Chcu se na to podívat. Prosím pora´dte. Dívala jsem se na úterní program MTV a tam to není!!!! *9* *9* *9*
    • tereza009

Re: Pohřeb

Tak to já bohužel newím. Ale také bych to moc chtěla vědět. Bohužel nemáme satelit a určitě to nebudou vysílat na žádném ze základních čtyř programů *9* *9* *9* . Ach jo to mě strašně trápí.
      • Re: Re: Pohřeb

má se vysílat i na internetu,ale bohužel nevím na jaké stránce! Ale ono se to asi stejně pak objeví na youtube!Stejně to bude hrozně smutný,takže to možná radši nevidět! *9*
        • Re: Re: Re: Pohřeb

To máš pravdu *9*
  • nic00lqa

....................

dement jeden debilni bylo na case.a nechapu jak mohl predbehnout miley kdyz miley je 1000000000000000000000x lepsi.
    • cože ?

cože ? cože ?cože ? co si to řekl takže ty si dovolíš porovnávat skurvenou miley s králem popu s michaelem když stejně michael vihraje ! michael je legenda on stvořil neverland to všechno on udělal a miley zasraná ani dobrou písničku nestvořila tak co tady říkáš že miley je lepší běž stím zpátky do píči i stou miley !!!!!!!!!!! *5* *16* *8* *10*
    • kikines

Re: ....................

Miley zatím nedokázla nic oproti Michaelovi Jacksonovi .
    • Re: ....................

To si ze mě děláš prdel?a ze všech těch kdo měli a mají Michaela rádi.Nějaká Miley pro děcka a pro mimina.To by mně by zajímalo kolik máš let?Jak si to vůbec můžeš dovolit srovnávat Miley s Michaelem?Takovy debílky nesnáším *5*

To si ze mě děláš prdel?a ze všech těch kdo měli Michaela rád.Nějaká Miley pro děcka a pro mimina.To by mně by zajímalo kolik máš let?Jak si to vůbec můžeš dovolit srovnávat Miley s Michaelem?Takovy debílky nesnáším *5*

hey sorry, ale toto už je moc... jak může někdo vůbec srovnávat nějakou disney hvězdičku a MICHAELA JACKSONA??? no tak jako co mám od takovejhle dětí čekat, že jo... ale aspoň trochu rozumu by už mít mohli proboha!
    • eve-lyn

prosimtě ani sem nelez!pro takový blbouny tady není místo!
    • luida

Michael-legenda,magahvězda,borec
      Miley-teenager, fotí nahý fotky
      Jak můžeš tyhle 2 srovnávat!!!!!??!!!!!
      • vananneh

Re: Re: ....................

Ooooo fotí nahý fotky??:)Tak mi pošli do vzkazů odkaz na jednu nahou fotku!:)
      • eve-lyn

Re: Re: ....................

no jasný.. vůbec newim jak to někdo může srovnávat miley s michaelem... vona je jenom jedna z mnoha hvězdiček,která by nikdy neprorazila nebejt hanny montany..ale on byl král..král popu§
    • vananneh

PŘESNĚ!!
    • kathleen33

nechápeš ???já jo..prostě je lepší než Miley...a jak tady bylo už řečeno dokázal toho více než ona..ale ten kdo to nechápe no...jeho smůla
    • tereza009

To máš blbý že to nechápeš. Nebude to asi tim že lidi maj věčí zájem o Michaela než o Miley ??? Jinak Miley mám ráda , byla jsem na filmu v kině ale Jackson je pro mě něco nepopsatelného. Jak už jsem psala prostě král.
    • goosexd

Akože nemám nič proti Miley ale ako ju vôbec môžeš porovnávať s Jacksonom?!!
      *7*...Jackson toho dokázal oveľa viac...veď Miley je len obyč. týnedžerka ktorú dokopy nikto nepozná...akurát tak deti....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit